עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by PCguy,

??? איך לעזאזל אני מעתיק דיסק מוזיקה למחשב? או לMP3 שאני עושה העתק הדבק הוא מעביר רק 1KB לשיר וזה לא עובד מה עושים????

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  2. הי, האם באמת לא יהיה קיים הבדל באיכות צליל המשודר דרך חיבור SPDIF הפשוט על לוח האם לבין אותו חיבור על כרטיס מתקדם כמו Asus Essence ST II ? תודה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by SpEcToR,

בנתיים אני חושב על NANO IPOD.. אבל אני לא יודע =\ אני רוצה נגן 2 גיגה ולא יותר מ-1000 שח.. רצוי שיהיה קטן... והייתי שמח למסך צבעוני.. =\ לא יודע למה...( אבל תביאו לי גם ללא אם הוא יותר טוב...)

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. האם נמכרות בארץ טלוויזיות LCD גדולות (32"+) בלי Tuner מובנה / כניסת RF לאנטנה? הכוונה היא למשהו שהוא עדיין יותר טלוויזיה מאשר מסך מחשב (מבחינת הגודל וגם הפיצ'רים: רמקולים, כניסות וידאו מרובות, שלט, בהירות גבוהה, רזולוציית FullHD), רק בלי כניסת אנטנה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Atlon-Xp,

אני חייב לסדר את זה כדי שאני יוכל לשנות את רמת הקול (אני רוצה גם לדבר בcs במקרופון ואמרו שזאת הבעיה) שצריך להעלות את הקול אבל זה לא נותן ת'אפשרות! http://planet.nana.co.il/doooly/audioprob1.JPG זה קשור גם לחיבור המקרופון? עם כן אז לאיזה צבע לחבר?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  6. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב שלי.. הייתי סגור על Hauppauge winTV-PVR-150 , אבל אז קראתי שיש לו בעיה עם Vista 64Bit עם 4GB RAM (אין לי מושג למה), וגם שהדרייברים שלהם לא משהו בכלל. אז אני צריך כרטיס אחר שפשוט יעשה את העבודה... אה, וגם יעבוד עם ה-Media Center בויסטה. אם למישהו יש המלצות אני אשמח לשמוע... תודה!

7. Started by NOVA,

אם כן, אשמח לשמוע את דעתכם. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  8. שלום לכם, אני מחפש רמקולים למחשב 2.1 עד 200-300 ש"ח ומחפש גם אוזניות עם מיקרופן למחשב לצורך גיימינג - אני לא יודע מה העלויות של כאלה אוזניות אז אני אשמח לכמה המלצות בטווחי מחירים שונים. (100-150 שקל נשמע סביר ?!?!?! ) תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  9. התקנתי את הדרייברים של NFORCE אבל עדיין לא רואה שום הגדרות מיוחדות שקשורות ויציאות קול האלה. ולא שומעים בהן כלום.

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  10. Started by TeaTime,

לא הכי בטוח שזה המקום אבל זה הכי קרוב למה כל כך קשה לסנטז קול? ראיתי לאחרונה את "איך עשו את סטאר וורז: ריפבליק קומנדו" וכל הקולות שמה הוקלטו, לדוגמא החרקים החייזרים קול הפסיעות שלהם זה שני חצאי כרוב שטיפפו איתם על משטח חיתוך כזה, אז נשאלת השאלה, למה גרפיקה, שלכאורה הרבה יותר מסובכת, אפשר לייצר לגמרי במחשב, בעוד גם קולות פשוטים עדיין צריך ל"ייצר" עם חפצים?

