עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני מעוניין לקנות אותה... אחד שעובד בחברה שמוכרת אותם אמר לי שהיא טובה ואני יכול להשיג אותה ב500 ש"ח פחות. כך שזה מתאים לי... זה לחדר ממרחק צפייה של 2 2.5 מטר... ממליצים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. יש לי את הרמקולים המעולים של אלטק ATP3 וגם את הרמקולים x530 של לוג'יטק וגם כרטיס 5.1 live כדאי לי לשלב בעזרת מפצל 3.5 או לחבר רק את ה-x530 ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  3. Started by desert,

מחקתי את ה FLASH בטעות ,ואני לא מצליח לעשות לו RECOVER עם התוכנה המצורפת כי היא בעייתית , הוא נכבה ונדלק לי. אני צריך תוכנה אחרת , מישהו? http://www.extras4u.com/driver/ זה הנגן השחור. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  4. הביקורת: http://www.misticriver.net/boards/showthread.php?t=11993 סרטון ההדגמה (והשוואות גדולים מול H320 H120): http://www.misticriver.net/index.php?page=H10 The iRiver H10 is a great player. Easy to use, great sound quality, easy to navigate, 5gb of storage, on the fly playlisting, photo viewing, slideshow, color screen, great styling. Both power users and everyday consumers will enjoy using it's many features. It stacks up very well against the competition and if viewed side by side should come out on top. Pros * On The Fly Playlisting * Photo Viewing/Slideshow * Color Screen * Easy Navigation * Great Sound Quality * Appealing Design Cons * Alphabetical …

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  5. Started by ilyadd,

אני מתלבת בין הH10 והH320 הוידאו לא חשוב לי רציתי לשאול באיזה נגן האיכות היא יותר טובה?

• 34 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2757 בחנות נועה מחשבים, רק ב-2400 שקל!!! יחסית משתלם למחיר הקודם....

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  7. Started by Avi Levin,

בחור הציע לי רמקולים של חברת Acoustics (בחיים לא שמעתי על החברה הזאת) במחיר ממש זול. הוא הציע לי לבוא ולשמוע, השאלה היא האם בכלל שווה לטרוח או שזה עוד noname כמו Alpha Technology?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בכ 400-600 ש"ח. מחפש 5.1 ערוצים. משהו איכותי כמה שאפשר למוזיקה, עם הרבה באסים ואיכות שמע טובה. חיבור למחשב. חשבתי על ה Logitech X530 תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי שאלה בבקשר לנגן Iriver iFP-799 שקניתי לאחרונה. הפעלתי אותו ולתדהמתי גיליתי שהנגן לא תומך בקבצי ogg. , האם אתם יודעים על דרך שאפשר לגרום למכשיר לתמוך בקבצים אלו? האם החברה מתכננת להוציא עדכון שיתקן את הבעיה ?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  10. שלום, כמה שאלות לי אליכם. בטלוויזיות החדשות של lcd יש חיבור usb לחיבור דיסק קשיח חיצוני, עד כמה שידוע לי הטלוויזיה תומכת רק עד 250gb או שאני טועה? וסרטים בhd ששמים בהארד דיסק, באיזו איכות יראו אותם על מסך הטלוויזיה? אני חושב שיראו אותם באיכות רגילה או שאני טועה?, ואם כן, עדיף לקנות סטרימר עם יציאת hd לטלוויזיה או מחשב לסלון עם hd?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היצרן הסיני שגם מוכר בישראל רכש ב- $23.7 מיליון את שארפ ארה"ב ענק סיני רוצה להרחיב את הנוכחות ברחבי העולם. Hisense ירכוש את כל ההון ונכסים של המפעל של שארפ טלוויזיה במקסיקו כמו גם זכויות לשימוש בשם 'שארפ' המותג, ואת כל משאבי הערוץ שלה בשני אזורי הצפון ודרום אמריקה. שארפ הוקם בשנת 1912, והוא ידוע בתור האבא של הטלוויזיה LCD. הרכישה מאפשרת Hisense להגדיל את הנוכחות והיכולת שלה גם בצפון ודרום אמריקה. Hisense מאז הקמתו בשנת 1969, Hisense גדל והפך לקונצרן עולמי מגלגל מיליארדים דולרים עם כוח עבודה של מעל 75,000 ברחבי העולם. החברה היא חברה מובילה בעולם במכשירי חשמל ביתי והייתה היצרנית הרביעית בגודלה בעולם הטלוויזיה בשנת 2014. מוצרי Hisense נמכרות בלמעלה מ 130 מדינות עם הכנסות מ…

