אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי נסיון מאוד מוזר עם אודיופיל 192 ונסיונות להגדיר את היציאה הדיגיטלית, וויתרנו (אני ורותם) ונסענו אליי. במפגש האחרון לא שמעתי מספיק את ה880 והייתי מאוד סקרן לגביהן. אז בנוגע לנוחות, בדיוק כמו ב990 אבל מרגישות קצת יותר כבדות על הראש, לא משהו מיוחד שצריך להתייחס אליו. בנוגע לדבר החשוב יותר, הצליל: הדבר הראשון ששמים לב אליו כשמתחילה להתנגן המוזיקה אלה המידים שפורצים החוצה והאיזון הטונלי של הספקטרום ביחד עם במה מצויינת ורזולוציה קרה ואנליטית, שלא ממש התאימה לי אישית אבל רותם אוהב את זה. המיד-באס ב990 יותר טוב והוא יותר פנצ'י לכן הן יותר מתאימות למוזיקה אלקטרונית על סוגיה. ב880 היה חסר לי את ניצוץ האנרגיה שאני כל כך אוהב ב990 אבל אני מניח שהייתי מתרגל אליהן לאחר ת…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לרמקולים בתקציב של עד 200$ עם חריגה אם זה הכרחי, ושיהיו 5.1 עם חיבור אופטי לPS3. אני צריך עוד המלצה עם אותם התנאים רק שחיבור דיגיטלי הופך ללא חובה, במצב כזה הG51 של Logitech מומלצים? אני יכול לקחת את הG51 ולחבר מתאם כלשהו מחיבור אנלוגי לאופטי? שימושים עיקריים: משחקים לPS3 וסרטים, גם מוזיקה אבל פחות חשוב. תודה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 06:33:37 אין המלצה לשום רמקולים ב200$?[br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 09:27:25אין רמקולים 5.1 מומלצים ב200$?
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי מחשב נוסף בו קיימות שתי יציאות DVI ב-EVGA GTX 285 שלי. אני מעוניין לחבר מחשב זה במקביל לטלוויזיה 32" FULL-HD, כלומר בנוסף לחיבור למסך המחשב... ע"י שתי היציאות הנ"ל. יש לי כמה שאלות בנושא: 1. האם העובדה שהמחשב מחובר כעת גם למסך הטלוויזיה, בנוסף למסך המחשב, תגרום לו למאמץ/התחממות יתר ? 2. האם אפשר לחבר לטלוויזיה במקביל גם את ממיר ה-YES, כאשר זה והמחשב עובדים במקביל בשני ערוצים שונים ללא הפרעה אחד לשני ? 3. כאשר הטלוויזיה על ערוץ המחשב, כלומר על כניסת ה-HDMI במקרה הזה, האם הרמקולים שמחוברים למחשב יתפקדו כרמקולים לטלוויזיה לכל דבר ? אם כן האם יש שיטה כלשהי בה אוכל לשמוע לדוגמה מוזיקה במחשב, בזמן השטלוויזיה דלוקה ומשמיעה משהו אחר ? 4. אם אחבר כרטיס קול שדרכו יעבור האודיו…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה כמו שכתבתי המלצה למערכת סראונד למחשב שלי (מפרט בצד) כרגע יש לי כרטיס קול onboard עם תמיכה ב7.1 אבל אני פתוח גם להצעות לגבי הוספת כרטיס קול אם באמת יש צורך.(אני מאמין שיש צורך ) השימוש שלי הוא בעיקר למשחקים (ככה שהסראונד מאוד מאוד חשוב לי) יש לי תקציב של עד 2000 בערך .. אבל זה לא אומר שאם יש משהו מעולה ב900 אני לא אקח . (ואם יש משהו ממש מעולה ב2500 אני אוכל לחרוג) אני מחפש משהו שיעשה המון רעש וישמע נקי קיבלתי המלצה מחבר על הCreative Inspire T7900 ... תכננתי ללכת על זה (900 שקל) אבל אני באמת לא מבין שום דבר בנושא והייתי מעדיף לקבל המלצה מאנשים שמבינים בנושא . תודה מראש לעונים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם הDVD הזה מסוגל לקרוא כתוביות .SUB כקובץ נפרד? יאנו בלי להדביק אותם על הסרט? http://www.apexdigital.co.il/product_info-23+66.asp
