אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום ידידה שלי מוכרת IRIVER 512 MB IFP-399T ב160שקל. אני יודע שזה נגן ישן בן כמה שנים אבל גם המחיר טוב. מישהו מכיר את הנגן הזה ויכול להגיד לי את המאפיינים שלו? או אם אתם מוצאים באינטרנט מידע עליו כי אני לא. קיצר כדאי לי לקנות או לא?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כי בהוראות הם קצת מפחידים לא Multisession ולעשות Finalize ... בעוד שב-nero לא ניתן לקנפג את הדברים האלה לקבצי Image. תודה.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קניתי נגד שיש לו אפשרות של ID3 האם זה אפשרות לשים את מילות השיר??? אם כן איך שמים.? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שיהיו עם סראונד ויסננו רעש הם יחוברו לכרטיס קול שלי AUDIGY 2 VALUE או לטלוויזיה בינתיים אין תקציב קודם תביאו לי את הדגם והמחיר ואז אני אשקול אם זה יקר תודה
-
- 5 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי נגן MP3 512 של prosound ג'נרי במילה פשוטה (למרות שפירקתי אותו ובפנים רשום סמסונג ופיליפס.) עכשיו אני עשיתי לו עדכון גירסה ברוב טיפשותי והרסתי אותו, כרגע הוא בכלל לא נדלק גם שמחברים למחשב. בעע המכשיר הזה: http://www.wilson.co.ltd.xfou.com/ זה המאזדה MP3 לחצי עולם יש כזה. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אחותי בת העשר החליטה שהיא חייבת נגן MP3. בעיקרון אני מחפש המלצה על נגן זול וקטן שיחזיק מעמד בטיפול של ילדה בת עשר שיודעת לשמור על החפצים שלה. עדיפות לחברה אמינה כי אני לא רוצה שיתקלקל לה אחרי חודש/חודשיים. הגודל לא רלוונטי ממש כי היא מכירה פחות מ50 שירים ויש לה פחות ממחציתם, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הנגן הזה ורציתי לשאול ההאם נגן זה תומך בכתוביות אם אני שם בתיקייה סרט והכתובית שלו האם הוא מציג אותו ביחד עם הכתובית??? אם לא אני יודע שיש נגן כזה ואם אתם יכולים להגיד לי איזה כן תומך בפונקצייה הזאת תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם האייפוד נאנו[כמו שיש בידיעה בראשי] 1 ג'יגה זמין לקנייה בארץ? מתי הוא יהיה? איך הוא? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נגן Mp3 של 512mb ואני מתלבט בין 2 נגנים ה iaudio u2 512mb או ה Iriver 512 השחוק קודם כל אומרים שמקבלים עם ה iaudio אוזניות רגילות וגם אוזניות mx500 ובבאג פה http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 לא כתוב שמקבלים אוזניות בכלל למה ?? מה המחיר של 2 הנגנים ומה כדאי לקנות? והאם יש לזה תמיכה בעיברית כאילו השם של השיר יופיע בעיברית?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש אזניות בסגנון in ear אז האוזניות אני לא קונה בארץ כך שאפשר להתייחס למחירים בחול תודה אך הדגמים הבאים: Sony MDR-EX71SL Sony MDR-NX1 NX1 SONY MDR-E888LP Sony MDR EX51 SONY MDR-EX81SL
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קניתי ATP3 ויש לי מערכת סטריאו עם 2 רמקולים שמחוברים למחשב בערוצים האחוריים, זאת אומרת שיש לי 4.1 או שאני טועה? כיצד להגדיר את הרמקולים במחשב ב-NVMIXER ? אין אופציה ל 4.1 ,רק או ל-4 או ל-5.1.
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
האם יש משהו לעשות העם יש עידכונים לנגני mp?????? יש לי mp4play......אין לזה ממש חברה......
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני כרגע אצל דוד שלי ונתקלנו בתקלה הבאה: היה לו מחשב דיי עגום, AMD K6 עם 256 מגה זיכרון,מלפני 8 שנים והכל, והוא שימש בעיקר לעריכה ועיבוד סאונד. הוא רכש לו כרטיס קול Creative Live! Platinum, שהוא כרטיס סבבה לגמרי לצרכים שלו. מה שכן, המחשב מאוד הגביל אותו עם הזמן אז הלכתי איתו לקנות מחשב חדש (Intel P4 2.8Ghz 64bit עם 512 DDR400 ומאוורר של 140 שקל בגודל של שופל מקצועי) והחלטנו להשאיר את הכרטיס קול. עכשיו לבעיה פה. עם הAMD הוא השתמש בWindows 98 (דיי ברור למה, לא?), והדרייברים של הCreative Live! Platinum שלו עבדו כמו שצריך. הרי הם נכתבו למערכת הזאת. אבל עם השדרוג, מן הצפוי עברנו לWindows XP pro SP2 (בעיקר בגלל ה64 ביט) ושם נתקלנו בבעיה עם הדרייברים. כמובן שהדרייברים שבאו לפני …
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חיפשתי חומר על מסכי פלזמה בHOWSTUFFWORKS אבל גם שם לא מצאתי תשובה לשאלתי. איפה הפיקסלים נמצאים במסך פלזמה<? יש את האלקטרודות, יש את המסכי זכוכית ואיפה נכנסים הפיקסלים?
