עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Danikk8,

שלום לכולם, אני התחדשתי לאחרונה במסך חדש, ואני לא מוצא חיבור לכרטיס מסך של כבל HD, זה אומר שאני לא יכול לחבר אותו, רק אם לקנות כרטיס מסך חדש, או שיש איזה שהוא ממיר ? סליחה על הבורות, תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, קניתי לאחרונה מחשב נייד של דל (xps15) וחיברתי אותו באמצעות חיבור hdmi לרסיבר vsx-820 של פיוניר. מהרסיבר כמובן יש חיבור hdmi לטלוויזיה. אני לא מצליח לקבל תמונה של הנייד על הטלוויזיה, אלא רק אם אחבר ישירות את הנייד למסך LCD. האם יש לכם רעיון מה לא תקין? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. ההבדל במחיר לא משמעותי ואני מתלבט ושמעתי של330 יש כבל באורך מטר. נשמע לכם הגיוני? ואם יש לכם רעיון יותר טוב באזור שולש מאות אשמח לשמוע. תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום אני רוצה לקנות טלויזיה חדשה עד 5500 שקל עדיף אבל 5000 חשוב לי שתיהיה תאורה אחורית AMBLIGHT וחיבור USB שיהיה אפשר לראות סרטים מדיסק און קי בגודל 42 אינטץ . חשבתי אל זאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=706952 מה אתם אומרים יש עוד הצעות ? תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Diko Zioni,

היי מבקש את עזרתכם המקרן טוב ברמה טובה. באזור 2000 שקל. יש לי טלויזיה lg תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. לא יודע כמה הוא עולה בארץ.. אבל כאן בסינגפור מישהו מוכר אותו בשווי הזה. האם זו מציאה מטורפת שאסור לי לפספס?

7. אהלן אני מתכנן לקנות שבוע הבא את הASUS XONAR ESSENCE STX ויש לי מיקרולאב סולו 6C אני חושש מאוד שאני אבזבז סתם כל כך הרבה כסף למרות שבפורומים בחו"ל אני רואה שכולם אומרים שזה עולם אחר לגמרי ואין מה להשוות. חיברתי את האייפוד טאצ (דור שני) והמחשב ביחד לרמקולים (יש 2 כניסות), וניגנתי את אותו השיר בדיוק באותו הזמן. שניהם על ווליום מלא ועל העוצמה שלטתי רק מהרמקולים ככה שלשניהם הייתה גם בדיוק אותה העוצמה. כשקפצתי בין המחשב לאייפוד לא היה ממש שום הבדל שבעולם בצליל. אני עכשיו מתחיל די לחשוש, כי מצד אחד ידעתי שלאייפוד יש יציאה שנחשבת ברמה מצויינת ומצד שני יש לי לוח P55M-UD2 שדווקא אמור להיות לו כרטיס קול גרוע, ואני לא שומע ביניהם שום הבדל. אז יתכן שהם אכן אמורים להשמע אותו דב…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by idani1983,

אני נמצא בארה"ב ומחפש נגן עד 250 דולר אין העדפה מיוחדת תודה

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  9. שלום, קיבלתי טלוויזיה לחדר. אני רוצה לחבר אותה לרמקולים של המחשב. יש לי CREATIVE LIVE 5.1 שמחובר כרגע, ובנוסף CREATIVE EXTIGY שאני לא עושה בו שימוש נכון לעכשיו. רציתי לדעת, יש דרך לחבר את הטלוויזיה כך שאני אוכל לשמוע דרך הרמקולים שמחוברים למחשב? איך? צריך את האקסטיג'י? מה יביא לי ת'איכות המקסימלית? תודה חבר'ה, יונתן

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה רציתי לברר אם יש נגן מוזיקה למחשב שאיכות הפלט באמת איכותית ועדיפה בהרבה על תוכנות אחרות לא הייתי בטוח אם זה מתאים לפה או לפורום תוכנה ככה שאם לא אשמח אם תעבירו

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by huber,

http://www.sakal.co.il/products.asp?CatID=1356 בלינק למעלה ישנם מגברים וישנם רסיברים. סמנטיקה בלבד? ד"א מה דעתכם על הראשון ברשימה?

