אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, חברי הפורום. יש לי סט רמקולים של Bose דגם ACOUSTIMASS 10 IV, וחשבתי לקנות עבורו מגבר של HARMAN KARDON דגם AVR 158. העניין הוא שהמוכר בחנות שחשבתי לקנות, טוען שהמגבר המדובר, לא מספיק חזק בשביל סט הרמקולים שיש לי. השאלה כמובן, אם זה אכן נכון? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה נשמע? רציתי לדעת איזה נגני dvd מומלצים ניתן להשיג בארץ... שיתמכו בכמה שיותר פורמטים divx זה תמיד טוב ועדיף שיהיה ותמיכה כמה שיותר טובה בכתוביות, מספר נגנים שראיתי שעומדים בסטנדרטים הם: xoro 415 pioneer 383 Pioneer DV-575A Pioneer DV-470 אני בכלל לא מקובע על אף אחד מהדגמים ואני יודע שאין סדר גודל של תקציב כי פשוט לא חשבתי על זה אני מוכן להשקיע כמה שצריך על מנת לקבל את הטוב ביותר כמובן בגבולות ההגיון. תודה מראש ואם המקום של התראד הזה או לא כאן אז בבקשה להעביר פשוט זה היה נראה לי הכי מתאים לפורום קולנוע ביתי
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים 5.1 למחשב עם כרטיס קול תואם.... המחיר לא משנה ... אבל לא להגזים ממש! הרמקולים צריכים להרים את השכונה באויר !!!!!!!!!! תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ניתן לחבר אותו למצלמה ולהעתיק את התמונות אל הכונן של הנגן ( לא לצפות בתמונות ) ואז להשתמש בו בתור אחסון . אפשרי ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לקודד שלט של פרטנר טיוי עם טלוזיית Masimo ללא הצלחה. למישהו יש מושג מהו הקוד לשלט ? תודה
-
- 1 תגובה
- 4.4k צפיות
-
-
הייי היום קניתי את המכשיר הנפלא הזה די יקר אבל חיים פעם אחת למישהו יש טיפים כמו איזה FIRMWARE להתקין? תוכנות נלוות שיעזרו לי חוץ ממה שמצורף למכשיר? ניסיתי להוריד את התוכנה של מילות השירים אבל היא קורסת אצלי במחשב למישהו יש שיטה אחרת? תודה לכל העוזרים כל מידע נוסף יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
1. Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1 Speaker System with Subwoofer LOGITECH : Z-2300 PC Speakers .2 מה ההבדל בינהם??. **חוץ מהמחיר (את זה אני יודע....) תודה מראש למגיבים!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
בAltec Lansing VS2421 יש שלט כזה ששולט על הווליום, וממנו יוצא חוט ירוק שמחברים למחשב. השלט מתחבר לסאב (המגבר) עם חוט שנראה כמו PS/2 של עכבר. אבל יש חוט נוסף שלא מצאתי אילו הזכרה בשום מקום, שיש לו סיומת צהובה שכנראה מתחברת לטלוויזיה/dvd והוא בעצם עוקף את השלט, אם מחברים עם החוט הצהוב אז אין אפשרות לחבר את השלט.. הנה תמונות: אז מה זה החוט הזה? זה חיבור דיגיטאלי אולי? איך מגבירים ומנמיכים בלי השלט? לאיזה מכשירים זה מתחבר בכלל? איך החיבור הזה נקרא? תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
באתר של קריאטיב יש שני עידכוני firmware אם מישהו יוכל לעזור לי ולהגיד לי איזה מהם להתקין כי אמרו שאחד מהם עושה בעיות תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
1) אני לא שומע נקי כמו ששמעתי פעם משום מה 2) אי אפשר להגביר דרך המכשיר עצמו 3) פעם אחת במצב בידור החלפתי את מצב השמיעה שישמעו כאילו בתאטרון ואז החזרתי את זה ל none וכשהחזרתי את זה שמעתי מן קול פיצוץ וקחקחקחקחק ענקי שלא מפסיק קיצר אי אפשר להדליק מצב בידור-מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
הי חברים. אני מקווה שאני שואלת במקום הנכון, ואם טעיתי אז סליחה. אני מעוניינת להעביר קלטות ווידאו VHS למחשב _ (שהתוצאה תהיה קובץ ווידאו) אני מבינה שאני צריכה איזשהו רכיב שיחבר בין מכשיר הווידאו למחשב, ושימיר את הקלטת לקובץ. אז אני מבקשת לדעת על איזה רכיב מדובר. אני רוצה שתתנו לי קישורים (אם יש באפשרותכים) ועוד הערה שבעיניי חשובה: _ אני לא יודעת מה הרזולוציה שם בקלטות, אני לא יודעת לאיזו רזלוציה סופית יגיע הקובץ. האם יש רכיבים שמאפשרים לי לבחור לאיזו רזולוציה אני רוצה להמיר? בטח יש גם הבדלי מחיר בין הרכיבים השונים והאיכות שלהם... או שלא. אני עם תקציב של ה 200ש"ח פלוס מינוס. תודה רבה לכל החברים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי תקלה במכשיר של CREATIVE =zen touch, אזור המגע\הגלילה-לא עובד! אם ממש מועכים אותו הוא טיפה מגיב וגם זה לא תמיד! המכשיר ממש חדש אצלי ולא נפל על הרצפה! גם לאחר פירמוט(ריסט) ומחיקה כללית הופעה נשארה!אם אין לכם מושג מה התקלה אם תוכלו להביא לי מקומות בארץ שיתקנו בזול? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