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמובן Altec Lansing החברה עם האיכות הכי גובהה שניתן להשיג היום. דגם MX - 5021 50RMS סאבוופר 6.5" , תיבת הסאב בגודל של מארז מחשב. סאבוופר שמזעזע לי את כל החדר! ואני לא מגזים.. מוזיז לי דברים בחדר.. הממיר של הYES , הסאטלייטים עצמם גם כן...פשוט מטורף , יורד לתדרים נמוכים במיוחד , נשמע חד ונקי מאוד. שתי סאטלייטים 20X2RMS עם איכות מדימה!! הצלילים אף פעם לא נשמעו כל כך חדים ונקיים. דרך השלט אפשר לכוון את עוצמת הסאבוופר ואת עוצמת הטרבל. שלט הנייח מגיע עם לדים כחולים ויפים. המראה הטכנוסקסי שלו בסגנון האייפוד מאוד מושך לעין ומשמש כרהיט לחדר! צבע לבן לקה \ שחור לקה. מגיע עם שלט רחוק עם שליטה מלאה על כל הפונקציות. מחיר בארץ 1500-1700 (לפי זאפ!) בדיוטי פרי : 200$ - כ900-9…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד זמן מה אקבל את האוזניות החדשות שלי Audio-Technica ATH-M50 הייתי רוצה לדעת: האם כדאי לרכוש גם כרטיס קול? עד כמה כרטיס קול איכותי ישנה את חווית השמיעה שלי? וכמובן - איזה כרטיס קול ייתן לי את התמורה הטובה ביותר עבור האוזניות והשימושים שלי? השימושים של האוזניות: מוזיקה, סרטים וסרטונים וכמובן משחקים תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי קניתי טלווזיה LCD של Fujicom. אתמול בערב חיברתי אליה את המחשב שלי עם כבל s-video ועם כבל אודיו RCA לבן ואדום. הכל עבד לי יפה עם הסאונד והכל. יש לציין שהתחנה בטלוויזיה הייתה על AV כשהתעוררתי בבוקר, והדלקתי את הטלוויזיה כדי לצפות במחשב, זה הפסיק לעבוד לי! היה כתוב לי "אין סנכרון, ולא כיביתי כלל את המחשב. עשיתי ריסט 3 פעמים, החלפתי כבל S-video ואפילו חיברתי כבל VGA על מנת לבדוק שהבעיה אינה בכרטיס ועם כבל VGA זה אכן עבד. מישהו יכול לעזור לי בבעיה הזו? אני ניסיתי כל דבר אפשרי
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש לקנות כרטיס קול עד 800 ש''ח. יש לו Logitech Z-5500 והוא רוצה להפיק ממנה את המיטב, הוא חשב על ה-Creative X-Fi XtremeGamer Fatal1ty Professional אבל נראה לי לפי הדיונים פה יש יותר טובים .. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לרכוש מכשיר DVD חדש. יש לי כבר מכשיר אחד שקניתי לפני 4 שנים שהוא משמש אותי לאודיו ולסרטים אבל הבעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים ובטח שלא את כל הפורמטים היום שניתן לצרוב ב DVD-R . לכן אני רוצה לקנות מכשיר שיודע לקרוא את כל הפורמטים אבל חשוב לי שיהיה אמין ומחברה טובה בכלל זה אני מתעניין ב PIONEER . מה שאני לא יודע עליו - האם הוא קורא חוץ מ DIVX גם XVID ? שזה די חשוב בשבילי. מה שיכול לעזור לי בזה ויכול אולי גם לתת חוות דעת על המכשיר אני אשמח. זה המכשיר שאני מעוניין לקנות. http://www.lasercity.co.il/Product.asp?Pid=470&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=16&aff=zap תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום. אני מתכוון לקנות את המערכת Logitech Z640 מחר (דיוטי פרי),עכשיו עד שאקבל את המחשב החדש (עניין של חודש אפילו פחות) הכרטיס קול שלי הוא 2.1 שאלתי היא האם אני ישמע בהם בנתיים רק בשתי הרמקולים הקמיים והסאב (האחורים והסנטר יהיו 'Mute')? או שאשמע צליל 2.1 בכל חמשת הרמקולים והסאב? תודה.
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לאחותי יש את ה ipod nano התקנתי לאת ה itunes אני מחבר אותו למחשב וזה פתאום כותב על המסך של ה ipod "do not disconnected" וזה לא נותן לעשות כלום הusb מגיב אליו והכל אבל ישר אחר כך זה רושם אותו דבר מה עושים
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן MP3, ואני צריך קצת עזרה דרישות חובה: *ניגון פורמטים נפוצים,בעיקר MP3 וגם WMA. *שיהיה מקלט רדיו AM/FM. *סוללה שתחזיק מעמד לפחות 8 שעות רצופות *זיכרון אמין של 512MB שלא יהיה רגיש לזעזועים(או נפח זעום, אבל עם יכולת שידרוג ע"י כרטיס זיכרון SD/CF/Memory Stick, ועוד...) [glow=red,2,300]*חיבור USB כדי להעביר קסצים מנגן למחשב![/glow] *צג LCD למידע על השיר ותחנת רדיו, (לא צריך צג גדול כמו בIPODים שיצא לי לראות ברשת) אני מחפש נגן פשוט ובסיסי ואני מעדיף שיעלה כמה שפחות(נגיד 700~900 ש"ח) לכן נגני הIPOD יוצאים מהאפשרות. תודה על העזרה GODKILLER (לאון)
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מצאתי הרבה תוכנות שעושות את זה, אבל כולן שרוורים עם הגבלת זמן של חצי דקה. מישהו מכיר תוכנה בלי הגבלת זמן ובחינם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ורציתי לתת/לתרום את המחשב הישן שלי לכן פירמטתי את המחשב והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. מאז שהתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש - אי אפשר לשמוע שירים דרך המחשב והמדיה פלייר נותן הודעה ש"אין התקן שמע". מישהו יודע איך לפתור ת'בעיה? זה קשור אולי לדרייבר שחסר במחשב בעקבות הפירמוט? יש לי כרטיס קול ישן של AZTECH דגם N-270 עם ציפסט של TRIDENT 4DWAVE NX PCI. ואין לי את הדרייבר שלו. אשמח אם תעזרו... תודה
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אהלן, אני כותב בשם חבר אשר רוכש: - מחשב נייד (XPS של DELL כנראה, אבל הרבה תלוי בתשובות כאן) - רמקולי סראונד (סט סטאלייטים וסאב של JBL) - רסיבר (איזשהו דנון) - טלוויזיית LG SCARLET 42" FULL HD השאלה היא, איך אפשר להשתמש בלפטופ כ- HTPC מבחינת סאונד? הרי אם אין לו SPDIF (ועד כמה שידוע לי לאף אחד מהם אין) איך הוא יוציא סראונד לרסיבר? הוא אמור להוציא בכלל, או שהוא רק מוציא מידע והרסיבר יהפוך את זה לסראונד? ברור שאין את הבעיה הזו עם HTPC נייח בגלל שאפשר לחבר כבל דיגיטלי, אבל הנייד נקנה גם ככה בלי שום קשר למערכת הקולנוע הביתית, וכדי לחסוך עלות של נייח הוא היה מעדיף להשתמש בנייד בתור ה- HTPC. יש למישהו פתרון לעניין ויכול בנוסף גם לתאר את שרשרת הכבלים והחיבורים הדרושים בסופו של יו…
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אהלן אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב ולפטיפון כרגע יש לי 4 רמקולים של aiwa שמחוברים במקביל למערכת aiwa nsx s555 (שומע בסטריאו..2 שהגיעו עם המערכת ו2 ממערכת ישנה יותר) הסאונד לא ממש מספק אותי ורציתי לשדרג קצת.. עוד כמה ימים אני מביא פטיפון עם מגבר (של חברת dual) חשבתי לקנות את ה ATP3 שאני ממש אוהב את הסאונד שהם מוציאים (אשמח לקבל הצעות לדגמים חדשים טובים יותר) אבל כשאני חושב על זה אנלא יודע איך הATP יעבדו עם המגבר של הפטיפון? ועוד אופציה זה אולי לקנות את ה ATP למחשב ופשוט את הרמקולים של הAIWA לחבר ישירות למגבר של הפטיפון וזהו...אבל זה סתם רמקולים פשוטים ואני מפחד לאבד את כל האיכות צליל שמוציא הפטיפון...ואני מעדיף שיהיו לי רמקולים איכותיים גם לפטיפון מה אתם אומרים? אני ל…
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הגבתי בת'רד על טלויזיות LOEWE ולמה הם כל כך יקרות, והתגאתי בזה שיש לי אחת 14 שנה והיא לא הייתה בתיקון לעולם... אתמול היא נשרפה ומתה. (אני והפה הגדול שלי) אם תוכלו לעזור לי למצוא משהו איכותי אני ישמח מאוד... יש לי 5200 שקל תקציב... חיפשתי בפורום ובזאפ ויש הרבה אפשרויות, אבל אין לי מושג מה טוב ומה לא.. אני מבין שבתקציב הזה באפשרות העיקרית היא 32" ,אבל אם משהו מכיר משהו גדול יותר וטוב אז אחלה... תודה רבה... רועי.
