אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מחבר שלי DVD עם סרט שהוא הקליט במקליט DVD שמתחבר ישר לטלויזיה, ועם זאת, לא המחשב ולא הDVD שמחובר לטלויזיה לא מזהים אותו, אם כי כשמסתכלים עליו ניכר שבערך 3/4 ממנו מלא (שינויי גוון בצד הכתוב) לדעתי אותו חבר שלי פשוט שכך לעשות לדיסק FINALIZE... שאלתי הינה, האם ניתן בדרך כלשהי לעשות לדיסק FINALIZE תוך שימוש בכונן DVD-R של המחשב בלבד? תודה מראש, איתי
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
תראו אני מתכנן עכשיו לקנות את אחד מהמכשירים האלה, אבל אל תכעסו, לא באתי לשאול איזה יותר כדאי אלא האם כדאי עדיין לקנות אותם למרות שהם ישנים כבר... הh320 כבר בכלל לא מיוצר כבר והx5 כבר ישן.... לא יקרה מצב שאני אקנה אחד מהם ועוד חודש חודשיים פלוס, ייצא להם דגם המשך ואני אצטער שלא חיכיתי עוד קצת וקיבלתי מכשיר חדש.... חוץ מזה שלא יעשו לי בעיות עם האחריות? כי זה בטח הסטוק האחרון של החנויות בארץ של הh320 וכשהם יפסיקו למכור אותו, ולא מייצרים אותו כבר איך יממשו את האחריות עליו? בתודה, נדב.
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
טוב מה שאנחנו יודעים : 1. אין וידאו 2. גרסא אירופאית עם הגבלת רמת ווליום 3. יש את שעון ה 24 4. יש את רוב הפונקציות 5. ה USB OTG עובד כמו ב 1.29 נמשיך לעדכן בהמשך להורדה של העדכון, שימו לב כי רשום גרסא 1.29 אך לאחר מכן http://www.pdapoint.net/modules.php?name=Forums&showtopic=245 נעדכן בהמשך בברכה ישי
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שמעו בעיקרון החלטתי לקנות נגן MP3 ולבדוק אפשרויות של גיטרה עכשיו אבא שלי הגיע לפה מחו"ל ואומר שאי אפשר את שניהם (שהיה לי ברור) אז אמרתי נקנה MP3 ונבדוק אפשרויות של גיטרה... עכשיו אבא שלי שואל אם זה באמת הכרחתי הMP3 הזה כי זה 1800 שקל... (בבאג) עכשיו נתנו לי כמה דגמים בפורומים שונים שאני יכול לבדוק אבל יש מצב שאני גם אמצע יד שניה או משהו פגום קצת בזול (גיטרה) עכשיו חשבתי על מה שאבא שלי אמר לי.....אני לא יודע דרך אגב יש לי cort g200 חדשה לגמרי אפשר להגיד (6-7 חודשים) במצב טוב, למרות שהייתה לה תקלה או שתיים אבל נראה כאילו היא בסדר עכשיו (מישהו מהבית ספר שיודע קצת סידר לי! לא איש מקצוע!) קיצר אני עכשיו שוב מתלבט.....לא יודע מה כדאי נגן אני יודע דגם ספציפי אם זה עוזר (x5L של …
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
זוכר שלפני חודשיים בערך, מישהו ציין שאמור לצאת בקרוב עידכון למכשיר שמאפשר תמיכה ב-FLAC. העידכון כבר יצא? כדאי לי להתקין אותו או שיש בו לקיחת סיכון? האחריות תפוג?
