עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by h.misha,

ברצוני לקנות נגן MP3 של 1GB המופעל על סוללה AA או AAA עם איכות צליל הכי טוב שאפשר. לפי הסקירה שביצעתי והביקורות שקראתי מצאתי 3 מועמדים: 1 - Creative MoVo v200 - כ-820 שקל 2 - iRiver T30 - כ-830 שקל 3 - Teac MP111 - כ-670 שקל אני זקוק לכל מידע שהו, חסרונות, יתרונות, שנות אחראיות, וכל מידע אחר שיעזור לי לבחור. מאוד אשמח לקבל מידע מאנשים שהשתמשו במכשירים, או קישורים לביקורות והשוואות ביניהם. תודה מראש!!!

• 10 תגובות
    • 716 צפיות
  2. הי! יש לאחי הקטן יומולדת ואנחנו יודעים במפשחה שהוא ממש רוצה נגן MP3 (הוא לא צריך איזה Fancy Ipod או משהו כזה) אני רוצה שזאת תהיה השקעה נכונה וטובה ולכן אני שואל פה בעיקרון הנגן ישמש את כל המשפחה אבל בעיקר את אח שלי (שהוא לא אודיופיל, הוא בן 12), הכי חשוב שהוא יהיה עמיד (חשוב מאוד), ומגניב וכדאי גם שהוא יהיה נפוץ קצת בארץ... כבר ניסיתי פעם SanDisk 1GB והיה לי ניסיון די טוב איתו, השאלה היא אם מאז יש דברים יותר טובים לקנות במחיר הזה. תודה!

3. Started by zaroor,

שלום לכם התיעצות לפני קנייה,הסוגים הם רבים אבל רציתי לדעת בדיוק מה הכונה בתאור המוצר שהם אומרים מציג סירטון וידאו וגם רושמים בפורמט MPX או MTV או AMV מהם כל הפורמטים האילו וגם איך יוצרים אותם אולי בעזרת איזה תוכנה ?

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  4. שלום, אבקש את עזרתם למצוא לחבר שלי מערכת שמע למחשב שתכלול בעדיפות 4-5 רמקולים קטנים ואחד סאב וופר, אך אם תהיה בעיה תקציבית יהיה אפשר להסתפק ב3 קטנים ואחד סאב. תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  5. יש לי רמקולים תותחים איכותיים 2.1: Yamaha yst m-s50 680watt. הרמקולים האלה ממש מפגיזים וברמה אלוהית אבל בזמן האחרון כל כמה שעות כשאני שומע מוזיקה/רואה סרט אני שומע פצפוצים קטנים כאלה לשניות אחדות וזה ממש מציק לי!!! מה זה יכול להיות? האם זה הרמקולים? הכרטיס קול שלי ( שדרך אגב יש לי: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk )? או משהו אחר שעלי לשנות כדיל לתקן את הבעיות? בבקשה תגידו לי מה לעשות

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  6. Started by imac,

בזמן האחרון יצאו לי לבצע הרבה הקלטות... ובזמן ההקלטה יש רעש היס כזה מעצבן שאומנם הצלחתי להפחית אותו אבל עדיין שומעים חלש.. האם יש לזה פתרון? כרטיס קול איכותי יותר יתפור את הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. איזה מערכת קולנוע ביתית אני יכול להרכיב מ2500 שקל? יש לי הזדמנות לקנות בארה"ב במידה וזה לא יהיה כבד מידי והאם גודל החדר שלי מהווה בעיה - 7מ"ר ? בהתחלה רציתי רמקולים למחשב אבל אני רוצה משהו רציני

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  8. אני שוקל לקנות את האוזניות האלה, אבל כמה דברים מרכזיים מטרידים אותי כרגע (חוץ מהמחיר כמובן ). 1) לאוזניות יש התנגדות מאוד מאוד גדולה (300 אוהם). האם זה לא אומר שחייבים מגבר כדי לשמוע בהן נורמלי? מביקורות שסקרתי, עושה רושם שלא צריך מגבר, אבל אני רוצה לוודא. 2) ההתקן המבטל רעשים, דורש שתי בטריות. אני לא אוהב את הרעיון של תחזוקה לאוזניות. למישהו יש מושג לכמה זמן מספיקות הבטריות האלה, והאם יש "עונש" על שימוש בלי בטריות, מעבר לביטול המנגנון לביטול רעשים? 3) אם נתעלם מהמנגנון לביטול רעשים, ונתרכז באיכות שמע של האוזניות - האם יש אוזניות זולות משמעותית, עם אותה איכות פחות או יותר? כלומר, האם המחיר הוא רק בגלל המנגנון הזה, אם שיש ערך מוסף מעבר לזה? אני יודע שלאוזניות יכולה לה…

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  9. הכותרת אומרת הכל האוזניות של האיפוד G5כל הזמן נופלות לי, ואני לא ממש חושב שהן איכותיות.... אז שיהיו נוחות, איכותיות (במכיר כזה כמה איכותי אפשר?) וממש הכי נוחות שאפשר... תודה מראש! נב: כמה איכותיות האוזניות שבאות עם האיפוד? מה העלות שלהן? בכמה אני יכול למכור?

