אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש ברשותי מערכת קולנוע ביתי מסוג lg d-6246. חיברתי אותה עכשיו ואני שומע רחשים כמו של תדר רדיו לא טוב מהרמקול המרכזי והאחורי ימני. בדקתי את הקאבלים והרמקולים והחלפתי עם רמקולים אחרים (שעובדים טוב במיקום שלהם) ועדיין שומעים את הרעשים. כל זה קורה כשאני על AUX. כשאני על מצב DVD/CD אני לא שומע את הרעשים (כרגע הכונן לא עובד, אבל כשאני על המצב שלו הרעש מושתק). בנוסף, הרעש הוא באותו הווליום כל הזמן. כלומר, הוא לא משתנה יחד עם הגברת או הנמכת הווליום. אשמח ממש לעזרה כי זה ממש מעיק עלי ואני רוצה לפתור את הבעיה. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של אביט דגם NF7 רגיל ויש עליו כרטיס קול מובנה עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס יביא יותר ביצועים במשחקים ב ( FPS ) הסאונד בלסטר שיש לי על הלוח או AUDIGY 2 ???
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
איך הרמקולים האלה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=2173,CONTENTID=11126 ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
-
התוכנה Meedio Essentials ללא ספק מביאה את ה HTPC לשלמות מוחלטת. התוכנה היא למעשה ממשק ויזואלי מדהים (מזכיר את הממשק של ה xbox) לניהול מאגר התמונות, שירים, סרטים שלכם. לאחר בדיקה של מספר דקות (גיליתי את התוכנה בעצמי לפני זמן לא רב...) ניתן להגיד שהכל עובד בצורה פשוט מדהימה. אלבומי השירים מוצגים עם תמונות העטיפות שהתוכנה מזהה אוטומטית ע"י קובץ ה jpg\gif בסיפריה (לא משנה השם), כנ"ל לגבי הסרטים. התוכנה מזהה אוטומטית תת-סיפריות עבור כל סרט בסיפריית הסרטים הראשית שאתם מגדירים, וגם מזהה אוטומטית במקרה שהסרט מחולק לשני קבצים (ואז היא יוצרת playlist לשני הקבצים האלה עדי שהסרט יוצג בצורה רציפה). יש לה אפשרות (לאחר הורדת פלאגין, מתוך מאגר פלאגינים גדול למדיי, הכל דרך ממשק התוכנה) לה…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
טוב רציתי לשאול בקשר לסאונד שלו אם האוזניות שמקבלים איתו עומדים בפול ווליום של המכשיר כי שאני שומע שירים עצבניים על פול ווליום שירים מסוימים יש עיוות קל בסאונד רציתי לדעת אם זה מהאוזניות ןאם כן איזה אוזניות איכותיות אני יכול ליקנות תודה.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות איכותיות שבהן אוכל לשמוע מוזיקה מהטלפון או מהמחשב. התקציב הוא עד 250. עשיתי סיבוב בחנויות והמבחר היה כל כך גדול שזה גרם לי לחזור הביתה ולבדוק מה ההמלצות של האנשיםת ראיתי את הJBL A22 ו33A וגם HARMEN CARDON NI אבל ראיתי שהביקורות פושרות.... אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה שעשיתי עד עכשיו: הכנסתי את הקלטת למצלמה. חיברתי את המצלמה דרך כבל rca מהיציאת audio/video שלה לכרטיס הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=402366 פתחתי את movie maker ועשיתי capture from video device וכל מה שיוצא זה שלג. ניסיתי בפרמייר אבל אין בכלל זיהוי של הכרטיס.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אפשר לדעת בבקשה איך אני מחשב כמה של ג'יגה מקום נותן לי בדקות שניות ושעות.... תודה מראש! איתן