• 3 תגובות
    • 856 צפיות
  11. האם Philips 40PFL8605H תומכת כתוביות בעברית? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היי עוד בערך שלושה שבעות חברים של ההורים מגיעים מארה"ב - כל פעם שמישהו ממגיע/נוסע לארה"ב אני קופץ על ההזדמנות וקונה איזה משהו.. בכל מקרה, בזמן האחרון אני יותר ויותר "נמשך" לIPOD החדש. וחיפשתי ביקורות אבל לא מצאתי משהו רציני אלה רק השוואות מחירים וביקורות של חצי עמוד... אז דבר ראשון - ביקורות. דבר שני -כמה שאלות והתלבטויות שיש לי כדי להיות סגור על הIPOD (15GB) כרגע יש ברשותי RioVolt SP250 בעיקרון, אני מאוד מאוד מרוצה מהנגן. רק דבר אחד התחיל להפריע לי לאחרונה - המשקל, המשקל.. ובכל זאת: יתרונות של הריו - רדיו, זמן ניגון ארוך (אפשר להחליף סוללות..), אפשר לשמוע גם דיסקים רגילים. חסרונות - משקל.. יתרונות של ה-IPOD -מאגר שירים עצום, קל, סטיל ובטוח יש עוד שאני לא יודע ע…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by SUBX2,

צריך המלצה למערכת שמע שכוללת 6 רמקולים כאשר אחד הוא סאב[אחד מהם]]כולל מגבר עד1000 או 1500 תודה......

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  14. שלום לכולם, אני מחפש לקנות מיקרופון עם איכות שמע טובה,אשר יהיה כמה שיותר נסתר. המטרה היא ללכת ברחוב,להתחיל עם בנות בזמן שחבר מצלם *בלי שהן יודעות* , הצילומים יהיו גם ברמה המקצועית של לעזור לגברים לדעת איך לדבר עם בנות,לעשות דברים מגוחכים,ולהצליח בכל זאת. דוגמא לסרטון מחו"ל : נעשו כמה פיילוטים עם האייפון,הסרטונים מצחיקים בטירוף ומלמדים שלא משנה מה אומרים, אלא איך אומרים את זה , מי יודע אולי גם אתם תלמדו איזה תרגיל או שניים לסיכום,אני צריך כרגע מיקרופון שיהיה כמה שפחות גלוי,עדיף בלי כל הכבלים ,תודה מראש לעוזרים מי שהכי יעזור לקבל קרדיט כשאתפרסם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by yotamoo,

טוב, אניי חייב לגלות מה השם של הטראנס הזה! עשו לי טובה לכו לדף הבא: http://mymusic.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=channels_billboard זה דף המצעדים של רדיו וואלה! שם במצעד טראנסים תשמעו את המקום הראשון ואם אתם מזהים תגידו לי בבקשה את השם... כי אני סגור 99% שמה שכתוב בפרטים של השיר בוואלה הם לא נכונים... אני הייתי בטוח שזה של חואן מאיביזה אבל אני כבר לא יודע... קיצר מי שיודע את השם של הטראק בבקשה שירשום... נ.ב. איך עושים פה קישור לעזאזל?!?!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by *NightMare,

אני מחפש לקנות לחבר שלי DVD ליומהולדת משהו בין 350-450 ש"ח שקורא DIVX וכתוביות עדיף עם יציאת USB מצאתי בזאפ את HSD2100 Xoro והוא נראה מתאים למה שאני צריך... קודם כל מה אתם חושבים עליו? יש הצעה אחרת? וראיתי בתגובות שכתוב משהו על עדכונים שצריך לעשות לו... מה זאת אומרת עדכונים? איך עושים את זה?

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by Peri228,

שלום לכולם ! הטלוויזיה הישנה שלנו (34" CRT ...) התקלקלה, וזו הזדמנות מוצלחת להחליף לטלוויזיה דקה, גם אם באיחור מסוים. אני לא מאוד בקיא בהבדלי השימוש בין פלזמה ל LCD, ולכן אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה. הטלוויזיה תחובר לממיר רגיל של הוט, ל DVD ול Wii, והשימוש העיקרי שלה יהיה צפייה בתכנים מהממיר. ייתכן בעתיד חיבור של הטלווזיה למחשב HTPC לצפייה בסרטים באבחנה גבוהה (מסך Full HD נכנס בתקציב הזה?). מרחק הצפייה הוא 3 מטרים, ולפי הבנתי גודל המסך הרצוי למרחק זה הוא 37". כמו שציינתי בכותרת, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-4000 שקל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לגבי פלזמה\LCD, גודל הטלוויזיה והמלצות לדגמים ספציפיים. תודה מראש תום

