אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... כבר הרבה מאוד שנים שאני אודיופיל שלא מתפשר על סאונד וקונה את הטוב ביותר, אבל רק בתחום האוזניות. כרגע אני רוצה להתקדם הלאה גם לתחום הרמקולים לאחר כשנה+ עם הסולו 7 שלי, שאני מרוצה מהם מאוד ותוהה עד כמה טוב אני יכול להשיג באמת מרמקולים. חשוב לי לציין שאף פעם לא הרכבתי מערכת רמקולים אמיתית, ועל כן אין לי ניסיון בהרכבת מערך רמקולים (בין אם זה בבחירת הגברה, הרמקולים עצמם, רסיבר וכל השאר שדרוש), לכן אין לי גם הרבה מושג בנוגע למה שאני צריך, לכן אני אעזר באודיופילים האמיתיים של הזון... חשוב לי לציין שלא מדובר בקניה בעתיד הממש קרוב, אלא יותר "בדיקת השטח" ולדעת למה צריך לחסוך, כמה ולמה. להתחלה אני מניח שכדאי שאתחיל ממערך סטריאו רגיל, שכן כל העסק הזה מיועד יותר למוסיקה …
-
- 32 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בהתקנת הדרייבר לכרטיס התבקשתי לבחור בין אפשרויות של "כמות" רמקולים: 2, 4, 5.1 ועוד משהו שאני לא זוכר. לפי מה שאני יודע יש לי זוג רמקולים רגילים, זולים ופשוטים- אז מה אני צריך לבחור?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה דברים : האם הבאס של הHK sound sticks יורד נמוך ? איזה מערכות 2.1 יש,שהסאב שלהם איכותיים ויורדים נמוך? איפה יש z2300 בתצוגה והאם באמת אין לה מיד והבאס בומי מידי? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
האם לATP 4\5 יש מתחרה ? מערכת רמקולים של 4.1 איכותיים במחיר סביר (1200)?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ברצוני לדעת מהם מערכות הסראונד הכי טובות שיש למחשב , לא משנה אם ניתן לא ניתן לקנות אותן בארץ (במילא אני מתכוון להזמין מחו"ל ) . אני כבר מכיר את ה-LOGITECH Z680 שהיא אחת המערכות הכי טובות שיש אם לא הכי טובה , תקנו אותי אם אני טועה. כמו כן , תנו הערכות מחיר לגבי המערכות. בתודה מראש.
-
- 48 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי רמקולים פשוטים למחשב, והאמת שזה בסדר בשבילי. השאלה היא האם המערכות האלו הן שיפור משמעותי, ואם כן, מי מהן טובה יותר ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה חברות נחשבות שם דבר בייצור מערכות סטריאו ? בינתיים אין תקציב, או ייעוד, אני רק מתחיל לבדוק את הנושא. שאלה: המערכת סטריאו האחרונה שהייתה ברשותי הייתה איזה מערכת עלובה של חברת aiwa , עם חיבורים ישנים כנראה. רציתי לדעת מה קורה עם עניין החיבורים היום במערכות סטריאו (האם עדיין מחברים את הרמקולים עם החוט ברזל הזה שצריך לקבע למקום, או שיש חיבור 3.5 ?), כבר יש usb במערכות. כלומר, מה השתנה במערכות סטריאו היום, והאם הם מועילות (במחיר של מערכת אפשר לקנות רמקולים מדפיים טובים, ולחבר באמצעות רסיבר למחשב).
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום מעוניין במערכת סטריאו, התקציב שהגבלתי בשביל המערכת הוא 1000 ש"ח אבל אם זה מערכת שבאמת כדאי להשקיע בשבילה את הכסף אני אהיה מוכן להשקיע עד עוד 500 ש"ח נוספים ולא יותר אבל רק אם זה באמת שווה את הכסף. המערכת חובה שתקרא צרובים וMP3 וכל שאר השטויות כמו מגש של 3 דיסקים ומסך דיגיטלי וכאלה לא חשובים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מערכות כמו: Pioneer HTZ151 או HTZ131 קוראות תרגום עברי (SRT/SUB) ב- XVID בלי להפוך ובצורה טובה? ואם לא אני ישמח לקבל שם של מערכת משולבת כזאת שכן תעשה את העבודה תקציב עד 1500 שקל, באיכות ותמורה כמה שיותר טובים כמובן. תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
הרבה פעמים בכל מיני מכרזים אני רואה מערכות קולנוע ביתי מבוססות ימאאה כשההצעות מתחילות מ1200~. חשבתי להציע על אחת, איך הם מישהו יודע?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזרה לאנשים שמעוניינים במערכת קולנוע ביתית (רסיברים רמקולים פלזמות LCD מקרנים) ולא כל כך מבינים תשאלו ואני המליץ
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
השאלה למעלה . לפי כמה התרשמויות העלתי בחכתי 3 מערכות : 1. (1. Altec lansing ATP-5 (4 2. Creative Inspire 6.1 6600 3. Logitech® Z-560 (4.1 מה דעתכם ? אתם מוזמנים להעלות עוד מערכות שמתאימות לקטגוריה או להעיר הערות וכל מה שעולה בראשכם. וכמה שאלות : 1. בתקציב הנ"ל מה עדיף לקנות , מערכת 2.1 , מערכת 4.1 או מערכת 5.1 או אפילו 6.1 (הקריאטיב) ? 2. איך זה יכול להיות שהלוג'יטק z560 הרבה יותר חזקה בעוצמה מאשר שני המערכות האחרות (400 וואט של הלוג'יטק מול משהו כמו 80 וואט של הקריאטיב ו-170 וואט של ה-ALTEC) ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם כדי לקנות את המערכת הזאת זה הטווח מחירים שלי בערך למערכת.. Panasonic SC-XH10
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן, מצטער על השעה המאוחרת, אבל ככה זה השעות שבהן אני חיי. בכל מקרה לעניין. אני כרגע בשוונג של שדרוגים, ובראש סדר עדיפויות עומד העניין של הסאונד. כרגע יש לי רסיבר סטריאו של ROTEL יחסית ישן אבל עובד טוב. ואני צריך להתאים לו רמקולים, קודם כל אני לא אודיופיל אבל אני מזהה איכות כשאני שומע(לא ברמה של פירוט במה וכו..) או לחילופין רואה בעיניי. אין לי ממש בעיה לעבור את התקציב אבל אני לא יודע באיזה נקודה כבר התחיל שלא להרגיש הבדל בין נגיד לרמקולים בשווי של 2000 לבין רמקולים של 4000 ש"ח. לכן אני פונה אליכם ליעוץ והכוונה. נכון לאכשיו יצא לי לשמוע סט של JBL 5 רמקולים + סאב שעולים 2990, סה"כ נחמד אבל נראה לי מיותר כי אני לא צריך את כל הסט, החדר שלי יחסית קטן 12 מ"ר. לכן חשבתי להתמקד …
-
- 30 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות מערכת 2.1 (לשימושים כללים)...ומתלבט בין creative ל-logitech. logitech http://www.logitech.com/index.cfm/products/productlist/IL/EN,crid=2171 creative http://www.creative.com/products/welcome.asp?category=4&subcategory=27& אם תוכלו לייעץ לי על המערכות הטובות ביותר ש-1700 שקל יכולים לקנות (אפשר גם פחות) אם יש הצעות לחברות אחרות גם סבבה. אנא ציינו את החנות ממנה לקחתם את המכיר . בתודה איתי. נ.ב: דיי התלהבתי מה-logitech z2300 מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
אני יודע ש ATP3 זה הכי טוב שיש. אבל... אני צריך לקצץ קצת במחיר המפרט. מה היא מערכת ה 2.1 הכי טובה שאני יכול לקנות באיזור ה 400-500 ש"ח? בעיקרון עד היום השתמשתי ב Creative PC WORKs Cambridge 2.1 הסאב קצת חלש לדעתי והוא מזייף קצת שמלחיצים אותו אני צריך משהו קצת יותר חזק... הרמקולים שאני קונה הם למחשב חדש - והנוכחים ישארו לשאר האנשים בבית. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי התלבטויות החלטתי שאין לי כוח להתעסק עם חיווטים, ולכן אני קונה מערכת 2.1 ולא 5.1. אז אם למערכת 5.1 היה לי תקציב של עד 1500 שקל, אני לא אשפוך את כולו על 2.1 (כי הן מערכות שמטבען יותר זולות גם), אבל אני כן מתכוון להפציץ ולקנות משהו טוב. אז קראתי הודעות דומות בכמה עמודים האחרונים וראיתי שממליצים הרבה (מאוד) על ה-ATP3 של אלטק לאנסיג. וואלה סבבה, זה גם מערכת די זולה. אבל כאן אני שואל את עצמי אם מערכות יותר יקרות - כמו ה-MX5021 וה-FX6021 (שעולות באופן תמוה אותו דבר בדיוטי פרי למרות שהאחרונה אמורה לעלות יותר...), או ה-I-TRIGUE 3600SE\I-TRIGUE 3400SE של קרייטיב יתנו איכות סאונד משמעותית יותר טובה (במילים אחרות, אני שואל אם יש סיבה שהן עולות פי 2). אני רואה אגב שהדיוטי פרי …
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מערכת טובה למחשב, הקניה מתבצעת מחו"ל (במחירי הארץ בערך עד 450 ש"ח), האופציה כרגע היא AltecLansing VS-2321 יש הצעות יותר טובות ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מערכת קטנה, לא גדולה, ליחידת דיור, בעיקר למוזיקה אפשר גם סרטים אבל פחות קריטי. הצורך שלי הוא חיבור המערכת לbluetooth כדי להשמיע מוזיקה ישירות מהנייד או טלפון. מן הסתם החיבור החשמלי יהיה חשמלי, אבל בין היחידות אני רוצה שיהיו אלחוטיות. מה המחירים? מה ממולץ? תודה, שלומי - - - תגובה אוחדה: - - - אגב, כoff topic, שמתי במשרד רמקולים ניידים של BOSE מאד מומלץ
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסתכלתי ב FAQ וראיתי הרבה דגמים, מהי המערכת הטובה והמומלצת ביותר בתקציב הנ"ל מבחינת איכות שמיעה נטו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מערכת 2.1 למחשב בתקציב שבין 200-300 ש"ח. אין לי מושג איזו מערכת טובה קיימת במחיר זה, או שמא כולן אותו הדבר.. אשמח לייעוץ :-)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר מערכת 2.1 למחשב במחיר של 200 +-? אין העדפת חברה ועדיף פחות מ200 ש"ח.... תודה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אחרי החלפת מסך ה CRT שלי ל 226BW , הגיע הזמן להחליף את הרמקולים הג'נריים שלי למשהו נורמלי אני מחפש מערכת 2.1 בסביבת ה 200 ש"ח הציעו לי את ה 121i של Altec Lansing http://www.altecmm.com/product_details_intl.asp?pID=121i&country_code=bd®ion= מה אתם אומרים אליהם?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-