אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להחליף את האוזניות שברשותי sennheiser cx980. חשבתי על SHURE 535 או WESTONE 4 , אשמח לשמוע דעות בנושא הנגן שיש לי הוא COWON J3 .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לקנות אוזניות חדשות במחיר 400 שקל שזה בעיקר למוזיקה וגם לגיימינג אבל יותר מוזיקה המליצו לי לקנות או את הrazer kraken pro או את הroccat kave שהבנתי שהן מצויינות. אז רציתי לדעת מה יותר כדאי וטוב? ואם יש לכם עוד אוזניות טובות להציע
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מדבר על רמקולים גדולים של קולנוע ביתי כשאני שם מוזיקה או כל דבר אחר דומעים רעש מן הרמקולים אם אני מוריד את הפלסטיק שמלפנים אז נכון יש למטה שני רמקולים גדולים כאלה ומעליהם יש מן רמקול קטן כזה אז זה עושה רעש מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס קול הנ"ל, שנמצא במחשב הישן. אוטוטו אני קונה מחשב חדש עם לוח אם abit nf7 s2 שמובנה עליו כרטיס קול מסויים. רציתי לדעת עם כדי להשתמש בכרטיס שיש לי עכשיו או לחבר את הרמקולים לכרטיס של הלוח אם.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
היי, כשאני מחבר אוזניות למחשב, אני שומע גם מהאוזניות וגם מהמחשב. זה בעיה פיזית או הגדרות?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום. מחפש אזניות (לא in ear) כפתור בתקציב של עד 450 שיהיו נוחות שיהיה אפשר להתאמן איתן (חסינות זיעה..) שיהיו איכותיות.. (בכל זאת אני משלם...) חסינות רעש חיצוני כי אני רוצה לקצור איתם את הדשא.. הסיגנון מוזיקה המועדף שלי הוא רוקנ'רול וכל מיני דברים מסביב רצוי שיהיו תואמות לאייפון ואם יש משהו שמוכר לכם שכולל בלו טות' בבקשה תציעו... תודה. נ.ב. ניתן לקנות בחו"ל.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, אני צריך טייפ מנהלים וחייב שהוא יהיה איכותי + זמן הקלטה לא יהיה פחות מ6 שעות הטיים הוא המטרה העיקרית כאן, אם זה מגיע עם רדיו וMP3 ו תצוגה של סרטים מה טוב על מה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום, איזה כרטיס בתקציב של עד 500 ש"ח למערכת הפעלה XP מומלץ לקנות (אפשרות חריגה במידה והדבר אכן יתן שיפור מהותי). המטרה - צפיה בטלוויזה במחשב ואפשרות להקלטת תכניות. האם ה PVR150 של Hauppauge טוב? שמעתי שיש איתו הרבה בעיות עם דרייוורים והתקנה. האם יש המלצות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
אני מעויניין לגבות סרט של DVD אך עדיין לשמר את הדולבי דיגיטל שבו! יש תוכנה מומלצת כי נרו לא עושה את בדוק! אני משתמש בפול סוט 6 הכי מעודכן ולא ניתן!
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום לכולם במפרט של האונקיו 607 כתוב ש: Component Video Upconversion - No Analog To HDMI UpConversion - Yes 1080i Upscaling - Yes מה זה אומר לגבי כניסת וידאו לרסיבר מ DVD שאין לו יציאת HDMI ? שאני צריך להוציא מה DVD באנאלוג כדי שהתמונה תשודרג ע"י הרסיבר ל- 1080i, או שאין בכלל אפשרות וכל מה שיצא מה DVD יהיה ב 576i ? תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PMX70&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# בעיקר לפעילות ספורטיבית , אשמח לשמוע דעות האם כדאי תודה.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
טוב אז ככה : הזמנתי את הטלוויזיה הזאת SAMSUNG LED UA46F5500 ואמרו לי שאין אותה בארץ יותר יש רק את הדגם החדש SAMSUNG 46H5303 ההזמנה מהחנות cell-tech מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
רכשנו סטרימר חדש (NTR82WT) http://www.iamm.co.kr/eng/index.php?m=2&s=82wt אבל הGUI שלו (GRAPHIC USER INTERFACE) ממש לא נחמד, אין תמונות, רק שמות של סרטים ותיקיות כמו באיזה קובץ RAR איך אפשר לשנות את זה שיראו תמונות ? כמו באיזה תוכנת HTPC כזה יפה שמעבירים את התמונות ורואים.. (ברור שצריך לשים תמונות קודם בסטרימר... אל תגידו לי שזאת הבעיה חח) תודה רבה לעוזירם
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