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DrDeath,

מישהו ניסה אותם? שוות קנייה? אני מחפש אזניות איכותיות לנסיעות במחיר נורמלי, הבנתי שאלה האזניות שאני מחפש אך רציתי לקבל תגובות נוספות לפני שאני רוכש. אם כן, איפה הכי כדאי לקנות? הנה הלינק: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176?Open&print=# שמתי לב שה-RANGE שלה מגיע רק עד 18,000Hz, זה נחשב טוב או שאני ארגיש בהבדל נניח אם זה היה 20,000?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by ranyr,

אפשר לראות סרטים דרך היציאת COMPOSITE שלו על טלוויזיה?? http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9765G/A The iPod AV Cable provides composite video and audio output for viewing photo slideshows with music on a TV

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  12. אז ככה , יש לי שלושה סירטוני וידאו שאני רוצה לצרוב ל DVD , אני רוצה ליצור תפריט , לא משהו מפציץ רק שיעבוד . שבסוף כול סירטון יחזור לתפריט , ויהי אפשר לגשת לכול סירטון דרך התפריט . אני משתמש בנרו , אם יש תוכנה טובה יותר אשמח לקבל הצעות . אבל איך אני יוצר את התפריט הזה ? תודה לעוזרים .. הסתדרתי , אפשר למחוק ...

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  13. יש לי הד כשאני שומע צלילים מהמחשב. כשאני נגיד עוצר באמצע השיר יש הד של מיקרופון כזה איך אני מבטל את זה ?!?

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  14. נגן MP3 של אולימפוס דגם MR-100. עם הנגן מגיעה תוכנה, שבעזרתה מעבירים ומוחקים שירים מהנגן עצמו. אתמול העברנו את השירים לתוך הנגן, בעזרת התוכנה, והיום כשרצינו למחוק את כולם פשוט נכנסנו לתוכנה, סימנו את כל השירים ומחקנו אותם. ליד כל שיר יש אפשרות לסמן V, כך שהשיר ימחק מהנגן עצמו ולא רק מהתוכנה (סימנו את כל ה-V). אבל אחרי שניתקנו את הנגן שמנו לב שהשירים עדיין נמצאים בתוכו! אז חיברנו שוב, והפעם הם לא הופיעו בתוכנה. אז נכנסו באופן ישיר לכונן של הנגן דרך המחשב שלי, ומחקנו משם את כל האלבומים. אבל הם עדיין ממשיכים להופיע בנגן כשאנחנו בודקים מה יש בו! רק שהפעם, יוצאת לנו הודעה שהקובץ לא נמצא ברגע שמנסים להפעיל אותם. אז השירים לא מופיעים בתוכנת הנגן, או בכונן הקשיח של הנגן דרך המחשב…

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by T-Flash,

שלום מה אומרים הנתונים 16 או 24BIT בכרטיסי הקול? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by bbnbbn,

יש לחבר שלי מחשב עם כרטיס קול ONBOARD, אבל יש לו בעיה קטנה שהחור של המיקרופון לא עובד ולא משמיע כלום עכשיו יש לו עוד כרטיס ישן PCI שחיברנו אותו הוא עובד אבל שומעים לא באותה איכות כמו בכרטיס המובנה ושם כן המיקרופון עובד. עכשיו , השאלה שלי אם אפשר לחבר את הכרטיס pci למחשב ביחד עם הכרטיס און בורד וכך שיצא שנוכל לשמוע דרך היציאה של הסאונד באון בורד ולדבר דרך היציאה של המיקרופון בכרטיס PCI . אם כן, אפשר בבקשה הסבר/מדריך איך לעשות את זה, מה לשנות בלוח הבקרה כך שזה יעבוד.... תודה!

