אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
מחפש Dvd נייד עד 1000 שקל שקורא תרגום לא מובנה בעברית ושאיכות המסך תיהיה טובה בבבקשה תמליצו לי תודה
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה זה קומפוננט קומפוזיט סקארט איך כל אחד נראה ומה טוב בו? תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
שלום אנשים קניתי בשעה טובה TV 32lh23ur LG יש לי מסך מחשב MAG יחס מסך 4:3 ואני עובד איתו ברזולוציה של 1024 על 768 אני רוצה לראות בשתי המסכים את אותה תמונה. הרזולוציה של הLCD היא 1366על 768 16:9 ניסיתי בלוח בקרה של NVIDIA הגדרות לכל מסך רזולוציה אחרת ולא הצלחתי. איך אני עושה את זה? ולמה אני לא מוצא את ההגדרות של הJUST SCAN איפה זה במסך? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי, הגעתי למסקנה שאני צריך לקנות אוזיות in ear מכיוון שפשוט אי אפשר לשמוע כמו שצריך באוטובוס- המקום בו אני שומע הכי הרבה מוזיקה. בקיצר, אני דיי מעוניין ב CX300. הבעיה היא שהמחיר בארץ קצת גדול עלי כרגע. ראיתי אותן ב EBAY בסביבות ה 30 דולר+משלוח. האם זה נראה לכם סביר? או שזה כנראה זיוף או משהו כזה? (יש שם חנויות שכאילו מראות איך להבדיל בין מקורי לזיוף... ומוכרות אותן במחיר הזה) בנוסף- איך The Plug ביחס לאוזניות ברמה של ה MX400? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לטלויזיית LCD "32 עד 3300 ש"ח. בינתיים חשבתי על LG Scarlet 32LH70YR LCD. נראית מעולה לפי המפרט, האם מישהו צפה בה בעבר? כמו כן, XBOX 360 יחובר ואולי גם ממיר HD. האם למישהו יש הצעות טובות יותר מההצעה שלי? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
טוב, אז מסתבר שm-audio הפסיקה לייצר את ה ozone וה ozonic... עכשיו אני צריך לשבור את הראש- אני צריך audio interface, לא חשוב מס' כניסות/יציאות (כל עוד יש לפחות כניסת XLR אחת וכניסה אחת לTRS עם Preamp (שאוכל לחבר אליו גיטרה ישירות ולהקליט). כמובן שלפחות 24bit/96Khz. הבנתי שעדיף חיבור firewire. ובנוסף אני צריך מקלדת שליטה, שתהיה ניידת (לא יותר מ49 קלידים). שיהיו מספיק כפתורי מידי אבל לא צריך לאבד את הראש. וכל זה בתקציב של 2000-2500 שקלים... יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב שכאשר אני צופה בסרטים במחשב ובסרט יש קטע פעולה עמוס באפקטים קוליים אז הרמקולים פשוט נחנקים, יש הרגשה כאילו הרמקולים בולעים את הצלילים ונוצר מצב שיש הרבה רעש של צלילים לא מובנים כמו כן הסאב במקום לתת אפקט של פיצוץ הוא עושה רעש לא מובן ומרעיד את כל הקירות. הבעייה עצמה מתרחשת גם ב-X-13 של MICROLAB וגם ב-4121 של ALTEC. הבעייה היא רק בחיבור למחשב, כשהרמקולים מחוברים ל-XBOX/PS3 אז הם מתפקדים מצויין. התוכנה שאני משתמש בלצפייה בסרטים היא MPC:HC עם קודקים של COREAVC וAC3. אשמח לעזרה עם הבעייה, ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
דרוש מסך טלוויזיה איכותי להצגת וידאו ומצגות במיני מוזיאון. המסך יתלה על תקרה \ קיר סמוך לתקרה, ודרוש מתקן שיוריד ויעלה את המסך לפי דרישה. הקנייה תתבצע בארה"ב מהדגמים הזמינים שם, בתקציב כפי הדרוש. שיערתי כ-1500$ עבור המסך (עבור מתקן ההרמה כ-600$ נוספים לפחות, מן הסתם) אך זה גמיש לפי הצורך, או לחילופין בהעדר הצורך ניתן לקנות בפחות. חשוב מאוד דגם אמין ואיכותי מחברה מוכרת. הדרישות מהמסך הן: רוחב המסך צריך להיות 42" (אני לא יודע כיצד לחשב כמה זה צריך לצאת באלכסון). רזולוציה סטנדרטית - FHD מספיק בהחלט חשוב פאנל IPS איכותי, זווית צפייה רחבה. התצוגה תעמוד בחדר מואר, כך שכדאי למצוא מסך בהיר. בנוסף כדי למנוע השתקפויות מהתאורה כדאי עם גימור מט, או כמה שפחות מבריק (Semy-Glossy?). …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ברשותי SBLIVE 5.1 ו רמקולים 5.1 לוג'יטק X530 וכאשר אני מחבר את הממיר למחשב שומעים רק מהרמקולים הקידמיים שמאל וימין ומהסאב, למה לא שומעים גם מהאחוריים ? איך אפשר לסדר זאת ? תודה למי שיעזור... שאחי עושה את זה אצלו שומעים מ-4 רמקולים ואצלי רק בקדמיים... מישהו יודע ?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
