אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה אני רוצה לקנות רמקולים לחדר 5.1 כולל סאב וופר התקציב שלי בין 1000-1500 באס חשוב לי שישמעו אותו טוב אני יודע microlab מאוד טובים אך אני לא יודע איזה דגם הכי טוב. בעיקר אני רוצה לשים כל רמקול בצד אחר של החדר שיצא הרגשה כיאילו המוסיקה,סרט,משחק מה שלא יהיה שיבוא מכל הכיוונים. אני רוצה לחבר לזה את המחשב שלי,את הטלוויזיה ואת הPS3 יש רעיוניות?? שמעתי קצת על X23 וX13
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש של HP, וחיברתי אליו את המערכת LOGITECH X-540 שהיתה לי לפי כל הצבעים(שחור כתום וירוק). הסאונד עצמו עובד, אבל רק 2 הרמקולים הקדמיים. ניסיתי להפעיל סרט דיוידי שמכיל 5.1 ערוצים ווידאתי בתוכנה VLC PLAYER שזה הקלט שמע, אבל עדיין רק 2 הקדמיים פועלים. בהגדרות קול של הווינדוס לא זוהו 5 ערוצים וזה מאפשר לי לבחור אפשרויות שקשורות ל2 ערוצים. הכרטיס עצמו REALTEK HIGH DEFINITION AUDIO והדרייבר פועלים כראוי. האם אני צריך להתקין חבילות קודאקים חיצוניות שכוללות AC3 וסתם אחרכך לסרבל את המחשב? אין עוד פתרון? בתודה.
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מאוד אוהב מוזיקה, מאוד מאוד אוהב מוזיקה. אני רוצה לדעת אם קיים (ורצוי לא יקר יתר על המידה) מערכת שמע "מיני מרכזית" על עקרון המזגן המיני מרכזי. למה אני מתכוון? יש קונסולה ראשית שמבקרת על הכל עם חיבור למחשב(שדרכו הכל נשלט - CD, רדיו, מוזיקה על המחשב וכו'). היא מועברת למערכת רמקולים כך שבכל חדר בדירה ניתן לשמוע בצורה איכותית את הצלילם המתנגנים. רצוי גם שיהיה שלט או בקר בכל חדר, וכמובן יכולת שליטה על אילו רמקולים באילו חדרים ינגנו (מן הסתם המקרה בו יש צורך שכל הרמקולים ינגנו בבת אחת הוא נדיר מאוד). אם יש פתרונות יצירתיים שעונים על הבקשה שלי, אך לא בדיוק על פי המאפיינים שציינתי, גם הם יוערכו ואני אשמח לשמוע אותם. תודה, גיל.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
רמקולים 6X9: JBL T595 LIMITED http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=481&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רדיו דיסק+DVD: PIONEER AVHP 5050 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1579&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 איך לא :], סאב של CERWIN VEGA, ה-STROKER PRO: http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1622&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 טוויטרים: JBL GTO17T http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=1199&PHPSESSID=9ad5aa1f16ab94211ce537a0b651ba36 רמקולים 6.5 : JBL P6552 http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action…
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך יעוץ בנושא שכנראה עלה כאן יותר מידי פעמים, יש לי דירה קטנה ואני רוצה להוסיף מערכת שמע איכותית לטלווזיה, השימוש העיקרי של המערכת הוא לסרטים/סדרות אך מדי פעם אני גם אשתמש בה למוזיקה, המערכת לא תצא מהדירה ולכן אין צורך במשהו נייד, אני משתגע מהמדריכים שיש באינטרנט ובתור איש שיווק אני מודע לזה שרוב מה שכותבים זה נטו כדי לקדם מוצר מסויים. חשבתי על זוג מוניטורים באיכות טובה או מקרן קול עם סאב, חשובה לי מאוד איכות השמע והעוצמה פחות קריטית לי כי אני לא מתכוון להגיע לווליום גבוה מידי רציתי לשאול אם קיימת אפשרות לחבר יותר מ2 מוניטורים או לחלופין להוסיף רמקולים למקרן קול במידת הצורך כדי ליצור שמיעה הקפית הסיבה שאני לא הולך על מערכת קולנוע…