• 5 תגובות
    • 4.1k צפיות
  12. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. שלום לכם. אני מחפש לקנות רסיבר לבית. הבעיה שאני לא ממש מכיר סוגי רסיברים שונים ולכן אני צריך עזרה. קראתי קצת באתר (בעיקר המאמר על מערכות קולנוע ביתיות) ולצערי אני נאלץ להגיד שהיעוד של הרסיבר (שאני מחפש) לא ברור לי, אני רוצה גם לשמוע מוזיקה וגם לראות סרטים. אכן בעייתי לפי כל מה שקראתי פה. מה שבעצם חשוב לי ברסיבר זה שהסאונד יהיה ברמה טובה (גם אם לא מושלמת. אין מה לעשות, צריך להתפשר בחיים), ושיהיו לו הרבה כניסות ויציאות (סך הכל יש הרבה מכשירים שצריך לחבר אליו: טלויזיה, דיוידי, וידאו, CD, מחשב ואולי עוד כמה בעתיד - בתקווה פטיפון). בנוסף אני גם צריך רמקולים (וסאב וופר והכל!) כי מה שיש לי זה שאריות מסריחות ממערכות ישנות, אבל את זה אני אשמור לפעם אחרת, צריך לחסוך עוד קצת כסף לפ…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by AmitDanan,

שלום אני מעוניין לרכוש DVD ביתי, ראיתי DVD שתומך ב biu-ray והוא נורא יקר, מה זה אומר בכלל blu-ray? איזה יתרונות יש לו על DVD רגיל?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by yotamoo,

אני רוצה לקנות את האי ריבר H340ו העניין הוא שלא ברור לי האם צריך להמיר את הפורמט של הסרטים הוא שמעלים אותם למכדיר בתור AVI אם צריך להמיר מה בערך הנפח שעליו ממירים?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  16. Started by TheRoda4,

מצאתי רמקולים שאני רוצה לקנות-jamo s 803 אך נהיה לי כאב ראש רציני מכל עניין המגבר. כל אחד אומר לי משהו אחר מישהו יכול להמליץ על מגבר שמתאים לרמקולים הנל? משהו זול באופן יחסי חשוב לי שיתמוך בלוטוס ואפשרות חיבור למחשב

17. Started by ADIR_M,

אני עם כרטיס קול קראיטיב פלטיניום 5.1

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by elad76,

בזמן האחרון כאשר אני מגביר את העוצמה של הרמקולים הבאס מתחיל לעשות רעשים מזורים בסוף הבאס,משהו כזה ברררררר בררררר. משומה בשירים מסויימים ובסדרות מסויימות אין תרעש הזה. עכשיו בדקתי את הבאס גם בXBOX שלי והוא עשה את הרעש הזה גם. עכשיו אני לא יודע להחזיר לחנות או מה?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אבא של כרגע בארצות הברית וביקשתי ממנו שיביא לי נגן מבין ה3 הבאים: איאודיו A2 קריאטיב זן ויז'ן ואולימפוס בסוף קנו לי את האולימפוס, הכי זול מבין שלושתם. מה בגנן? 20 ג'יגה זכרון. מצלמה דיגיטלית של 1.3 מגה פיקסל אם חיישן CCD איכותי מסך VGA 3.7 אינץ - המסך הוא מסך מגע! תמיכה בתמונות יכולת ליצור קליפים המשולבים מוזיקה ותמונות. חסרונות: אין תמיכה בווידאו, אבל במקום זה מקבלים מצלמה. מה באריזה: נגן אוזניות מטען חשמלי תחנת עגינה כוללת בערכה! שלט לאוזניות נרתיק כאבל לחיבור לטלוויזיה דיסק וחוברת הפעלה תמונות של האולימפוס : http://www.dannychoo.com/blogimg/mr500i_2.jpg http://www.obchodni-dum.cz/file.phtml/48412/MR-500i_dokovaci_stanice.JPG אני אולי…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קניתי COWON S9 השבוע ואני מתבלט בקניית אוזניות מתאימות. כולם ממליצים sennheiser אז חיפשתי בחנויות את הCX400-ii אבל אין בשום מקום. כולם מכורים לCX300 ואני שונא את האוזניות באורך הלא שווה. מישהו מכיר אוזניות שוות ערך? אני מחפש אוזניות IE עם באס איכותי במחיר שפוי של 200~ ש"ח. כנ"ל לגבי המחשב, אני צריך אוזניות לא IE (רצוי עם מיקרופון) עם אטימה טובה ובאסים טובים. לא צריך תמיכה בSURROUND. כרגע יש לי סתם אוזניות שקניתי בחנות קטנה ב50 שקלים של חבר'ה לא ידועה. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by StarMo,

