אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
שאלה ראשונה התקנתי את העידכון החדש 1.29K אז רואים עיברית אבל היא הפוכה...כיצד מסדרים את זה? שאלה שניה איך אני יכול להפוך כמות גדולה של תמונות שיתאים לH3XX ומה בכלל הרזולוציה המקסימלית לתמונות?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
*אני לא מתכוון להזמין מחו"ל אבל כל עוד החנות בארץ לא משנה לי איפה היא בארץ Icemat siberia מגיע עם מיקרופון נפרד Sennheiser PC150 מגיע עם מיקורפון צמוד ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND מגיעות בלי מיקרופון אבל תומכות ב 5.1 ערוצים ועולות פחות מה ICEMAT איזה אוזניות הכי עדיפות? אני מתכוון בעיקר לשחק איתם משחקים כמו CS אז חשוב לי שאני אוכל להישאר איתם על הראש הרבה זמן וגם חשוב לי שמיקרופון יהיה אייכותי. אם יש לכם המלצות על אוזניות אחרות באותם מכירים גם אין לי בעיה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
דוד שלי טס ביום ראשון לחו"ל ואני יכול לבקש ממנו שיקנה לי בדיוטי פרי את הרמקולים MX 5021 או את הFX 6021 1. הMX יותר טוב מה הFX נכון? 2. יש אחריות בדיוטי פרי? 3. האם זה ממש קריטי עם אני קונה את הרמקולים (כניראה MX 5021) בלי לשמוע אותם, זה ממש קריטי? 4. האם כדי לנצל את הרמקולים אצטרך לקנות כרטיס קול, כרגע יש לי כרטיס מובנה AC 96, אני אשקול לקנות את האודג'י 2. 5. מה משקלם של הרמקולים תודה ושבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ובשביל מה הוא טוב?זה מוריד באיכות של השיר? ומה ההבדל בין wma ל mp3?מי עדיף מביניהם? ומה האיכות של שיר מדיסק מקורי?320kbps? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי PSP מאירופה וכשאני שומע מוסיקה דרך האוזניות שומעים יחסים חלש, השאלה שלי היא כזו, האם בכל PSP השמע כזה חלש? ד"א, דרך הרמקולים שומעים חזק... תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ראיתי שקיימים כרטיסים תומכי 5.1 או אפילו 7.1 במחירים של מתחת ל150 ש"ח. אבל לכרטיסים האלו אין יציאה דיגיטלית, אלה רק יציאות אנלוגיות... מישהו מכיר כרטיס קול בעל יציאה דיגיטלית בטווח המחיר הזה? משהו בסגנון הכרטיסים המובנים שיש בלוחות אם מסויימים. ( עם יציאה דיגיטלית וללא יכולת קידוד).
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חשבתי על ה- Sandisk 1GB אבל לא מצאתי חנות אחת שיש לה אותו במלאי. אז אם אני לא אמצא חנות שיש לה אותו במלאי, אולי יש נגן אחר איכותי באותה מידה שאפשר למצוא? אני תריך לקנות את זה בתחילת השבוע הקרוב.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
ידידה שלי איבדה את הנגן שלה, והיא צריכה אחד די דחוף. התקציב הוא 500 שקל, בבקשה לנסות בלי חריגה, היא מסכימה לשלם עד 600 מקסימום, אבל בבקשה תנסו בפחות... חשבתי על הIAUDIO G3, שעולה 600 שקל בבאג. לפי הביקורות הוא נראה מכשיר ממש טוב, מה דעתכם? אם אתם מביאים הצעה אחרת שלא יהיה מעל ה600 שקל, כי היא אמרה שרק אם זה ממש יצדיק את המחיר ויהיה שווה אז היא מוכנה לחרוג... ואם ההזמנה מהאינטרנט, אז שזה יהיה מחנות מוכרת, כמו באג לדוגמה...
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
iriver h340 רצית לדעת אם אפשר לחברת למערכת סטראיו
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את אחד מהשניים. מי עדיף? איזה אוזניות מעולות יש למכשירים אלו עבור נסיעות ארוכות במטוס ( פעמיים בחודש לפחות..) תודה מראש למסייעים...............
