אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי כולם , אני מתלבט בין לקנות את אייריבר h340 או אייאודיו X5L אני מודע לזה שבאייריבר בדגם הזה יש 40 ג'יגה ובאודיו יש 30 ג'יגה עכשיו שניהם עולים אותו דבר (נניח) אני רוצה את הנגן לצורך שירים יותר ופחות וידאו ותמונות , למרות שזה פיצ'ר חמוד שאני לא מתנגד לו . אנ רוצה שיהיה קל לחפש בתפריטים השונים במכשיר , ויהיה נוח לחפש שירים ולהעביר שירים בקלות ובמהירות מהמחשב למכשיר . השעות נגינה לא כזה קריטי כי אני גם ככה לא הולך לשמוע 16 או 35 שעות רצוף ולא אכפת לי להטעין 3 פעמים בשבוע . אני רוצה פשוט נגין דק , יעיל , קל לשימוש , נוח , קטן וגם די חשוב לי שיהיה מסך בשלט שהבנתי שאין באייריבר . מה אתם אומרים כדאי לי לקנות ?? אני ממש בדילמה :'( בבקשה תעזרו לי :-\
-
- 56 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
http://www.klipsch.com/na-en/products/promedia-2-1-overview/ promedia http://www.klipsch.com/na-en/products/ifi-overview/ iFi מה אתם אומרים מה יותר טוב באיזה רמקולים וסאב שומעים יותר טוב ואיכותי יותר והכי חשוב בשבילי זה שהבאס יהיה מדויק לא באסי מדי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני מעוניין בטלוויזיה חדשה. הטלוויזיה תחובר בעיקר למחשב (ואני בעיקר אנגן תכני וידאו באיכות גבוהה), ולא ברור אם בכלל היא תחובר לממיר. אולי תהיה גם קונסולה בהמשך. אני מעוניין להוציא לא יותר מ-5000 ש"ח אלא אם יש משהו ממש טוב בקצת יותר. הסתכלתי בזאפ, וראיתי שהמבחר הוא די גדול, ושבתקציב שלי יש לא מעט דגמים. הסתובבתי גם בכמה רשתות חשמל ליד הבית, וראיתי שהתצוגה היא במקרה הטוב DVD ובדרך כלל שידורי טלוויזיה, מה שלדעתי לא באמת משקף את איכות התמונה עם מקורות יותר איכותיים. מבחינת הגודל - מדדתי ולא תיכנס טלוויזיה יותר גדולה איפה שאני מעוניין למקם אותה. מצד שני, אם יש "32 ממש משתלמת אז אולי יהיה מקום לחשוב עליה. אז מה אתם ממליצים? עדכון: הכותרת נערכה וכרגע ההתלבטות היא בי…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה לסלון. בעקרון המטרה היא לצפייה בשידורים רגילים, סרטי HD וחיבור המחשב לטלוויזיה (משחקים, סרטים). המרחק הוא 2.5 מטר בערך. התקציב 3000 ש"ח. עכשיו ההתלבטות היא כזאת, האם לקנות LCD 37 אינץ' (יש כמה אופציות) FULL HD, או ללכת על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=773459
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הרמקולים האלו ויכול לעזור בהחלטה?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מערכת רמקולים 5.1 בתקציב של עד 600 ש"ח השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים וסרטים וקצת במוסיקה ראיתי את שני הדגמים האלו ואני מתלבט בין שניהם. איזו מערכת נותנת סאונד איכותי יותר? (לאוו דוקא עוצמה גבוהה)
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המערכת קולנוע הבייתי שלי שמשמשת למוזיקה וסרטי 1080p בעיקר. לגבי רסיברים מביקורות שקראתי לא הגעתי למסקנה חותכנת איזה רסיבר ישרת את מטרתי טוב יותר. ההתלבטויות הן: Onkyo TX-SR 577 Harmon Kardon AVR 255 לרסיבר יתחברו: מחשב Wii Xbox 360 Elite Ipod Yes MAX HD כרטיס קול למחשב, אני זקוק להמלצה טובה לכרטיס קול עם יציאה אופטית שיתחבר למגבר בכבל אחד. ישבתי על: Creative X-Fi Fatality FPS (הוא נראה בסדר אבל החיסרון שלו זה היחידה הנוספת, מעדיף כרטיס עם הכל עליו אם משהו מכיר) עד: 200$ רמקולים, ראיתי כמה המלצות על Pure Acoustics למינהם אבל לא דגם מסויים. ובקטע