אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות נגן של 512mb בסביבות ה-300-400 ש"ח. שיהיה עם טייפ מנהלים , איכות שמיעה טובה ועדיפות גבוהה לתמיכה בעברית. מישהו יודע עם הנגן Clubin newStick 512MB הוא בעל תמיכה בעברית (מתוך ידע אישי ודאי ,לא על סמך פרסומים!)? אני מתלבט בינו לבין הדגם של mag שלפי מה שהבנתי יש לו תמיכה בעברית, אבל זמן ניגון יחסית קצר לסוללה? למישהו יש מושג על הבדלי איכות השמע ביניהם? אודה מאוד למי שכול לעזור לי!!!!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
1. יש למכשיר הזה תמיכה בעברית ? אני לא מדבר על התפריטים אלא על שירים שאני מעביר לנגן , הוא מראה אותם בעברית או בג'יבריש ? 2. יש אפשרות לעשות Shuffle (כמו בוינאמפ) במכשיר ? שאני אפעיל את האפשרות הזו וזה יבחר לי שיר רדנומלי מכל התיקיות ? 3. למי שיש את המכשיר , אתם מרוצים ממנו ? ממליצים לקנות אותו ?
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אפשר להפוך רמקולים של מכונית לרמקולים למחשב או לטלוויזיה? מישהו יכול להכין מדריך או משהו כזה אם אפשר?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אבא שלי טס היום בערב לאמריקה,אני רוצה שהוא יביא לי את אחד הדגמים האלה. אני לא יודע עם שווה להוציא עוד קצת בשביל ה620,הם גם נראים פחות טוב. עם מישהו יכול לעזור לי מבחינת פרטים טכניים אני אשמח,נניח לרגע בצד את הכסף,איזה מהם אתם ממליצים לי? שמעתי אצל חבר את ה530 והם נהדרים,אבל אני לא חושב שמשהו יאכזב אותי יחסית למה שאני משתמש עכשיו. תודה מראש ;D
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנגן MP3 שיהיה 1GB ושיהיה אפשרות שיתמוך בעברית(עדיף ממהתחלה אבל גם אם יש איזה Frimwire אז לא כזה אכפת לי אבל עדיף שיבוא כבר עם עברית) תקציב: 700 אפשרות לחריגה אבל לא מטורפת
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
קניתי MP3 ...רגיל כמו שיש לכולם כמעט, לא משהו מיוחד מהקטנים האלה שלא יקרים במיוחד חברה לא מפורסמת משהו ז'אנרי... ועם אני נותנת לו מכה הכי קטנה שיש עם האצבע אפילו הוא מתכבה...אני לא מבינה למה יש לי אותו בערך חודש ומדי פעם הוא ככה מתכבה...מה יכולה להיות הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכם... אני מעוניין בנגן mp3 אחד ג'יגה. עקב כך שתציבי לא גדול חשבתי על ERGOTECH DEEJAY MP3 1GB שהוא נגן ששמעתי איתו אצל כמה מחבריי ושמעים בו סבבה לגמרי. והוא גם מתאים בול לתקציב של - 100 דולר. השאלה שלי האם הוא אמין? שווה לקנות אותו? יש אחריות טובה בארץ? בכלל אני רואה כאן שממליצים על נגנים של iriver וכל החברות הגדולות שעולות ממש המון ההבדל בסאונד - איכות השמיעה גדול כל כך?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://computershopper.com.com/Creative_Zen_Sleek_Photo__20GB_/4505-6490_7-31549780.html
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
טוב.. כל כבר בטח מכירים את ינון ימין נכון? (דההה) 8) מי שלא יודע.. אותו צעיר מבטיח פיתח את העברית התקנית לאייפוד, אשר הועברה לרשות "ידע" ותשווק חינם עם נגניהם.. עכשיווווווו....... :smile1: אותו ינון ימין הוא אח שלי חבר טוב שלי.. ותאמינו או לא.. הוא פיתח גם עברית תקנית לIRIVERS!! :funn: :clown: בידי נמצא האתר של התכנה.. אני לא אפרסם את כתובתו עדיין כי האתר אינו מוכן.. וגם ההורדה ממנו עוד לא קיימת.. אני אעדכן ואפרסם כאן ראשון מתי האתר יפתח לציבור.. ולכל הממתינים.. זה יקרה בקרוב מאוווד!! כמה כיף להיות חבר של אח של מפתח :yelclap:
-
- 81 תגובות
- 9k צפיות
-
-
היי, לאחר צ'וטטות והתייעצות בפורום, צמצמתי את האפשרויות לשני נגני mp3. שניהם עולים סביב ה 350 ש"ח ונדמה לי שהם מספקים את אותו מפרט בערך. שני הנגנים הם: נגן MP3 FX120 נפח 256MB של creative הנה האתר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=216&product=11010&nav=1 ונגן של sandisk. הנה האתר: http://www.sandisk.com/retail/dap.asp הנה סקירה של ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3059942,00.html מה דעתכם? במה לבחור? הערה: אני מעוניין ב 256MB לגבי שני הדגמים.
