עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי סרט עם סאונד DTS ואני רוצה לראות אותו גם בלתי מערכת התומכת בפורמט. האם יש אפשרות להמיר את הסאונד?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי רעש מעצבן מהרמקולים ואני לא מבין למה, יש לי כמה סיבות למה לא: 1:דרייברים-התקנתי גם לכרטיס וגם ללוח את הכי חדש. 2: כבלים- החלפתי. בכל מקרה זה מוזר כי זה רק שאני מפעיל תוכנה או WINAMP או משחק כי כאשר אני לא לוחץ כלום אין רעש. וגם ב"צלילים" בלוח בקרה שיניתי ל NO SOUND. ככה שאני ממש אובד אצות לגבי הרעש המעצבן הזה.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. מתוך 3 תשאר אחת, מי היא תהיה? 1- Altec Lansing FX6021 : http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=FX6021 2- Altec Lansing MX5021 : http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=MX5021 3-Logitech Z-2300 :http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=2173,CONTENTID=9372 אנא עיזרו... ד"א לגבי מחירים (בארץ כמובן) : Logitech Z-2300- http://zap.co.il/model.asp?model_id=132218 Altec Lansing MX5021 - http://zap.co.il/model.asp?model_id=40050 Altec Lansing FX6021- http://zap.co.il/model.asp?model_id=31325 אם זה ייצא כדאי יש גם מצב להזמין מארה"ב, כי שם זה הרבה יותר זול. איתי.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. 1. האם הורדתם מהאתר את השדרוג? 2. אם כן האם צרבתם על דיסק את האימג' ששוקל רק מגה? בהוראות כתוב לצרוב על דיסק ריק ללא multi session ולעשות לו finalize אני מפחד לעשות את השדרוג של CDRW שאלה לכולם למה צריך לבטל את ה multi session ולעשות finalize?

5. לא הממש קטנות,הרגילות...נראה לי שזה זה אם כן איזה אתם מכירים שיש לו נפח של 1GB ???

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  6. Started by T-Flash,

אהלן קניתי היום כרטיס טלוויזיה Pinnacle PCTV 110i ויש שם 3 כניסות: מצלמת וידיו אנולוגית, כבלים ווידיו... אני מחבר מצלמה אנולוגית ואיך אני מחבר קול?? מישהו יודע?? אין שם עוד כניסות...מוזר...

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  7. ד"ש לכולם יש לי בחדר שני מחשבים שאני מעוניין לחבר לרסיבר סטריאו (משהו עתיק של JVC R-S11). אני משתמש בחיבורי בננה פשוטים עם מתאם לכרטיס קול. כל עוד אחד מהמחשבים מחובר לבד לרסיבר הכל סבבה ועובד בכיף. ברגע שמחברים מחשב שני מתחיל זמזום/hum עצבני שמשגע ת'שכל. יש למישהו רעיון איך להפטר מהזמזום המעיק הזה?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  8. שלא עולה יותר מ-700ש"ח. ראיתי שיש גם מכשירים זולים שניתן לחבר להם הרדיסק של מחשב נייד. האם הם שווים משהו ואם כן איזה מכשיר.

• 7 תגובות
    • 679 צפיות
  9. הכרטיס קול מיועד למוזיקה ולמשחקים ואני מפש את הכרטיס שיש לו את השילוב האולטימטיבי כי מצד אחד אני שומע טונות של מוזיקה איכותית ומצד שני אני משחק פול במשחקים שיש להם איכות סאונד גבוהה..דרך אגב אני צריך שיהיה 7.1 ערוצים ואני יחבר לו את הקריאטיב אינפייר הדגם של ה7.1 ערוצים אני יודע שיש המון הודעות בפורום ואני יכול לעשות חיפוש עשיתי ואני מתבלבל בטירוף כי אני מתחיל בנושאים האלה.. בנושא התקציב אין לי תקציב מגובש אני סה"כ כרטיס קול טוב במחיר טוב לא חריג! שיעשה את התמורה המלאה לכסף.. מקווה שתעזרו לי.. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 891 צפיות
  10. במידה ואני משתמש בוירטואל דאב לקידוד מחדש של סרט בעל סאונד דולבי, בשיטות הרגילות אני מפסיד בסופו של תהליך את הסראונד, ומקבל רק סטריאו... מה שמעניין אותי: א. האם ישנה בכלל אפשרות לשמור על הקול? חיפוש ברשת לא העלה דבר.. ב. אם כן, כיצד? (הסבר קצר או הפניה למדריך יתקבלו בשמחה) תודה, עידו.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by omer1789,

