אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
קניתי נגן USB GIGA עכשיו לחבר שלי יש אחד כזה שמוצגים לו השירים בעברית על המסך ואצלי ג'יבריש כזו, באפשרויות שם אין לי לבחור בשפה העברית , קיבלתי עם זה דיסק יש אפשרות כלשהי לעדכן את המכשיר שיתמוך בעברית? תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי קבצי DTS של דיסק של the eagles. במחשב אני יכול לנגן אותם עם vlc player וזה מתנגן מאוד יפה עם 5.1 ערוצים. אבל אני רוצה להשמיע את זה במערכת 5.1 בסלון בדיוידי אז צרבתי לדיסק וכשאני מכניס את הדיסק לדיוידי (pioneer 383) רשום לי על המסך can't play disc כל הקבצים בפורמט *.dts ומכיוון שרשום על הדיוידי ועל הרסיבר dts מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
למכירה מורל אוקטב סיגניצר שמורים כחדשים. נרכשו לפני עשרה חודשים יינתנו עם קבלות ואחריות של היבואן הרשמי בארץ נמכרים עקב שדרוג לרמקול יקר במיוחד. מחיר מחירון לחדש: 14 אלף ש״ח. יימכר בהזדמנות במחיר מדהים לרציניים בלבד ישראל: 0547268914
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש טלויזיית lcd לחדר השינה, מרחק הצפיה הוא 2.5 מטרים. הטלויזיה לא תחובר לממיר דיגיטלי\שירות כבלים, אלא לדיסק קשיח נייד בלבד, ולכן חשובה סוגיית חיבורי הUSB ותמיכה בפורמט mkv. הטלויזיה תמוקם על שולחן, ותחובר לרמקולים Microlab X23. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה זה אומר?!?!! שבקרוב תהיה תמיכה בעברית לX5? או מה?!! "The Language Development Kit for jetAudio 6 has been released! So all you busy translators get to work! http://www.jetaudio.com/development/jdn_rsrc.html "
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
זה נכון שבPMP אפשר להחליף את הבטריה בלי לשלוח לIRIVER אלא לקנות ולהחליף לבד בבית?
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
התכונלו להמליץ לי על רמקולים איכותיים (רק 2.1) במחיר עד 140 דולר אני קונה בחול כך שאודה לכם אם תביאו לי מאתרים מחול מחירים תודה
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות חדשות, עד כה היו לי את ה-e2c של shure ו- h320 של איריבר...שניהם נהרסו טוטאלית... ;D חשבתי על משהו של shure אבל הידע שלי באוזניות נעלם לגמריי מאז שהתגייסתי ומכיוון שאני משרת ביחידה מיוחדת גם אין לי כל כך הרבה זמן לעשות בירורים...מקווה שתוכלו לעזור לי... אני מחפש משהו בתקציב של 150 - 250 דולר - קנייה בחו"ל...המשפוחה נוסעת אז לא איכפת לי לבקש מהם תודה מראש....דניאל
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לחבר אקסבוקס למסך מחשב 24 אינץ' LCD ולסאבוופר 5.1 של 4Q (פשוט, רק יציאות אנאלוגיות שמתחברות למחשב). העניין הוא, שאני מעוניין להשתמש בכבל HDMI ובמפצל אופטי. בנוגע למסך אין לי בעיה, כי יש לו יציאת HDMI, הבעיה זה עם הסאב שהוא מיושן. האם יש דרך כלשהי לחבר את האקסבוקס למחשב בעזרת כבל אופטי (לוח אם מסוג gigabyte ga-x48-ds, שיש לו יציאה של SPDIF שרשום עליה SPDIF OUT) ככה שבאותו זמן גם הסאבוופר והרמקולים יהיו מחוברים למחשב (יציאות אנאלוגיות) ואני אוכל לשמוע דרכם את הסאונד מהבוקס? חשוב לי אבל לא לרדת לכבלים של RCA/VGA ולהפסיד את האיכות של HD מהבוקס. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