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך מערכת סטיראו בייתית עם כונן דיסקים הקורא MP3, צריך עוצמת שמע גבוהה ואיכותית עד כמה שאפשר. אומנם אין הגבלת תקציב אך המערכת תמצא במקום יחסית חם בקיץ (מאמין שיכול להגיע ל-40-50 מעלות חום בקיץ) וקרה בחורף. וגם בתנאי אבק גדולים שכן עד חמש שעות ביום ולפעמים אף יותר הדלת (אשר פונה לגינה) תהיה פתוחה. משך ההאזנה עד שעתיים רצופות ביום. בגדול אני מחפש מערכת שתעמוד בתנאים הללו ותחזיק מעמד לפחות חמש שנים. התקציב לא רלוונטי אך כמובן שעדיף שלחסוך עד כמה שיותר. מאמין ש-1000-1500 יהיה מחיר הגון. אני חושד שמה שני רואה בזאפ לא מעודכן (התחלתי לבדוק בנושא עוד לפני שנה והיו אותם הדגמים בדיוק)
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלום, טוב אז ישר לעניין, בניתי לחבר שלי מפרט, הוא רוצה בעצם מחשב שעושה הכל, הוא מתכוון לחבר אותו לטלוויזיה, לשמוע ממנו מוזיקה לראות סרטים לעשות הכל. השאלה בעצם היא האם כדאי לקנות רמקולים של מחשב או פשוט לחבר מערכת חיצונית. הלוח הוא k8nf-9. תתיחסו לרמקולים בתקציב של 500 שקל ומערכת רגילה עם רמקולים שנראים מפחיד...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מערכת שמע לשימוש כללי (ל-סרטים, מוזיקה ומשחקים) בתקציב של עד 2500 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא כפי שמפורט מימין. יש לי חדר יחסית קטן (בערך 8 מ"ר). מה שחשבתי עליו זה ה-FX6021 בתוספת כרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic. כעת יש לי שתי שאלות: 1. האם המערכת 2.1 הנ"ל היא המתאימה ביותר לצרכים שלי? 2. האם הכרטיס קול מתאים לי ועד כמה הוא נחוץ (האם אני ארגיש שיפור לעומת הכרטיס שמובנה על הלוח אם?). יום טוב ותודה לעונים!
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב חברים! יש לי טלויזיה LG 42 Plasma, HD Ready, לדעתי יש לה את כל היציעות הנחוצות (נקנתה לפני כשנה וחצי-שנתיים). הבעיה היא שהרמקולים שלה די על הפנים וכל באס נשמע כאילו החדר זז (לא במובן החיובי...)! החלטתי לשדרג אותה במערכת שמע שתוצב בסלון. הבעיה היא שאין לי מושג ירוק בנושא... (למרות שדי חפרתי בפורום אך לא מצאתי מידע בסיסי). ברצוני לקנות מערכת פשוטה יחסית שתספק ווליום סביר בסלון של 4X6 מטרים בערך. מה הייתם ממליצים? ראיתי כל מיני מבצעים של 200$ בדיוטי פרי וכו', האם זה בכלל שווה בדיקה? האם ניתן לקנות מערכת עד סכום של 1000 ש"ח? אילו מפרטים כדאי לבדוק? באילו חברות כדאי להתמקד? וכו'... ממש אשמח לעזרה או להכוונה למקומות שיתנו לי מידע בסיסי בנושא כולל הסברים!
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מקווה שהגעתי למקום הנכון, העניין הוא כזה, חבר שלי צריך לקבל יונדאי I10 מהעבודה והבנתי שחברת הליסינג הורידה את המערכת BUILT-IN של יונדאי והכניסה מערכת רגילה במקום. הוא לא יודע מהי המערכת הזו אבל חשבתי שבטח כדאי לו לשדרג אותה. המערכת המשודרגת שהציעו לו היא קנווד 4044 USB. מה אתם אומרים על המערכת הזו? האם אפשר לחבר אליה IPOD? מהי הדרך הטובה והזולה מבחינת עלות/תועלת לחבר IPOD לרכב? תודה לכולם!!!