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הכרטיס קול הזה : Creative Sound Blaster Audigy 2 Zs הוא כמו: Creative Sound Blaster Audigy 2 ZS Platinum pro בדיוק, רק שבו יש את הראק (הקופסא החיצונית) וברגיל אין? או שגם יש הבדל בביצועים עצמם?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כי לא היה את ה 550 במלאי אז הזמנתי את ה 500... איך הם ? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126 השמועות מדברות על אייפוד מסך 3.5"... שיהווה תחרות לנגני ה-pmp הקיימים... יותר נתונים מזה אין לי אבל אני אוכל לספר לכם שבאיי פוד הזה לא יהיו כפתורים אלא רק מסך שיהיה מסך טאצ' שהגלגלת תופיע כאשר תיגע במסך ותעלם כעבור כמה שניות... http://computers.walla.co.il/?w=/4/858126
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל האוזניות של האיפוד G5כל הזמן נופלות לי, ואני לא ממש חושב שהן איכותיות.... אז שיהיו נוחות, איכותיות (במכיר כזה כמה איכותי אפשר?) וממש הכי נוחות שאפשר... תודה מראש! נב: כמה איכותיות האוזניות שבאות עם האיפוד? מה העלות שלהן? בכמה אני יכול למכור?
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש שוב המלצה (לא בשבילי הנגן) לנגן MP3 בתקציב 1000-1500 ש"ח. דברים חשובים: *סוללה של 12 שעות מינימום *נפח 4GB ומעלה נגן בעיקרון מיועד סתם לנסיעות באוטובוס ודברים כאלה, אין צורך במשהו ספורטיבי. וגם אין צורך בנגנים מתקדמים יותר כמו X5L וכו', אז בבקשה אל תמליצו להוסיף 400 שקל לתקציב ולקנות אותם! אם אתם צריכים עוד פרטים אז תגידו, ואני אשאל את הבחור שביקש את ההמלצה .
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מקווה שזה המקום הנכון לכתוב על הנושא הזה. יש לי מערכת קולנוע(הרסירבר בדיוידי עצמו).קניתי מחשב חדש ורציתי לשמוע מהמחשב דרך המערכת. קניתי כבל PL TO 2RCA חיברתי כמו שצריך,ואני שומע חלש את המוזיקה מהמחשב ויש רעש חזק כמו כן, המסך רועד בזמן שהכבל מחובר. שאני מחבר את הכבל במקום למחשב לדיסקמן או כל דבר אחר ,זה יעבוד טוב... אגב,שאני מחבר את הכבל לכונן CD יציאה של האוזניות גם יהיה רעש. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איזה מהם כדאי לי לקחת? אני חייב לקבל החלטה בדקות הקרובות כי היום אבא שלי טס :\ אני צריך את הרמקולים בעיקר למשחקים ולפעמים מוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה שאתם אוהבים לקרוא לה זבל - ראפ,היפ הופ וכדומה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע רמקולים של לוג'יטק 5.1 X530 אם אני לא טועה. ואני לא מרוצה כלל מהאיכות והעוצמה שלהם,ואני מעוניין להחליף אותם לרמקולים טובים ואיכותיים יותר כגון הZ680 וה5500 של לוג'יטק שידוע שהם עולים הון תועפות בארץ (בין 2500 ל 3200 שקלים). בעוד בחו"ל הם עולים כ200-400 דולר. לא מעניין אותי אחריות,ואם היה יד שניה הייתי לוקח בסביבות המחיר הזה. השאלה שלי היא,אם ניתן להזמין דרך EBAY או AMAZON את הרמקולים נניח ב300 350 דולר ולשלוח לארץ? האם יש מכס על דברים כאלה? מיסים מע"מ? יוצא לא משתלם? הובלה? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מישהו פה יודע מתי מגיע הדגם החדש Zen Vision M? וכמה הוא אמור לעלות?
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-