עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Aviv C,

מישהו יכול להסביר לי מה הם בדיוק הערוצים בכרטיסי קול ומה הם עושים?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  2. Started by shimonta,

אני מעוניין לרכוש, לצורך שמיעת מוזיקה למישהו יצא להתנסות בהם? מחיר האוזניות כולל משלוח הוא 65 דולר. ישנן המלצות בטווח המחיר הזה?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  3. Started by ktanta harta,

הקטע שזה כבר פעל וכבר היה כתוב על הרסיבר DOLBY D אבל אחרי שעשיתי ריסטארט למחשב זה הפסיק לעבוד מישהו מכיר פתרון לבעיה המוזרה שלי? שחכתי לרשום הכרטיס קול הוא פורטיסימו3 ואני משתמש ביציאה האופטית שלו

4. שלום לכולם, יש לי אוזניות akg k518dj, שנראות בערך כך: http://www.kilombo.co.il/default.asp?catid={01E3CFF6-DBA8-4BB6-A1B3-B0DA106336D5}&details_type=1&itemid={71D584F5-A932-49F0-8C9F-7F07463671AE} בזמן האחרון, הציפוי של הספוגיות מתחיל להתפורר. רציתי לדעת איפה אפשר לקנות ספוגיות חליפיות (כי כרגע הן משאירות לי פירורים שחורים באוזניים..) תודה!

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by matan147,

שלום רב אחי הגדול החליט לשפץ תבית ולקנות כמה טלוזיות חדשות לחדרי שינה בסלון כבר יש לו טלוזיה חדשה מה שנשאר לו להשלים תחדרי שינה איזה טלוזיות LED מתאימות לחדר שינה המרחק צפייה מטר וחצי שימושים רק HD מYES HD בלורי משחקי קנסלות ומחשב מה שחשוב בטלוזיה שיראו טוב מאוד בשידורים הללו שתהיה דקה מאוד שהיה לה תמכיה בניגון תכני HD אפשרות גלישה לאיטרנט רצוי אבל לא חייב קיצור כמה שיותר משוכלל ומרשים התקציב הוא עד 5500 אלף שקל גדלים רצוים מ42 עד 50 עדיפות ל50 כי הגדול פה דווקא כן קובע הינה הטלוזיות שחשבתי אלהם 1.LG 50PK550R מחיר 5200 אלף שקל 2.LG 42 LE5500 מחיר 5 אלף שקל 3.LG 42 LD650 מחיר 4100 שקל 4.שארפ 42 LE700 מחיר 5 אלף שקל זה הטלוזיות שחשבתי אלהם חשוב לי מאוד שהם היו דקות בגלל…

6. בקניה מ banggood הוא מבקש שאבחר Adaptor. יש לי אפשרות בחירה בין EU, UK, US – זה משנה מה אבחר? דוגמה: https://www.banggood.com/Tanix-TX8-MAX-Amlogic-S912-3GB-RAM-16GB-ROM-TV-Box-p-1118613.html?rmmds=cart

7. Started by darkspell,

שלום חברים, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזייה והייתי רוצה לקבל מכם המלצות, הדברים שחשוב לי בכרטיס: * כרטיס חיצוני. * חיבור לממיר. * תמיכה ב-HD, אמנם כרגע אין לי ממיר HD, אבל בעתיד וודאי יהיה... * תמיכה ברזולוצייה גבוהה (1920X1200) וצפייה במסך רחב (המסך שלי הוא 2408WFP של Dell). * חיבור לפלייסטיישן. * שלט, אני מאמין שזה סטנדרט בכל הכרטיסים, אבל חשוב לציין את זה. * שיהיה אפשר לפתוח חלון צפייה קטן ולהמשיך לעבוד על המחשב. תודה רבה לכל העוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jambo222,

