אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 13 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה עדיף? (1) מה שאני עושה כרגע: מחבר את כרטיס הקול למערכת סטריאו aiwa שהיא אומנם די ישנה (5-6 שנים ככה...) אבל שומעים בה טוב (2) לקנות איזו מערכת קול 2.1 טובה בכמה מאות שקלים למחשב כי תכלס אני לא ממש משתמש ב-aiwa חוץ מהאפשרות של לשמוע עם המחשב מי שאומר (2) אשמח לקבל המלצה למערכת עד 400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אוקיי... קנינו 5 רמקולים... ואני לא בדיוק מבין בזה (http://zap.co.il/model.asp?model_id=12041) החדר הוא הסלון (שהוא דיי קטן) גודל 5X3 מטר... כפי שאתם רואים בלינק... יש שתי רמקולים קטנים (שנתלים על הקיר), שתיים עומדים, ואחד סנטר (שאותו אני יודע איפה למקם, משום מה) אני לא יודע איזה מהם צריכים להיות מקדימה ואיזה מאחורה תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יש לי סאב 8 אום 600 וואט חיברתי אותו למערכת 6 אום ולא זוכר כמה וואט אבל פחות והוא לא עובד אבל עם אני לוחץ עליו (על הפלסטיק העגול אז הוא פועל אבל חלש מאוד ובלי באסים) מה יכולה להיות הבעיה? :s05:
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
עברתי לאודיג'י אחרי שהחלטתי על קנית רמקולים. אחרי שההתקנה דפקה לי לגמרי תווינדוס והייתי צריך לפרמט,לא נורא ממילא הייתי צריך,התקנתי הכל מחדש ובשמיעה ראשונה חשבתי שאולי הדרייברים לא מותקנים טוב או משהו,כי פשוט שמעו פחות טוב מהאוןבורד. אני כיום במחשב עם אוזניות,כבר הרבה חודשים אני עם אוזניות. הבעיה באון בורד [sound max] הייתה שהיו הפרעות מידי פעם,המנייק היה קולט רדיו לפעמים,אבל כששמעו שיר ההפרעות נעלמו,ובאמת באמת ששמעו יותר נקי. באודיג'י זה נשמע כאילו הוא פשוט לא מפריד כמו שצריך,הכל נשמע מרוח,תקוע,יותר חד[כמובן שבלי ההפרעות],הטרבל צועק,הבאס נחלש קצת. זה ממש מוזר איך כרטיס במחיר כזה נשמע ככה,אולי ברמקולים הוא ישמע שונה. מבחינתי זאת ממש אכזבה של כרטיס.
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קניתי מערכת חדש, 5.1, ורציתי לשאול אותכם איך לסדר אותה בחדר. המערכת מורכבת מ5 רמקולים ריצפתיים גדולים, ושני רמקולים אחוריים יותר קטנים, סנטר וסאאב וופר די גדול. הרמקולים די גדולים, אתם יודעים למה אני מתכוון, מהסוגים הגדולים החדר שלי הוא מרובע, 4 מטר על 4 מטר..... צורת הישביבה שלי היא בעצם לא ישיבה, אני לא רואה סרט בכיסא, אני רואה אותו כשאני במיטה....מוול הטלויזיה שהיא תלויה על הקיר עם זרוע... יש לי גם סיפריה פינתית בחדר שהיא ממוקמת מתחת לטלוזיה... אז איך לסדר את הרמקולים? רציתי לשים את הסנטר מעל הטלויזיה, אבל הטלויזיה יותר מידי גבוהה וכבר מגיע לתקרה והסנטר לא יכנס שם... תודה ניב
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
