עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by nadav2605,

שלום לכולם, עוד שבועיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב ואני רוצה לבקש ממנו שיביא לי את הH10 שאני אזמין מהאינטרנט לבית שלו. השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם להזמין אותו מארה"ב לגבי עברית וכל מני דברים דומים, מה הסידור לגבי אחריות בארץ וכו'. בתודה, נדב.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by shai265,

רציתי לדעת מה עדיף מבחינת איכות ואמינות DVD קורא DIVX חיבור אלחוטי ממחשב לטלוויזיה. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  3. Started by boten,

בשעה טובה קניתי Iriver H340. זה הנגן הראשון שלי. אני עוד קצת לא רגיל לכפתורים (לחיצה אחת, לחיצה ארוכה, לחיצה+לחיצה ארוכה) אבל זה יסתדר במשך הזמן. יש לי בעיה קטנה עם האזניות שבאו עם המכשיר. האזניות לוחצות באוזן (כנראה יש לי אוזן קטנה :-\) האם יש אוזניות קטנות יותר שיכנסו בנוחות לאוזן? באיכות שלא תיפול מאלו המסופקות עם המכשיר ובמחיר סביר. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  4. Started by kashi,

שלום, היום קניתי את הנגן Gmini XS100 ובנתיים הוא בטעינה אז יש לי 2 שאלות שהייתי רוצה שטענו לי אם אתם יכולים 1. כמה זמן הטעינה? במדריך לא רשום כמה זמן צריך לטעון את המכשיר... 2. אני ראיתי שיש חיבור למטען דרך החשמל ולא USB ויש לי בבית שנאי אז השאלה שלי היא האם אני יכול לטעון את המכשיר דרך השנאי? אם כן אתם יודעים איך אני צריך לכוון את השנאי? תודה מראש לכולם

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by pom23,

ניסיתי להעלות את התוכנה הנ"ל ועולה לי ההודעה הבאה: כמובן שהתקנתי מחדש את התוכנה, אך הבעיה נותרת, למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  6. היום הלכתי לחנות בת"א לראות כמה עולה שם ה-Sennheiser MX 550(ד"א...יותר זול שם מכל חנות שראיתי באינטרנט,עולה שם 140 שקל...) דיברתי עם המוכר והוא אמר לי שיש גם אוזניות שנקראות The Plug של חברת KOSS ולטענתו הם יותר טובות. אז מה עדיף לי לקנות? את ה-The Plug או את ה-Sennheiser MX 550 ????

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  7. Started by Pro modder,

שלום. יש לי DVR ARCHOS AV700, קיבלתי איתו אוזניות שרכשתי במזגרת מבצע והן כמובן לא משהו.. אני מעוניין לשדרג אותם במשהו יותר טוב , התקציב 270$ פחות או יותר. אני מעוניין באוזניות כפתור או קונחיה, לשמיעת מוזיקה .... כמה אנשים המליצו לי על e2c של SHURE, אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם ואולי יש לכם הצעות יותר טובות. בנוסף אני רוצה לקנות אוזניות Headphons שישמשו אותי לצפיית סרטים בסראונד ( 5.1) , קראתי את הכתבה על ה" מדוזה" אבל הבנתי שיש גם את האוזניות של ZALMAN , מה עדיף? הפרש המחירים בינהם לא ממש משנה לי.. תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  8. Started by aviran_n,

חבר שלי רוצה לקנות MP3 והוא צריך המלצות לנגנים טובים של ג'יגה עד 800 ש"ח ורצוי עם אפשרות טעינה. תודה לעוזרים

9. Started by asdasdasd,

לא יודע אם למכור את הלייב 5.1 DIGITAL שלי עם המחשב או להשאירו ? מה יותר טוב ? הLIVE 5.1 או הכרטיס קול שעל הבורד הזה ? DFI INFINITY NFORCE 4 ?

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  10. Started by rrt,

מה נשמע? אני צריך עזרה לגבי מכשיר dvd מומלצים לקניה בארץ... תמיד טוב שיהיה תומך divx, ראיתי כמה מכשירים שעונים על הדרישות: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני לא סגור על אף אחד מהם ואם יש משהו אחר מומלץ אני פתוח להצעות. כמו שאתם רואים אין תקציב מוגדר מכיוון שאני מעונין לקנות את המכשיר שנותן יחס עלות תועלת טוב ביותר. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  11. Started by malcolmx9,

קניתי את ה-SR-60 ואיכות השמיעה בהם מצויינת. הבעיה היחידה שאני נתקלתי בה היא שאני שומע רעשים! כשאני משתמש בגלגלת העכבר אני יכול לשמוע את זה באוזניות, אותו הדבר לגביי ההקלדה, אני מסוגל לשמוע את המקשים דרך האוזניות! בנוסף אני שומע רעשים, כמו אלה שיוצאים מהטלוויזיה ברגע שבמסך מלא בנקודות לבנות ושחורות ואין תחנה בה! מישהו אחר נתקל בזה, או שהאוזניות שקניתי פגומות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מתארגנת קבוצה לניסוי מול חברת YES לבדיקת היתכנות כלכלית בשיווק כרטיסי TV דיגיטליים המחליפים בעצם את הממיר, באמצעות כרטיס חכם (שיסופק גם הוא ע"י YES). כרגע YES זקוקים למסה קריטית כדי להשתכנע שכדאי להתניע ניסוי כזה. אני במגעים עם חברה ישראלית בשם VBox שכבר בדקה בהצלחה את הכרטיס שלה עם חיבור YES, וכבר הציגה אותו החודש בכנס Digital Entertainment שנערך בסיטי טאוור ברמת גן. http://www.dainfo.com/main/menu/index.php3?page=4&&fromWhere=Inner&stId=300 http://www.vboxcomm.com/product1.htm כרטיס טלויזיה דיגיטלי מציג המון יתרוון בהשוואה לכרטיס טלויזיה אנלוגי, ופותר בעיות רבות, בקצרה: 1. העברת ערוצים ע"י המחשב, ללא צורך בממיר, כדי לתכנת הקלטות מראש. 2. הקלטת…