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  12. Started by toko35,

Divoom XForce 3 או Altec Lansing VS4621 התקציב שלי הוא 400 שקל אפשרויות אחרות יתקבלו בברכה. השימוש שלי הוא בעיקר לסרטים. תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  13. Started by puvsc,

יש למישהו נסיון ? לפי הבנתי זה הדור הבא שלאחר lg 60lb659y... אשמח אם יש למישהו הערות \ ביקורות ... (כי לא מצאתי ברחבי האינטרנט) תודה

14. Started by RMX,

מה נשמע? אני עובד בתור עוזר באירועים פרטיים לאחותי בתור הסאונד מן, עכשיו יש לנו בידורית, עם שני מיקרופנים. שניהם אלחוטיים ועובדים על בקר מרכזי. מיקרופון אחד נמצא על הגוף ואחד שהוא נייד. עכשיו קורה באירועים שיש צרימות במיקרופונים פתאום תוך כדי דיבור. אני משער שזה בגלל הקירוב של הבידורית למיקרופון. אבל אני לא בטוח בזה. מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  15. Started by sagigi21,

השמועות רצות ויש הרבה ויכוחים בנושא ביני ובין החברים לעבודה בנוגע להאם יש הבדל אמיתי שניתן לראות בין כבל של HDMI שעולה 80-100 שקלים לבין כבל שעולה 200-250 שקלים..?האם זה באמת עקרוני?יש שיפור משמעותי?בנוסף יש לי שאלה קטנה...אם אני לוקח כבל של 5 מטר..?האם זה מוריד מהאיכות של התמונה?או שעדיף 3 מטר?תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  16. Started by tot5,

מרחק הצפייה שלי בחדר בערך 2.8 מטר. האם כדאי שאקנה 32" או 37"? לא ממש יודעת אם אני רוצה LED או LCD. אני מניחה שזה יהיה תלוי במחיר ובדגם. התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח. בעקרון הייתי רוצה שיציאת ה-HDMI והכפתורים יהיו בצידי המכשיר. רצוי שהמכשיר יקרא סרטים מהסוגים הנפוצים ושאם אנסה להפעיל סרט+כתובית (לא מובנה בתוך הסרט), אז הטלוויזיה תקרא אותה. יש לי את אחד הדגמים של LG 32 בחדר אחר וחוץ מהבעיה עם ה-DTS, הכל מצוין שם. דווקא כשבדקתי דגמים של סמסונג הם לא ידעו לקרוא כתוביות, אבל אולי זו רק בעיית תוכנה (?). ראיתי שרשורים מאוד נפוצים על D5000 של סמסונג. האם הטלוויזיה עונה על הדרישות שכתבתי לעיל? אשמח לקבל המלצות נוספות.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  17. Started by shibby15,

שלומות לכולם. בחרתי רמקולים (ATP3) בחרתי אזניות( MDR-EX 51/71) ועכשיו צריך לבחור משהו שינגן להם את המוסיקה בכל אופן הנגן יקנה בארה"ב אז צריך משהו איכותי ועם יחס תקלות נמוך. למרות שבמקרה של בעיה אין בעיה לשלוח אותו לארה"ב לתיקונים. בכל אופן חשבתי על האיפוד אבל 400 דולר זה קצת יקר. והדגם של ה300 נראה כאילו הוא בא OEM וחסרים דברים... ארקוס נחמדים בדגמי ה20 או 10 גיגה אבל הם קצת מגושמים יותר והממשק לא הכי נוח. (אני מדבר על הנגן החדש יחסית עם חיבור לרדיו) קריאטיב זן נראה כמו בחירה טובה במחיר יחסית נמוך של 275$ ל20גיגה. והגודל קטן מהארקוס אבל גדול המאייפוד. הנגן של ריו לא עולה בחשבון בחלל בגלל המחיר הגבוה במיוחד עוד הצעות? מה לגבי סאונד ונסיון?

• 117 תגובות
    • 10.7k צפיות
  18. שלום רב. ברשותי יש את הJBL220 שכידוע מגיעים עם באנדל של 3 זוגות בגדלים שונים של כיסויי סילקון. אבד לי כיסוי אחד מהזוג הבינוני בגודל,מה שנשאר לי כרגע זה זוג קטן מדי, ואחד גדול מדי, ויחידה בודדת מהזוג האמצעי שהיה מתאים לי פיקס. מישהו יודע היכן ניתן להשיג את המתאמים הללו?דרך החברה?אולי בצורה סטנדרטית בחנויות מוזיקה? אשמח לעזרה,תודה.

