עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by EF,

התקנתי טלויזיית טושיבה דגם CT-90332 שקיבלתי לאחרונה (יד 2 אך בוודאות עובדת היטב). חיברתי את הטלויזיה לאנטנה עם מגבר והתחלתי לחפש ערוצים (עידן פלוס). משום מה הסריקה העלתה אפס ערוצים. איך אני יכולה לדעת האם יש בטלויזיה ממיר מובנה? ניסיתי לדבר עם ניופאן, אך כיוון שהטלויזיה נרכשה לפני 2017 - לא ידעו להשיב על השאלה. למישהו כאן יש מושג איך בודקים דבר כזה? ואם אין בטלויזה ממיר מובנה, אשמח להמלצה על ממיר אוכל לקלוט באמצעותו עידן פלוס

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. קניתי טלויזיה lcd ואני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה יש לי חיבור של מסך מחשב בטלויזה(התקע הכחול הזה) ויש לי גם מהכרטיס מסך כבל כזה שמחברים לכרטיס מסך ויוצא 3 כניסות של צבעים באיזה מין השתיים יראו באיכות יותר טובה? (יש לי כרטיס מסך (7600gt אז אין לי שמה יצא של hd)

3. יש לי את הרמקולים LOGITECH Z5300 רמקולים עצבניים http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=71 הכרטיס קול בעיקר למוזיקה ואז למשחקים וסרטים התקציב 350 - 400 ש"ח איך הכרטיס קול AuzenTech HDA X-Mystique 7.1 Gold PCI Sound Card http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5737 הוא יותר טוב מה CREATIVE AUDIGY 2 ZS תודה מראש

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  4. Started by ARI_ARI,

אני מעוניין לקנות את הG51 והשאלה שלי היא האם אני יכול לחבר אליו שני מקורות, כלומר לדוגמא את המחשב ואת הטלויזיה ולבחור כל פעם את מה שאני רוצה שהרמקולים ישמיעו כמו בZ5500?

5. Started by Ymac,

שלומות חברי פורום יקרים. לאחרונה התחיל להימאס לי מהרמקולים שלי, וגבר הפיתוי לקנות רמקולים יותר רציניים. כרגע יש לי JBL Spyro שהצבע עליהם מתקלף והם כמובן לא רמקולים מדהימים באיכותם, אבל בטח יותר טובים מכלום או רמקולים גנריים. אני מתעניין ברמקולים לעיל בעיקר בגלל המראה הסולידי והמקצועי שלהם, וביקורות נלהבות מאנשי המרשתת. בהנחה שאני קונה אותם בחו"ל ב-1300 ש"ח, איך הם בהשוואה להיצע בארץ? השימושים שלי הם גיימינג, מוסיקה וסרטים בעיקר, ואין לי מקום למערכת סראונד (וגם אלה לא ממש שוות השקעה בתקציב כזה במגבלות המקום שלי). הרמקולים הם מוגברים, אבל הבנתי ש-DAC הוא תוספת מבורכת ואני מתלבט בין ה-ODAC של JDS Labs לבין ה-D1 של Audioengine עצמם. דבר נוסף, יש לנו בבית סאב שלא בשימוש, והבנת…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי רסיבר RX-V490 YAMAHA הרסיבר מותאם לחשמל של ארה"ב110V http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=200234&CTID=5000300 מה אני צריך על מנת שיעבוד בלי להשרף או לאבד איכות ? תודה לעוזרים. נ.ב. האם הרסיבר איכותי ? (שווה את המשלוח מארה"ב ?)