שלום יש לי רמקולים ריצפתיים של פיור אקוסטיק . אני לא מרוצה הטרבל לא נשמע טוב, אני מניח שהבעיה היא טוויטר. אני רוצה להוסיף טווטר השאלה האם זה אפשרי ? ומה עלי לעשות? . תודה

9. Started by Gil Baer Hunter,

אני מחפש מערכת רמקולים 5.1 למחשב חדש וזקוק לעזרה . מערכת שמחירה יגיע עד ל700 ש"ח , לחדר סגור עם פיזור רמקולים נוח . מחפש מערכת שטובה למשחקים ולמוסיקה יחד . אני מתלבט בין x530 לבין ה x540 של Logitech איזה מערכת יותר טובה לדרישות ? ואם יש דגמים יותר טובים של Creative או של חברות אחרות ? אשמח לקבל עזרה . תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  10. Started by DakloN,

שלום, אולי מישהו יכול לעזור.. הדרכתי קבוצה של אמריקאים בטיול וקיבלתי מאחד מהם מתנה נגן MP3... Creative® MICRO ZEN MP3 Player 5GB למי שמכיר.. הבעיה שלא היה לו מטען לזה.. :-\ מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות רק מטען לזה בארץ??? תשלחו לי קישורים בבקשה... כל עזרה תתקבל בברכה, תודה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by evy,

איפה יש חנויות אודיו וקולנו בייתי באיזור הדרום?(מומלץ בב"ש) אתם יכולים להמליץ אפילו על חנויות חשמל בעלי חדרי אודיו .. תודה.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  12. Started by nondos,

משהוא מכיר אתר שאני יכול למצוא בו מידע על כיצד למקם 5 רמקולים בחדר?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  13. בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  14. Started by jhracham,

שלום חברה אחרי שהבנתי איך לעבוד עם ה X5L עכשיו אני צריך לשמור עליו תקין ויפה ראיתי שמוכרים את כיסוי העור ב 90 שקל אבל אני רוצה לקנות את הכיסויים של חברת ZCover מסיליקון הם באים גם עם מגן למסך מישהו יודע אם בארץ ניתן להשיג אותם והיכן?

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  15. Started by vourt,

הי, אשמח לעזרה וטיפים בנוגע למערכת שמרכיב בדירה חדשה. המערכת המתוכננת היא 5.1 לשימושים - (לפי סדר) סרטים HD, משחקי מחשב, מוזיקה, כבלים. התקציב הוא בערך עשרת אלפים שקל וכרגע מה שמצאתי הוא בחריגה קטנה לכן שואל לעצתכם: רמקולים: Morel MT2 - Music Theater 2 מגבר: Pioneer 920 תודה!

16. טלוויזיה נחמדה עם אחלה רמקולים... אבל תגידו רק אם אתם באמת יודעים איך, שלא כמו החברים המעפנים שלי: " בטח בטח, מה אתה לא יודע?!..." אז אם כן אז כן ואם לא... אז לא! ;D

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. כל המוזיקות שלי הם ב WAV לצערי הפלאפון שלי לא מסוגל לנגן WAV אני רוצה לעביר שירים מפעם לפעם שיעבדו על הטלפון שלי יש תכונה מומלצת בתחום הזה ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  18. שלום אני מעוניין לקנות כרטיס שישמש אותי ל: 1. להמיר את כל קלטות הוידאו למחשב באיכות טובה !! 2. כרטיס שבו אוכל לצפות דרך המחשב בטלוויזיה. האם יש חשיבות לכרטיס המסך שמותקן במחשב? תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  19. Started by HFDO5,

שלום יש לי נגן IAUDIO M3L אחלה נגן והכל אבל נתקעתי עם בעיה הכי מציקה.. שנדפק השלט ואז הנגן לא ממש שווה הרבה.. ניסיתי לבדוק בבאג שאמורים להיות היבואן שלהם בארץ ואמרו לי שלא מכירים את הדגם ולא יכולים להזמין לי חלקים בשבילו אני קניתי את המכשיר בזמן שפוליפון היו היבואן של IAUDIO בארץ למישהו יש רעיון איך אני יכול להזמין שלט חדש? ניסיתי למצוא אפילו באיביי ולא ממש הלך למצוא רק את השלט... כל דבר שיכול להפנות אותי לרעיון איך להזמין יעזור תודה :