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 5 מסכי LCD, 40'-42' לא פחות ולא יותר מזה. אשמח לשמוע חוות דעת על הטלוויזיות הנ"ל (או אחרות!), למי שהתנסה בהן, בדק אותן ... Toshiba 42RV500 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=7366 Sony Bravia KDL-40L4000 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=945 Toshiba 42XV500 http://www.electricdeal.co.il/Product.asp?productid=927 Samsung LA40A550 http://www.goodshop.co.il/sale.asp?main_id=1&sub_id=5&Product_id=6285 השימוש הוא בעיקר סרטים (הרבה סרטים, רובם באיכות HD) פלייסטיישן 3 (גם, לא חסר שימוש בסוני) ושידורי יס (שידורים רגילים) אם מישהו עשה בדיקה בחנויות ובדק את המסכים האלה או מסכים אחרים והוא רוצה להמליץ אני פתוח לכל הצעה ואשמ…
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למגבר ב- RCA ולא שומעים ממש חלק.. יש מן רעשים חלשים.. מה עושים?(מגבר YAMAHA RXV-1000? חלק אמרו לי שהחוט ארוך מדי..(8 מטר) חלק אמרו לי שזה בגלל העכבר האופטי להעביר אותו לPS2... וחלק אמרו לי שאם אבטל את הארקה של המחשב לא יהיו לי רעשים בכלל...! מה אתם עשיתם בנושא מציק זה?(יש לי מערכת קולנוע בייתית ברמה גבוהה כך שאני מעוניין להינות כמו שצריך ללא שום רעשים)... ושאלתי השנייה באותו נושא היא: אני רוצה לחבר את המחשב גם לטלויזיה,יש לי במחשב יציאה שדומה מאוד ל-S-VIDEO ולחבר אותה למגבר מיכוון שהמגבר מחובר לטלויזיה.. הבעייה היא שהמחשב יושב בצד השני של החדר ואני צריך כבל של 8 מטר! ואין כזה דבר למיטב ידיעתי יש של 3 מטר (בהום סנטר) ואין קונקטור לחבר חוט לחוט יש לכם רעיו…
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
מישהוא יודע מזה מנגנון 100 הרץ ממה שהבנתי זה גורם להחלקה וגורם לתמונה להיות יותר ראליסטית
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה נשמות? טוב שמעו יש לי בעיה קשהההההההה נכון בהגדול של הקול? אז אם ה line in לא מושתק אני שומע רעשים מוזרים כמו של רדיו לא מכוון! או יותר נכון כמו שמתחברים לאינטרנט בחיבור ישן יש כזה רעש של חיבור? אז כמה אבל משנה לפי צריכת כמות אחוזי המעבד והזכרונות ואני לא מבין למהההההההההה נמאס ליי כבר אני שומע רעשים לפעמים מעצבנים מאוד וגם כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה [רואה את המחשב על הטלויזיה] אז בעוצמה מסוימת שומעים רעש כזה מוזר של באס מקולקל מעצבןןןןןןן מה עושיםםםםם
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
רציתי לקנות אחד כזה (האלה עם ה-LCD, לא הפשוטים ב-40 ש"ח...) בתקציב של עד 1000 ש"ח, מישהו מכיר דגם טוב/חברה טובה? יש למישהו מחשבות מועילות בנושא שיכולות לכוון אותי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
Hi When I connect the computer to the tv I hear a humming sound and small waves appear on the tv when I disconnect the tv from the antenna the humming and the waves disappear does anyone have any idea what I should do to fix the problem without having to disconnect the cable all of the time
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום רב! אני בדרך לקנות את המכשיר ורציתי לדעת ממי שיש לו אותו: 1. האם המסך איכותי? רואים טוב בזמן יום (בנסיעות ברכבת נגיד)? 2. כמה זמן מחזיקה סוללה לצפייה בסרטים? כמה זמן לוקחת הטעינה שלה? 3. האם העברת קבצים למכשיר פשוטה? אין קידודים כלשהם? תודה רבה מראש, נ.ב. אני קונה אותו בגלל המחיר, 199$, לעומת הארקוס AV420 שהמחיר שלו כמעט פי 2....