-
- 8 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, Sony CFDS50 לשימוש במכשיר זה בארץ אזדקק לשנאי או מתאם בלבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
טוב הכותרת אומרת פחות או יותר הכל אני מחפש מערכת שמע שתפיק את הצליל האיכותי ביותר ב700 שקלים לגביי כמה ערוצים, ש5.1 זה מה שאני מחפש. אני יודע ש700 שקלים זה לא הרבה אבל באמת שאני לא אודיופיל ומחפש משהו שירצה אותי בתקציב הזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי אנחנו מעוניינים לקנות לאבי מערכת שמע לכבוד היום הולדת שלו. המערכת תמוקם בעבודה שלו (הוא עצמאי). תקציב - 400,500,600... צריכה להיות עוצמה סבירה (לא משהו מיוחד... אבל שישמעו בסביבה קצת פתוחה) אמין תמיכה ב CD תמיכה בקלטות (כן...) איכות שמע טובה (שוב, לא משהו מיוחד, אבל שישמעו סבבה) מהנסיון שלי, מערכות סטריאו נוטות להיות לא אמינות. עד עכשיו גם היתה לו מערכת סטריאו יפנית כלשהי והיא מתה לאחר שלוש-ארבע שנים. חשבתי על המערכת הזאת: http://www.eurocomdc.co.il/?CategoryID=199&ArticleID=1048 ב 500 שקלים. יש תובנות? הערות? אשמח לעזרה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי לאחרונה לארץ השמיים האפורים ולצערי השארתי מאחורי כל מיני דברים כמו את המחשב הנייח וסט הרמקולים הנחמד שהיה מחובר אליו. אני מתחיל להרגיש געגועים למוזיקה שלי ומעוניין לקנות משהו סביר שיאפשר לי להקשיב למוזיקת מטאל ופרוגרסיב. השמיעה שלי כבר ממש לא מה שהיא היתה (גנטיקה, לא בגלל המוזיקה) אז האיכות לא צריכה להיות בשמים. נכון לרגע זה יש לי פה בסה"כ יוגה 2 פרו עם יציאת 3.5מ"מ סטנדרטית, ככה שאני ממש לא בטוח אם יש מה לחבר אליו רמקולים. למרות שיש לי תוכניות להביא מחשב נייח, זה כנראה לא יקרה בזמן הקרוב, במקרה הטוב אולי טלוויזיה. אני קצת אבוד פה ולא ברור לי עם עדיף לי לחפש משהו פשוט שיכול לעמות בפני עצמו, או משהו שיתחבר למחשב. אשמח לעצות והמלצות. חג שמח, ד"ר שווארמה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, חבר מצא במחסן שלו מערכת שלמה של AKAI כנראה משנת 1980 או 1981 ולא כ"כ יודע מה לעשות איתה. כולל שני פטיפונים, טייפ, רסיבר וזוג רמקולים. רסיבר: AA-R20 פטיפונים: AP-D30 ו- AB-B20 טייפ: CS-M01A רמקולים: SW-T30 הכל נראה במצב טוב ולא היה בשימוש הרבה מאד זמן. הבעיה היחידה היא שלפטיפונים חסרות המחטים. יש טעם לשמור מערכת כזו? - יש טעם למצוא מחטים שיתאימו לפטיפונים? המערכת תהיה שווה משהו אם הוא ירצה לנסות למכור? תודה רבה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מערכת שמע 5.1 למחשב בחדר,תמליצו לי על אחת איכותית שתישמר לאורך זמן וכמובן יש ציפיות לסאב ברמה. מחיר - אני גמיש מאוד.
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מחפש מערכת סטריאו ביתית לא מאד יקרה, שקוראת CD וצרובים וחיבור USB, ושיש בה פונקציה של "שעון מעורר" - לתכנת שתידלק בשעה מסוימת. קניתי sanyo dv1480dc שבמפרט (וגם על האריזה ) מופיע שיש פונקציה כזו - אבל זה לא עובד... אם מישהו מכיר את הסאניו הנ"ל ויודע איך מתכנתים אותה, או מכיר מערכת אחרת באותה סקלה עם יכולת תכנות - אשמח לדעת!! תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
המערכת: AMD4200 , כרטיס מסך GEFORCE 6100. מערכת פשוטה שסוחבת 720 בלי בעיה, אבל גם אמורה לנגן 1080 , לא ? בכל אופן ב 1080 היא כושלת. יש סיוי שזו בעיית תוכנה ? או שהחומרה שלי חלדשה מידי ל 1080 ?