נגן המוזיקה היקר בעולם ראיתי כותרת שלשונה: "נגן המוזיקה היקר בעולם". הסתקרנתי ונכנסתי לראות במה המדובר. המאפיינים של הנגן נראו לי סבירים בהחלט - "לא מדובר בנגן בעל נפח עצום, זמן סוללה ארוך במיוחד או מאפיינים מיוחדים אחרים, אלא נגן שנראה על פניו פשוט למדי". נפח אחסון של 1GB נשמע לי סבבה. תמיכה בפורמטים MP3, OGG, WAV, WMA ו-ASF זה בגדר חובה! רדיו FM (עם אפשרות הקלטה מהרדיו), טייפ מנהלים ושעון (שעון מעורר ושעון עצר) הם דברים נחמדים. סוללת ליתיום-פולימר המאפשרת זמן נגינה של עד 25 שעות קנתה אותי! ואז הגעתי לתג המחיר - $20,000. הרבה כסף, אבל הוא בטח שווה את המחיר שלו. רק חששתי קצת שהמסים בארץ ייקרו אותו, אבל מיד הרגיעו אותי ואמרו לי שהמחיר בארץ לא יהיה יותר גבוה. נשמתי …
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! כמה שאלות לי אליכם: 1. האם שינוי של H-10 אמריקאי לאירופאי מאט מאוד את המכשיר? (עם יש מי שהחליף, אני אודה עם תגידו ) 2. האם שווה לקנות את המכשיר במכירו הנוכחי? (1350 ש"ח לאמריקאי, 1525 ש"ח לאירופאי) 3. האם יש אחריות בילאומית במידה ואני קונה את המכשיר בחו"ל? תודה רבה רבה רבה לעונים
-
- 95 תגובות
- 8k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171989.0 מצטער פשוט לא ענו לי שם אולי פה יוכלו...
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
טוב אז ככה לפי כמה המלצות כאן החטלתי שאם אני רוצה לשמוע סאוד נורמאלי בלי צפצוף עם הרסיבר שיש לי אני צריך לקנות כרטיס קול ולא להשתמש בכרטיס שיש לי בלוח אם. הלכתי לסניף הקרוב ביותר לביתי של KSP וקניתי את הכרטיס. חיברתי התקנתי את הדרייברים (שדרך אגב אני צריך להוריד להם עדכון ואני לא יודע מאיפה) ועדיין שאני מחבר את הכרטיס למערכת אחרי גובה מסויים של ווליום אני שומע צפצוף(שונה העומנם אבל עדיין מרגיז) ומה שיותר מרגיז זה שזה באותו ווליום בערך זה אפילו לא ירד מעט.. וזה לא בעיה בכבלים למה יש לי כמה כבלים בכולם ניסיתי ובכולם יש את הבעיה. מה שכן כשחיברתי לחיבור הלבן גם שמעו צליל הרבה יותר עם הפרעות אבל עדיין שמעו (וכאשר חיברתי את הרמקולים שלי ATP3 אליו לא שמעתי כלום) השאלה שלי …
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
הנה הם: 1) LOGITECH Z-5300 סביבות ה-1500 ש"ח... 2) Creative PRO GAMER G500 סביבות ה-1800 ש"ח... 3) Creative Megaworks סביבות ה-2000 ש"ח... מה עדיף מבין כולם? או שבכלל עדיף משהו אחר.. תודה מראש לעוזרים עריכה השימושים הם: למשחקים וסרטים וקצת מוסיקה... כרטיס קול יגיע בהמשך...
-
- 12 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין שני הנגנים האלה? מדוע ה 20 GB לא הרבה יותר יקר מה 5GB? מה שווה? : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40046 מה זמן הסוללה? האם אני יכול להשתמש בסוללה אחרת? למה יש לי סוללות AAA ממש טובות.
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי, אני ממש מתלבט בין שני המכשירים... ??? מי עדיף יותר? מה ההבדלים הבולטים? תמיכה בעברית? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הכרטיסים: Creative Audigy 2 ZS Bulk Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7730 ) לבין Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card ( http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2827 ) ?? ?? ?? ... (אני אף פעם לא ידעתי שיש שני סוגים ל Audigy 2 ZS רגיל...)