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  17. לאחר שהנגן הקודם שלי נשבר והתרסק לרסיסים (ד"א היה של חברה משהו כמו mp3 player חברת דייגים סינית :-*), אני מועניין לאסוף את שארית המשכורת הצבאית שלי ולקנות נגן MP3 עמיד למספר שנים. אני בצבא ומחפש נגן MP3 עמיד וחזק כמה שניתן, בעל סוללה חזקה (דבר חשוב מאוד), נפח שעולה על ג'גה בייט, מראה מודרני (לא שימשוך עיניים אחרי הכל אני בצבא) וגודל סביר. המחיר לא יעלה על 1200 ש"ח, קחו בחשבון שאני לא מתכוון להוציא יותר מדי כסף על נגן (אם יש נגן טוב שעולה על הפרמטרים שלי ועולה פחות אני ישמח לחסוך), אני מעונין באיכות ותועלת של המכשיר, חשובה לי העמידות והסוללה שלו יותר מכל. קיבצתי מהפורום ושאר האתרים מספר רב של מכשירים וקשה לי מאוד להחליט, הצגת שם השיר בעברית על גבי המכשיר מאוד חשובה לי …

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by gaga1234,

חברת אייאודיו בשיתוף היבואן בארץ ( לא פוליפון) מוציאים בקרוב עדכון קושחה לנגנים הפופולריים יש כבר עדכון BETA עובד ל U3 העדכון נותן עברית מלאה ולא הפוכה! כן כן שמעתם נכון מלאה ולא הפוכה כמו בחלק גדול מהנגנים בשוק!

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by azoulai,

הציעו לי אותו היום בטרקלין חשמל במחיר של 600 ש"ח במקום 700 ש"ח, האם הוא שווה את הכסף, איך הוא? אני צריך מכשיר אמין ועמיד. זה הקישור על המפרט שלו מהאתר: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=72356#1 להלן האשכול שלי עם הדרישות שאני רוצה שיהיה במכשיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=166749.0 תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  20. Started by powersoul,

אהלן, אני קונה בקרוב אוזניות איכותיות, ואני רוצה לדעת אם משנה אם אני אקנה אוזניות עם 100DB או 104BD?, האם יש הבדל ניכר? ד"א, האוזניות שאני רוצה לקנות הן: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0007N55LE/ref=dp_nav_0/103-7236150-8936648?%5Fencoding=UTF8&n=172282&s=electronics תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by הוא,

אני יוצאת לטיול ארוך ורוצה לקחת איתי אוזניות טובות שיהיו גם נוחות לנשיאה ולהאזנה ושיאטמו טוב טוב את הרעש מבחוץ. אז חשבתי על סנהייזר px100 או דווקא על אוזניות in ear, אני לא מכירה דגמים של אוזניות כאלה והייתי רוצה לקבל המלצה על אוזניות מהסוג הזה. מחפשת משהו איכותי, יש לי בבית grado sr-80 ואני מחפשת משהו שלא יפול מהן בהרבה.. התקציב הוא עד 400 ש"ח (אבל גמיש) תודה (:

22. Started by bykeking,

שלום, משום מה itunes לא מפשרת לפתיחת חשבון לקניית שירים אם הכתובת שלך היא בישראל. יש דרך לפתוח חשבון בכל זאת?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. Started by omfir,

שלום לכולם!, אני חדש פה ולא מבין ממש!. אני צריך מדריך לדעת איך להרכיב רדיו דיסק של רכב במחשב!(כמובן בבקשה!). אני חייב במדריך פירוט של תמונות והסבר כמו שצריך!!!!!! אז תנו לחבר חדש את המקסיסום בתודה omfir

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  24. Started by eytan243,

שלום אני מקליט שיעורים בחיבור line in ממגבר למיני דיסק הבעיה היא שהוא מחלק לי את ההקלטה לחתיכות של משהוא כמו 500 קטעים לשיעור . איך אני מבטל את זה כי כבר ניסתי ולא מצאתי עדיין פיתרון !? הדגם הוא MZ-NHF800

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  25. אני רוצה מידע על כרטיסי טלויזיה! איזה חברות נחשבות? איזה תקציב נחשב לזול מידאי? תכונות שיש לכרטיסים וכדאי לשים אליהם לב אם קיימות יש כרטיסים שאפשר לעצור בהם תמונה והם יקליטו את מה שפיספסתי ואז אוכל להתחיל מחדש במקום שבו עצרתי? איזה כרטיס יותר טוב "Leadtek Winfast PVR2000 TV Capture Card" או "Hauppauge WinTV-PVR350 PCI TV PVR & Tuner Card" (במידה ואין תקציב מוגבל)? ומה שונה בכרטיס של Hauppauge בין ה150 לבין ה350? (אחרי שקניתי כרטיס טלויזיה ממש גרוע, אני לא מוכן לחזור על הטעות הזו שוב)

• 1 תגובה
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים