עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by OpenCan,

שלום. אני ממש לא מבין בכל תחום כרטיסי הקול, אבל אני יודע מה אני צריך, ורציתי לבדוק אם מישהו פה יכול להמליץ לי על משהו. אני צריך כרטיס קול כדי לעבד צליל של גיטרה. עדיף שמיועד לכך, אך אין לי מושג בקשר לביצועים של כרטיסים עדכניים כיום. עכשיו, ווליום, ממש לא חשוב לי, כי הוא יוצא למגבר, אבל אני צריך משהו שיגיב מהר, עם כמה שפחות דיליי, יהיה לו סאונד טוב, ועכשיו הניגוד, ושיהיה זול. אני יודע שיש המון אופציות, אבל אני מחפש משהו זול יחסית אבל שעדיין לא יאכל לי את הסאונד וירק אותו עם עיוותים. מישהו מכיר משהו מומלץ?

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by matvey99,

יש חיה כזאת ב 400 שקל שיהיה אפשר להבדיל בין המובנה בביצועים? למשחקים , סרטים מוזקיה ... תודה.

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  3. Started by J S Bach,

היי, לא ידעתי איפה לשים את הת'רד הזה... בכל אופן, אני רוצה לקנות אוזניות בשווי 900$ והתקשרתי לגובה המכס ושאלתי אם לוקחים וכמה. הוא אמר שלוקחים אך הוא לא יודע כמה וכי עלי להתקשר לדואר. הדואר לא עובד היום ולכן קיוויתי שאתם אולי תוכלו לעזור לי לדעת כמה מכס לוקחים. אני הסתכלתי בטסבלת המכס וכתוב שם שעל אוזניות שהן נחשבות לפרט רגיל לוקחים 15.5% [משמע זה רק מע"מ ללא מכס]. ואני יודע שרק על חפץ שעולה יותר מ-1000$ לוקחים סה"כ מכס+מע"מ של 34%.... מה אני עושה??? האם באמת לוקחים מכס על אוזניות בשווי 900$ וכמה??? **עריכה: אני חיפשתי בגוגל ויש הרבה אנשים שדיווחו על כך שהזמינו מחו"ל אוזניות בשווי 500$ ואפילו יותר ושילמו רק מע"מ [אני מדבר על דברים שנכתבו לפני חודש/חודשיים].

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=RWPAVDVP606M4 או Z5500וLogitech

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  5. מה קרה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by sim12345,

היי, אני מחפש המלצה לטלוויזיה 37 אינץ', טלוויזיה יותר גדולה לא תכנס לי בין הארונות. השימוש שלה הוא יהיה לסרטים, סדרות ומשחקי קונסולות. אני רוצה טלוויזיה איכותית בסביבות ה5000-4000, אפשר לחסוך. ה3D לא חשוב לי בכלל. המליצו לי על הLG LE5500, מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by pesahy,

מחיר עד 1000 שח.

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  8. Started by MDK,

שלום! אני פונה לעזרה מכל האנשים פה שיש לכם את ההרקולס 6.1 + מערכת Z-560 של Logitech. קניתי לא מזמן את הסט Z-560 של Logitech, ועדיין לא חיברתי אותו כי בינתיים אין לי מקום, עד שיגיע שולחן מחשב חדש עוד שבועיים... אז בינתיים אני עובד ללא סאונד... שאלתי היא האם אוכל למקם את הסאב וופר על מדף מוגבה מעל מזגן אשר בנוי על הקיר?? מתחת למזגן אני שם את השולחן מחשב, מסך, והמחשב עצמו במדף צדדי מחובר...כי אין לי מקום והשולחן הנוכחי ממוקם בפינת החדר השמאלית העליונה...צמוד לחלון...ומאחורי טלוויזיה... אתם בטח שואלים את עצמכם למה אני מספר לכם את כל זה, נכון? ובכן, רציתי לדעת, אם יהיו בעיות טכניות כלשהן, לשים את הסאב על מדף מוגבה מעץ שחור??? (אני מזכיר לכם כי המדף עומד מעל למסך ומחוב…

• 43 תגובות
    • 4.5k צפיות
  9. Started by easyuri,

אני עומד לקנות את הנגן של i audio 60 גיגה. חשוב לי לדעת לפני שאני קונה אותו האים יש איזשהו עניין שאמור להטריד אותי לפני הקניה? איזה קבצי וידאו בדיוק הוא קורא האם אני יוכל לצפות בסרטים באורך מלא וכו,? האם התפריט שלו נוח? איפה כדאי לקנות אותו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  10. Started by EAD,

מעניין אותי, לעולם לא השתמשתי ומעניינת אותי הדעה פה בפורום. נניח אוזניות כאלו, כמו שיש לרייזר לדוגמא שווה משהו? נותן הרגשה של סאונד היקפי? אני מדבר רק על משחקים, לא עבור מוסיקה.

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  11. Started by ZUMARA1,

טוב רכשתי לא מזמן את המכשיר בנפח 30 גיגה יש תוכנה שקיבלתי שאיתה אני מעביר את הקבצים והכול סבבה אבל רציתי לשאות אם חייב את התוכנה? או שנגיד אני הולך לחבר שלי אני יכול לעשות העתק הדבק ישר למכשיר שלי לסרט או משהו תודה לעוזרים ?