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
פירמטתי את האייפוד מיני שלי, ובשביל להפעיל אותו אני צריך לחבר אותו למטען חיצוני (לא מחשב). הבעיה היא שאין לי מטען ואני רוצה להעביר אליו שירים עד יום ראשון (אני נוסע לבסיס ואני רוצה להספיק להעביר מוזיקה) יש למישהו רעיון איך בעזרת הכבל USB אני יכול לאלתר מעיין מטען לאייפוד? לאיזה מגעים בחיבור אני צריך לחבר מטען ואיזה מתח צריך לשים לו? תודה מראש.. אריאל
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
לשתיהן יש נתונים זהים לפי אתר היצרן, רק שהראשונה מתקפלת כזאת ויושבת על הראש, והשנייה מאחורי הראש.. מישהו יודע עם יש הבדל בביצועים שלהן? מי יותר טובה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
-
שלום, ומצטער שלא מצאתי פורום מתאים יותר לכתוב את זה אבל פשוט אין אחד כזה.... אני הבנתי מכמה אנשים שאפשרי להצמיד לקובץ mp3 ליריקה ועם יש נגן מתאים הוא יכול ממש לפי שניות להראות לי במילים איפה הוא נמצא וכו' אז קודם כל רציתי לשאול אם זה קיים, כי לא ראיתי את זה בשום מקום, ואם זה קיים, האם זה חוקי? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ברצוני לקנות נגן יד שנייה בגלל אילוצי תקציב. איזה דברים אני צריך לבדוק בנוסף לנזק פיזי / שריטות?
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
בחיפושים אחר אוזניות פתוחות במחיר שפוי (אין לי עדיין כסף למוצרים אודיופיליים יקרים), מצאתי את הgrado sr80 במחיר של 540ש"ח פה בארץ. עכשיו, רציתי לדעת אם האוזניות הללו הן אוזניות טובות למי ששומע בעיקר רוק וג'אז? ובכלל, אם שווה לי לקנות אותן במחיר הזה, או שיש זוג אוזניות אחר ששווה לי לקנות (רק שלא יעלה יותר מהזוג הזה)? ובכלל, שווה לי לקנות אוזניות פתוחות? או שאולי כדאי לי לקנות סגורות? כי בעקרון אני רוצה אוזניות רק כי זה יוצא לי יותר זול מסט רמקולים איכותי, לא כי שאר הבית צריך שקט...
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אוזניות בסביבות 150 שקל הלכתי לכמה חניות המבחר גדול ואני לא יודע איך לבחור האוזניות דיגטליות ומיועדים למוסיקה ממע סטראו [ לא להליכה ] עם הרבה באס והרבה טרבל ללא מיקרופון 1 לפי איזה קרטריון בוחרים יש אוזניות ב 50 שח ויש ב 150 שח בעלי אותו מפרט טכני 2 אני רוצה המלצות לאוזניות תודה
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לנגנים, לא למחשב.. אני מתכוון של איזה חברה הכי איכותיות? אה ומה אתם אומרים על אוזניות אלחוטיות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מה נחשב יותר טוב אוזניות פתוחות או סגורות? ועוד שאלה אוזניות גרדו יש sr325 ויש גם sr325i? או שזה אותו דבר?
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
היי, אני לא בטוח שזו באמת המערכת שבכותרת. זו מערכת 4.1 של LOGITECH לפני תקופה מסויימת הרמקול המרכזי, זה שמרכז בתוכו את כפתור ההפעלה והכל התחיל להוציר רעש לבן מעצבן אני מניח שזו בעיה או ברמקול עצמו, או באלקטרוניקה הפנימית אם ישהו שמבין בזה יכול להציע משהו, אני אודה מאוד תודה, שחר
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ה istation החדש!תמונות(ברמה) אולי לא הכי חדש אבל צילום במצב http://www.pmpinside.com/bbs/view.php?id=pmpgallery&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=off&&select_arrange=headnum&desc=asc&no=1232
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
מרב פורומים השתגעתי ואני לא יודע אם זה הפורום לבעיה שלי... מקסימום מנהלים תעבירו... אבל עשו טובה שלחו לי פרטית שאני ידע למצוא את האשכול שלי בעוד שבועיים שאני יחזור מהבסיס.. קניתי סרט ישראלי בדיוידי וחבר העתיק לי אותו למחשב והפך אותו לקובץ רגיל שרואים במדיה פלייר... עכשיו אני רוצה לצרוב את הסרט מחדש כי הדיסק המקורי התקלף והוא לא עובד יותר ואני חייב תסרט לבסיס... למישהו יש או יכול לכתוב מדריך איך לקחת קובץ AVI רגיל ולצרוב אותו בדיוידי שיעבוד בכל דיוידי פשוט (כי זה מה שיש בבסיס!) ? חשוב אבל שיהיה באיכות טובה כמו מהדיסק המקורי שהיה לי! נ.ב מצאתי מדריך אבל בגודל 300 דפים שמראה איך לקחת סרט ולהוסיף תרגום וכל הבאלגן... אז אני מחפש מדריך פשוט בסך הכול הסרט בעברית ולא צריך תרגום ו…
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-