השימוש העיקרי שלי בסאונד במחשב זה מוזיקה ומשחקים.. אני הולך להיות כמעט תמיד עם אוזניות.. על ה- giga Byte GA 7VRXP שיהיה לי יש כרטיס קול Creative 128 הוא כרטיס טוב? מניח את הדעת? מצאתי שכשאני מחבר את האוזניות לרמקולים ואת הרמקולים לכרטיס קול, אני שומע הרבה יותר טוב.. כדאי לי להשקיע ברמקולים נורמאליים אם אני הולך להיות כל הזמן באוזניות?

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  22. Started by 205gti,

אז ככה היום קניתי את הX23 חיברתי מהמגבר מכניסת AUX INPUT כבל אדום+לבן לממיר של הוט HD לכניסת AUX אדום לבן. בצג ליד הוולים זה מראה 2.0 שאני שם את זה על 5.1 אין שמע. עכשיו במגבר בINPUT אומר לי שזה על AUX ולא על 5.1(מן הסתם כי חיברתי לAUX) ובOUTPUT זה מראה 5.1. אז למה שאני מעביר את זה בתצוגה למצב 5.1 אין שמע? איזה כבלים אני צריך לקנות? מאחורה במגבר הכניסות כאלה: http://www.ixbt.com/multimedia/microlab/x23/amp-big.jpg קיבלתי עוד כבלים שזה RCA וצד שני חיבור אוזניות שחכתי איך זה נקרא. זה החיבורים שיש לי בTV מאחורה: http://www.nix.ru/autocatalog/lcd_tv...2241_draft.jpg אז אני צריך חיבור RCA-RCA בישביל לחבר את זה לממיר או לTV אז יעבוד לי ה5.1

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. עברתי לדירה חדשה ואני רוצה להתחיל לברר לגבי טלויזיה לסלון. הקריטריונים הם: טלויזיה חכמה (לא משנה לי אם זה אנדרוייד או לא, העיקר שיתמוך בנטפליקס, PLEX, שירותי VPN, וכד'). 4K 65-75 אינצ' בעלות של עד 4500 גג - לא יכול לחרוג מעבר לזה, אלא אם זה אקסטרה 100 שקל. מבחינת הסלון עצמו: מרחק הספה מהטלויזיה הוא בערך 2 מטר, אבל לא יותר. מבחינת תאורה - אפשר לסגור תריסים ככה שזה לא פאקטור מבחינתי, כשגם ככה רוב זמן הצפיה בטלויזיה הוא בערב. מהניסיון שלי, מותגים למוצרים כאלה עובדים ממש מעולה, LG, SAMSUNG, SONY וכו'. להורים שלי יש LG מדהימה שהיום שווה בערך 2500 לצורך העניין אבל לא בטוח אם 4K. ממה להי…

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  24. Started by xindy,

שלום עד לפני כמה זמן היו לי רמקולים גרועים ממש, והSPDIF כשלחצתי על אפשרות זו לא קרה כלום. אבל קניתי רמקולים חדשים לפני כמה זמן, ואכשיו האפשרות הזאת פועלת, ושמתי שהיא מגבירה את הוליום בסך הכול, ושומעים יותר נקי. אז רציתי לדעת מה בעצם הדבר האפשרות הזאת עושה.? תודה Thanks

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by slider,

שלום, בן דוד שלי רוצה לקנות MP3 Player , תקציב: עד 600 ש"ח תמליצו לי בבקשה על אחד כזה, ואיפה אפשר לקנות אותו תודה

• 59 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.