אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כי לא היה את ה 550 במלאי אז הזמנתי את ה 500... איך הם ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם חייבים להשתמש ב iTunes על מנת להעביר שירים (שלא לצורך גיבוי) ל iPod ? או שה iPod משמש ככונן נוסף וניתן פשוט לגרור שירים אליו ? תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם, מחפש בנרות המלצות למערכת רמקולים 5.1 + מגבר. חובה שיהיה במערכת זו כניסה אופטית במגבר. טווח מחיר: עד 600 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
המלצה למגבר ראיתי את המגבר הזה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=PLA4350&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap ורציתי לדעת איך הוא ישתלב עם סאב של רוקפורד 2 רמקולים של פיוניר וטוויטרים...
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני נוסע לבאג בעוד כשעה וחצי, לקנות את הנגן X5. לפי מה שהבנתי מקריאת חלק מההודעות בפורמים, העובדים בבאג לא מוסרים לי את החבילה השלמה של הנגן כשאני קונה אותו, ואני אמור לבקש לחוד מטען או משהו דומה שבעיקרון אמור להיות כלול בחבילה. אז למי שקנו את ה-X5, מה בעיקרון אמור להיות בחבילה? שאני אדע שאני מקבל את מה שצריך ולא פחות. עריכה: זאת החבילה שרשומה בבאג- יש משהו בנוסף?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני יודע שיש כבר מלא דיונים פתוחים בנושא אבל אני חייב סיכום כללי כי אני כבר ממש מבולבל... אז נתחיל: דבר ראשון, למה זה טוב?? כאילו יש עם זה מלא בעיות נכון?? וזה מוציא את האחריות לא? ואפילו אןי תמיכה בUSB אם אני לא טועה..... דבר שני, איך רואים עיברית?? הפוכה\לא הפוכה, בצד שמאל או ימין של המסך.... דבר אחרון, איך בדיוק מעדכנים את זה למכשיר...?
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
קניתי אוזניות OV750A של OVANN ב 30 ש"ח. עכשיו.. אני מרוצה מהם עד הגג (בעה"ר), אוזניות טובות, עשויות מחומר חזק במיוחד, איכות הקול היא ממש טובה, בערך כמו הרמקולים שלי (ואני לא צריך יותר מזה). אבל אני רוצה חוות דעת בכל זאת ממי שקנה אותה אולי, איך הם? יסתדרו יפה? (מקווה שלא ישברו.. הם נראות די חזקות).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום..... אז ככה בקח כולם יודעים מה זה מכרזים ומה זה WALLASHOPS ו- NETACTION..... מתחילים:- אני מאוד מעוניין לקנות רמקולים שיעשו משהו טוב לאוזניים שלי... נכנסתי לאתרים האלה וראיתי כמה דברים .... אני צריך את עזרתכם בלבחור. אני לא מולטימליוניר ולא גאידמק...אני מוכן לקנות עד 1500 ש"ח למערכת קולנוע ועד 800 ש"ח לרמקולים... יש באתר של WALLASHOPS סט רמקולים של 4 רמקולים CENTER וסאב עם מגבר פנימי. ויש איזי שהיא הצעה ל מערכת קולנוע של PROSOUND ב 999 ש"ח.. האם עדיף לקנות משהו משניהם או לחכות למשהו אחר או אם יש איזי שהיא הצעה טובה חוץ לאתרים האלה אז לא להתבייש..... מחכה לעזרה תודה מראש......