היי אני רוצה לחבר את הטליוזייה שלי ואת כל המערכת קולנוע בייתית שלי למחשב.. איזה מחשב כדי לקנות? האם יש בו חיבורים מתאימין לרמקולים והכל? עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
הנה תגידו לי בבקשה מה האופציה הזאת עושה? יעני מה היא אומרת?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עושה כמה שינויים בחדר והמצב הוא שבין הממיר (יס מקס) לטלויזיה יחבור כבל של 11-12 מטר. יש לי אפשרות להוציא מהממיר s-video, scart ו-rca. לטלויזיה אני יכול לחבר HDMI, VGA, RCA. בהתחשב בעובדה שהכבל חייב להיות קצת יותר מ-10 מטר, על איזה חיבור הייתם ממליצים וכיצד (מתאמים?) - על מנת לקבל את איכות הוידאו והסאונד הטובים ביותר ? תודה רבה טל
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
כנסו ל- http://www.yesh4u.co.il/Product.asp?productid=1837 תגידו לי אם המפרט + החנות הם טובים בבקשה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
How Can I know if a DivX or Xvid file was encoded with AC3 or just stereo? Amir
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות למחשב עד 300 שקל ואם אפשר להביא קישור אליהם בזאפ...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אותי אישית זה הוציא מדעתי... לאחר זמן מה שאני משחק, אני יוצא מהמשחק ואז בהחלפת mode בחזרה ל-entertainment יש שגיאה ואי אפשר לשנות mode עד האתחול הבא. סוף סוף מצאתי פתרון לעניין, אז אני משתף למקרה שנתקלתם בזה עם משחקים שהגדרתם ב-alchemy (רלוונטי לויסטה בלבד כמובן): הפתרון הכי פשוט הוא, בכל הפרופילים ב-alchemy להוריד את ה-maximum voice count ל-126 (או 63 ל-audigy) אני כבר זמן מה עובד ככה עם ה-XFI ולא נתקלתי בשגיאות כאלו מאז. מקור + הסבר: http://connect.creativelabs.com/alchemy/Lists/ALchemy%20XFi/Flat.aspx?RootFolder=%2falchemy%2fLists%2fALchemy%20XFi%2fX-Fi%20Modes%20won%27t%20change%20after%20some%20games&FolderCTID=0x012002002777EF627E9A314B8E181038B290215D
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי את ה- I/O DRIVE לכרטיס, חיברתי אותו, הוא עובד, אני שומע אוזניות בעזרתו, הבעיה היא שכשאני מנסה להתקין את התוכנה שגורמת לו לעבוד עם השלט (Entertainment Center) התוכנה טוענת שהיא לא מוצאת התקן IR, הסרתי והתקנתי את הדרייברים כל כך הרבה פעמים ושום דבר לא עזר, גם התמיכה הטכנית של קריאייטיב לא ממש עוזרת. מערכת ההפעלה היא חלונות 7 32 ביט. האם מישהו התנסה או התקין את הכרטיס הזה במערכת הפעלה הזאת והצליח לעבוד עם השלט רחוק?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
logitech z906 vs z5500 מה מהדגמים יותר טוב ולמה? מה ההבדלים? מה הבדלי המחיר פחות או יותר? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בנובמבר אני קונה PS3 חדש ואני רוצה גם לקנות עם זה טלוויזיה חדשה בתקציב של עד 8 אלף כרגע יש לי טלוויזיה 27 אינץ של סמסונג אבל לא LCD אני ממש לא מבין במושגים של התחום הזה ומה בכלל ההבדל בין PLASMA ל LCD ומה הכי כדאי לי לקנות בשביל ה PS3 ? אני מתכוון גם לראות סרטים מהמחשב וגם קצת לראות ערוצי טלוויזיה רגילים וד''א אני רוצה לחבר עם זה את הרמקולים Z5500 שיש לי במחשב האם זה אפשרי? אל תצחקו עליי אני ממש לא התעניינתי בתחום הזה עד עכשיו ובגלל זה אני ממש לא מבין כלום תודה רבה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
האם קיימת תכנה שיכולה להסיר או לפחות להפחית רעש של תקליטים בהקלטה מפטיפון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רדיו דיסק לרכב של אבא שלי ראיתי כל מיני אבל אני לא מכיר את החברות ולא יודע מה לקנות הכי חשוב זה שהרדיו דיסק יהיה mp3 בסביבות ה 600 שקל אפשר אפילו 700 וחשוב שהיא תיהיה טובה ולא תתקלקל אחרי כמה חודשים ואני מחפש גם רמקולים שהאיכות שלהם בסדר עד 200 שקל רמקולים אחוריים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-