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה החדשה שהוכנה לא מזמן, והיא עדיין לא ענתה לי על כל מיני דברים. למשל אני עדיין לא יודע בדיוק איך לסדר את הרמקולים כמו שצריך. לפחות הרחקתי אותם מהקיר. השאלה אם זה יעזור הרמקולים לא ממש ברמה גבוהה אבל אני מרוצה מהם. אם אני אראה סרטון / תמונות של החדר תוכלו לעזור לי איך למקם את הרמקולים בצורה נכונה? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום נגן iRiver iFP-795 בחנות נאמר לי כי הוא יכול לשמש כ-disk on key, וכי ההקלטה היא ישירות בפורמט mp3. עכשיו ניסיתי לחבר אותו - והופתעתי לרעה: דבר ראשון, מסתבר שצריך להתקין איזו תוכנה ואח"כ דרייברים. מוזר ודי גרוע לטעמי, במיוחד מכיוון שהנגנים הסיניים הזולים של ה-300 ש"ח לא דורשים את זה. דבר נוסף - הוא מקליט בפורמט מוזר וצריך לעשות המרה ל-mp3 (שוב די גרוע כי יש נגנים זולים ופשוטים שעושים את זה ישר בלי צורך בהמרה). בכל מקרה, המחשב לא מזהה את ה-iRiver בתור disk on key. הדרך היחידה שמצאתי "לדבר" איתו היא התקנת התוכנה והדרייברים, ואז שימוש בתוכנה כדי להעביר אליו / ממנו דברים. זה די אומר שאני לא יכול להשתמש בו כ-disk on key משום שיש מחשבים שאי אפשר להתקין עליהם תוכ…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
למחשב יש רק lineOut אחד לכן כל פעם שאני רוצה להחליף בין אוזניות לרמקולים אני צריך להתחיל ולהתכופף מאחורי המחשב. יש למישהו פיתרון? אולי אפשר למצוא מפצל עם מתג שיעשה את העבודה אבל אני פוחד שיפגע באיכות הצליל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
חשבתי שה הכי מתאים לפה אז שמתי את זה פה.. יש לי מארז קומפיוקס 6A19, אוזניות סוני רגילות, ורמקולים 2.1 זולים של קריאייטיב. אני הכנסתי את האוזנית בפרונט איפה שהיציאות USB וחיכיתי כמו איזה טיפש שהאוזניות יפעלו.. עכשיו כמובן שזה לא קרה. איך אני מכניס את האוזניות ומתחיל לשמוע איתם ולא מהרמקולים (אין לי רמקולים במסך אגב).
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר ל iAudio X5L... זה נכון שאומרים שהוא יותר עבה מה X5 הרגיל?? ואם כן אז הוא גם יותר גדול?? וההבדל משמעותי?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
עקב כניסתי לעולם משחקי הרשת,חשבתי שכנראה עדיף אוזניות משולבות מיקרופון כדי לשחק ולדבר עם החברים. האם זה כדאי בכלל? או שעדיף להישאר עם רמקולים ומיקרופון רגיל? מישהו משתמש בכזה דבר? ואם כדאי אז על מה ללכת? נ.ב. התקציב עד 200 שקל.
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי לכולם, ברשותי הרכב הזה- Toyota corolla 2002 אני רוצה לקנות רדיו-דיסק חדש ולהחליף את מה שנמצא כרגע ברכב (מערכת מובנית ). הצלחתי לפתוח את המערכת הזאת: http://img140.imageshack.us/my.php?image=14030615391zu.jpg אבל יש שם חיבור שלא נראה לי שיתאים לרדיו דיסק רגיל (כי יש ברדיו הזה כניסות של טמפרטורה ושעון וכדומה). אז האם ניתן להחליף? אני חייב ללכת למתקין? אישית אני מעדיף בעצמי... תודה על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
ובכן, הכותרת אומרת הכול. מה ההבדל באיכות בין צריבת MP3 על דיסק לניגון במערכת סטריאו, בין 196KPBS ל128KPBS? האם יש הבדל ניכר? הוא ניתן להבדלה בקלות? תודה!
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-