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי פורום חביב, אני כבר איזה 8-9 שנים (מגיל 8 ) מחובר למערכת סטריאו ALL IN ONE כזאת של AIWA. היא בסדר אבל כבר לא מספקת אותי. אני רוצה להתפנק על מערכת סטריאו אמיתית שאני אוכל לשמוע מוזיקה בכיף. הסוגי מוזיקה שאני שומע בעיקר הם רוק קלאסי, פולק ואינדי. המגבלה היחידה שיש לי היא שאין לי מקום לרמקולים רצפתיים ולכן אני אצטרך זוג רמקולים מדפיים יחסית קטנים. על השולחן יש לי מקום וגם יש לא מעט מדפים כך שלרסיבר יש מקום. המקור שלי הוא כ"ק מובנה שיכול להיות יוחלף בקרוב (אני מתכנן גם על אוזניות). התקציב שלי הוא בסביבות ה-1500 שקל נראה לי. אני לא כ"כ בקיא בתחום הזה ככה שאני לא יודע מה להגיד לכם. אני מוכן ליד שנייה, אבל אני בכל זאת רוצה שתגידו לי דגמים ספציפיים. תודה רבה מראש! זפלין =]
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז דבר ראשון עם שמתי את הדיון במקום לא נכון אז תעבירו עכשיו רציתי לדעת האם שווה להשקיע ולקנות מערכת תופים אלקטרונית ועם כן איזה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום חברים, בתור חובב סאונד מושבע (אם כי בדרך כלל מדובר ברמות גבוהות יותר מאשר רמקולים למחשב), חשבתי להעלות את הרעיון של לעשות מפגשון קטן של כמה חברים מהפורום. "התירוץ" לערוך השוואה של מערכות 2.1. מעשית המטרה רחבה הרבה יותר. להיפגש, להכיר, להשכיל, לשמוע מוזיקה טובה, וגם להעשיר את הידע שלנו בתחום והניסיון שלנו עם ציוד נוסף. לצערי, לי אישית יש רק 2 מערכות 2.1. הראשונה היא ה-X-230 של לוג'יטק של אח שלי, והשנייה היא ה-ATP3 שמחוברת אצלי למחשב בעיקר לצורך גלישה באינטרנט. לכן, כמובן שיהיה צורך לעוד מערכות. לכן, התנאי הראשון להצטרפות למאורע היא שתהייה ברשותכם מערכת 2.1 (מומלץ מאוד שתהייה מערכת לפחות ברמה שציינתי, ושתהייה מדגם שונה בכדי שיהיה לנו מבחר גדול של ציוד עד כמה שאפשר). המ…
-
- 48 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, למי שזוכר ולמי שלא, היו כבר מספר מפגשים כאן בפורום. את הקישורים למפגשים השונים ניתן למצוא בתחתית הפוסט הזה. הרבה זמן לא היה מפגש, והגיע הזמן לנסות ולהרים עוד אחד. החברה הותיקים יותר ברובם כבר בעניינים, אבל תמיד יש מקום לאנשים חדשים. המפגש מתוכנן לעתיד הקרוב. מזה קרוב?! בעוד כחודש. המטרה כרגיל, להתרשם מציוד, ולהכיר אנשים. בתכנון כמובן המפגש עצמו, ולאחר מכן ייתכן ותהייה הקפיצה המסורתית לבליסה קלה. מי שמעוניין להגיע מוזמן בהחלט לפנות אליי בהודעה פרטית. כיוון שהאירוע ייערך במקום לא גדול, ישנה הגבלה לכמות האנשים שאפשר להכיל. לכן, כרגיל, תינתן עדיפות לבעלי ציוד רלוונטי. לכן אשמח אם בהודעה תפרטו גם את הציוד שהנכם מתכננים להביא עימכם. עידכונים (13/9): מיקום: כפי שיוסי…
-
- 27 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום חברים, בהמשך לשלושת המפגשים הקודמים אשר היו מוצלחים בהחלט, והשתפרו מפעם לפעם, עלתה לא פעם ההצעה לערוך מפגש נוסף. כעת, החלטתי להרים את הכפפה, ובמידה ותהייה היענות מספקת לערוך את הסידורים הנדרשים בכדי לארגן מפגש שכזה. לאילו מכם אשר לא מעודכנים, או סתם רוצים לעיין להתרעננות, בקישור הזה תוכלו לקרוא קצת יותר על שלושת המפגשים הקודמים. כאמור, גם הפעם, האירגון של הנושא יתרכז אצלי. מקום עדיין לא הוחלט סופית, גם תאריך עדיין פתוח, מתישהו בשבועות הקרובים. רשימת ציוד שיהיה במפגש אני לא אפרסם כרגע, מה שכן, נראה שיהיו כמה דברים מעניינים. אילו מכם אשר רוצים להגיע, נא לפנות אליי לתאם את הנושא. כאמור, כמו במפגשים הקודמים, אנו רוצים לשמור על רמה מינימלית של הציוד, ולכן אנשים עם ציוד יק…
-
- 37 תגובות
- 6.9k צפיות
-