אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום קיבלתי את המגבר הזה מתנה אני אשמח מאוד לשמוע פרטים, אף פעם לא ניתקלתי בחברה הזאת אולי מישהו מכיר? בהמשך יגיעו אליי גם זוג רמקולים של אינפיניטי, גם במתנה. למגבר יש אופציה להיות מגבר "טהור" בלי Pre, כדי לבטל את האופציה הזאת יש צורך לסגור מעגל עם הכניסות של הPre, די מוזר. אני יכול לעשות את זה עם כול זוג RCA, אבל היציאות קרובות ואני לא רוצה יותר מדי כבלים רופפים, מוכרים אולי דברים כמו בתמונה הבאה? זה גם תמונה של גב המגבר.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש פתרון הגברה להורים שלי, לא מזמן קניתי להם טלויזיה LED והסאונד לא משהו. אני מחפש משהו לא יקר, ולא 5 רמקולים. השימוש העיקרי הוא לשמיעת תוכניות, חדשות וסרטים. אם מוזיקה אז בעיקר קלאסית של קול המוסיקה. על מה הייתם ממליצים? אם קיים משהו סביר עד 600-700 ש"ח. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מגבר ורמקולים ישנים בפישפשוק... יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת? (התאמת הספק, התנגדות או משהו כזה) חוץ מהעובדה שהרמקולים והמגבר עובדים...
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
אוקי, אחי שהוא מוזיקאי שלח לי 4 שירים שלו בפורמט RMJ (של REAL-PLAYER), חיפשתי בגוגל ובמספר מקומות נוספים ולא מצאתי תשובה איך להמיר את הRMJ לMP3.. אז מי שיודע בבקשה תגידו לי ;D MOOMOO
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני יומיים ההורים של אשתי קנו מערכת קולנוע בייתית יד שניה מהדגם הנ״ל במחיר של 800 ש״ח. לאחר שחיברתי אותה שמעתי סאונד נקי וצליל טוב. רציתי לדעת מה אתם חושבים, מה היתרונות ומה החסרונות כי יש מצב שאני גם ארצה לקנות משהו כזה(חדשה עולה 1200). ואם יש במחיר הזה משהו יותר טוב מבחינת סאונד ועוצמה אני אשמח לשמוע, המערכת הנ״ל עם 6 רמקולים וסאב.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כבל HDMI מעביר רק תמונה...או שהוא מעביר גם קול???(כאשר אני מחבר אותו ממחשב נייח לפלזמה/LCD)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות למוזיקה, שיהיה אפשר לצאת איתם החוצה(אוטובוס וכאלה). צריך באס חזק ואיכותי, ואיכות שמע גבוהה. האוזניות יתחברו לגלקסי 3, אז עדיף שיהיה לחצני שליטה. התקציב שלי הוא 300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
קניתי היום תאוזניות האלה ( 150 שח ) אומנם דגם ישן אבל נשמעות פצצה למחיר... האים צריך לעשות להם ברייק אין ? כמה זמן ? אזה ווליום ? אזה מוזיקה ? ( אם אפשר תנו מכה דוגמאות כשי שאמצא באיכות טובה ) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
היי, עשיתי HTPC ורק חסר לי רמקולים לטירוף!:-) יש לי לוח ASUS M2A-VM רשום שהוא תומך ב 6 CHANNELS , על איזה רמקולים אתם ממלצים עד 1000 ש"ח. אני רוצה לנצל את כל היכולת של הלוח.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם החברה הזאת היא חברת מדבקה - ואם כן - מה איכות הצפיה בטלויזיה הזו - אם למישהו יש נסיון איתה, אני אשמח לשמוע תגובות.
-
- 1 תגובה
- 849 צפיות
-
-
רמקולים למחשב , 300-400 ש"ח. אני רוצה באסים וכו' ושתיהיה איכות... חשוב 5.1.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
כבר המון זמן שאני מחפש לרכוש את הסאב-וופר 10" של אומגה אודיו, אבל כל פעם כשצץ אחד למכירה באזור המרכז, הוא מצליח לחמוק מהידיים שלי. AudioFidelity (איל פור) הציע למכירה את הסאב במחיר זול מאוד, הקאץ'? ככל הנראה התעסקו בו, וכפי שאפשר לראות, הוופר לא מקורי. רכשתי אותו. כל שאר המכלולים (תיבה, מגבר, XO) מקוריים, אבל מצבם לא ידוע. בדיקה מהירה של הסאב מגלה כי היחידה לא איכותית, בלשון המעטה, וישנם חרחורים, רשרושים וזמזומים משונים, חלקם ככל הנראה בגלל טיב הוופר, וחלקם גם מקורם בהתקנה קלוקלת של היחידה: באמצעות אך ורק 3 ברגים מתוך 8. הברגים עצמם לא בגודל המתאים. החורים ב Baffle (השקע שבעץ שמחזיק את הוופר) כבר שחוקים. אפס ניסיון של אטימה בין הוופר לתיבה. בנוסף: …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי PS4 PRO שהיה מחובר עד כה למסך טלויזה 65" של LG. לאחרונה רכשתי מפצל HDMI וחיברתי דרכו מסך מחשב של Samsung עם כניסת HDMI, בנוסף לחיבור הטלויזיה. התצורה כרגע: מכשיר ה- PS --באמצעות כבל HDMI--> מפצל HDMI -----> כבל HDMI אחד שמחובר לטלויזה, כבל HDMI שני שמחובר למסך המחשב. על המפצל יש כפתור שדרכו ניתן לברור את השידור - או לטלויזיה או למסך המחשב. עד כאן הכל פשוט, טוב ויפה. הבעיה: כאשר התמונה מוצגת באחד המסכים, ישנן "תקיעות" / ריצודים / מסך שחור ל-3-4 שניות. זה לא קורה תמיד, ואין משהו עקבי ששמתי לב שזה קורה בגללו (משחק מסויים או משהו כזה). לפעמים זה יכול לקרות 5 פעמים בדקה, ולפעמים זה קורה פעמיים ביום. לא ברור... מצרף פה ת…