Logitech X210 : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 Logitech X230 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=12245 קודם כל מה ההבדל בינהם? ומה דעתכם עליהם ? האם יש להם צליל נקי ומדויק? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! תקציב עד 400 שח. דרוש: מערכת רמקולים 2.1 למחשב נייד (שנמצא בעיקר על שולחן), מוזיקה, מדי פעם סרטים וסדרות (יש לי כרטיס 24BIT עם SRS אם זה משנה) ולנגן MP3. האופציות כמו שרשמתי למעלה: JBL Creature II Altec Lancing VS2421. מה אתם ממליצים? (כמה שיותר מגיבים הרי זה משובח) נ.ב- בשיחה שלי עם נציג של קרט, היבואנים של הVS , שאלתי אותו לגבי הביקורות והבעיות שיש פה באתר ובאתר זאפ על הVS. הוא אמר שהבעיה ידועה, מתרחשת בווליום נמוך, ונובעת מהשראות של כל מיני מכשירים כגון ראוטר טלויזיה טלפון נייד וכו,.. הדבר המעניין הוא שהם הביאה סחורה חדשה מפס ייצור חדש בעל בידוד הרבה יותר חזק לסאב שאמור לפתור את הבעיה. לראיה, תשימו לב שכבר כמה חודשים טובים אין מגיבים חדשים פה ובזאפ שמדווחים על הב…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מישהו שיש לו ידע בתוכנת RADIOBOSS, לצורך הפעלה ראשונית של השידור, והסבר כללי בסיסי. אם יש כאן מישהו כזה, אשמח שיגיב כאן.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
תראו אני רוצה נגן טוב, אכותי (לא צריך הכי אכותי שיש אבל שיהיה סביר). אני צריך שיתמוך בכתוביות בעיברים ובפורמטים DIVIX MPEG ... וכו' ושלא יעשה לי בעיות עם ה כתוביות. ראיתי את זה: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=6570513 מה דעתכם ?? חברה שנחשבת טובה לא ? ואם הוא לא משהוא, אז תמליצו לי על משהוא טוב בין 200-300 ש"ח. מכאן: http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_cat.asp?came=3906&cat_id=341 אוו ממקום אחר זול. תודה
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RWHQL220 אני רוצה לקנות טלוויזיה בסביבות ה20 אינצ' ונכנסתי לוואלה ורשום שם שזה מסך מחשב אבל רשום שמה גם טיונר מובנה... האם זה אומר אפשר לחבר אל זה טלוויזיה? האם זה חיבור רגיל של טלוויזיה? האם יראו טוב? בחיבור כזה? ומזה בדיוק? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
רכשתי HERCULES HOME THEATER XP ורמקולים CREATIVE INSPIRE 5.1 5300 הרמקולים, שהם אנלוגים, הגיעו עם כבל שלוש גידים עם חיבורי 3.5 מ"מ (1.8") בכל צד, ראשון לקידמיים, שני לאחוריים ושלישי ל SUB/CENTER היציאות בכרטיס קול הם שישה RCA לכל ערוץ או שתי יציאות 3.5 מ"מ לקידמיים ולאחוריים. חברתי דרך יציאות ה 3.5 מ"מ בכרטיס את הקידמיים והאחוריים והכל תקין אך אין לי דרך לחבר את ה SUB וה CENTER לכרטיס קול. האם יש מישהו שניתקל בבעיה הנ"ל (למעשה אני צריך כבל אחד שמצד האחד יש שניי פלגים של RCA ליציאות ה SUB ו CENTER של כרטיס הקול ומצדו השני יש פלג אחד מסוג 3.5מ"מ לכניסה הבודדת (CENTER/SUB) במערכת INSPIRE 5.1 של CREATIVE. המלצות, הערות, שאלות ותמונות שיסבירו לי את הפתרון יתקבלו בברכה!!…
-
- 23 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי את הצורב 3899 של hyundai שתומך DIVX ו XVID וכל החרטה הזה. באתר של אימיול הישראלי שמו עדכון FW שמאפשר תמיכה לנגן בכתוביות בעברית. צורבים את ה IMAGE מכניסים ל DVD וזה מעדכן. השאלה אם זה משהו ניסה את זה פה או יכול להגיד לי מה דעתו על זה... קצת חבל להרוס את הכונן אחרי שבוע בגלל FW. תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
iriver h340 רצית לדעת אם אפשר לחברת למערכת סטראיו
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום. אני מחפש רמקולים חדשים למחשב עם הרכב של 2.1 התקציב שלי הוא נמוך, עד 200 ש"ח. כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1) Microlab M-200 2) Logitech S220 האם יש למישהו מכם המלצה על אחד מהדגמים הללו ? האם יש לכם המלצה על דגם אחר במסגרת המחיר המדובר ? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש פלאגים שישבו טוב באוזן ואיכות סאוד גבוהה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לפני קניית מחשב חדש וברצוני להשקיע ברמת סאונד גבוהה. כרגע במחשב הנוכחי יש כרטיס קול של חברת קריאטיב soundblaster 7.1 24 bit שאני מרוצה ממנו במידה מספקת. כמעבר למחשב חדש ובקידום של היום חשבתי להשתדרג. המערכת שיש ברשותי הינה מערכת ברמה גבוהה הכוללת רסיבר של חברת פיוניר דגם vsx-1016v זוג רמקולים רצפתיים של חברת klipsch מדגם RF 82 ובנוסף סאב וופאר גם כן של חברת klipsch. במחשב הבא שאני הולך לקנות יהיה מותקן לוח אם הבא:Gigabyte GA-Z68MX-UD2H-B3 for socket 1155 . האם קניית כרטיס קול תשפר את איכות השמע ? מסקירה שעשיתי ראיתי שכרטיס קול מחברת m-audio נחשבים מעולים לעבודה מקצועית. ברצוני להשקיע על כרטיס קול סביב ה 500 ₪(במידה ואכן יהיה שיפור בשמע). האם יש לכם המ…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן שוב, החלטתי לנצל את היום עד תום, בבוקר ישבתי על הקייס של ה-Sigma11 שלי, אחרי כן החלטתי לשבת על ה-Pimeta שהוא הלקוח הראשון של הספק. למי שלא מכיר, מדובר על פרויקט דיי ישן. יש לו כבר מחליף, ה-Pimeta 2, אבל אני אהבתי את הגרסא הראשונה בפעמיים שבדקתי אותה, והייתה לי אפשרות להשיג את ה-PCB בחינם. אז אם כבר יש PCB, בוא נבנה אותו כל הסיפור כולל הכל הסתכם בסביבות ה-400 שקלים לחלקים. זה כולל גם קייס (אבל לא כולל ספק כח). בקצרה, מדובר על מגבר דיי בסיסי מבחינת החלקים שבו, אך דחוס יחסית לגודלו. יש לו הגברה של 3 ערוצים (גם האדמה היא אקטיבית). יש לו מפצל TLE2426 על הלוח בכדי ליצור אדמה וירטואלית מספק עם מתח בודד. ההגברה לכל ערוץ מתבצעת בשבב OPAMP ומשם דרך Buffer שתפקידו להיות מסוג…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים אנשים? שניהם אותו טווח מחירים900-950 הZXR יותר חזקים אבל כיוון שלא יצא לי לשמוע אותם לפני הקנייה אני רוצה את דעתכם. (כאן באתר לפי כמה חודשים אמרו שהם ה-איכות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1019230962,60568,)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראשית שלום לכולם. הממפרט שלי: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה. לוח אם Intel D845PESV. זיכרון 512+256 266 מגה הרץ. שני כוננים קשיחים, אחד של (40 ג'יגה)WD ושני של מקסטור (30 ג'יגה) סה"כ 70 ג'יגה. כרטיס קול של Creative SB Live 5.1 (לא מובנה). בזמן האחרון (חודש חודשיים אחרונים) בשעה שאני שומע סאונד ולדוגמה מפעיל אינטרנט או מפעיל אקרובט רידר או סתם לדוגמה פוטושופ, המוסיקה מתחילה לקרטע לי. לקרטע משמע הסאונד נהיה איטי ממש כמו בסלואו מושן, מתחילם להיות כל מיני רעשים ורעשי בזזז כאלה. התקנתי מחדש את הכרטיס קול, החלפתי לו דרייברים וכלום לא עזר. כעיקרון אני שומע מוסיקה דרך ווינאמפ 5 כברהחלפתי לווינאמפ 2.91, וניסיתי לשמוע גם ממדיה פלייר ושום דבר לא עזר, הקירטוע והרעשים עדיין ממשיכים בשע…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים קומפקטיים לא גדולים במיוחד בערך כמו של אולפן הקלטות אבל מהחזקים האלה ..אני צריך בשביל הציוד שיש לי בבית כי המערכת שיש לי CD-C7000 של שארפ עם הדאבל סאפ וופר ...איתם אי אפשר לתקלט בכלל כמה באסים הם נותנים אז זה הורס לי את כל הסט , אז אני מחפש רמקולים כמו שאמרתי קטנים כאלה ומספקים סאונד נקי טוב וחזק ... במחיר לא בשמים ...תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איפה אפשר למצוא מידע על הרסיבר pioneer RONDO-2000/p? ומה דעתכם עליו? אני רוצה לקבל חוות דעת ! האם הוא איכותי? ושווה לקנות אותו מיד שניה? וכמה בערך הוא שווה??? או כל נתון אחר שאני צריך לדעת עליו!! תודה מראש קישור למגבר כשה שנמכר ב EBAY http://cgi.ebay.com.au/Pioneer-Rondo-Vintage-receiver-2000-p_W0QQitemZ5840275714QQcategoryZ3279QQcmdZViewItem
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-