אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אחי נמצא כרגע בהונג קונג ואני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר כי הוא עוזב שם מחורתיים. הוא רוצה לקנות נגן ווידיאו ומוזיקה הוא חושב בכיוון ה- IPod Video 60GB, אמרתי לו שלא ימהר ואני יברר את העניין. אני יודע שיש כל מיני נגנים בשוק, IPod, Creative, I-River וכו'. רציתי לדעת מה הכי טוב בשוק? הכי מומלץ? מבחינת ביצועים, איכות וידאו, איכות שמע וכו'. אשמח לקבל הצעות שלכם לנגנים השונים. תודה רבה זה ממש דחוף.
-
- 13 תגובות
- 842 צפיות
-
-
מחפש כרטיס קול לעריכת מוזיקה... שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה, אורגנית ועוד 2 או 3 כלים... משהו איכותי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, קניתי מכשיר SONY w800i וקיבלתי איתו אוזניות Sony MDR-EX71. עכשיו השאלה היא כזאת: האם האוזניות יכולות לממש פוטנציאל של מכשירים(MP3) איכותיים? נגיד אני אשמע איתן באייפוד, אחר כך אעבור לX5L האם אני ארגיש הבדלים? מה ישמע יותר טוב? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות אחת? שלי מספיקה ל-8 שעות וזה עוד בלחץ... עם אני לא טועה שלי זה 680MHZ [הנגן לא איתי עכשיו.]
-
שלום לכולם! יש לי איפוד וידאו ואני לא ממש מרוצה מהאוזניות והייתי רוצה המלצה על אוזניות טובות. התקציב הוא עד 200 שקל....יש אפשרות לקניה בחול אבל עדיף בארץ. יש לי כרגע Sony MDR-J10\20 והם אוזניות חסרות באס! אני רוצה משהו שדבר ראשון יהיה איכותי ושיספק באס מעולה.... אני לא אוהב אוזניות כפתור, אוזניות in-ear או אוזניות בצורה של הסוני שלי זה הצורה שאני רוצה, מעדיף יותר את הצורה של הסוני בגלל הונוחת. מחכה להמלצות, ושוב , דגש על הבאס הטוב. החנות צריכה להיות באיזור המרכז תודה ניב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה לאוזניות על 50$ לקנייה בחו"ל. אני לא רוצה אוזניות in ear ולא אוזניות כפתור, רצוי שהאוזניות יהיו בגודל נורמאלי ושאני לא אראה איתן כמו חייזר ברכבת. תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
איזה דריוור הכי מעודכן יש לו? אם למישהו יש קישור להורדה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
האם הוא כולל תחנת עגינה או רק כבל USB? אני מזמין מחול ורוצה לוודא שיש לי כל מה שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום , אני חדש, לכן סליחה מראש על הבורות! 1. מה שאני רוצה: להעביר תקליטים ישנים(ויניל) למחשב, ולצרוב ל-CD. 2. התקנתי את כל הדרוש (פטיפון-מגבר טוב-כבלים RCA , ותוכנת Audacity , אבל כרטיס המובנה המעפן AC'97 לא עושה לי כלום, לכן השאלה: 3. אני רוצה להתקין כרטיס PCI , ולאחר צמצום (בעיקר תקציבי), אני מבקש לבחור בין שני כרטיסים: 1- Audigy 2 value , במחיר 375 שח, או 2- Audigy value , במחיר 221 שח. 4. אין לי שום כוונות לשימושי אודיו נוספים. האם הכרטיס הזול יעשה לי את העבודה? האם יש המלצות לכרטיסים אחרים סבירים? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעונייו לחבר גם את כרטיס הקול שלי וגם את הממיר הדיגיטלי שלי לאותה כניסה אופטית במערכת קולנוע ביתית. לשם כך אני זקוק למפצל או לממתג? (אין לי מושג באמת...) ואיפה אפשר להשיג דבר כזה? (מה שזה לא יהיה) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אם אפשר שיהיה MP4 או פורמט אחר של סרטים אבל זה בכלל לא חובה אבל שיהיה בצבע אם אפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים יש לי כרטיס CREATIVE 2 ZS אבל אינ צריך את הכבל המעביר הזה מישו יודע היכן ניתן להשיג אותו ? שוב, תודה ארז
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
טוב חברים רציתי עזרה לגבי מערכת סאונד לחדר קטן ניסתי לשלב את השאלה הזאת בנושא על מקרן וזה לא הלך אז אולי תוכלו לעזור לי יש את http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=LHCX245W&Cat2Cat1ID=1402&Cat2ID=0&DeptIDReq=12 בדיוטי פרי ב200 דולר ורציתי לדעת מה אתם חושבים על "ערכה" הזאת זה לשימוש בחדר די קטן וספונטני עם מקרן...ורציתי לדעת אם נראה לכם זה יהיה מספיק טוב...אין לי ממש כסף להוציא על רסיבר ורמקולים רציניים...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את העוצמה של המחשב, לגבי הווליום של הרמקולים , אז אני לוחץ על עוצמה וזה רושם ככה : "לוינדווס אין אפשרות להפעיל את הקובץ Sndvol32.exe , השתמש ביישום הוספה\הסרה של תוכניות בלוח הבקרה כדי לבצע התקנה " ניסיתי להיכנס לשם אבל לא מצאתי שום דבר שקשור לקול מה אפשר לעשות ? (ואם צריך להתקין דרייבר מסויים , אז מאיפה אפשר להתקין אותו)
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 מבוסס דיסק קשיח, התקציב לא אסטרונומי... ~1500 ש"ח. הדגמים עליהם חשבתי הינם : Iriver H340 Iaudio X5L יש לי בעייה להחליט על אחד מהם ...הבעיות העיקריות: ה-Iriver מאוד גדול ומסורבל, ואילו ה-Iaudio נוח יותר אבל הבנתי שתמיכת הוידאו שלו פחות טובה . השאלה לבעלי המכשירים : לגבי ה-Iriver : באיזו איכות ניתן לראות סרטי AVI ? (מבחינת fps) לגבי הIaudio : איך איכות השמע שלו בהשוואה ל-Iriver ? לגבי שני המכשירים : האם יש צורך בתוכנה מיוחדת כדי להוריד אליו שירים ? האם ניתן להשתמש בו כדיסק רגיל ולנייד איתו קבצי סרטים בגודל "רגיל" (700MB) ? תודה
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים למחשב. לא החלטתי על התקציב אבל הוא לא גבוה במיוחד. אז ככה - אני צריך המלצה לרמקולים עד 150 ש"ח והמלצה לרמקולים עד 250 ש"ח, עדיין לא החלטתי כמה אני אשקיע. יש לי כרטיס קול Realtek AC97 (נראה לי) שמובנה על הלוח אם מסוג Gigabyte nForce4 K8NF.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אני מחפש נגן מוסיקה+נגן סרטים עם נפח גדול... אמנם אני לא אקנה משהו כזה בקרוב... רק רציתי לדעת לידע כללי... IPOD VIDEO או IAUDIO X2? או בגלל משהו אחר? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
איזה נגן יענה על שלושת רשימות התנאים הבאות? (כל רשימה מדורגת מהחשוב לפחות חשוב) המראה של המוצר ממש לא חשוב לי חובה: 0) בין 1 גיגה ל 4 גיגה 1) איכות סאונד מעולה 2) חיי בטריה ארוכים 3) קטן 4) קל 5) נוח לתפעול 6) קל להחזיק 7) מוצר עמיד ובעל חיים ארוכים נחמד אם יש אבל לא הכרחי: 1) רדיו 2) אפשרות הקלטת קול ו line in 3) אפשרות לשמיעת פורמטים כמו ogg vorbis ו wma 4) equlizer 5) פנס 6) אפשרות להרחבת זיכרון חשוב שלא יהיה: 1) מסך גדול וצבעוני 2) touch screen 3) אפשרות להצגת סרטים 4) המון אפשרויות שלא חשובות לנגן סאונד (ע"ע ipod) אני לא בטוח לאיזו רשימה לשייך את השימוש של בטריה או טעינת של הנגן עצמו.
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום. יש לי את ה MP H10 ואני משתמש בתוכנה EASY H10 לעשות DATABASE ו PLAYLIST . עכשיו הבעיה עם התוכנה שהיא פשוט מסרבת לעשות PLAY LIST לכמה שירים מסויים. האם יש תוכנה אחרת שעושה דבר דומה כמו זאת? ואם יש דרך לפתור את הבעיה הזאת שהוא לא מזהה את השירים כדי להפוך אותם ל PLAYLIST. תודה
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
פתחתי היום את הכיסוי הקידמי של הרמקול הימני שלי ולפתע אני רואה בתעלה הזאת של האוויר גוש גדול של כמו צמר גפן לבן כזה... ניחוש שלי שהוא נפל מלמעלה איפה שיושבים הטוויטר ו2 הוופרים 6.5 אינץ. האם נגרם נזק? האם לקחת לחנות?[יש לי אחריות 5 שנים].
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכם קצת ישן אבל....יש לי וידאו JVC רגיל ביתי אני מנסה להקליט מהטלויזיה ואז אני בודק אז יש הקלטה ללא קול בין הטלויזיה לוידאו יש את ממיר הכבלים וכולם מחוברים בכבל SCRAT תקועים היטב מה יכול להיות הסיבה ? אם יש גם למישהו חוברת הדרכה אשמח לשמוע .
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרגע נגן של 256 MB של IRiver אני מאוד מרוצה ממנו, שומעים מעולה והכל אבל אין מספיק מקום חשבתי לקנות נגן של איזה 5 GB , איזה כדאי? חשובה לי מאוד האיכות מוסיקה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי בסביבות ה 2500 ש"ח ואני רוצה לקנות נגן MP4 יש לכם המלצות??? תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.
-
- 11 תגובות
- 729 צפיות
-