הזה אני ממש לא סגור. אשמח לקבל המלצה כלשהי ואיפה ניתן לשמוע את הסט Live. סאב, צנוע אבל חובה. מחפש…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תקציב של 450 שקל בערך לקנות אוזניות, ולפי מה שבדקתי שתי האוזניות האלה הכי טובות במחיר הזה. מאוד חשוב לי שיהיה לאוזניות באס חזק ועמוק, מבחינה חיצונית ונוחות אני מעדיף את ה-Klipsch בגלל שלא צריך להניח אותן מאחורי האוזן. המוזיקה שאני שומע היא היפ הופ, אלקטרוני, דאנס וקצת רוק ומזרחית. תודה רבה לעוזרים! * האוזניות של Shure יעלו לי 440 שקל, לעומת ה-Klipsch שיעלו לי 230 בערך מאיביי (לא זיוף)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, כפי שניתן לראות בכותרת אני מתלבט בין השניים, שניהם בגודל 2G. אני מודע לכך שהZEN V PLUS עדיין לא הגיע לארץ, אבל אני יכול להמתין חודש +. בהנחה שההפרשבמחיר בין השניים לא יהיה גבוה מידי מה לדעתכם עדיף?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכם יש לנו Altec Lansing VS4121, 2.1 ב 380 ש"ח ו CREATIVE SBS 580 5.1 ב 360 ש"ח מצד אחד 2 רמקולים חזקים ו מצד שני 5 רמקולים מה אתם חברה חושבים תעזרו לי קצת יש לי בבית CREATIVE SOUNDWORKS והם מצויינים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
לאחר שה-PX200 שלי הושמדו בצורה סופית, הוריי הסכימו לקנות לי אוזניות חדשות במחיר של עד 45$, מאמזון בלבד. חשבתי על הדגם הזה: AUDIO TECHNICA Stereo Headphone ATH-PRO5MS או אולי על הדגם הזה: Sennheiser HD-212 Headphones איזה מהם מומלץ יותר? יש לכם המלצות אחרות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מחפש לקנות אוזניות שיחזיקו איתי כמה שיותר שנים אני שומע מוזיקה ורדיו כל היום למשך איזה 6-8 שעות בזמן העבודה במשרד לכן אני מניח שהדרישה העיקרית שלי היא נוחות לאורך זמן. כמובן שאני מעוניין (בעבור כזה מחיר אני מניח שזה די פטתי לא לבקש) איכות וגם תמיכה במגוון רחב של סוגי שמע שונים שכן אני אוהב לשמוע כמעט את כל סוגי המוסיקה גם משחק פה ושם לכן גם תמיכה מינמלית במשחקי מחשב תתקבל בברכה שני הסוגים שכרגע התבייתתי עליהם אחרימ מחקר ארוך הם האוזניות שמצויינות בנושא אבל אשמח לקבל אלטרנטיבות אחרות טובות וזולות יותר אם יש בנמצא לשמחתי יש לי אנשים במשרד שנוסעים על בסיס קבוע לחול ככה שהקנייה שלהם תתבצע רק בחול
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה שחפרתי בגוגל לא מצאתי הכרעה בין ה Q350 לבין CX680 חלק בעד אלו וחלק בעד אלו מה שחשוב לי איכות+באס+עמידות כי הן למכון האוזניות האחרונות שהיו לי זה CX300II היו איכותיות..אבל אוזניה הפסיקה לעבוד החלפתי אותן ואחרי חודשיים שוב פעם אותה תקלה..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף, במובן הטכני ובמובן הניסיוני? הבנתי מחבר שהטריטון נורא כבדות על הראש אבל חוץ מזה אני לא שמעתי על עוד הבדלים תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום! אז כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש אוזניות בתקציב של 500 ש"ח מקס' אני מחפש את האיכות הכי גבוהה שאני יכול לקבל (בתקציב) לסוג המוזיקה האהוב עלי (פירוט עוד מעט) הקטע הוא שאני שניסיתי ועברתי וניסיתי ועבדתי עם דיי הרבה אוזניות (הרבה שנאתי, הרבה אהבתי) ועכשיו כשאני מסתכל על המבחר באינטרנט אני משתגע ואפילו לא יכול להחליט איזה סוג (תוך אוזן, קשת...) איזו חברה... חשוב לי שזו תהיה מחנות איכותית עם נוחות של מימוש אחריות וחנות שנוח להגיע אליה (גר ברעות) לדוגמא קולומבו, כלי זמר, באג ועוד המון כמעט ולא מגביל........... סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק, פאנק, מטאל, אלטרנטיב, אבל אני רוצה שהאוזניות יהיו טובות להכל כי לפעמים בא לי היפ הופ, טראנס, קלסיק, ואני רוצה להנות גם מהם. האוזניות יחוב…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אלו שתי האפשרויות: http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Etymotic-ER-6i-Noise-Isolating-In-Ear-Earphones-ER6I-1003555.