13. Started by tazok,

אבא שלי קנה מבלי שידעתי בארה"ב ipod nano שחור... היום הוא חזר וראיתי אותו פעם ראשונה. אין מה להגיד המכשיר מאוד מרשים, המסך מאוד ברור והכפתורים נוחים לשימוש מה שלא ציפיתי ממכשיר כל כך קטן! הוא דק בצורה מדהימה והרבה יותר נוח מהipod הרגיל בעוד שהביצועים זהים. ניתן לתמונות לדבר

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by T A M I R,

שלום לכולם. אז כמו בכותרת...אני צריך כרטיס קול שישמש..למשחקים..אבל גם לעריכת מוזיקה ובכל הנושא של תיקלוט..דרך המחשב..אם למישהו יש הצעה טובה שיביא..אבל שיתן קישור לחנות ממנה הוא הביא אותה.. תודה..

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. היכן ניתן להשיג רמקולים יד שניה....משומשים....איך שתקראו לזה? בעיקרון אני מתענין בדגם של Von Shvikert VR1 אם משהו מכיר ושמע... ומי ששמע עליהם שיגיד לי מה הדעה שלו עליהם...

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by לי:)(:,

שלום לכולם אני מעוניינת לקנות נגן פשוט יחסית של 1G אבל חשוב לי מאוד שיתמוך בקבצי תמונות ולא רק MP3... האם קיים נגן כזה (שאינו ipod) והאם תוכלו להמליץ לי על משהו מסויים? הייעוד שלו זה להעלאת שירים ותמונות לקראת טיול ארוך... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  17. שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים אוזניות סנהיזר HD595 אני פשוט שמח שקניתי את האוזניות האלה זה פשוט סאונד חבל על הזמן !!! עכשיו השאלה שלי האם שווה להשקיע במגבר בשבילם? הכוונה שלי היא שפשוט לדעתי הסאונד הוא נפלא מספיק וכמה כבר יכול להיות טוב יותר??@ והאם שאני קונה מגבר יעודי לאוזניות יש צורך קודם כול בקרטיס קול איכותי או שהמגבר כבר יעשה את העבודה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, אני צריך די דחוף קישור לדרייבר און-בורד פשוט שיש לי, וזה באמת דחוף כי לצערי אני צריך לחזור מחר לבסיס... בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לצ'יפ אבל זה לוח של פנטיום 4 עם צ'יפסט של ויה (בקשר לאחרון אני לא בטוח).... אני חושב שקוראים לו AC97, ופעם השתמשתי בדרייבר שנקרא c-media. הבעיה היא שיש לדבר הזה 1001 קבצים שונים שנושאים את השם שלו ואני לא יודע איזה מהם להוריד... אז קישור ישיר לאתר יהיה נהדר וקישור ישיר לקובץ יהיה עוד יותר נהדר! אז בכל מקרה תודה רבה כבר עזרו לי פה בעבר לכן אני סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  19. Started by jeyjey,

iriver ifp795 הורדתי לו עידכון 1.29 גרסא אמריקאית נוצרו שתי בעיות: 1. העברית הפכה לג'יבריש, שזה פחות מפריע לי 2. ברוב השירים (85%) המכשיר מתכבה אחרי 5-6 שניות של ניגון השיר ניסיתי להוריד גם את הגרסא האירופאית, לא עזר מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Logitech X-230 או ATP3 ???????? מי יותר טוב מבחינת איכות צליל, באסים, ולבסוף עוצמת הסאונד שזה מאוד חשוב לי אבל גם באסים מאוד חשוב

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by zniibidl,

פנטיום 3 677 או יותר חזק אבל בעיקרון פנטיום 3 667 עם 512 ראם יתאים ל-HTPC?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם DFI LAN PARTY NFORCE 4 SLI DR ורציתי לדעת אך הכרטיס קול שלו מבחינת איכות סאונד ופגיעה ב FPS לאומת CREATIVE LIVE 7.1 24BIT ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  23. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות בעניין? ידע כבר מספקים iPodHeb לגרסת ה-updater העדכנית ביותר (שבה אין שום הבדל בכל הנגנים מבגרסה הקודמת, חוץ מהנגן החדש) אבל זה לא פועל (האותיות בעברית לא מופיעות). חוץ מזה, אם למישהו יש שאלות, ישאל ויענה. :-)

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by UBS,

שלום אבא שלי נוסע ל הונג-קונג שבוע הבא והוא אמור להביא לי את הIRIVER H340 רציתי לדעת איך אפשר להבדיל בין האמריקאי לארופאי (כי הארופאי יותר טוב) כדי שלא ירמו אותו תודה

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by fuck off,

קניתי לפני מספר ימים IPOD מיני של 4 גיגה והתקנתי עליו את הIPODHE אבל הוא לא עשה שום הבדל... הכל אותו דבר... אני מת להפעיל את זה... כי אני שומע לרוב שירים בעברית אבל אני לא רואה את שם השיר שאני בוחר.. אז בבקשה כל מי שיש לו מושג איך לתקן את זה, שיגיד! תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים