אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן iRiver h340, לא עדכנתי קושחה עדיין. מספר שאלות: לאיזו קושחה לעדכן? באתר של iRiver יש את ה 1.29 רגיל ו 1.29 גרסה אירופאית (שמוביל להורדה של גרסה 1.30 שלפי מה שהבנתי הוא לא משהו). או בכלל לעדכן למשהו אחר? ניסיתי את ה USB OTG על ה Canon A610 לפי איך שהחוברת מסבירה ולא ממש הלך לי... יכול להיות שהמצלמה לא נתמכת? (לפי iRiver רשום שחלק מהמצלמות של canon לא תמכות אבל לא רשום איזה, קשור בדרייברים למחשב או משהו כזה...) מישהו ניסה? מכיר? בכלל על מצלמות של Canon... חיפשתי גם קצת באינטרנט ומצאתי באיזה פורום מישהו שעשה את זה עם מצלמה אחרת של Canon בעזרת איזשהו מכשיר מתווך... מישהו מכיר דבר כזה? בתודה, יוני.
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי PSP שמי שמכיר אותו יודע שיש לו סאונד איכותי אבל לא חזק... אז אני מחפש לקנות אוזניות עם הגברה שיהיה אפשר להינות מהסרט\מוסיקה ברכבת אבל חשוב שיהיו EARPHONES כי אני לא אשים עלי אוזניות גדולות בנסיעות חיפשתי קצת בחנויות כמו קרביץ ובאג ולא מצאתי אני מבין שדבר כזה לא קל למצוא תודה לעוזרים...
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני יודע שחלק ממכם יאמרו שחבל על הכסף אבל אני שומע הרבה מוזיקה וגם משחק במשחקים חדשים ואני פה ושם עורך מוזיקה ושמתי לב שהתוכנות שלי מזייפות קצת וזה בגלל הכרטיס קול כי עכשיו אני עובד עם כרטיס בנוי על הלוח בכל מקרה תקציב יש ברוך השם ויש לי כרגע מערכת רמקולים 2.1 אבל אני אוטוטו מחליף ל7.1 אז אני רוצה לדעת מה טוב בו מה לא טוב בו ואם אפשר דעות שלכם ודרך אגב יש לי מחשב חזק אז הוא יעבוד אצלי אם יש לו קשר לסוג החומרה במחשב תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
זה יהיה לשימוש ביתי בלבד כי בכל מקרה האוזניות היו גדולות מדי כדי לצאת איתם
-
מישהוא מבין בכלל מה זה??? איזה ערוצים זה יקלוט כמה זה יעלה בערץ איפה אפשר להשיג את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש אוזניות איכותיות ל- Iriver החדש שלי אני מחפש אוזניות שיושבות על האוזן ולא נכנסות לתוכה (ז"א, לא אוזניות כפתור מציקות), שיהיו איכותיות ככל האפשר (יותר מה- MX400 שמקבלים עם הנגן, אם זה מתאפשר) , עד 400 ש"ח. אם יש אוזניות איכותיות שהן גם אלחוטיות במחירים גבוהים יותר, אני מוכן לשמוע תודה על העזרה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רכשתי לי iriver H10 6GB מכשיר נחמד, עפ"י הביקורות וההמלצות. משום מה המחשב לא מזהה אותו!! יש לי את Wmp10 ו-sp2 של xp ועדיין, כשאני מחבר אותו ל-USB אני שומע צליל אך המחשב לא מזהה אותו. ניסיתי לבדוק ב-device manager - כלום. ניסיתי גם לבדוק ב-computer managment - גם כלום! אין בעיה ב-USB שלי וכמו כן, אין בעיה ב-iriver שכן הוא זוהה בהצלחה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
יש לי מערכת די ישנה של aiwa הרמקולים שהגיעו עם המערכת יש להם גם כבל רגיל של רמקול וגם עוד כבל של RCA. עד כאן הכל טוב ויפה אבל אני רוצה לחבר רמקולים יותר טובים שיש לי בבית שאין להם את הכבל הזה של הRCA. כשאני מחבר רק את הכבל של הרמקול שומעים ממש רע, ממש בצורה בלתי נסבלת יש דרך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה, המחשב שלי לא קורא את ה IPOD, כלומר, הוא אינו קולט שהמכשיר מחובר ב USB למחשב. זוהי בעיה מוזרה מכיוון שקודם הוא כן קלט את החיבור, ואז הורדתי את תוכנות הנגן ITUNES ן REAL PLAY. תהליך הורדת התוכנות היה קצת מסורבל כי לא היה לי מקום בהתחלה אז הוא כלל הרבה ריסטרטים, מחיקת תוכניות וניקוי. ומאז הוא לא קולט את החיבור של האייפוד. מה לעשות??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
ראיתי שיש את האתר הבא שמאפשר לעדכן את האייפוד ככה שהוא יציג עברית - http://www.yeda.co.il/iPodHE/index.html רציתי לדעת, אם התוכנה הנ"ל טובה גם לאייפוד מסוג אייפוד ננו.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי Px100, אוזניות באמת טובות, אבל אחרי כמעט שנתיים של שימוש הספוגיות שלהם דיי הרוסות... יש למישהו מושג איפה מוכרים בארץ דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
הי קניתי MP3 של SANDISK מסוג SANSA M250 כשקיבלתי אותו הוא הציג לי עברית אבל בהפוך ולאחר עדכון קשוחה הוא כבר לא מראה לי עברית אלה סטם ג'יבריש יש לכם פטרון בשבילי איך להחזיר את העברית? תודה מראש BIG FOOT
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני לא בטוח זה לכאן יש לי אוזניה ומתאם BLUETOOTH למחשב התקנתי את המתאם ואת התוכנה הכל עובד זיווגתי אותו עם האוזניה אבל איך אני יכול לגום למצב שאני מדבר ושומע את עצמי ברמרולים להשתמש בה לבצע שיחות בסקייפ או ICQ מסנגר משהו תודה
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי, כנראה שהמחשב שלי יהפוך לניד בקרוב ככה שאני אצתרך כרטיס קול חיצוני... יש המלצות למשהו טוב? כמה שיותר טוב.... (נגיד שתקציב נע ביין 500 ל-1000...) (יש לי סטייה קטנה לקראייטיב אבל אם אין אז לא נורא...) תודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול PROMEDIA OPERA 64PCI עם צ'יפ Trident 4DWave-DX וכבר מצאתי לו דרייבר לXP... השאלה היא איך הוא בהשוואה לכרטיס ONBOARD של רילטק שיש לי על הלוח...
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כרטיס קול לGAMER עד 1000 רק של CREATIVE יש לי 5.1 רמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל ההודעה נערכה: הבעיה של השיור זה שהחוט שלהן מותאם ללבישה מאחורי הצוואר (כלומר אוזניה אחת ארוכה יותר מהשניה), ואני לא סובל את זה. לכן צריך לחפש אלטרנטיבה. מה עם אלה? http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=368885&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation
-
- 13 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום! אני מכיר די הרבה אנשים שיש להם רמקולים ממש טובים אפילו שלאחר שנתיים משהו כזה, הרמקולים יורדים באיכות השמע. איך זה יכול לקרות?
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
Headphone output: 32mW/channel (into 16ohm load/earphones) והאם זה טוב????
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יצא איי פוד דור חמישי וכמה הוא עולה????????????????
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מתלבת בין אלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1744977 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=375909 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372573
-
- 14 תגובות
- 900 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה באמת נכון שב px-200 אין כמעט באס?, אני פשוט רוצה לקנות אותן...
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את סדרת ה InterAudio של Bose? אני לא יודע עדיין דגם מדוייק אז אפשר פרטים על הסדרה כולה? תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipod5skin&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0 והאם הוא מגן על המסך ? בבאג אחד כזה עולה 200 שקל .. :\ וזקוק לעוד המלצה על אוזניות כפתור עד 100 שקל תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 726 צפיות
-