הווליום כל הזמן משתנה, נגיד אני שם אותו על 35, אחרי כמה דקות, הווליום נמנך, כאילו הוא על 25 כנ"ל נגיד 40, הוא כאילו ירד ל30. זה ממש מעצבן וכל הזמן משתנה, מה עושים? ולא זה לא בעיה באוזניות... תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  12. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומחפש נגן עד 250 דולר אין העדפה מיוחדת תודה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  13. אחרי שקניתי את האוזניות GRADO SR-60 שמתי לב עד כמה שאיכות הקול מלאה ברעשים, לא איכותית בכלל. המליצו לי כאן בפורום לא מזמן על כרטיס קול Audigy 2 Value Creative, והתכוונתי לקנות אותו אבל בסוף לא התאפשר לי כי המחיר יקר מדי. בכל מקרה, אני לא יכול לסבול את איכות הקול במחשב עם הכרטיס ALC650 המובנה על לוח האם (NF7 ABIT), אז מצאתי את האפשרויות האלה בזאפ: אני ארגיש בשיפור באיכות הקול (מוסיקה וכו') עם אחד מהכרטיסים האלה לעומת הכרטיס הנוכחי שיש לי? איזה הכי מומלץ מביניהם?

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  14. Started by Yonatan-A,

שלום, אני צריך נגן ב400 שקל של 512 מגה. אני יודע שהתקציב זעום, אבל זה מה יש. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by FIRE-KID,

יש לי מחשב חדש והגה+דוושות קצת ישנים והיציאה של ההגה לא מתאים לשום יציאה בכרטיס קול (ובכלל למחשב) המחשב רק תומך רק ביציאות של USB יש לי כרגע את הלוח אם GA-K8NF של ג'יהבייט הכרטיס קול מובנה עליו... ואין יציאה לגיימפאד להגה שלי... על הלוח הזה לא אמורה להיות יציאה לגיימפאד (להגה ישן)? אם לא אז אני אשמח להצעות לכרטיסי קול שגם יש בהםיציאה לגיימפאד וגם שיספקו איכות קול טובה... למה יש לי רמקולים דיי טובים... אם למשהו יש הצעות אחרות אני שומע תודה לכולם ביי

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  16. הכותרת אומרת הכל ותודה למי שטרח לבדוק את תוכן ההודעה בנוסף קיבלתי המלצה חמה על הרמקולים האלו ואשמח לדעת אם משלתם יותר לקנות אותם במדינות הנ"ל אם יש המלצה אחרת על רמקולים טובים יותר או שפשוט כדאי לחבר רמקולים של מערכת סטנדרטה, אשמח לדעת. כל המלצה או טיפ יעזרו, יבורך האיש. כל טוב.

17. Started by ymss69,

מחפש נגן וידיאו עם מסך עד 3 אינץ ועם קיבולת של 40 גיגה ומעלה, ואם אפשר שישדר את הסרטים לטלויזיה!!!!! חשבתי על X5 או על H340 מה אתם אומרים?

18. Started by Gilo2005,

מצטער אם לא קשור לפורום זה כי אין לי מושג איפה אפשר לפרסם את זה אז כה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי שאני יוכל לצפות ב YES דרך המחשב שבחדר שלי התקציב שלי נע מי 200 שח עד 300 שח ורציתי לקבל המלצות על כרטיס טלויזיה שיהיה טוב בעל טווח קליטה נורמלי תנו לי הצעות בבקשה וצטער שוב אם זה לא קשור לפה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by zorgi,

שלום לכולם אני רוצה ליקנות את אחת משני אוזניות הכפתור האלה של SENNHEISER. פשוט בחנות שמצאתי (MUSIC 10 ) יש כרגע רק את ה 500 כאשר ה 550 יגיעו רק עוד חודש. מה שאני שואל זה מה יותר טוב והאם שווה לחכות עד שה550 יגיעו או שזה ממש לא קריטי? :s05: תודה מראש

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by idani1983,

אני מחפש כרטיס קול עד 150 דולר עם יציאה אופטית תודה .

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. בכרטיס קול יש שלושה חיבורים. אחד אדום למיקרופון, אחד ירוק לרמקולים/אוזניות. אז בשביל מה צריך את הכחול ומה זה עושה?

• 8 תגובות
    • 722 צפיות
  22. Started by ydyehuda,

שלום לכולם הלך לי הכרטיס ON BOARD שלי ולכן אני זקוק לכרטיס קול. מה לקנות במחיר סביר? לא רואה סרטים או משחקים מתוחכמים על המחשב בתודה, יהודה

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  23. שלום לכולם חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי יש לי לוח Epox 8KDA3J - לא פרו - כלומר לא + אני צריך את עזרתכם לחבר את הלוח לרסיבר שלי בדרך הטובה ביותר . יש על הלוח - או כך נדמה לי חיבור spdif. איך משתמשים בו והאם זו הדרך הטובה ביותר לקבל סאונד ברסיבר תודה מראש

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by galz,

הקידוד הזה מוצלח? לאיזה איכות אמפי3 משתווה aac 128 בקרוב?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  25. Started by Shayel,

חברה יש לי נגן, פשוט יחסית, 512MB בקיצור, הוא נדלק והכל, פשוט לא שומעים כלום, והחלפתי כמה אוזניות ועדיין לא שומעים מה זה יכול להיות? איך אפשר לתקן את זה? ומה אני יכול לבדוק או משהו הצעות תודה רבה שי.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות

דיונים חדשים בפורומים