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ל-DVD חדש לחדרי. ה-DVD חייב להיות בעל תמיכה בפורמט DIVX וכתוביות גם. בנוגע לתקציב, עד 1500 ש"ח, לא יותר. דברים החשובים לי ב-DVD פרט לתמיכה בפורמט ה-DIVX והכתוביות הוא שיהיה איכותי מאוד ואמין ככל האפשר מכיוון שמוציאים סכום כזה מצפים לאמינות גבוהה וכן גם לאיכות. אשמח לקבל כמה אפשרויות שאפשר העיקר שיהיו במסגרת התקציב ובמסגרת התנאים שהצבתי קודם לכן. דבר נוסף הוא נושא החברות, אני מודע לכך שהשוק מלא בלא מעט חברות "ג'נריות". אני מבקש נא לא להציע לי אותם, אני מעדיף להוציא עוד כמה מאות מאשר "להדפק" עם מוצר שאני יצטער שקניתי אותו מלתחילה. אני חושב שהסברתי את עצמי די והותר. אשמח לכל הצעה שהיא, תודה לאלה שמפנים מזמנם על מנת לעזור לי. נ.ב- ניתן להוסיף קישור…
-
- 12 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה...במערכת שלי יש 2 יציאות לרמקולים(2 אדומים ו-2 שחורים).. עכשיו כשאני מחבר רמקולים ליציאה אחת אז זה עובד כמה שניות ואז המערכת עושה "PROTECT" ונכבית.. אבל כשאני מחבר את אותם רמקולים ליציאה השניה אז הכל עובד טוב ויפה.. מישהו יודע מה זה?? תודה לכל מי שיעזורר...
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
טוב, יום ההולדת שלי מתקרב וההורים הסכימו לקנות לי אוזניות איכותיות. אוזניות עד 500 ש"ח, לשמיעת מוזיקה בעיקר, גיימינג בנוסף, לינק לחנות שמוכרת יהיה נחמד. בנוסף, יש לי כרטיס קול מובנה על לוח האם, האם יהיה כדאי לקנות כרטיס קול חדש ולהעצים את תחושת הסאונד ביותר? אם כן, אז בבקשה המלצות בהתאם לאוזניות בתקציב סביר של לא יותר מ-700 ש"ח.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום גולשי HWZONE, אני מחפש דרכים ליצירת קשר עם פוליפון (יבואנית iAudio ) אשמח אם תעזרו לי, חרשתי על כל האינרנט . תודה לעוזרים. , בברכה, ניקו \ dYNamiC
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות שיתנו איכות סאונד טובה בלי הגברה חיצונית ובאסים נקיים. עד היום היה לי את ה KOSS P-9 וממש נהנתי מהם אבל הם הלכו פייפן .. (אני נזק אין מה לעשות) אז החלטתי הפעם לקנות אוזניות טובות עם עדיפות לחוט עבה (אוזניות גדולות, קטנות, מה שבא) ושיהיו טובות .. עכשיו התקציב שלי הוא בין 200-300 עדיפות לקנות מהארץ אבל אם יש אוזניות מחו"ל שאפשר לשלוח אותם לארץ עם תוספת של עד 50 ש"ח זה סבבה.. עוד שאלה .. איך מודדים איכות של אוזניות ? האם זה לפי המגה וואט שהם מספקות ? ההתנגדות שלהם ? טווח התדרים ? או שזה בכלל הכל קשור אחד לשני? תודה רבה לעוזרים נשיקות ממני :-* ;D עריכה : למטרת מוזיקה בלבד !!! לא צריך משחקים
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
חשבתי על האייפוד וידאו 30 ג'יגה, כי יש בו מה שאני צריך, איכות שמע טובה, נפח גדול, ווידאו. אבל אני מפחד מהניסיון של חברים שלי עם האייפוד מיני, שהוא מכשיר גרוע בכל קנה מידה. איזה נגן הכי טוב לי במחיר של עד 300 דולר?