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by oren99,

http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=741&mId=1&cId=21&sId=63 והאם הן מומלצות? לא מצאתי בזאפ

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  19. Started by INFERNO,

*בעיקרון האוזניות של קובי או האוזניות של פנסוניק הם באיכות קצת יותר גבוה *וכן האינספייר והאלטק יהיו יותר טובים מרמקולים ג'נרים *ולא הבנתי את השאלה האחרונה

• 5 תגובות
    • 884 צפיות
  20. Started by Alex89,

רמקול קידמי שמאלי לא עובד. חלק בטח חושבים תיגש לאחריות, האחריות בארץ ניגמרה בחול אני ניגשתי אליה היום(אימייל) מחכה לתשובה. אני לא טכנאי אלקטרוניקה מוסמך אבל לפי דעתי הבעיה היא בחיבור. הרמקול עצמו בסדר גמור. זה כבר פעם שניה שזה קורה לי לכן ברצוני לשאול מה יכול להיות הגורם לזה? בפעם הראושנה לוג'יטק שלחו לי רמקולים חדשים מגרמניה ואני שלחתי להם את השלט (גזור) זה מה שהם ביקשו. בפעם הזאת אני לא יודע אם הם ירצו לשלוח לי שוב כי אחרי הכל זה כבר פעם שניה בדיוק אותה בעיה לכן הם יכולים להגיד לי שמשהוא לא בסדר אצלי, ואני יכול להבין אותם. לכן במקרה כזה האם יש תחליף כל שהוא לבסיס (סאבוופר) כך שאני יוכל לחבר את 5 הרמקולים שלי ולשמוע מוזיקה איתם? כמו כן יש לי גם את 5 הרמקולים מהסט הק…

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. Started by barakaaron,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות + מיקופון (Headset), במחיר של עד 150 שקלים. זה ישמש אותי בעיקר למשחקים, וזה מצריך איכות סבירה. הגודל של האוזניות צריך להיות בינוני (לא האלה שמכסים לך את כל האוזן ויותר אלה רק אלה שמכסים חצי מהאוזן). תודה.

22. שלום כולם יש לי Logitech X-230 והכרטיס קול OB של הלוח אם( Gigabyte 965P-DS3P), והאמת? אני מרוצה מהסאונד השימושים בעיקר למשחקים ומוזיקה (שומע גם דברים בlossless) ראיתי בעיקר את הCreative X-Fi Xtreme Audio בסביבות התקציב (300 שקל) השאלה, האם כדאי להשקיע בזה (או כול כרטיס אחר), יהיה הבדל? או שעדיף לחסוך למערכת טובה יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by danikos,

TOSHIBA 37AV550T PANASONIC TX-37LX80 אני יכול לקבל את שניהן באותו המחיר בשניהן התמונה נראית לי טובה באותה המידה , השימוש של הטלוויזה יהיה 90% מהזמן ביס וקצת עם מדיה סטרימר לסרטים וסדרות , מרחק צפייה של 2.5-3 מטר . אודה לעיצה איזה אחת עדיפה ולמה . תודה . ובלי שום קשר מה הטלוויזה 37 עד 4K הכי מומלצת כרגע ? לצרכים שלי

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by STM,

אני מחפש חנות (!!) , לא מהאינטרנט . אני מחפש חנות לקנות את זה באיזור השרון רצוי רעננה אם למישהו יש מושג כתובת , שם או טלפון של חנות כזאת תשאירו אותה פה , תודה .

• 1 תגובה
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.