עד עכשיו הכרטיס היה מחובר בDVI למחשב... לקחתי אותו לטלויזיה וחיברתי אותו בחיבור COMPONENT... אבל הטלויזיה לא הציגה שום דבר... יש מצב שצריך להגדיר לפני משהו? דרך אגב אמרו לי שאפשרי לחבר את הקומפוננט בעזרת כבלי RCA רגילים זתומרת שלושה רגילים של 2 סאונג ו1 תמונה לחבר את שלושתם בצורה של קומפוננט וזה יעבוד... יכול להיות שזאת הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים שלי עברו דירה לבית פרטי, ואני רוצה לקנות להם מערכת סאונד שתשדרג קצת את המערכת הקיימת שלהם של שני רמקולים ממערכת סטריאו דפוקה של סוני מלפני 15 שנה. ממה שראיתי עד עכשיו, מצאתי את הרסיבר של ימאהה, מדגם HTR-6230, שהוא נראה לי דגם בסיסי אבל טוב למדי מהביקורות שקראתי. בחו"ל הוא עולה 250$, במחסני חשמל מצאתי אותו ב-1500, ובאולסייל אני רואה שהם מוכרים אותו במכרז אישי החל מ-1000 ש"ח (כלומר, בטח אפשר להשיג אותו ב-1200 בערך). האם מישהו מכיר או שמע על הרסיבר הנ"ל? אני מצרף קישור אל העמוד שלו. האם אתם מכירים רסיברים ברמה דומה במחירים דומים? http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5028494&CTID=5000400&ATRID=1020&DETYP=ATTRIBUTE הנושא הש…
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מתלבט בין 4 רמקולים איזה מביניהם עדיף?? (ולמה) 1400# רמקולים: MX5021 Altec Lansing ATP3 Altec Lansing 400# 600# 2100 Altec Lansing creative i trigue 3400se 600# השימוש בעיקר למשחקים(גיימר) אבל גם רואה הרבה סקטים וסדרות ושומע הרבה מוזיקה
-
- 43 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים בעיקר למשחקים אך גם למוזיקה. 5.1 אני חושב לא בא בחשבון כי מבחינת המיקום שלהם ובכלל המקום בחדר שלי לא הולך כ"כ טוב אז 2.1 נראה הכי טוב(גם תקציב אולי?). כמו שאמרתי התקציב עד 350 אגב - לתקציבים האלה כרטיס קול OB יעשה את העבודה אני מאמין, כן ? הלוח אם הוא K8NF-9 של Gigabyte תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מוכר את ה mznh 600 שלי כדי לקנות את ה psp. אני מוכר את ה mznh 600 שלי ב999 ש"ח (הוא עלה 1200), הוא במצב מעולה ובנוסף אני מוכר אותו עם 5 דיסקים ואוזניות. אם מישהו מעוניין שישאיר פה הודעה. יש לי גם שאלה לגבי ה Psp- כתוב שהוא גם נגן MP3, באיזה איכות הוא ינגן MP3?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
היי אני מחפש סטרימר לשים בסלון בשביל להזרים סרטים וסדרות מהמחשב ובשביל יוטיוב ואינטרנט בסלון. חשוב לי שהוא יעביר את המידע בצורה טובה בלי לאגים ושלא תיהיה בעיה לטעון כתוביות בעברית. אני מתכוון להשתמש בעיקר בplex אבל חשוב לי שהוא יתמוך בkodi גם כן. קראתי קצת ברשת, ודי התלהבתי מהroku 3 אבל הבנתי שהוא לא כל כך אידיאלי לעבודה בארץ, וראיתי גם שהרבה ממליצים על סטרימרים של minix. לאנדרויד יהיה ייתרון בטלוויזיה? ממה שאני זוכר היא לא כל כך מתאימה לטלוויזיות וחוץ מהנקסוס פלייר אני לא באמת ראיתי משהו חוץ מפריסת הממשק. אשמח להמלצה על דגם שיתמוך ב1080P וירוץ חלק עדיף גם שתיהיה אפשרות לחבר דיסק און קי או הארדיסק חיצוני ולהפעיל אותו גם כשאין אינטרנט.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי צריך המלצה לרמקולים למחשב בתקציב 160, יהיה נחמד אם הם יהיו 2.1 , לשימושים רגילים (משחקים שירים..)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
תזכירו לי איך זה הולך כי שכחתי: * יותר Ohm=יותר התנגדות= צריך יותר כוח להפעיל את האוזניות? * והאם אוזניות של 64 Ohm יהיו פי 2 חלשות מאוזניות של 32 Ohm מאותו סוג אם מחברים אותם לאותו המקור? או שאין קשר ישיר? * ומבחינת סוללה, יותר Ohm= פחות זמן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מצאתי אצל מישהו CX400 במחיר מציאה ...(200 ש"ח) חדשות באריזה סגורה , השאלה היא איך אני יוכל לוודא שהאוזניות לא מזוייפות?