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי את האזניות Speed-Link Medusa 5.1 Surround Headphones (לשימוש עם המחשב), אך לצערי אני לא שומע את אפקט הסראונד (הצלילים לא נשמעים כמגיעים מכיוונים שונים) אני בדקתי עם תוכנת הבדיקה של ה-soundblaster שכל ערוץ אכן מגיע בחיבור שלו (ע"י חיבור כל ערץ לבדו ושמיעת הצליל שצריך להגיע עבורו). אבל מבחינת כוון ההגעה, הצליל בערוצים האחוריים נשמע לי זהה או כמעט זהה לזה של הערוצים הקדמיים. גם במשחקים עם סראונד אני לא מצליח לזהות כיוון של צלילים וצליל שמגיע מקדימה נשמע לי זהה לצליל שמגיע מאחור. כדאי לציין שאין לי נסיון עם אזניות סראונד ולמרות שקשה לי להאמין ,יש סיכוי שזאת רמת הצליל ההיקפי של אזניות (מה דעתכם ?) כרטיס הקול שלי הוא soundblaster live 5.1 ומותקן אצלי הדרייבר הע…
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ובכן, קראתי על טכנולוגיות ועל מבחנים השוואתיים, כיום המחירים מאוד זהים בין מסכי פלסמה ומסכי LCD תואמים. מסכי פלסמה אף עולים פחות כאשר משווים אותם למסך LCD באותו הגודל ( תקנו אותי אם אני טועה... אני מדבר על סמך נתונים מהאינטרנט ומחנות אחת). איכות התצוגה טובה יותר במסכי פלסמה, הניגודיות בהם גבוהה יותר מבמסכי LCD וקצב העדכון גבוה משמעותית כמו כן הם סובלים פחות מהתופעה של פיקסלים פגומים/חלשים . אבל, ויש אבל, אורך החיים שלהם נמוך יותר - משמעותית כמעט פי 2 (קראתי כי מדובר ב 25000 שעות לעומת 50000-75000 ב - LCD ) ,כמו כן הם לא ממש ידידותיים לסביבה ( יותר נכון פחות מאשר מסכי LCD ),כמו כן הם שבירים הרבה יותר וכנראה מחייבים התקנה של איש מקצוע. על סמך המידע היבש הזה (שוב, אשמח מאוד …
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את ה dt880 . עכשיו אני רוצה לקנות או מגבר או כרטיס קול , מה ישפר יותר את איכות הסאונד?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
זה אומר שהופסק הייצור?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
נגן מדהים!! איכותי רצח! 30 גיגה. בקרוב ביקורת...אם יהיה לי זמן אם יש לכם שאלות אתם מוזמנים לשאול.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש בידי כבל RCA 2 MINI-PL מחובר למערכת סטריאן עם טייפ... איך אני עושה את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
תגידו איזה רמקולים כדאי לי לקנות בשביל המחשב. הייעוד הוא בשביל משחקים וסרטים. והאם רמקולים של מחשב ניתן לחבר לרסיבר ולא למחשב? התקציב הוא 700 שקל בערך.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אבקש המלצה לנגן שיעלה עד 1200 ש"ח. הנגן צריך לספק איכות שמע גבוהה ככל האפשר, ולהיות מחברה איכותית ומוכרת (Iriver, Apple וכדומה). אשמח להצעות. בתודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הסיכויים לימצוא את המכשיר חדש בחנות בארץ רצוי בצפון כמה שיותר קרוב ל1500? אני רוצה לעשות לחבר מתנה ליומולדת שלו ואני כבר גייסתי את הכסף ואני והוא כבר דיברנו שהוא רוצה את המכשיר הספציפי יש מצב שתמליצו לי אל חנות זולה? פשוט גם כך בקושי גייסנו 1530 שקל וזה מכל המישפוחה שלו וחברים פה ושם אני אשמח אם תעזרו תודה ANTIXRIST
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
זוכרים שפעם עוד בתקופת המיני דיסק העתיקה אפשר היה לסמן ולערוך מחדש את השירים בדיסק...... אני בטוח שכולכם , כמוני, נתקלתם לא פעם באיזה אלבום של הופעה אקוסטית שפשוט נשבר לכם מהמחיאות כפיים המעצבנות בין השירים... חרשתי את כל תוכנות המרת הקבצים שלי וכששם לא מצאתי חיפסתי גם ברשת תוכנה שמיועדת לכך, אך לצערי ללא כל הצלחה.... אם אתם יודעים משהו על תוכנה שתפתור לי את הבעיה אשמח לשמוע את הצעותיכם... תודה..
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי Sound Blaster Audigy 2 Value של קריאטיב, ואני לא מצליח למצוא דרייברים עבורו. ניסיתי באתר של קריאטיב, אבל יש שם רק דרייבר בטא שמשפר ביצועים כלליים במשחקים שתומכים ב-OpenAL, ואיזה עידכון מסכן לדרייבר הנוכחי (?) שמוסיף תמיכה ב-DRM. איפה אני יכול למצוא דרייברים נורמלים? עזרה תתקבל בברכה :-\
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2578&scat=292&tcat=33 או H10? המחיר קרוב בבאג יש גם X5L במחיר של 1800 אני לא חושב שאני אוכל לאסוף סכום כזה, לכן נשווה ביניהם מה טוב יותר? מבחינת מסך\סאונד?
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-