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מתכנן לקנות את הכרטיס קול sb live 5.1 ואני זקוק לחוות דעת. חבר שלי אמר לי שה-LIVE כבר לא מי יודע מה בכרטיסי קול ולא כ"כ שווה לקנות אותו. מה אתם אומרים כדאי לקנות? הנה לינק http://www.americas.creative.com/products/product.asp?product=143&category=244&maincategory=

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם! ברצוני לקנות רמקולים למחשב 2.1 במחיר של עד 400 ש"ח. ישנן 2 חברות מרכזיות בבחירה: LOGITECH ו- CREATIVE קיבלתי רשימה אפשרית של דגמים ורק ממנה אני יכול לקנות! [glow=red,2,300]LOGITECH[/glow]--- s200/r20/x240 [glow=red,2,300]CREATIVE[/glow]---sbs a200/sbs a300/sbs 350/m2600 אני משתמש ברמקולים בדרך כלל למשחקים ולמוזיקה. חשובה לי הנגישות לכפתורי ההגברה וכן לאיכות הצליל שמופק. המבחר גדול ואין לי מושג במה אבחר. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by ccc,

התקנתי כרטיס טלווזיה רואים בסדר והכל וחיברתי את הרמקולים ליציאת AUDIO OUT שלו וזה עובד (אודיו אין לא) אבל אני חייב להרים עד הסוף את הרמקול וגם אז לא מי יודע מה גבוה התוכנה היא LifeView Studio יש פתרון?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by orila,

שלום לכלום לא מזמן רכשתי טלויזיה חדשה ואין לי כניסת RF פשוטה , החיבור שיוצא לי מהקיר הוא RF פשוט יש לי חיבור קומפוזיט או HDMI , מישהו מכיר מתאם שאפשר לקנות (או שאני צריך לרכוש ממיר של עידן + \ HOT\ YES) תודה רבה על העזרה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by DaNi-L,

אז ככה זה הרמקולים שלי מחוברים למחשב, אם נגיד אני מחבר את ה TV למחשב ולTV יש גם רמקולים שלהם אז מאיפה ישמעו את הקול ? מהרמקולים של המחשב \מהרמקולים של ה TV או משניהם? זה חשוב בבקשה

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by dino,

אהלן אנשים, בקצרה: אני מחפש לקנות נגן DVD/DIVX במחיר של עד 550ש"ח. יש לי אפשרות להביא את ה-LG DV9723P שנמכר בחנויות רגילות בסביבות ה-750-800ש"ח (אלא אם כן הייתה ירידה שלא שמעתי עליה)) ב-530~ש"ח בדיוטי-פרי. החסרון היחיד שלו הוא שהוא לא תומך בכתוביות בעברית, לא משהו כל-כך קריטי... אני לא פריק של איכות, אני אפילו מרוצה מאיזה DVD סיני של Prosound שקניתי לפני כמה שנים.. אבל מה שאני מחפש זה נגן שיתן לי איכות תמונה סבירה ולא יעשה בעיות עם צרובים וסרטי DIVX/XVID. עד עכשיו העדפתי את ה-LG בגלל שהוא מספק איכות תמונה טובה+, איכות סאונד טובה ולא עושה בעיות בניגון סרטים. אם למישהו יש נגן יותר טוב בסביבת המחירים הזאת אשמח לשמוע. תודה, מתן.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by FIRE-KID,

שלום קניתי את המכשיר I AUDIO X5L ושאני מעביר סרטים\סרטונים הם לא ניתנים לצפייה לא משנה איזה פורמט הם למרות ששמתי לב שהסרטונים שמגיעים עם המכשיר הם בפורמט AVI ועובדים מצויין!! (ניסיתי להעביר 10 קבצים למכשיר.. הם הועברו ומופיעים על הצג במכשיר אבל כאשר אני לוחץ PLAY הוא חושב 5-10 שיות ומעביר לקובצים אחרים שעוברים.. -שירים וכאלה).. דרך אגב גם תמונות שהעברתי לא רואים.. ניסיתי להעביר גם דרך העתק הדבק וגם דרך התוכנה שמגיעה עם המכשיר (שבמקרה הדבר היחיד שהיא עושה זה גם העתק הדבק) קיצר שום דבר לא עובד חוץ משירים.. למישהו זה קרה? מה עושים?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.