עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by rad,

אהלן לכולם, לפני שבוע קניתי רמקולים מסוג VS 2421 (יחד עם מחשב חדש ) אחרי שגמרתי לחבר את כל המחשב שמתי לב למשהו מוזר : הדיבור תמיד נשמע ממש "מתכתי" או "חייזרי" ברמקולים האלה. בהתחלה לא הבחנתי בזה - כי אני משחק הרבה משחקי מד"ב ... בכל מקרה, זה דבר טבעי ברמקולים האלה? או משהו שחיברתי לא טוב?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  2. Started by icebreak,

כתבה חביבה שמראה כמה איכפת ל YEDA מהקונים שלה.. http://www.nrg.co.il/online/10/ART/862/390.html

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. אני לא יודע אם הגעתי למקום הנכון.. אבל בכל זאת.יש לי ברכב רדיו דיסק של חברת pioner מדגם:DEX-X1650UB לפניי מספר ימים מצב ה- AUX ( יציאה שמחברים אליה אייפון לדוגמה ) פשוט נעלמה.. אני כן מגיע למצב של רדיו או DVD אבל האופציה של ה- AUX פשוט נעלמה! בתחילה חשבתי שהבעיה בכבל אבל לצערי זה לא עזר. אני מעלה את ה-Manuel אני לא מצאתי שם משהו.. אני מצרף את הקובץ הזה אשמח אם מישהו יכול לבדוק כי אני לא מצאתי. deh-x1650ub operating manual (eng-por-esp).pdf

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mohsi_ha,

שלום אודה בבקשה לעזרתכם מה לקנות ? איזה דגם? חברה ? אני צריך רמקול נייד / בידורית , השימוש זה לפקיניק / אירוע משפחתי. מה שחשוב לי 1. עוצמה חזקה 2. איכות מוזיקה טובה 3.מחיר עד 1200 שח (ניתן לחרוג עד 200 שח) 4.כולל מיקרופון . תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Shoq,

דודים שלי בארצות הברית ואני רוצה לקנות אוזניות... זה האוזניות שאני רציתי http://www.logitech.com/lang/images/0/3027.jpg אבל כל-כך הרבה אמרו לי שעדיף אוזניות סגורות שכבר נראה לי התייעשתי. ואם זה חשוב אז האוזניות הם בשביל משחקים\לראות סרטים בלילה. ועדיף מאוד שזה יהיה עם מיקרופון האוזניות תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  6. מחפש רמקולים 2.1 למחשב הכי טובים שיש כיום וניתן להשיגם בארץ - עד 2500 ש"ח. תודה לכם. הצרכים: שמיעת מוסיקה. זה הכול. בחיפוש ראשוני, אלה נראים מבטיחים. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=16566 האם יש מקום בו אפשר לשמוע את הסטים השונים?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. Started by DeadHunt,

הוא כאלו לא פועל אבל הוא פועל... בדקתי במחשב השני.. מה הבעיה ואיך מסדרים אותה? תודה.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  8. Started by pcmaster,

מצטער אם זה לא בפורום המתאים אבל זה מה שהכי נראה לי. הקו טלפון שלי מחובר למודם כרגיל. יש לי מיקרופון והייתי רוצה לדעת איך אוכל להשתמש בו ככלי דיבור בטלפון. זאת אומרת, שאני רוצה שאת שיחות הטלפון שלי אני ידבר למיקרופון ואשמע דרך הרמקולים של המחשב.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by haima1,

בוקר טוב קניתי מחשב חדש וכרטיס קול אופטי וגם כבל אופטי אבל כשאני מכניס את הכבל המחשב לא מזהה את הכבל וגם כשאני מעביר לSPDIF התקני שמע ועושה טסט לא יוצא צליל יש איזה קובץ שאני צריך להתקין או מקודד (יש לי POWER DVD 16)ואיך אדע בכלל שהמחשב מזהה את הכרטיס הדיגיטלי ושהוא עובד על הערוץ הדיגיטלי בכלל ? מערכת קולנוע-sc-pt75(קצת ישנה אני מודה עם כניסה אופטית) המערכת של פיוניר מחשב חדש שקניתי עם יציאה אופטית וחיברתי את הכבל משני הצדדים וכשאני עושה טסט ליציאת SPdif המחשב לא משמיע קול וכבר ניסיתי הכל למה הכוונה מה אני לא עושה נכון ?

10. שלום לכולם אני מחפש המלצה לרמקולים למחשב מהתקציב הזה ושיהיה להם אפשרות לחיבור לאוזניות יכול להיות 2.1 5.1. וכו' תודה

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  11. שלום, אני מחפש תחליף מעט יותר "זול" ובאיכות לא פחות טובה מה Bose QC35. נתקלתי בהרבה ביקורות טובות על שני דגמים: Sennheiser HD 4.50 BTNC Plantronics Backbeat Pro 2 את שניהם ניתן לרכוש באזור ה 700 ש"ח באילת. אשמח לשמוע חוות דעת על האזניות הנ"ל תודה רבה!

12. אני מחפש רמקולים בתקציב עד 400 ש"ח שניתן יהיה לחבר אןתם למחשב אבל גם ליציאה ממגבר או די. וי. די. בכבל RCA. בתיאורי היצרנים קריאטיב, לוג'יטק ואחרים לא מצאתי מספיק התייחסות לעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  13. Started by n9555,

יש לי רמקולים מסוג LOGITECH X530 וכול פעם שאני מדליק את האור אני שומע פיצוצים מהרמקולים- עכשו עשיתי חיפוש קטן בנוגע לזה בפורום ומצאתי שזה קשור בעצם לחשמל בבית או whatever.... הבעיה נובעת כשאני משחק על coh ואני שומע מן חריקות כאלה מהרמקולים- רק אחרי שהם עושים קולות פיצוץ כאלה---- עכשיו השאלה שלי אם זה לעוד מישהו קרה ומה הוא עשה עם זה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. היי, יש לי XP PRO SP3 וכרטיס קול מובנה של RealTek HD. הורדתי דרייברים אחרונים ועדיין לא מופיע לי בצד למטה האייקון של הלוח בקרה של הכרטיס - איפה שיש הגדרות של הכרטיס קול(סביבה, אקולייזר וכאלה). זה נקרא RTHDCPL.exe. מישהו נתקל בבעיה כזו? אני שוקל לקנות כרטיס קול חדש.

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  15. Started by talje,

שלום רב, עד אתמול נראתה הקונפיגורציה שלי כך: מערכת סטריאו של KENWOOD אליה מחוברים ארבעה רמקולים על אותם פורטים, כלומר ללא סראונד אלא פשוט הקול יוצא לארבעת הרמקולים בו זמנית. המערכת הייתה מחוברת למחשב כך שכרטיס הקול שלי היה מוציא את הסאונד למערכת. קיבלתי במתנה רסיבר ישן (בן כ5 שנים) של AIWA (כשאגיע הביתה אפרסם דגם). הפעם חיברתי זוג רמקולים בחיבור הרמקולים הקדמיים, וזוג רמקולים נוסף לחיבור הסראונד. מלבד העובדה שזו פעם ראשונה שאני משתמש בסראונד וצריך לדעת לכוון את הרסיבר להגדרות פשוטות כדי להפעיל את הסראונד בלי כל מיני אפקטים, הכל עובד בסדר. עכשיו עם הרסיבר קיבלתי זוג רמקולים נוסף של חברת MicroStudios או משהו כזה. לא מצאתי עליהם יותר מידי פרטים באינטרנט. ברצוני לשאול מספר שא…

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  16. שלום לכולם, ברשותי ממיר HOT HD עם יציאת HDMI בלבד וכבל HDMI שסופק מהחברה וברצוני לחבר אותו למסך שלי שיש לו רק כניסת DVI-I. עם הממיר סופק כבל HDMI שעבורו קניתי מתאם מ-HDMI נקבה ל-DVI זכר, החיבור במתאם הוא Dual Link. כאשר אני מנסה לחבר את המסך לממיר אני מקבל הודעת שגיאה על המסך שבה רשום Signal Error ומופיעים שלושה ערכים. הערך הראשון הוא fD והוא נראה תקין, הערך עבורו הוא 74.1 Mhz. מתחתיו יש שני ערכים מהבהבים באדום וכנראה שהם גורמים לבעיה. הערכים הם fH שהערך שלו הוא 78.1 Khz ו-fV שהערך עבורו הוא 50.1 Hz. מישהו יכול לעזור לי לאבחן ולפתור את הבעיה? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  17. הם מרגילים אותך עוד מהבטן... :screwy:

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. שלום לכולם החלטתי להחליף את הרמקולים לטובים יותר , אני משתמש בכרטיס קול creative x-fi titanium שלפי דעתי נותן אחלה ביצועים , ואני מחפש בעיקרון מערכת 5.1 בסכום של פלוס מינוס 1700 שח (עדיף עם רמקולים שאפשר לתלות אותם על הקיר) , לשימוש של מוזיקה וסרטים - עם דגש על הסאונד וגם העוצמה . אם אפשר , אני אשמח לקבל דעה ממישהו שהתנסה באותם רמקולים Tnx

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. השימושים הם מוזיקה ומשחקים, תקציב 300 ש"ח עם אפשרות לחריגה של כמה שקלים, מחפש כאלה שהשליטה עליהם תהיה רק דרך הסאב וופר, ושכמובן יהיו איכותיים ואמינים. מצאתי בזאפ את הרמקולים האלו של DIVOOM http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676453 מפרט לא רע, אבל החברה לא ידועה לי... שווים משהו? יש גם את אלו של MICROLAB שהרבה המליצו עליהם http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724698 אבל איך השליטה עליהם? יש גם שליטה על הבס? זה חשוב לי... תודה!

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  20. היי Jסליחה על הבורות אבל אני צריך הסבר או לינק להסבר ומחשב עם אינטרנט חוטי במהירות 5 מגה שמרוחק כמה מטרים מהטלוויזיה ובעתיד UA48H6400יש לי סמארט טיוי של סמסונג יהיה גם פלייסטיישן אני לא כלכך יודע איך והאם צריך שכל הדברים האלה יהיו מחוברים אחד לשני איזה מהירות אינטרנט במינימום צריך בשביל סמארט טיוי ? 20 מגה ? האם יש איזה כבל שאני יכול לחבר בין המחשב לטלוויזיה שיספק אינטרנט לטלוויזיה וגם חיבור פיסי של המחשב לטלוויזיה שיאפשר הרצה של תכנים שנמצאים על המחשב ? והאם בשביל קודי ( לא ממש יודע מה זה מעבר למה שקראתי באינטרנט ) צריך חיבור פיסי בין המחשב לטלוויזיה ? אם לא, אני מניח שאני צריך אינטרנט אלחוטי שמסופק ע"י נתב…

21. Started by omri44,

שבת שלום. אם אני קונה די וי די שיש לו יצאת HDMI וגם לטלוויזיה שלי יש אני יכול לחבר אותם ולצפות בסרטים באיכות HD? האם גם הסרטים צריכים להיות באיכות HD?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. Started by arik100,

מתלבט בין השניים הנל. מחיר - 300 מול 600. שימושים - מוזיקה סרטים ומשחקים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 842 צפיות
  23. Started by aviad91,

מרחק הצפיה הוא בערך 2 מטר אפילו מעט פחות ואני מתלבט בין 32 אינץ' ל37 אינץ'(תקציב עד 3500 ש"ח). הוצע לי הדגם RV733 37 אינץ' שנראה מצוין ויש לו אפשרות להתחבר למחשב דרך האינטרנט. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את האפשרות הזאת ויכול להסביר לי קצת יותר..ואם בכלל זה כדאי את המסך הציעו לי ב3400 ש"ח.האם המחיר סביר לטלוויזיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. היי, יש לי רמקולים teac X-20... עכשיו הבעיה היא כזאת.. יש לי את הרמקולים כמעט שנה ולפני כמה זמן התחיל להיות בעיות... אני מפעיל מוזיקה ושומעים רק מהבס ומרמקול ימין... בשביל שישמעו מרמקול שמאל אני צריך לכבות ולהדילק מהר את הרמקולים כמה פעמים ואז הוא פועל.. מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  25. Started by HoT-DoG,

אהלן אנשים רציתי לשאול האם מתוכנן מפגש שביעי, יתרה מזאת, בקרוב אני שוכר סטודיו בחיפה, והציוד שברשותי שנוגע לעניין הוא 280HD וכרטיס קול פרסונוס FIRESTUDIO עד היום לא היה לי אפשרות להגיע למפגשים, וגם לא היה לי ציוד. אשמח לתגובות גיא

• 1 תגובה
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.