עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. מה עדיף לדעתכם לקנות רמקולים למוזיקה כמו הGigaworks T20 או כבר לקנות מערכת סטריאו?

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  2. Started by OverclockedMyToaster,

אהלן. כבר כ4 שנים שיש לי את מערכת הרמקולים הבאה למחשב: YST-MS50 מבית YAMAHA http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0%2C%2CCNTID%2525253D1566%2C00.html אלה הנתונים הטכניים: Output power 80W Total power 20W per satellite (1kHz, 4 ohms) + 40W for subwoofer (100Hz, 5 ohms) Frequency Response 32Hz--20kHz Crossover frequency: 200Hz for subwoofer, 12kHz for satellites Input Sensitivity 200mV Drivers 6 1/2 inch Multi-range spruce cone driver (subwoofer) 3 inch Spruce cone mid--range driver and 3/4 inch balanced--dome tweeter satellites הם עלו לי בזמנו כמה מאות שקלים טובות. עד כמה הם טובים נכון להיום? האם יש משהו בתקציב שלי שיהיה טוב יות…

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  3. מצאתי מערכת של 4 רמקולים ישנה בת 5 שנים+ של SONY (תמונה למטה) ועם קומבינה קטנה חיברתי אותה למחשב וניסיתי אותה , במוזיקה היא נשמעת הרבה יותר טוב מהרמקולים הקודמים שלי אבל בסרטים אני שם לב שהקול של האנשים לא ממש מדויק ואני לא בטוח אם זה בגלל הרמקולים או המגבר . יש דרך לבדוק את זה ? ואם זה באמת המגבר אז יש מגברים טובים באזור ה300 שקל כי כל מה שראיתי שממליצים פה הוא בין 700 ל3000 שקל וב900 שקל אני כבר קונה את הסולו7 שיכול לספק את הצרכים שלי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ElkaRib,

שלום לכולם, אני מחפש מערכת רמקולים למחשב בשביל מוזיקה... אני רוצה שהמערכת תנגן באיכות סבירה גם במשחקים וסרטים, אבל הדגש הוא על מוזיקה!! חשבתי על X530 Logitech בגלל ביקורות טובות ששמעתי ובגלל שהמחיר שלה נוח. ה- X530 Logitech מתאימה למוזיקה או שהיא מתאימה בעיקר לסרטים ומשחקים? יש לכם הצעות אחרות של מערכות אחרות שיתאימו יותר לניגון מוזיקה?? (אני מוכן להשקיע עד 700 ש"ח). תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 778 צפיות
  5. אני רוצה לקנות מערכת למחשב שתשלב (איכשהו) מוזיקה, סרטים ומשחקים. בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון של מדפיים ומגבר יד שניה, אבל זה מסובך לי מידי כי אין לי אוטו אז אני לא יכול ללכת ממקום למקום ולנסות שילובים של רמקולים עם מגברים. אז די פסלתי את הרעיון הזה. הסתכלתי אחר כך, וראיתי כמה ביקורות באינטרנט על הרמקולים המוגברים Audioengine a5 שאומרים שיש להם אחלה סאונד ואיכות בנייה מעולה, אבל אני לא בטוח שהם מתאימים לסרטים ומשחקים. עוד סט רמקולים אחר הוא ה-logitech z5500 שעכשיו נמכר בחצי בערך ממה שהוא היה נמכר עד לפני כמה חודשים (1200 ש"ח בערך), שאומרים שלסרטים ומשחקים הוא מעולה למחירו אבל למוזיקה הוא זוועה.... ד.א ראיתי את הסקירה באתר על ה- Solo c7/c6 אבל פשוט הרמקולים האלו לא נראים לי מ…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  6. שלום, רכשתי לפני מספר ימים מערכת רמקולים 5.1 של MicroLab מדגם FC861 חיברתי את הרמקולים בצורה הנכונה, הגדרתי בלוח הבקרה "5.1 sorround", הגדרתי בדרייבר של הלוח אם 5.1.. ובכל זאת, יש לי זמזום לא רגיל מאחד הרמקולים הקדמיים, שהזמזום נחלש / מתגבר כשאני משחק עם ההגדרות או משנה נגן, אבל אף פעם לא הצלחתי להעלימו לגמרי... הזמזום מופיע גם במשחקים, גם בסרטים וגם במוזיקה. אפילו בטסט של הרמקולים בלוח הבקרה! לקחתי את הרמקולים לחנות ממנה רכשתי אותם וכשהבחור במעבדה חיבר אותם הם פעלו מצויין... הגענו למסקנה שמדובר בהגדרות / דרייבר / קודק אין לי מושג מה... יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות? לקנות כרטיס קול חיצוני 5.1 עם דרייבר ואליו לחבר את הרמקולים? להוריד איזו תוכנה שתסדר את העניין? תודה רבה …

