עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by asafd,

שלום לכולם, יש לי בסלון מחשב, רסיבר וטלוויזיה מחוברים (כלומר המחשב משדר אל הטלוויזיה והרסיבר). אני רואה כך סרטים ושומע מוסיקה. יש לי עם זה 3 בעיות: 1. שני כבלים מתגלגלים על הריצפה 2. הרסיבר משמיע רעש סטטי מעצבן מאוד ואי אפשר להרים את הווליום לדרגות גבוהות בגלל זה (ייתכן שזו בעיית הארקה. לא מצליח לפתור את זה) 3. השליטה על ניגון סרטים ומוסיקה היא מהמחשב (שנמצא די רחוק מהספה והמקלדת האלחוטית של המחשב עצמו לא משדרת למרחק כזה) שקלתי לקנות סטרימר, אבל העלויות הגבוהות מנעו ממני עד כה וגם כי היה נדמה לי שאני צריך משהו פשוט יותר - רק לשדר סרטים ומוסיקה באופן אלחוטי מרחק קצר יחסית אל הטלוויזיה לחיבור HDMI. לאחרונה שמעתי על מכשירי "אנדרואיד על מקל" וגם על A9 Mini שנראו לי כפיתרון …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. לאחר שיחות רבות עם מנהל הפורום סקורפיון, הבנו שחסר לנו משהו בתפיסה - מגבר. מגבר שנמכר כמגבר 'נטו' יהיה מינימום מאוד חזק ואיכותי, ויעלה מינימום 1000 שקל. לעומת זאת, ראינו במערכות רמקולים למחשב מגברים פשוטים, וזולים מאוד, שלא נמכרים בנפרד, לאחר חיפושים לשרטוט למגבר קטן, מבוסס LM387, שאפשר 'להניע' בבטריות, העלינו חרס בידינו, אנא, כל מי שיש לו רעיון, תרשים, הערה חשובה, או מדריך, אנא פרסמו. (אנא, בלי ספאם, בלי ויכוחים סתומים וכו..)

• 14 תגובות
    • 4.4k צפיות
  3. Started by shimon23,

שלום אני מעונין לקנות את המכשיר הנ"ל, מישהו חודש ששווה להשקיע עוד הרבה כסף ולקנות דגמים יותר מתקדמים n707 למשל? ולמה? מישהו מכיר איזו חנות ברשת שמוכר את המכשיר הזה ומבצעת משלוחים לארץ?

4. Started by bizbuzy,

האם לדגם הזה יש חיבור USB למחשב ? במידה ולא , איזה חיבור למחשב קיים עבורו והיכן ניתן להשיג מתאם ובאיזה מחיר ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. רק רציתי לדעת מה באיכות גבוהה יותר מיני דיסק או דיסק רגיל. אני מתכוון לזה שאני קונה מחנות, לא מקליט. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by jean-paul,

יש לי מינידיסק של שרפ דגם 722 ועד לאחרונה הוא הקליט לי מעולה.אולם כרגע אני לא מצליח להקליט וגם לא לערוך ולא למחוק .הוא כל הזמן רושם לי שהדיסק שרוט והוא גם לא מצליח לשנות את טבלת הtoc (מקביל לטבלת fat ).איך אני יכול לתקן או איפה לשלוח לתיקון ,אם בכלל זה כדאי. ???

7. Started by motaboy,

סוני הודיעו על המינידיסק החדש, HI-MD מינידיסקים של גיגה כל אחד, 7 שעות הקלטה רגילה, ופי 2 ופי 4 מקום לפי כללי הLP. ביננו, מי ירצה LP כשאפשר יהיה סוף סוף להנות גם מים של מקום וגם מהאיכות המצויינת של הSP המקורי והטוב. אני לא מוצא את ההודעה הרשמית באתר של סוני, אבל בwww.minidisc.org כתבו על זה ותוך כמה שעות השיחה כאן http://www.minidisct.com/forum/showthread.php?s=&threadid=20006 נהייתה מטורפת

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. שלום יש לי מינידיסק מסוג Panasonic SJ-MR100 אני בא להקליט איתו ופתאום הוא נותן לי הודעת שגיאה "F-17" אני בודק בחוברת של המינידיסק וכתוב שמה ש F17 זה התקלה הבאה: "There is a problem with the magnetic head" מישהו יודע מה מקור הבעיה ויכול לעשות לי בנושא? תודה מראש.

9. Started by Bah_gots_pIII_450,

אחרי שראינו את יציאת דגמי ה N10/E10 היוקרתיים לכבוד 10 השנים הראשונות למינידיסק, עכשיו תורן של היחידות הזולות יותר. l MZ-NE410 MZ-N510 MZ-NF610 MZ-NF810