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  7. [table][tr][td][/td][/tr][tr][td]שלום חברים, אודה לעזרתכם בבחירת מסך 55 -60 המיועד בעיקר לצפיה בתכני HD דרך HTPC מתלבט בין 2 דגמים המוצעים באותו המחיר ו בגדלים שונים האחד LED והשני פלזמה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HC55LX6500 - 55LX6500 http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetail ... Id=7744069 - 60PZ550 ב-2 הדגמים ניתנת אחריות ל-3 שנים של קבוצת חי ... מה דעתכם יש סיבה לקחת את הדגם של ה-55 כאשר באותו המחיר אפשר לקבל דגם 60 ? ואולי בכלל שווה לחסוך 2.5K ולקחת את ה-פלזמה 60 הזו ? http://www.getit.co.il/Prod/63527/ - 60PK250 אשמח לשמוע את הבחירה שלכם או לקבל המלצה לכל דגם בגודל 55 (ומעלה) מכל חברה שנראה לכם שיהווה עסקה מוצלחת יותר מהנ"ל תודה !![/td][/tr][/table]

8. Started by Moty_p,

ראיתי שיש חיבור XLR עם 4 5 ו 6 פינים רציתי לדעת למה הם משתמשים ואיפה עושים בהם שימוש לדוגמה בכבל XLR (זכר נקבה) עם 3 פינים משתמשים הכי הרבה לחבר מקרופונים למיקסר

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  9. Started by RareAvi,

שלום רב ! יש לי לוח אם מסוג DFI LANPARTY NF 4 ULTRA D ויש בו יציאות IN/OUT SPDIF מסוג קואקסיאלי. תהיתי איך ניתן לחבר אותו למגבר הסטריאו שלי. המגבר תומך בשתי יציאות דיגיטליות (אופטי וקואוקסיאל) אבל לא מצויין שהוא תומך ב - SPDIF . האם כל יציאה דיגיטלית במגבר תתאים או שהיא צריכה לתמוך במיוחד ב - SPDIF ? אגב ה - DVD שברשותי משתמש באופטית. האם אוכל לחבר את המחשב ליציאה הנותרת ללא כל בעיה ? עוד דבר שרציתי לדעת האם מוכרים כבלים ארוכים, בסביבות ה- 15 מטר ?? אם כן היכן. טנקס אבי ! אגב המגבר שברשותי הוא JVC RX-5022V אם זה עוזר למישהו.

10. Started by Arik.G,

איך אץם מעבירים שירים לנגן? דרך התוכנה או פשוט גוררים. יש לי בעיה, ההעברה פשוט ניתקעת לאחר כמה שירים או אם אני מעביר קבצים גדולים (סרט למשל) הוא נתקע באמצע. אני מקבל הודעה: delayed write error או משהו בסגנון.

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. מה עניינים חבר'ה? התחדשתי השבוע ב3 פריטים חדשים טלוויזית LED 37 של LG מדגם LE5500 מקרן קול ימאהה YSP-600 ואקסטרימר מדגם Sidewinder כמו כן ברשותי סאבוופר של חברת ג'אמו שאצלי כבר 14 שנים. רציתי לדעת כיצד לחבר את כל הפריטים יחדיו ע"מ להנות מחוויה מאקסימלית,אין חשיבות כרגע למחיר החיבור(HDMI/אופטי),המטרה שלי היא להנות כמה שיותר ולחבר את המוצרים להפקה מקסימלית. איך לחבר אותם? איזה מכשיר למשהנו ובאיזה חיבור? הבנתי שאת הסאבוופר אני צריך לחבר למקרן קול,את המקרן קול עם הסאב לטלוויזיה ואת האקסטרימר לטלוויזיה,השאלה באיזה חיבורים(HDMI/OPTIC) תודה לעונים

12. שלום, ברשותי MiniDisc מקליט Sony מדגם MZ-R700 שקניתי לפני כמה שנים, הפסקתי להשתמש בו מכיוון שלא נוח להעביר (יותר נכון להקליט) מוסיקה מהמערכת סטריאו. לא מזמן שדרגתי את המחשב ולמזלי בלוח אם שלי יש חיבור אופטי! ניסיתי להעביר שירים בעזרת התוכנה Mp3 2 MiniDisc v1.30, אך נתקלתי בבעיה. כשאני לוחץ על Sync ON ואז REC, ה-MiniDisc קולט אות כלשהו, אך מה שאני שומע באוזניות זה זמזום חזק מאוד, כאשר המוסיקה מתחילה (במחשב), הזמזום משתנה קצת (בזמזום לא שומעים משהו שקשור לשיר שמתנגן, אלא סתם זמזום - כלומר, הכל מחובר טוב). האם מישהו נתקל בבעיה? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. אני מחפש אוזניות טובות לנגן . שמעתי שה AKG 518 טובות אבל אני לא יודע מאיפה לקנות אותן. בכל מקרה אני מעוניין שהאוזניות יהיו ניתנות לקיפול. לא מעוניין באוזניות in ear מאוד חשוב שהאוזניות לא יגרמו נזק כלשהו לאוזן. תודה לכל מי שיעזור.

14. Started by daniel8298,

הטלוויזיה הראשונה: LA46D550 LCD הטלוויזיה השנייה: UA46D5000 LED הטלוויזיה מיועדת לשידורים רגילים, סרטי FULL HD ובעיקר למשחקי מחשב, זאת אומרת שמדי פעם אני אחבר אותה למחשב בשביל משחקים. אני יודע שיש תופעה שנקראת 'אינפוט לאג', כלומר: תגובה מאוחרת מעט של הטלוויזיה לג'ויסטיק/גיימפאד במשחקים, ומכיוון שהטלוויזיה מיועדת בעיקר למשחקים, ברצוני לדעת איזו משתי הטלוויזיות שהזכרתי למעלה, תגיב מהר יותר לגיימפאד במשחקים. אני יודע שבאתר הרשמי של סאמסונג כתוב שה-D550 היא CMR 50 וה-D5000 היא 100 CMR. האתר: http://www.miniline.com/Samsung/?CategoryID=129 האם זה אומר שה-D550 תהיה טובה יותר מן הבחינה הזאת? או שאולי במקרה הזה אין הבדל? (האם יש איזה אתר שמשווה בין אינפוט לאג של טלוויזיות?) א…

• 1 תגובה
    • 977 צפיות
  15. Started by ozba77,

שלום, יש לי מדיה סנטר בסלון שמחובר לטלויזיה בחיבור VGA. בכרטיס מסך הגדרתי את הטלויזיה כ- Extended desktop ואז אני גורר לשם את הסרט. הטלויזה מוגדרת על רזולוציה של 1920X1080 כלומר FULL HD ואני גם רואה סרטים ברזולוציה הזו האם העובדה שחיברתי את הטלויזיה בכבל VGA משפיעה על האיכות? האם כבל HDMI ישנה משהו? כשאני מחבר כבל HDMI (בנוסף ל-VGA) אני לא רואה כלום (כרטיס מסך של ATI).

16. היי, יש לי בבית, על מחשב אחר, לוג'יטק X220. האם דגמי ה-‏Altec Lansing (ה-ATP3 או ה-VS4121) טובים יותר? ואם כן, איזה משני דגמי ה-‏Altec Lansing עדיף? תודה פיני

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  17. עברתי על דיונים קודמים כאן וראיתי המלצה די חמה על הMicrolac b77, אבל ברוב הסקירות שקראתי מדובר בעיקר על מוזיקה, מה שפחות רלוונטי עבורי. מדובר על חדר קטן למדי שכיום מחוברת בו למחשב מע' סטריאו בת 20 של AIWA שרמקול אחד שלה כבר שבק חיים. האם הB77 יעניקו חוויה דומה והאם הן מתאימות לצפיה בסרטים/סדרות, או שעדיף לקחת מע' 2.1 עבור זה? עריכה: האם צריך מרחק גדול בין הרמקולים ובינם לביני? תודה

18. אני מחפש זוג רמקולים מוגברים (סטריאו) למחשב בעיקר עבור האזנה למוסיקה. ראיתי הרבה המלצות על microlab ואני נוטה ללכת לכיוון. מדובר בחדר בגודל 4x3 הרמקולים מיועדים לשבת על השולחן חשוב שתהיה שליטה קלה על הווליום התקציב גמיש (עד 800 ש"ח). אשמח לקבל המלצות