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
קניתי נגד שיש לו אפשרות של ID3 האם זה אפשרות לשים את מילות השיר??? אם כן איך שמים.? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להשמיע מוזיקה שמקודדת בDTS אני מקבל רעשים מוזרים במקום מה שאמור להיות... הורדתי AC3 וכיוונתי אותו DD5.1 אני שומע מעולה והרסיבר של ה5500 מזהה את זה גם את הDTS הוא מזהה אבל משמיע רעשים יכול להיות שיש איזה שהוא מקודד מיוחד לDTS ? אני יודע שבעיקרון ac3 זה DD אבל בהגדרות שם יש גם DTS וכיוונתי את הכל שם על SPDIF כדי שזה יעביר את הכל לרסיביר וזה עובד מעולה חוץ מה DTS כאמור מישהו מבין בזה קצת ? תודה
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כי בהוראות הם קצת מפחידים לא Multisession ולעשות Finalize ... בעוד שב-nero לא ניתן לקנפג את הדברים האלה לקבצי Image. תודה.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חיפשתי חומר על מסכי פלזמה בHOWSTUFFWORKS אבל גם שם לא מצאתי תשובה לשאלתי. איפה הפיקסלים נמצאים במסך פלזמה<? יש את האלקטרודות, יש את המסכי זכוכית ואיפה נכנסים הפיקסלים?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
עדכנתי אותו....אני יכול לראות סרטים כמובטח....הוא מציג עברית לבחירה בתפריט...אבל זה לא מזיז לו שאני מאשר את העברית...מישהו יודע למה?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם האייפוד נאנו[כמו שיש בידיעה בראשי] 1 ג'יגה זמין לקנייה בארץ? מתי הוא יהיה? איך הוא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס קול בעיקר: ( לפי סדר עדיפויות): שירים משחקים+סרטים המערכת רמקולים שברשותי היא Z-640 אני מחפש כרטיס קול בין המחירים 400-600 מה שמצאתי בנתיים שהענייתי זה Audigy 2 Value Creative ו Audigy 2 ZS Creative האם יש אופציות אחרות? מה ההבדל בינהם חוץ ממחיר האם כדאי משהו אחר? תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי נגן MP3 512 של prosound ג'נרי במילה פשוטה (למרות שפירקתי אותו ובפנים רשום סמסונג ופיליפס.) עכשיו אני עשיתי לו עדכון גירסה ברוב טיפשותי והרסתי אותו, כרגע הוא בכלל לא נדלק גם שמחברים למחשב. בעע המכשיר הזה: http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ זה המאזדה MP3 לחצי עולם יש כזה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אחותי בת העשר החליטה שהיא חייבת נגן MP3. בעיקרון אני מחפש המלצה על נגן זול וקטן שיחזיק מעמד בטיפול של ילדה בת עשר שיודעת לשמור על החפצים שלה. עדיפות לחברה אמינה כי אני לא רוצה שיתקלקל לה אחרי חודש/חודשיים. הגודל לא רלוונטי ממש כי היא מכירה פחות מ50 שירים ויש לה פחות ממחציתם, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים תקציב משהו עד 500 שקל פלוס מינוס המחשב שלי מחובר לרסיבר של YAMHA עם 5 רמקולים וסאב של wharfedale אם זה משנה. 5.1 אם צריך עוד נתונים רק תודיעו תודה רבה שוב
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות בסגנון in ear אז האוזניות אני לא קונה בארץ כך שאפשר להתייחס למחירים בחול תודה אך הדגמים הבאים: Sony MDR-EX71SL Sony MDR-NX1 NX1 SONY MDR-E888LP Sony MDR EX51 SONY MDR-EX81SL
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני כרגע אצל דוד שלי ונתקלנו בתקלה הבאה: היה לו מחשב דיי עגום, AMD K6 עם 256 מגה זיכרון,מלפני 8 שנים והכל, והוא שימש בעיקר לעריכה ועיבוד סאונד. הוא רכש לו כרטיס קול Creative Live! Platinum, שהוא כרטיס סבבה לגמרי לצרכים שלו. מה שכן, המחשב מאוד הגביל אותו עם הזמן אז הלכתי איתו לקנות מחשב חדש (Intel P4 2.8Ghz 64bit עם 512 DDR400 ומאוורר של 140 שקל בגודל של שופל מקצועי) והחלטנו להשאיר את הכרטיס קול. עכשיו לבעיה פה. עם הAMD הוא השתמש בWindows 98 (דיי ברור למה, לא?), והדרייברים של הCreative Live! Platinum שלו עבדו כמו שצריך. הרי הם נכתבו למערכת הזאת. אבל עם השדרוג, מן הצפוי עברנו לWindows XP pro SP2 (בעיקר בגלל ה64 ביט) ושם נתקלנו בבעיה עם הדרייברים. כמובן שהדרייברים שבאו לפני …
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-