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  7. אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש Smiley סליחה שהקפצתי קודם פשוט לא עונים בפורום הזה...

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  8. Started by moshe20,

אני רוצה מערכת רמקולים למחשב 7.1 עד 800 שח בעיקר לסרטים ומשחקים תודה..

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  9. היי האם קיימים מערכות רמקולים למחשב עם כניסת spidf מכרטיס הקול של המחשב? אם כן אלו דגמים תודה ;D

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  10. Started by eli_blue-eyes,

יש לי מחשב טוב.. אפילו מאוד, הדבר שמאוד מפריע לי שיש לי זוג רמקולים סטנדרטיים... מישהו יכול להציע לי איזה רמקולים לקנות? משהו עד 500ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by zivg,

שלום לכולם, אני שומע המון מוסיקה מהמחשב, כמעט כל הזמן, ולעיתים רחוקות יחסית רואה ממנו סרטים. כך שהמערכת צריכה להתאים בעיקר למוסיקה, אבל גם לסרטים. כרגע יש לי כרטיס קול C-Media CMI8738/C3DX Audio Device שמחובר בכבל אופטי לרסיבר Denon avr-1602 שמחובר לזוג רמקולים קדמיים ריצפתיים בלבד Tannoy mercury mx3. עכשיו, העניין הוא שאני עובר לחדר קטן יחסית פחות מ-20 מ"ר, כך שאין לי מקום לרמקולים גדולים. אז הדילמה היא אם לקנות את הATP3 Altec Lansing או מערכת רמקולים לווינים בסביבות האלף ש"ח... שאלות: ראיתי הרבה אופציות של מערכות לוונים, יש למישהו מושג מה עדיף? JBL SCS146 / Marantz SS1460 / Morel BEAT85.1 / JAMO A310PDD.1 / Yamaha NSP100 / Infinity TSS450 כשהדגש הוא בעיקר על איכות המוס…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  12. המטרה העיקרית היא להקשיב למוזיקה בזמן שאני מתכנת\גולש. כרטיס הקול מובנה בלוח אם ברגע זה. אני מקשיב בעקר לBEATLES QUEEN GUNS&ROSES ומוזיקה קלאסית. גג קדוש 750 שח. אבל זה רק במקרה שבאמת שווה. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אחרי חרישה על כמה פורומים עדיין לא הצלחתי למצוא תשובה. :s05: אני מחפש מערכת רמקולים 2.1 למחשב במחיר של 200-300 שקל עם חריגה של 50. השימושים יהיו 50% מוזיקה 25% סרטים ו25% משחקים.חשוב שהרמקול יהיה יפה לעין ומעוצב יפה,לכן הסתכלתי על הדגמים של microlab. אבל כל דבר יכול להתאים. תודה

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  14. היי אנשים , אחרי דיבור עם האנשים הנכונים נאמר לי שכדי לי לפתוח תרד ושם לשאול את השאלות שלי !... אז זה מה שאני עושה . לפני כמה ימים קניתי לי רסיבר של KENWOOD מודל V6080 כמו כן קיניתי איתו גם דיוידי של lg. הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה רמקולים באמת כדי לי לקנות למערכת זו . השימוש הכללי של המערכת תיהיה לסרטים אבל כמו כן גם למוזיקה שהיא בעיקר POP,R&B. כנראה שאת המערכת אני מרכיב בחדר ולא בסלון והגודל של החדרזה 4 על 9.5 מטר . הייתי רוצה לדעת על איזה רמקולים אתם ממליצים ... אני מוכן להשקיע 900-1200 דולר על כל הרמקולים וכנראה שאת כולם אני קונה בחול ... כמובן כמה שיותר זול כך יותר טוב . : : : : : : :

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by dorish,

אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני צריך רמקולים ספק TR420W מסך וויסוניק VP930 כןנן 80GB 8M WDSATA-2 זיכרון OCZ DDR2 533 של 512X2 מעבד AMD 939 3500 SETP לוח ASUS A8N SLI PRMUI כרטיס מסך DUAL 6600GT 256MB של GIB צורב DVD ASUS AUAL שחור אני הבנתי שיש לי כרטיס מובנה 8.0 או 7.1 מה ההבדל זה לא אותו דבר 7 רמקולים וסאב? אז אני רוצה את כול הרמקולים אולי אפיילו אם סנטר אחורי חשוב לי שהיא תיהיה אכותית ואולי אפיילו אם מגבר קטן שבא בנוי במערכת אם יש דבר כזה בכלל 2000 שקל +,- תודה והמרחק בן החיבור למחשב למערכת הוא 20 מטר אז לא תיהיה בעיה ? אני יוד שאופטי אני לא יכול וקוקסל אבל לא תיהיה לי בעיה אם RCA

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by Avivo,

אני לא ממש יודע אם זה בדיוק המקום.. אבל אני מחפש מערכת לרכב הכוללת: 1. רמקולים- אני לא יודע ממש כמה ואיזה צריך (כמובן את כל התדרים כמו בכל מערכת אחרת) אבל לא יודע בדיוק איך זה מתחלק באוטו 2. cd+mp3 ו די וי די אם אפשר....- שוב רצויי משהו איכותי יותר, העוצמה לא בהכרח הדבר הכי חשוב! האיכות של המוזיק עדיפה לי. 3. מקום להתקין בו את כל זה (רצויי באזור הצפון) שיודע מה הוא עושה, ולא ישחט אותי יותר מידיי במחירים שוב, להבדיל מהרבה אחרים, אני לא רוצה להפוך את האוטו שלי ל"אוטו ערסים" גם בבית יש לי מערכת איכותית מאוד (לטעמי) (של jamo למי שמתעניין) הדגש הוא על האיכות ולאו דווקא על העוצמה התקציב שלי דיי גמיש- אני מוכן להשקיע, אבל בוא לא ניסחף- זאת בכל זאת מכונית.... תודה מראש לכל מי שעו…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מערכות רמקולים למחשב מה המערכת הכי משתלמת עוצמתית מבחינת צליל חוזק וחוייה?? קריאטייב גיגה וורקס S750 : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=9306&nav=0&listby= קריאטייב גיגה וורקס G550W אלחוטיים : http://ae.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=789&product=14661&listby=usage או לוגיטאק Z5500 : http://www.logitech.com/index.cfm/speakers_audio/home_pc_speakers/devices/224&cl=roeu,en