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לאוזניות in-ear (אם אני לא טועה במינוח). משהו בין 200 ל-350 ש"ח ושכמובן יהיו הכי טובות שאני יכול במחיר. אני שומע בעיקר ג'אז\רוק\מטאל אז כנראה שדגש על בס אני לא צריך. יש לי נגן iAudio X5 (עשרים ג'יגה עם וידאו) שמריץ גם FLAC אם זה משנה. בנוסף אני מעדיף לקנות בארץ (אחריות ופחות סיבוכים). תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לאוזניות עד 300 שח מה שאני שומע בדרך כלל זה טראנס(צריך באס....) האוס פופ דאנס יורודאנס וזהו נראה לי.... תודה מראש ולינק גם יהיה נחמד.... מה קרה לאף אחד אין תגובה?! איתן
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום חברים, אני וחבריי בצבא מעוניינים לקנות מערכת קולנוע ביתית פשוטה לחדרינו בצבא, ושתכלול גם דיוידי DIVX. עשיתי חיפוש ומחיפושיי עלתה המערכת הבאה: http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=GL3025&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&aff=Zap שהיא גם זולה וגם נשמעת מבטיחה. כמובן שאנחנו לא מצפים שמערכת זולה יחסית תהיה מדהימה, אבל לפחות שתספק את הסחורה - שמיעת מוסיקה באיכות טובה והנאה מוגברת מצפייה בסרטים. המערכת עולה 800 שקל כולל משלוח וכוללת דיוידי DIVX. השאלה שלי היא כזאת: מה לגבי מגבר/רסיבר? איפה הוא בתמונה? האם הסאבוופר של המערכת הזו כולל בתוכו גם מגבר מובנה, או שאולי המגבר היחיד שצריך הוא בעצם הדיוידי? אשמח אם תעזרו, תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
אני שואל אם יש קבל אופטי מפוצל הכוונה מיציאה אחת לשתיים או שלוש יציאות ואים יש אשמח לדעת איפה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
חיפשתי ולא מצאתי באף אתר. מה עוצמת המגבר? כמה DB S/N? דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה חוו"דים לפני רכישה על Creative SBS A300 vs. Logitech S220 יש הבדל משמעותי ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני צריך להחליט על רמקולים 5.1 וליקנות להם כרטיס קול! חשבתי על LOGITECH Z-640 ולגבי כרטיס קול הרקולס פורטיסמו 7.1 אם אני רוצה ללכת על CREATIVE איזה דגם עדיף ואיזה כרטיס קול אני פטוח להמלצות
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ריו קרבון עם מערכת הפעלה WIN 98 את הדרייבר שלו ניתן למצוא רק בדיסק ולא באתר של ריו, את הדיסק איבדתי... האם למישהו יש את הדיסק ויכול לשלוח לי את הדרייבר או לחילופין להפנות אותי לקישור באינטרנט? תודה תודה נועם
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
רציתי לדעת, איך אני מפרמט את האיפוד שלי. ראיתי שאפשר לפרמט ע"י לחיצה ימנית על הכונן ושם יש אופצית פירמוט, אבל האם גם התוכנות ימחקו שיש על האיפוד, או רק השירים? נ.ב- כשאר אני אומר תוכנות אני מתכוון לנגן עצמו באיפוד...
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
ניסיתי לבדוק בהגדרות צלילים של WINDOWS XP זה מכוון על סטריאו..... מה אפשר לבדוק? יש לציין שהשמאלי הוא המרכזי זה שיש בו את הצלחנים להגברה והכל, והימיני (ששומעים בו) איך בו כלום רק חוט שמתחבר לשמאלי.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אוקיי.. אז הכרטיס קול על הלוח נדפק לי.. המחבר נדפק, שומעים רק בצד אחד ולא עוזר לשחק איתו.. ניסיתי להחליף כמה אוזניות, הבעיה במחבר. וזה לא עניין עם הווינדוס, מאז פרמטתי 17 פעמים... אז גנבתי לאחותי את הכרטיס. יש לה !Sound Blaster Live (הסימן קריאה זה חלק מהשם שלו ) בקיצור, יש לי מערכת 5 רמקולים +באס. הבעיה שפעם שהוצאתי את החוט אודיו מהמערת שהיא היתה מחוברת ב2 רמקולים, לא יצא אז הוצאתי בכוח וגם המחבר שבתוך המערכת נשבר יצא לי עם הברזל והייתי בטוח שהוצאתי חלק מהחוט אז הבאתי פלייר והוצאתי לגמרי ואז הבנתי שזה לא חלק מהחוט ואגב שברתי את אחד הרמקולים והוא לא עובד אז אני מוותר על האמצעי. קיצר לפני שנדפק הכרטיס קול על הלוח, חיברתי אותה לשלושת היציאות שיש ללוח והגדרתי על 5.1 רמקולי…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-