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by yochze,

אהלן, יש לי ממיר של HOT שמחובר למסך DELL 2007FP. החיבור הוא חיבור COMPOSITE רגיל. בעל שני חיבורי AUDIO נוספים (L+R) איך אפשר לחבר את החיבורים האלה למחשב\לרמקולים? האם ישנו מתאם בין החיבורים האלו לחיבור אחד שמתאים ליציאת AUDIO במחשב? פתרונות ועצות בבקשה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by lioryoro,

קניתי מחשב חדש והחיבור מסך ללוח אם בא עם DVI ו HDM החיבור למסך שלי הוא VGA מה הפתרון הטוב ביותר לחבר בניהם ??? אשמח לתגובה מהירה (אני חייב את המחשב דחוף) תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  14. Started by T-Flash,

שלום יש את הנתון הזה בנגנים... ב iAUDIO G3: ב iAUDIO U3: האם זה משפיע על איכות הסאונד? תודה

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by asafpizza,

המדיה סנטר כזה עוד אין לי אינטרנט כי זה מחשב חדש מאמריקה[M8200N HP] ושאני אגדיר אותו להגדיר לאמריקה[שממנה המחשב נקנה] או לישראל? אחרי שאני מגדיר אני יכול להקליט מהיס וזה? תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by Spider - Mike,

אני צריך אוזניות שיתחברו למיני דיסק ושאני יוכל לרוץ איתן בלי שיציקו לי..

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by tuka,

כל הרמקולים מחוברים ועובדים, אבל כשאני מגדיר 2 ביחד (שמאלי אחורי וימני אחורי) רק אחד מהם עובד. אני כמעט בטוח שהבעיה היא בתוכנה שלי, Realtek HD Audio שבאה עם P35-DS3L (וכבר עידכנתי אותה עד הסוף) הנה תמונה להמחשה, 2 החיבורים מוגדרים על רמקולים אחוריים, אבל רק אחד מהם עובד. אני נואש לגמרי, עשיתי כל מה שאני יודע והבעיה עדיין שם. תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  18. מנסה לעשות clone לקודי לסטרימר שיאומי חדש שבא עם אנדרואיד 11. משתמש באפליקציה Send Files to Tv לא מצליח להיכנס לספרייה הנכונה בסטרימר שיאומי. שנמצאת בData הבנתי שאנדרואיד 11 לא מאפשר גישה לספריית Data. ולכל תת הספריות שם. יש דרך לעקוף את זה? תודה!

19. Started by amir.o,

כמו הכותרת,האם שווה להתקרב אליהם ? או שעדיף (Inspire 4.1 4400) ? ההתלבטות היא בין שתי המערכות האלה...

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  20. Started by scorpion,

הנה לכם- המערכת של העקרב. התמונות לא צולמו על ידי אלה ממקורות שמצאתי ברשת ככה שהדגמים יכולים להיות שונים טיפה עקב שנת ייצור. נתחיל עם המגבר- LUXMAN LV-103 מגבר מנורות + טרנזיסטורים, שילוב איכותי ביותר. נעבור לפטיפון- TECHNICS SL-23 איכותי ביותר, צריך לתקן אותו טיפה כי יש לו סטיות מהירות. (אצלי יש משטח לתקליט של STANTON) ונעבור לרמקולים-CERWIN VEGA! AT-10 (תמונה לא נמצאה, מי שיכול לתרום תודה רבה) נעבור לCD/DVD (הDVD מחובר גם למגבר אחר, זה בהמשך, פה הוא משמש כנגן דיסקים)-PIONEER DV-340 נעבור לחוטים של הרמקולים- (השקענו קצת בשביל איכות) לא זוכר את הדגם, משהו של VDH עם חוטים מכסף. ונמשיך למערכת הקולנוע- מגבר YAMAHA RXV-430 נגן DVD- הפינויר למעלה רמקולים- סט…

• 53 תגובות
    • 6.4k צפיות
  21. ממ חברת האוזניות האיכותית באמת והיחידה שאני כמרי זה AKG ואני רואה שאתם דמברים על פול דברים אני אשמח אם תרכזו שמות של חברות ודגמים מוצלחים של אוזניות מכל מיני סוגים כדי טיפה לדעת מה שווה ומה לא..

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אז ככה, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב. x-fi xtreme audio. עדיין אין לי מיקרופון, רציתי לדעת מה אני צריך בשביל הקלטות באיכות טובה+ מה כולל ומה המחירים. רציתי לדעת אם כרטיס הקול elite pro של קריאייטיב יכול להתאים או שלא. שתפו אותי בידע שלכם לגבי זה. *מיקרופון *כרטיס קול ומה עוד צריך בעצם!? תודה =)[br]פורסם בתאריך: 26.03.2010 בשעה 15:46:43 איפה העזרה אנשים?! =)

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  23. http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/feature/-/553961/102-7602368-9030540 למי שמתכנן להזמין / לקנות בארה"ב, שווה לראות... למשל ה RIO CARBON שקניתי בזמנו ב 250$ עולה אחרי REBATE רק 168$ !!!! (רק 18$ יותר מה IPOD SHUFFLE 1GB רק שזה מגיע עם 5GB .... וגם על ZEN MICRO ואחרים...

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. Started by AstaL,

שלום לכולם רציתי לשאול אם מישהו משתמש בדרייברים האלה(במיוחד עם AUDIGY 2 ZS) ברשת אומריפ שהם משפרים את איכות המוזיקה המון אני יודע שהם לא מתאימים למשחקים,אבל אני בעיקרון גם ככה משחק RPG,ככה שאפקטים מיוחדים לא ממש מעניינים אותי...

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  25. Started by Gabi10000,

שלום לכול התותחים....(: מישהו מכיר אתר להכנת כבל מידי MIDI ?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.