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  18. שלום לכולם, רכשתי לא מזמן מערכת רמקולים של Logitech z-5500. המערכת כוללת 5 רמקולים + סאב ענקי ומכילה בתוכה מגבר Dolby + Dolby 2 + DTS עם כניסות אופטיות דיגיטליות ואנאלוגיות. השמע במערכת מעולה ! אולם חסר בה פרט חיוני מאוד (לדעתי), אין בה שליטה על ה-Bass וה-Treble של הרמקולים, קיימת שליטה רק על עוצמת הסאב. בעקרון המערכת מחוברת למחשב בסלון עם כרטיס SBLive! 5.1 ובעזרתו אני יכול להוסיף Treble לכל מה שיוצא מהכרטיס כסטריאו ויש שיפור משמעותי באיכות השמע. מה שאני לא מצליח לעשות זה להוסיף Treble לסרטים המקודדים עם AC3. עוד משהו לציין, החיבור בין כרטיס הקול למערכת הרמקולים הוא עם חוט קואקסלי (דיגיטלי) יחיד. האם למישהו יש רעיון / עצה ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  19. שלום! רציתי לדעת איך תתפקד מערכת שיעודה הוא מחשב, בשימוש בסלון לא גדול (6*4), בחיבור לטלויזיה וDVD.?? המערכת היא לוג'יטק Z5450. הכוונה ב"איך תתפקד" היא בהוושאה למערכות מיועדות לסלון, סביב אותו מחיר. השאלה נובעת מהעובדות שלמערכת יש תמיכה בפורמטים המקובלים לקולנוע ביתי, יציאות מתאימות לחיבור לטלויזיה, ואיכות סאונד טובה מאוד. נראה, שלמערכות מיועדות-סלון במחיר זה, איכות הסאונד פחותה. צפויות בעיות בשימוש כזה במערכת זו? למישהו יש ניסיון עם מערכת זו או דומה בשימוש בסלון? האם יש חלופות מיועדות-סלון במחיר זה? תודה ויום טוב!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  20. ככה אני אחבר את המערכת לסוני בעזרת הקומפוזיט [אני אחבר רק את היציאה הלבנה והיציאה האדומה] ככה שצרריך שלמערכת תהייה כניסה כזאת ... עכשיו אני רוצה גם שישמעו מהטלוויזיה דרך הרמקולים.. השאלה היא איך עושים את זה ? יש לי PHILIPS PFL5322 בגודל 32"[אם זה משנה] ... ויש לו את כל הכניסות הקיימות..[אני כמעט בטוח שהוא לא מחסיר שום סוג של כבל] איזו מערכת תתאים לי .. סימו לב שאם המערכות שאני מבקש חורגות מהמחיר ואין מערכת שתתמוך בשניהם אז אני רוצה מערכת שתתמוך רק בסוני 3 *עדיפות ל2.0/2.1 בגלל חוסר מקום עריכה: מה דעתכם על זה ? http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=704 האם RCA הוא החיבור המדובר ?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  21. אני צריך 4 רמקולים שיחוברו למחשב לצורך מוסיקת רקע במסעדה. אין צורך ברמקולים מפוצצים מכיוון שהם יהיו על ווליום נמוך. אין לי מושג אם צריך רסיבר או לא, בכל מקרה אני צריך רמקולים עם אפשרות לחיווט (צריך כבלים ארוכים). כמובן שעדיף במחיר נמוך יותר (כמה הוצאות יש בפתיחת מסעדה...) כל שקל חיסכון יהיה בונוס!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=E-410&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=8 - אחוריים http://muz.co.il/item_prew.php?item_id=230 קדמיים http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=100mkII&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=10 סנטר שווה משהו ?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by So@tr43,

רציתי לדעת.(ואני חושב שזה לא הרבה בשביל מיני מערכת).

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  24. Started by shlomom,

מעוניין לחבר מערכת שליטה למחשב HTPC. שלט רחוק שישלוט על הפונקציות השונות ואולי גם פנל תצוגה תואם. נתקלתי בדגם VERIS Elite של ANTEC. מישהו יודע איך הוא? האם יש מערכת אחרת מומלצת? האם מערכת PVR של hauppauge הכוללת שלט מסוגלת לשלוט גם על פונקציות אחרות במחשב מלבד כרטיס הטלוויזיה? בכלל, כל נושא השלטים למחשב לא כל כך ברור לי. האם ניתן להגדיר את השלטים כך שאפשר לתפעל איתם כל תוכנה במחשב?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by shibby15,

שלום לכולם, אני כנראה קונה פיאט אונו וגם אם יש שם רמקולים אני רוצה להחליף אותם. אני לא יודע איך בנויה כל הקונפיגירציה שם ואיזה רמקוליםפ אפשר לשים בכלל. אני רוצה את המערכת בתקציב הכי הכי נמוך שאפשר, ולמען האמת לא אכפת לי שזה יהיה אפילו קקה לא נורמלי העיקר לשמוע מוסיקה.. אני רוצה רדיו אם אפשר אז עם דיסק (לא חייב MP3 ואפשר גם טייפ) והכי חשוב כניסת AUX! לחבר את האייריבר. במילים אחרות 4 רמקולים פשוטים יחסית, רדיו נורמלי עם יציאות נורמליות וכניסת AUX יש משהו מומלץ?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.