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לרמקולים טובים אבל לא יקרים עד 200 שח אפשר לחרוג עד 250
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום פורום אודיו, קודם כל נפתח ונגיד שקניתי אוזניות איסמט סיביריה בחו"ל ב75דולר. האוזניות נראות מצויין ועובדות מצויין, חיברתי אותן לסאב וופר של המערכת המעפנה שלי (2.1 של ג'ניוס). עכשיו לשאלות: האם אני צריך לסדר משהו מיוחד? לא לחבר אותן כי המערכת שלי מהווה צוואר בקבוק (אלה לחבר ישר לכרטיס קול)? להוריד איזה תוכנה כמו דרייבר או משהו שהאיכות תממש את הפוטנציל של האוזניות? כרגע יש לי את ה"סאונד מקס" הזה ושם הגדתי שיש לי אוזניות סטראו זה מספיק?. מצטער על השאלות הטיפשיות פשוט אני לא מבין בזה כלום . עכשיו לבעיה הדחופה: היה לי מיקרופון ולפתע הוא לא פעל בשום תוכנת VOIP (כמו סקייפ למשל), לא עבד בתוכנות הקלטה ושוט, המיקרופון שלי דווקא היה טוב, יום אחד במכה הוא הפסיק לעבוד. עכשי…
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הורדתי כמה אלבומים של להקות שונות והם הגיעו לי בקבצי MPC הבעיה אני לא מוצא עם איזה תוכנה להשמיע אותם אז עד עכשיו הפכתי אותם לMP3 בעזרת ה"אנקודר" של "נרו" אבל עכשיו הוא עושה לי Expired על ה MP3Pro (הפלאג אין שהופך לMP3) .. איזה תוכנה תומכת בקבצים האלה שאני יוכל להפוך לMP3? או בכלל תוכנה טובה לconvert של קבצי מוזיקה..שתומכת גם בMPC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מי החברה שמייצרת ל APPLE את האוזניות שמגיעות עם המכשיר ?(IPOD)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות לIPOD שלי חשבתי לקנות את הדגם הבא מה את אומרים שווה את המחיר אם בכלל האוזניות של סוני שוות משהו ? http://www.musiciansfriend.com/srs7/src=00633/search/detail/base_pid/271056
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר\רסיבר בעיקר למוזיקה (סטראו), תמליצו לי בבקשה על החברות ודגמים של מגברים\רסיברים בתקציב עד 2500 ש"ח. האם זה טוב להשתמש במערכת במכשיר DVD ולא במכשיר CD? תמליצו לי גם על חברות הרמקולים איכותיים שאני לא אבזבז זמן בחנות בלשמוע רמקולים גרועים!
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
נוסע מחר לתל אביב רוצה px100 או sr60/80 מעוניין בחנויות שמוכרות ציוד מהסוג הזה מישו יכול לעזור? גם חנויות בחיפה זה יהיה נחמד...... בכלל זה רעיון דיי טוב לעשות רשימה ארצית של חנויות לאודיופלים בארץ (סטיקי והכל כן?).
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום לכם... אני שוקל להחליף את הרמקולים למשהו חדש / טוב יותר... ;D אז אני אולי אמכור את הרמקולים הנוכחיים.. מישהו יכול לשער הערכת מחיר שהרמקולים האלו שווים היום, לא כולל קופסא, אבל עם כל החלקים?!? : http://www.mysuperpc.com/pcworks_contents.jpg אלו הם רמקולים של Cambridge SoundWorks מדגם PCWorks. רמקולים חזקים עם איכות מדהיייימה גם בווליום גבוה וסאבוופר מעולה...! תודה מראש, עודד .ב.
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
מכרים שלי מגיעים עוד חודש או שניים לארץ, הם גרים בארצות הברית ואין להם בעיה להביא את הנגן לארץ אם אני אשלח אליהם את הנגן הביתה דרך החנות. עד לאחרונה האייפוד היה בנחיתות רצינית בגלל המסך הלא צבעוני, אך ביום כיפור אפל הוציאה אייפוד שתומך בסרטים, בגלל שעדיין לא ידוע במה באיזה קבצים בדיוק הנגנן יתמוך אתייחס לכך כאילו כל קובץ יכול להתנגן בו. רציתי לדעת (כן, שוב) למה האייפוד "דפוק" ואיזה נגנים עולים עליו. אני מחפש נגנים מבוססים דיסקים קשיחים עם נפח גדול כמה שיותר (60 הכי הרבה, והכי רצוי).
-
- 57 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מה הנגן בנפח 256! הכי איכותי והכי קטן שיש?? ואם תוכלו לפרט קצת על המכשיר כי אני מחפש נגן
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
APEX JDP 707 . זהו DVD נייד שקורא הכל חוץ מZONE 1. יש אפשרות לשנות את זה ,שכן יצליח לקרוא סרטים מסוג זה?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
איזה אוזניות יותר טובות: sennheiser mx500 או sennheiser mx550 אני מבקש שרק מי שמבין יענה, ויפרט גם למה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-