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אוקיי, הגעתי למצב של יאוש מוחלט. כבר המון זמן שיש לי בעיה בהפעלת סרטי divx/xvid בעלי סאונד AC3, כאשר אני מנסה להעביר את הסאונד לרסיבר חיצוני דרך יציאת ה-SPDIF. הבעיה היא שלמרות שהכל בעצם עובד, הסאונד מפסיק מדיי פעם לחלקי-שניה, וממשיך כאילו כלום. קובץ הדגמה (ממש ישן, האמת) של הבעיה מצורף. מסתבר שאני לא לבד, והבעיה קרתה לעוד כמה אנשים... לפרטים נוספים כנסו לת'רד הזה. בקצרה, אפשר לסכם את זה ככה: * הבעיה היא אך ורק בשילוב של: AVI+AC3+SPDIF Passthough. * היא מופיעה רק בקבצי AVI. בהפעלת סרטי DVD (או לחלופין קבצי VOB) אין כל בעיה, גם כשמשתמשים בפילטר לא יעודי ל-DVD, כדוגמת ac3filter ועובדים במצב spdif passthough. * היא מופיעה רק בקבצי AVI עם סאונד AC3. קבצים עם סאונד בסטיר…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי נגן ZVM, אני משתמש ב SENN HD205, ואני לא שומע באסים מטורפים... השאלה כאן היא אם אני אקנה SENN CX300, אני שומע את הבאסים יותר חזק וגם הווליום יהיה יותר גבוהה? כי אני פשוט שם על ווליום כמעט מקסימאלי בשביל לשמוע משהוא. תודה
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי עכשיו אוזניות עם מיקרופון וניסיתי לחבר לכרטיס קול שלי. אבל זה לא עובד. האם צריך להגדיר משהו בווינדוס. או שזה הכנס הפעל. ואם כן לאיזה חור אני צריך לחבר אותו. אשמח מאוד אם תעזרו לי.דני
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הטלוויזיה שיש לי כיום לFULL HD LED. התקציב שיש לי הוא 4-4.5. קראתי הרבה על הטלוויזיות וראיתי בעיינים שלי את הפיליפס החדשות PFL סדרה 7 ורואים בהם פשוט מדהים HD. האם יש המלצות נוספות בטווח המחירים הנל שיכולות להתאים לטווח המחירים, והאם בכלל כדאי ללכת על LCD? דא אני מעדיף להתרחק מפלזמה כי יש לי בחדר חלון די גדול. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה. קודם כל, הוא נקנה מארה"ב, ככה שגם הפניה לחנויות יהיה עדיף. מעבר לזה, מה שחשוב לי זה איכות השמע, בעיקר איכות השמע. כמובן שעוד פיצ'רים זה טוב, אבל זה הכי חשוב. ושהמיקרופון יהיה איכותי, לא יכאיב לי. אני מתלבט בי הMuvo Micro / Muvo Slim / Muvo TX Fm . הסיבה שדווקא הם, זה בגלל אני רוצה משווה במאה דולר, פלוס מינוס. מעבר לזה, אני אשמח לדעת מה הבעיה העיקרית עם מוצרים מחודשים, כאילו, ברור לי שהשתמשו בהם והם הוחזרו ותוקנו, אבל האם גם באוזניות לדוגמא השתמשו? וכמו כן, אני רוצה המלצה על אוזניות בתוך האוזן, עד ארבעים דולר, שוב, איכות דבר הכי חשוב. בטח האוטופיה של סוני, לא? גבריאל.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-