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
אהלן חברה, ישלי רסיבר YAMAHA HTR 6030 עם יציאה לסאב שחורה PRE-SUBWOOFER משהו כזה... אני עומד לקנות סאב....משהו לא גדול, לא איכפת ל מאיכות בומבסטית...אני רק מחפש את הקול של הסאב שיהיה ברקע לא משהו רציני בגלל זה אני עומד לקנות סאב ב200-300 שקל מיד שנייה שהחיבורים הם לא כמו שלסאב מיקצועי ולכן אני שואל את השאלות שאני אדע אין יציאות יעבדו לכניסה ברסיבר שלי... אני יציג לכם כמה אפשרויות חיבור ותגידו לי מה אפשר לעשות שזה יעבוד עם החיבור ברסיבר שלי.. 1) יציאות מהסאב- רגילות של בוקסות,אתם יודעים החיבור עם הקצה חוט שחשוף עםחוטי ברזל...מתחבר לRIGHT והLEFT בסאב....משם לRCL ואז לרסיבר? 2) יציאות מהסאב- 2 יציאות RCL אחת אדומה אחת לבנה חיבור של 2 RCLים זכרים לסאב שמתלכדים לRCL אחד שיתחב…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני ממש רוצה לקנות נגן NP3 לפני נסיעה לחו"ל. :-\ אבל איך אני אמור לבחור נגן MP3 כשהמבחר כל כך גדול? הבדלי המחירים גדולים ולא מובן למה? Zen Touch 20G של CREATIVE נגן חדש מחירו ממש לא גבוה (בין 1550 ל2000) אבל הIPOD באותו נפח עולה הרבה יותר כנ"ל לגבי ה-I RIVER גם כן יקר בהרבה מ ה-CREATIVE למה? מה ההבדל בינהם בהתחלה חשבתי שזה זמן הסוללה אבל CREATIVE מציעים 24 שעות ניגון רצופות!!! חשבתי אולי באיכות הסאונד, אבל הנתונים דומים!!! אני כבר לא מבין כלום. השאלה השניה שלי היא מה ההבדל הגדול בין נגני הארד דיסק לבין פלאש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי צורב DVD לא מזמן ואני עסוק בימים האחרונים בכל הנושא שקשור להמרות וכו' . האמת שאני לא ממש יוצא מזה - קראתי המון מדריכים אבל עוד לא מצאתי אחד שאני ממש יכול להגיד שהוא מדריך טוב. חשבתי אולי אם יש פה אנשים תותחים ( ואני מאמין שיש ) שתשימו מדריך מקיף ומסודר על התוכנות הנדרשות וסדר הפעולות בהכנת דיסק DVD מקובץ XVID וכו' . אני יודע שהאיכות אף פעם לא תהיה כמו המקור אבל בכל זאת. אם אפשר שהמדריך יכלול גם AC3 והטמעת כתוביות זה יהיה בכלל מעולה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
מה עדיף: 2 מערכות altec lansing vs4121 או altec lansing fx6021? היעוד הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב, כרטיס קול: soundblaster audigy 1391 המחיר של שתי מערכות 4121 הוא 1100 ש"ח בערך המחיר שך 6021 הוא 1400 ש"ח בערך
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני מעוניין לבנות לעצמי מערכת קולנוע ביתי שתשמש לסרטים ולא פחות מזה ( אולי אפילו יותר ) למוזיקה, אני לא אאודיופיל מדופלם אך כן מרגיש ושם לב להבדלים באיכות צלילים ברמקולים וכן חשובה לי מערכת שאוכל להנות !! ממנה בשירים ממגוון רחב (דאנס, ווקאלי, שנות ה80 , וכ"ו) וכן מאיכות סאונד וסראונד כאשר אני רואה סרט( אם זה פעולה או סתם דרמה), הסלון הוא בצורת מלבן - לערך 4 רוחב על 4 או 5 אורך. אני התחלתי לעשות סקר ולקבל מידע ,באחת החנויות שהייתי בה הכין לי המוכר חבילה של מערכת קולנוע ביתי במחיר של 9K והינה הפירוט רסיבר של ONKYO דגם: 604 DVD של פיוניר דגם: SACD 696 או 969 SACD (הוא לא זכר את המספר בעלפה) רמקולים של JM-LAB (הצליל שלהם היה חם ועמוק ולא חלול - זה כששמעתי אותם …
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לרכוש את הסטרימר Xtreamer Sidewinder אך יש לי מספר שאלות לפני כן.. האם יש אפשרות לחבר דיסק קשיח חיצוני לסטרימר ולצפות בסרטים שמאוכסנים על הדיסק הקשיח בקלות? למרות שאני בד"כ רואה סרטים ואז מוחק אותם אז אני יכול להסתפק בדיסק און קי של 32GB, אפשרי? האם יש אפשרות להריץ כתוביות בקובץ נפרד (Srt,Sub)? תודה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית פלזמה שיש בה חיבור מסוג RS232 האם מישהו יודע למה זה משמש
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
המבצע החדש מציע ממיר בחיבור USB2 אשר מתחבר אל המחשב ושקע הטלויזיה ומאפשר הצגת הערוצים ע"ג המחשב. נכון שקיימים פתרונות שכאלו בדמות כרטיסי טלויזיה וכו' אך החיבור וההתקנה הטכנית דיי מסובכים (לי לפחות) ויקרים. האם כדאי להצטרף למבצע? האם התמונה במימירים האלה איכותית או שהיא נראה כמו קטע וידאו של יוטיוב שהוגדל למסך מלא ? מישהו התנסה עם הממירים האלה? והאם הם עובדים בחיבור לממיר דיגיטאלי של הוט.
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-