אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
הרמקולים האלו טובים? Creative INSPIRE 2.1 G380 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=24894
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
היי, אני מחפש חוות דעת של משהוא על האוזניות האלו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=P9&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
ישלי במחשב כרטיס קול 7.1 (מובנה על לוח gigabyte k8n pro sli) ועכשיו אני מחפש את הרמקולים הכי טובים שאני יוכל למצוא במחיר של כ1400 שקל ... (CREATIVE LOGITECH) ועכשיו השאלות שלי, האם מערכת 7.1 זה יותר מדי ? או שמספיק 5.1 ? האם הכרטיס קול המובנה שיש לי כדאי ? או שצריך לקנות כרטיס חדש ואיזו מערכת תיהיה הכי משתלמת לי (מבחינת עוצמה, איכות וכו') תודה רבה !!!
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
בדקתי בסיקור פה וכתוב משהו על MX500 אבל הנושא היה U2, ולא נאמר מילה על שאר הנגנים, ואני בקרוב מתכנן לקנות נגן פלאש קטן (ירדתי מהX5\L) וחשבתי על 1GB G3 ורציתי לדעת אם הוא מגיע עם אוזניות איכותיות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
-
האם בכרטיסי קול יש קלוקים? אני מתכוון למהירות בHZים... אם לא, אז מה יש?
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
יש לי קומפוננטים באוטו שך Audio Bahn AS62Q זה השם של הדגם..טוב עכשיו אין לי מגבר וסאב ואני צריך עזרה בבחירה Size: 6.5 Inch Sensitivity: 94dB Frequency Response: 50-20kHz RMS Power Handling: 90 Watts Peak Power Handling: 180 Watts Impedance: 4 Ohm Magnet Weight: 18 Oz זה הנתונים של הקומפוננט שיש לי שיעזור לכם לבחור מגבר ובאשר סאב אני רוצה משהו איכותי ושירעיד לי את הכיסאאא תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי H10 ויש לי די הבעיה עם התכונה הזאת לאירגון המוזיקה שבא עם הנגן היא לא ממש נוחה במילים עדיונות. האם אפשר איך שהוא סתם להכניס מזויקה לנגן בלי התוכנה ולהכין לבד PLAYLISTS? ובלי להשתמש בQUICKLIST אלה שיהיה קבוע כל הזמן את הLIST שיהיו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני קונה עוד שבוע ת'רמקולים Creative Inspire T7900 ואת הכרטיס קול Creative Live 7.1 ..אני שתגידו לי מה ההבדל בין הכרטיס קול הזה לאודיג'י 2 ...שיקר ב100 שקל...ואם אני צריך בכלל ת'אודיג'י הזה והLIVE יספיק לי...אני צריך לשמוע מוזיקה זהו.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע ביתית lg שקניתי ב 200 דולר בדיוטי פרי והיא באה עם חמישה רמקוךים וסאב יש אפשרות לחבר אותה למחשב שלי? ואם כן מהו החיבור שאני צריך. תודה.
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה עדכון להוריד יש כמה ? זה דופק ת'מכשיר ? http://www.hebpod.info/ לא עובד או שאולי זה רק אצלי
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי =] יש לי 150 שקל לאוזניות כפתור, ואחרי חיפושים הבנתי שהMX550 של סנהיזר יהיו הבחירה הכי טובה מה אתם אומרים ? יש המלצות אחרות?
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
לפליקר יש חיבור מונו של מיקרופון זה אפשרי לחבר אותו?ואם אפשרי אז איך או בכל מקרה למה החיבור הזה שם
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם קיים לH10 אביזר שמתחבר אליו ומשדר לרדיו על תדר מסוים מוזיקה כמו של האייפוד? לחבר שלי יש מכשיר כזה שמגיע עם עריסה(מעין דיבורית) לIPOD האם יש עריסה לאוטו גם לH10? עריכה: מצאתי שיש את שני האביזרים הנ"ל אבל בחו"ל האם הם נמכרים בארץ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
Creative X-Fi XtremeMusic או Creative Audigy 2 ZS השימושים שלי הם משחקים סרטים ומוזיקה והדגש על איכות אז אני אומר מה יספק אותי מבחינת איכות כי אני קונה רמקולים של אלטק לנסינג תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו אני חייב את זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
שיהיה כמה שיותר זול אם יש לך המלצות אתם מוזמנים...
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את הרסיבר הנ"ל??? האם הוא שווה והאם יש לו אפשרות חיבור למחשב נ.ב אם כן איך???
-
- 4 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני יודע שיש הרבה תראדים על זה אבל אף אחד מהם לא באמת עוזר להחליט, בא אליי היום טכנאי 2 נחמדים חחח אבל לא קשור, הציעו הצעות מאוד אטרקטיביות... אינטרנט + טלפון + כבלים + 3 ממירים VOD (החדשים) [המהירים] ב 320 שקל... עכשיו ההתקבטות שלי היא לא בכיוון של האינטרנט כי הוא ממש טוב, והטלפון גם לא כל כך חשוב כיא ני לא מדבר הרבה השאלה העיקרית: היא איכות השידור (לא שיש לי סופר טלויזיה) תוכן השידור, אני כמשתמש ותיק בYES מסופק מהתוכן תמיד יש מה לראות סרטים טובים תוכניות טובות אני "מפחד" לעבוד לHOT כי יש לחברים שלי ואף פעם לא מצאתי משהו מעניין משהו שיכול להשתווהת ליס, כאן אתם נכנסים לתמונה, אני צריך שתעזרו לי להחליט, מבחינת תוכן, אינטרנט, וכולל, תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך לקבל ביום שני אייפוד וידאו 30 ג'יגה אני לא אוהב את הנגן ובזה שהוא שברירי, שיש לו זמן סוללה נמוך מאוד, ושיש נגנים יותר טובים ממנו באותו מחיר. אני חושב למכור אותו פה ב2000 שקל ועוד חודש אני יקנה את הויז'ן M בארצות הברית. יש לי עוד דילמה, אני יכול לפתוח אותו להשתמש בו קצת במש החודש, אבל השאלה אם אני ימכור אותו באחרי פחות אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו קצת, או שאני יכול להגיד שפתחתי את האריזה כדי לראות מה יש בפנים. מה אתם אומרים? למכור או לא למכור? לפתוח ולהשתמש ואז למכור? ניב
-
- 34 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לכל חברי הפורום שלום מכיוון שאני חדש פה בכל העסק קראתי על מפגשי פורומים אחרים שהיו פה... האם יש מפגש כזה גם לפורום אודיו? ואם כן כל כמה זמן הוא....?ומתי ההבא?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ביצעתי חיפוש ולא מצאתי תשובה לשתי שאלות חשובות: 1. האם הנגן תומך בPlaylists? 2. הבנתי שיש שיש לסאנדיסק נגן שתומך בתיקיות איזה נגן זה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חיפשתי כבר בפורומים, אבל לא מצאתי משו שעזר לי במיוחד. אני לא מבין איך עושים את כל התהליך, איזה דברים צריך, ואם צריך תוכנה או משהו בשביל זה. תודה
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-