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. Started by noise,

שלום לכולם, בטח רובכם מכירים את הרעש הסטטי והמעצבן שבוקע מהרמקולים. אצלי יש כבל של 4-5 מטר PL->RSA שיוצא מהמחשב (סידרתי שלא יהיה בכלל מגע עם חוטים אחרים) ועובד בדרכו למערכת, תחילה הוא היה עובר יחד עם עוד כבלים - אך מכיון שהשתגעתי מהרעש הסטטי אז פירקתי את הכל ואת הכבל של הסאונד העברתי מתחת לשטיח. אז אומנם הצלחתי למזער את הרעש הסטטי - משהו זמני עד הפעם הבאה שזה יחזור שוב ואני אזיז אותו טיפה וזה הסתדר.. אבל עדיין יש מעט רעש סטטים... מה דעתכם הסיבה? העם יש צורך ואולי שווה לעשות הארקה ידנית למחשב? כלומר לחבר לאחד מברגי המארז חוט חשמל שיתחבר לריצפה. חשוב לציין המחשב מונח על שטיח... תודה לעוזרים אחלה יום

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  20. שלום. לחבר יש יומולדת עוד מעט, הבנאדם צריך רמקולים באופן דחוף אז החלטנו כמה חברים לקנות לו. יש לנו 800 ש"ח. הרמקולים ישמשו יותר למוזיקה מאשר לסרטים, אם יש צורך לפרט איזה סגנון של מוזיקה תגידו ואדאג לפרט . איזה רמקולים הכי כדאיים בתקציב הזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  21. Started by Inzagi,

מחפש לקנות רמקולים למחשב, שימוש עיקרי מוזיקה וקצת סרטים. החדר די קטן והרמקולים יוצבו על שולחן המחשב או על מתלים כך שעדיף שלא יהיו גדולים מדי. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by dino,

שלום, רציתי לדעת מה זה THX ברמקולים, אני רואה את הדבר הזה במערכות כמו Logitech Z560 ועוד לא הבנתי מה זה, מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. המחשב שלי מחובר לרסיבר והסאונד יוצא ממנו גם בSPDIF. משום מה, דרך יציאת האודיו של האוזניות (הכרטיס קול הוא O/B) נשמע כל הסאונד של המחשב: אינטרנט, צלילי המחשב, מוסיקה וכיו"ב, אך כשמדובר בנגני סרטים כגון , MEDIA PLAYER CLASSIC, BSPLAYER, WMPLAYER הסאונד לא נשמע כלל באוזניות. יחד עם זאת, דרך נגן של DIVX PLUS PLAYER כן שומעים סאונד של סרטים. איך זה ייתכן ומה אני עושה כדי לפתור את הבעיה המוזרה הזו?

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  24. Started by RocknRolla,

יש לי מערכת 5.1 על המחשב- EDIFIER S550. הרמקולים הקדמיים והמרכזי קרובים מאוד אליי בערך חצי מטר אבל האחוריים משהו כמו 1.8 מטר ובגלל זה אני בקושי שומע אותם. ניסיתי לשחק עם ה- ROOM CORRECTION בדרייבר של REALTEK ואני לא מבין משהו. דבר ראשון מה זה בכלל? אני משנה את המרחק בדרייבר אבל אני לא מרגיש שום הבדל. אני מוסיף DB וזה פותר את הבעיה אני שומע באותה מידה אבל רק כשאני שם +10 DB. השאלה שלי היא האם זה יכול לפגוע ברמקולים? ולמה כשאני מוסיף DB לרמקולים האחוריים בקדמיים אני שומע יותר חלש?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  25. Started by syoelp,

מחפש רמקולים לחיבור למחשב נייד presario 900 , בעיקר למוזיקה. מישהו יכול להמליץ על משהו ? אני לא ממש מבין בתחום. האם אני צריך להשתמש ביציאה של האוזניות או שאפשר לחבר גם ליציאת s-video ? יש לי תקציב של כ-500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.