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. Started by rotemlp,

היי חברים חבר טוב שלי מעוניין לקנות רמקולים למחשב (בעיקר למוסיקה) בתקציב עד 400 ש"ח. ראיתי שיש פה המלצה ל X-13 אבל הם קצת חורגים מהתקציב.. תוכלו להמליץ על משהו אחר? רצוי משהו שפחות או יותר משתווה ל ATP3 באיכות. רותם

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, מצאתי בבית שני רמקולים (טובים) של מערכת סטריאו ישנה, וחשבתי אולי לחבר אותם למחשב במקום הרמקולים הדפוקים שסיפקו לי בחנות מחשבים. שתי שאלות: 1. יש לי כרטיס קול בסיסי מאוד. האם ברגע שאני אחבר רמקולים גדולים ואיכותיים יתחילו להישמע כל מיני עיוותים באיכות הסאונד? אני מתכוון ל-distortions, לדוגמא, שעד היום לא חוויתי. ידוע לי על אנשים אחרים שחיברו רמקולים כאלו למחשב, גם כן לכרטיס קול בסיסי, והאיכות סאונד אצלם טובה מאוד. 2. האם זה משנה אם אני מחבר מערכת סטריאו שלמה למחשב או רק רמקולים? אני מעוניין לתפעל את כל בקרת הסאונד מהמחשב, ואין לי טעם פרקטי להשתמש בכל המערכת. רק אם הדבר משנה את איכות הסאונד אני אשקול אותו. ושוב, זה חיבור רגיל לחלוטין של שני רמקולים בסטריאו, בלי ש…

22. Started by wooper,

שלום כבר 3 חודשים יש לי את אותו בעיה שהמחשב פשוט הורס לי האוזניות אני תמיד מחבר את האוזניות מהצד הקדמי. מאיפה אפשר לקנות כבל מאריך כך שאוכל לחבר את האוזניות לצד האחורי של המחשב? אני זוכר שפעם היה לי כבל כזה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  23. Started by urizi,

האם כדאי לקנות את הרמקולים של altec lansing (או איך שקרואים להם) מדגם ATP 3 ובאיזה מחיר אולי יש הצעות אחרות . התקציב שלי הוא 600- 800 אם כבר האם כדאי להחליף את כרטיס הקול שלי creative live! value ????

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by yotaman,

שלום אני רוצה לרכוש נגן DVD לטלויזיה שתומך בפורמט DIVX וכן ב-DVD-R (זאת אומרת דיסקים שנפחם 4.7 ג'יגה). כמו כן אני רוצה שהנגן יתמוך בעידכוני הקושחה שליונטוורק שיחררו לאחרונה למטרת צפיה בסרטים עם תרגום ללא סינכרון התרגום. המכשיר צריך להיות עד 600 ש"ח. עדיף 500. אפשר בבקשה המלצות למכשירים?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  25. Started by fab2244,

שלום, אני מעוניין לרכוש את האוזניות הנ"ל מאמזון https://www.amazon.com/SteelSeries-Arctis-Illuminated-Headset-Headphone/dp/B07FZQJ8PY/ref=sr_1_3?crid=YJ369GQPCWJR&dchild=1&keywords=arctis%2B5%2Bsteelseries&qid=1603205600&sprefix=arctis%2B5%2B%2Caps%2C320&sr=8-3&th=1 וראיתי שגובה המיסים שהם גובים גבוה מ17%, 33 דולר עבור מוצר של 100 דולר. ידוע לכם האם ישנה טעות ויהיה החזר או שלא? תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.