היי לכולם, עשיתי קצת בדיקה באינטרנט ושמתי לב שהמחירים בארץ גבוהים בערך פי 2 מEBAY. לכן, החלטתי לקנות אוזניות מהאתר, ושמתי עין במיוחד על ה CX 500. אני מחפש אוזניות בדיוק באותו סגנון ( IN EAR ) עם סיליקון, ושיתנו ביצועים טובים. קראתי קצת ביקורות על המוצר, והם הולכות לכאן ולכאן. בEBAY מוכרים לי אותן ב 130 ש"ח כולל משלוח. שווה בכלל להשקיע עליהן? או שבכלל שווה לקחת משהו של חברה אחרת במחיר דומה עם ביצועים עדיפים? אשמח לשמוע הצעות מאנשים שקצת יותר מבינים בזה ממני. נ.ב. השימוש העיקרי שלהן יהיה אייפוד. אני כמעט ולא אשמע בהן מוזיקה מהמחשב.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מסתובב לי פה בין הרגלים כרטיס CF אז חשבתי לעצמי למה שלא נעשה ממנו נגן MP3 מישהו מכיר איזה נגן? יש המלצות? מחיפוש שלי ברשת כל מה שמצאתי זה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36155 נראה בסדר אבל רציתי לראות עוד אפשרויות. תודה
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הנגן MP3 שלה? במידה ויש לי SD 256...? ואיך התיפקוד שלה בכלל בתור מוצר? ומה זה אינטרפולציית חומרה? תודה
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לצרוב מספר קבצי AVI למדיית DVD-R ולצפות בסרטונים במכשיר DVD שולחני (פיוניר DV-355). מה אני צריך לעשות בשביל זה? כל נסיונות הצריבה שעשיתי עם נרו לא פעלו (ה-DVD לא מזהה את הדיסק או את הקבצים שעליו). תודה מראש וסליחה מראש עם הת'רד לא שייך לפורום הזה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות DISABLE לכרטיס קול בביוס כי אני לא מוצא אותו.מה עושים? יש התנגשויות ובעיה בשמיעת השירים הלוח שלי הוא 945P S-3 אם זה עוזר
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני נוסע לצימרים אז אני רוצה לקחת את הרמקולים של המחשב איתי אבל יש לי 5.1 השאלה שלי אם אפשר לקחת רק את הסאב ו2 הרמקולים הקידמיים כאילו אני יודע שאפשר אבל זה יכול להרוס משהו ברמקולים ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
היי, מצאתי אצלי קלטת הרבה יותר קטנה מקלטות רגילות, אני חושב שמדובר בזה: http://en.wikipedia.org/wiki/Microcassette אני לא יודע האם יש בה מידע חשוב אבל ברצוני לבדוק את זה. אין לי מושג אפילו איזה מכשיר היה אצלי שניגן אותה. מה שראיתי שהעובי של הסרט בפנים זהה לעובי של הסרט המגנטי בקלטת רגילה. אז חשבתי אם אני אקח קלטת רגילה, אוציא את הסרט מתוכה ואז אכניס את התוכן של הקלטת הקטנה, האם זה יעבוד? בויקיפדיה רק כתוב שמהירות הנגינה קטנה יותר אבל את מהירות ההקלטה אפשר לשנות בעזרת תוכנה כמו Audacity אני יודע שעדיף כבר לפנות לחברה מקצועית אבל עוד פעם, אני לא חושב שיש שם משהו כל כך חשוב, עדיין אני רוצה לשמוע מה יש שם. אני מודה למי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
מחול כמובן אל תחשבו את זה עם משלוח... מעבר לCX300 אני לא מכיר דגמים מיועדות בעיקר למוזיקה (heavy/ death metal) אבל גם לסרטים ומשחקים
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אמ...מה עדיף לי HD202 או HD457 של Sennheiser אני צריך אותם למשחקים בעיקר, ולמוסיקה. איזה דגם עדיף לי, ולמה?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
heya folks, been a while! now, i need to find an amp. 1 amp. to power 1 pair of speakers. with 1 input(computer). how hard can that get? oh yes, and make it SMALL. as in, tiny. or at least, not huge. and, here's the kicker....cheap! is that even possible? now, the speakers it would be powering would be a pair of 80's Sony floor speakers( made in Germany, yeah). on the back it stands 8ohm, and then "power handling capacity: nominal :55W music 90W" i would assume that's the power requirements? 90W? so, help me find something suitable. oh, right.. price. well..hopefully around 500shekels. or if you're really nice, 1000 Swedish crowns, as i live here. cheers !
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום. יש לי בחדר רסיבר של pioneer, דגם SX205RDS. 2 רמקולים של Mb quart 15". כל הסט הוא די ישן,אבל הוא מתפקד כמו שצריך, רק הרמקולים עלו בזמנו 3000 שקל עכשיות השאלה שלי היא כזאתי : יש לי Hercules Game theater XP 6.1,קניתי את הכרטיס הזה כי אני אוהב לראות סרטי DVD במחשב ולשחק במשחקים ( ). האם כדאי לי להוסיף למה שקיים מערכת Creative Inspire 4400 4.1? (סאב ו4 לוינים) מביחנת הספק אין לי בעיה גם עם 2 הרמקולים הקיימים,מי שיודע ומכיר יוכל להעיד על טיבם האמיתי. אך אין להשוות משחק\צפייה בסרט עם 6 רמקולים וסאב לצפייה עם 2 קדמיים בלבד. לא נראה לי שה 6.1 קשור כי אם אני אבצע צעד זה זה יהיה כאילו מערכת 6.1,פשוט המערכת מחוברת ל Aux in על הכרטיס עצמו וה Creative לראק. כסף הוא גם …
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-