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
יש לי סט מיקרופון-אזניות של לוג'יטק. לפני יומיים הרכבתי מחשב חדש בבית בנסיוני להגדיר את המיקרופון הצלחתי אבל כל בדיקת שמע שאני עושה נותנת לי הקלטה של הקול שלי עם הד אינסופי, הורדתי דרייברים חדשים לכרטיס הקול שיש לי (כרטיס קול מובנה ללוח אם GigaByte GA945P-S3) שכמסתבר הוא realtek HD יש למישהו מושג מה לעשות ? אגב, בעזרה של windows כתבו שחייבים אופיס XP מותקן כדי לאפשר הגדרות Speech זה קשור איכשהו ?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה שדרגתי אאת הווינדוס XP שלי לוינדוס 7 , עכשיו שמתי לב שכאשר אני מפעיל את האפשרות "מערבל סטריאו" אני לא יכול לדבר, הוא פשוט מבטל לי את האפשרות במיקרופון, זה ממש מעצבן למשל בשיחות בסקיפ כאשר אני משמיע שיר לחבר אני לא יכול לדבר איתו בו זמנית, שמעתי שיש שיטה לסדר את זה שיהיה אפשר להשתמש במיקרופון ולהשמיע שיר... אם מישהו יודע על מה אאני מדבר ואיך ניתן לסדר אאת זה , בבקשה תגיבו כאן תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בבית את כרטיס הקול של הרקולס gtxp כאשר אני צופה ב- DVD במחשב, עובד בסדר גמור מבחינת הפריסה לרמקולים, 6 ערוצים, אבל כאשר אני צופה בסרט divx עם פס קול ac3 אני שומע סטראו וכרטיס הקול פורס את הסטראו לכל הרמקולים, (כאשר אני נכנס לאפשרויות בקודק ( intervideo audio) אני רואה רק אפשרות ל- 2 speakers והאפשרות ל 4 או 6 רמקולים אפורה, השאלה שלי היא האם סרט divx עם פס קול ac3 לא מוקלט ב- 5.1 ערוצים? ואם הסרט מוקלט ב- 5.1 איך מפעילים את כל הערוצים?. בתודה מראש, Cyb
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן הרכבתי את המערכת בסלון ואני צריך למצוא פתרון לסידור של החוטים שכרגע עוברים דרך הרצפה ומשתלשלים מהקירות בצורה קצת לא אסתטית. חיפשתי פתרונות באינטרנט ועדיין לא מצאתי פתרון שאני בטוח לגביו. הפתרונות נעו בין להדק את החוטים עם וו ממוסמר לקיר, כבלים שטוחים לחלוטין שניתן להדביק על הקיר (שגם נורא יקרים - 100$ מחו"ל), וגם סתם מסילות פלסטיק מרובעות שאפשר להדביק לקיר. הבעיה שלי היא גם שאלא אם אני עובר דרך התקרה (שזה כנראה לא יהיה מלבב), אני אצטרך להעביר את החוטים דרך די ארוכה - אולי 5-7 מטר - האם זה לא יפגע באיכות הקול? המערכת שלי היא Logitech Z5500. אשמח להצעות! תודה!
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברצוני לבנות מערכת קולנוע ביתית איכותית חשוב לי לציין שהרמקולים צרכים להיות איכותים גם מבחינת צורה שהיו קטנים בגלל המיקום וגם שהמערכת תשמש לי לשמיעה אדיו וקליפים באיכות גבוה השמח להצעות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, אני רוצה לקנות נגן mp3 מבוסס זכרון Flash ואני מתלבט בין כמה נגנים. אני צריך את עזרתם של המבינים שיאמרו לי מה איכותי ומה זבל שיתקלקל לי מהר.. הנגן הראשון : (לא רשום חברה אני חושד שזה זול כי האיכות ירודה :-\) http://www.nety.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3648185 הנגן השני : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp3%20512&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0&aff=zap השלישי : http://www.masterpc.co.il/product.asp?productid=42 כולם זהים אני הייתי מעדיף נגן של 1GB אם הייתי מוצא אחד במחיר סביר ושל חברה שאפשר לסמוך עליה.. אבל 512MB זה המינימום שלי.. אם מישהו מכיר מכשירים אחרים יותר טובים במחיר סביר בבקשה שיודיע לי.. תודה לכל אלו שעוזרים לי!
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-