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 http://www.compuplus.com/i/AUDIO/Headphones/Shure-E2c-Sound-Isolating-In-Ear-Earphones-E2C-E2-1003406.html?sid=12he67n3l51551y&comboid=525 אני הרבה יותר אעדיף לחסוך 40$..... אגב, זה לא כואב שזה נכנס ככה בתוך האוזן? ועושים ברייק-אין לאוזניות קטנות, כמו לגדולות, או שזה שונה? גבריאל.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בארה"ב אוזניות in-ear לטלפון שלי בסביבות ה 100$. האוזניות ישמשו אותי בעיקר להליכה ברחוב, אופניים וריצה (פחות בתחבורה ציבורית) אני שומע בעיקר רוק ומוסיקה ישראלית, לפעמים גם פרוג, ג'אז ומוסיקה קלאסית. בנוסף אני מקשיב לאודיובוקס (במיוחד בריצות ארוכות). חשבתי על שלושה דגמים: bose freestyle מהביקורות שקראתי זה הדגם המוביל מבחינתי. החשש שלי זה מכך שהן לא אוטמות ולכן אני לא יודע איך הן יהיו במקומות קצת רועשים. rha ma750i יש אותן לאח שלי ואיכות הסאונד מאוד טובה ויושבות טוב, אבל הן רק מרגישות לי קצת כבדות ואני לא בטוח שהן מתאימות לשימושים שלי. shure se215 שראיתי שהרבה כאן ממליצים. קראתי שמספר אנשים אמרו שהן אטומות מדי ולכן קשה לשים לב למה שמסביבך (מה שאולי לא…
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 זוגות התקציב הוא עד 500 ש"ח. אני מחפש איכות סאונד טובה צליל נקי ומאוד חשוב שיהיו נוחות וישבו טוב באוזן תודה לעוזרים. SE115 shure מחיר 360 ב-Ksp SE210-K shure מחיר 490 ב-Ksp ETYMOTIC HF5 מחיר 419 ב-באג
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מקריאה מקיפה באינטרנט קראתי רק ביקורות טובות על שתי האוזניות האלו מבחינת המחירים בארץ שניהן קרובות.. אז איזו לדעתכם עדיפה? והאם כ. קול audigy 4 se יזיז אותן בהגינות?
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות לעצמי זוג אוזניות ואני מתלבט בין שני דגמים: Sennheiser HD205 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=377038) Skullcandy G.I. (http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=916840070&sog=e-headphone) האוזניות הן בעיקר לשמיעת רוק כבד וטראנס בתחבורה ציבורית ,הליכות וכו'. אשמח לשמוע עצות בנושא. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין אוזניות SENNHEIZER דגם CX300 לעומת דגם PX-100 עבור נגן iAudio U3 לצורך נסיעה ברכבת (בעיקר) הבנתי שה- PX-100 הן אוזניות פתוחות והאחרות סגורות. אני מעוניין לדעת מה האיכות של האוזניות באופן כללי ומי מתאימה יותר לנסיעה ברכבת. למי שיש הצעות אחרות בתקציב של עד 350 ש"ח בארץ מוזמן להציע. רצוי שלא יהיו גדולות מדי. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
סליחה לא ראיתי שנפתח כבר אותה שאלה למטה כאן בפורום אז אני יוסיף את הכותרת לשם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התלבטות גדולה מאוד בין 2 אוזניות שאני רוצה לקנות: Koss UR20 או sennhieser HD205 התקציב הוא עד 300 ש"ח למישהו יש הצעה לאוזניות טובות יותר ? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-