• 3 תגובות
    • 919 צפיות
  10. טוב אז אחרי שהדיסקמן MP3 הלא מועיל שלי בתקלקל סופית (סוףסוף) הגיע הזמן לקנות משו חדש. דיסקמן MP3 חדש ישר עף לי מהרשימה כי אני לא מסתדר איתם אז התחלתי לברר על נגני MP3. אלה עם הזכרון FLASH לא הספיקו לי אז פניתי למבוססי HD אבל אותם אין בארץ במחירים סבירים כמו בחו"ל..... אז התחלתי לברר על מינידיסק! אף פעם לא היה לי נסיון עם משו כזה אבל הוא נשמע פתרון ממש ממש טוב! בגלל התקציב המוגבל שלי ננעלתי על הדגם הזה: MZ-NE410 (המחיר הזול שמצאתי : http://www.tuki.co.il/details.asp?id=566&lead_id=&look= ) בקיצור יש לי כמה שאלות.. בקשר לדגם הזה: 1. אתם חושבים על הדגם הזה? הוא הכי זול מסדרת ה NET MD אבל נראה שיש בו את כל הפונקציות החיוניות (חוץ מהקלטה לא דרך מחשב שבזה אין לי…

• 34 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. Started by Kidney_stonE,

היי אנשים קניתי מערכת רמקולים 5.1 מדגם X530 של לוג'יטק עכשיו, אני חושב איך למקם אותם בחדר, זה דיי בעייתי, לא חשבתי על זה תכלס לפני הקניה יש לי טלוויזיה 29" בחדר, שדרכה אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב (מחוברת למחשב ב SVIDEO) הטלוויזיה הזאת נמצאת בערך מטר וחצי ממסך המחשב (19") אבל בזווית של 90 מעלות אליו בערך משהו כזה : (לא מדוייק במידות, לפי העין ולא לפי סרגל או משהו) כלומר כשאני רואה משהו ב TV אני בד"כ שוכב במיטה, מול ה TV וכשאני מול המחשב (למשחקים בין היתר) אז אני מול מסך המחשב, בזווית 90 מעלות לזווית שבה אני צופה ב TV איך למקם את הרמקולים ? האם קיים למשל פתרון תוכנתי שמשנה את תפקיד הרמקולים במבצבים שונים ? הרמקולים אמורים להיות פתרון סאונד לחדר כלומר גם לסר…

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  12. שומע היום את הפסקול של שר הטבעות 3 (שאגב אחד הטובים בכל הזמנים) ושל שודדי הקריביים 2. ושמתי לב שרוב הסאונד מגיע מאוזניה ימין. האם זה חד משמעית אומר שרוב הכלים הוקלטו בצד ימין של הבמה? כמו כן הווקאלית הראשית ממש מולי. אני טירון בכל העניין כמו שאתם יודעים עריכה: דיון מעניין בהד-פיי העוסק ב Sibilance של DT880&DT990 הראו בו את הגרף הבא

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by AdamS,

היי... ראיתי בהרבה תמונות וסרטונים באינטרנט שהסאב וופר של המערכת נמצא על חתיכת קרטון או משו דומה. זה משו חשוב או שזה סתם ככה? כי אצלי הוא יושב על הריצה ורציתי לדעת אם זה משנה משו? תודה רבה..

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by DAVIDD,

http://img470.imageshack.us/my.php?image=15ac.jpg טוב הינה החדר ^^ איך למקם את הרמקולים הכי טוב?

• 11 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by eegg,

אני הזמנתי את ה Logitech x530 ורציתי לדעת איפה המקום הטוב ביותר לשים את הסאב הנה תמונה של החדר: פה הסאב הישן לשים גם את החדש שם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by spiidx117,

אהלן, קניתי מערכת חדשה ויש לי קצת בעיה עם המיקום של הסאב , הנה תמונה - כפי שאתם רואים, איפה שאני יושב, מול המסך, יש מדף קטן ולא מתאים לסאב גדול ... (מה שיש עליו זה צעצוע) האפשרות הכי טובה שלי היא למקם את הסאב איפה שנמצא הפח (מימין צמוד לשולחן) אבל אני פוחד שהאיכות שמיעה תהרס. מה אתם חושבים?</blockquote>

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by qwerty1987,

עם הסאב הגדול מגיע פתק המתריע ממיקום מכשירים אלקטרוניים ברדיוס של 60 ס"מ ממנו. עם זאת, כבר זמן מה שהראוטר נמצא ממש עליו, ואין שום בעיות. השאלה היא האם מדובר בכסת"ח (שרלוונטי למסכי CRT), והאם ניתן למקם את מארז המחשב ליד הסאב?

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  18. אהלן, אני מחפש מערכת רמקולים לחבר ל-HTPC חדש בסלון. משיקולי מקום, אין לי אפשרות לשים סאב על הרצפה מבלי שהוא ממש יבלוט ויפריע, ולכן האפשרות היחידה היא לשים אותו בתוך ארונית מתכת שעליה יושבת ה-TV. רציתי לשאול האם הדבר יפגע משמעותית באיכות הסאונד, או יגרום לרעידות מרעישות? אם כן, אני מניח שאני אסתכל על אפשרויות של 2 רמקולים בלי סאב. תודה חברים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by davidreznic,

היי. התחדשתי לי ברמקולים X-230, יש לי שאלה לגבי הסאבוופר. יש לו גריל בצד ונראה שמשם יוצא הקול, אבל הוא נמצא בצד. בצד ה"יפה" יש רק את הפתח לכניסת אוויר. הסאבוופר מונח מתחת לשולחן עם הצד ה"יפה" מופנה קדימה (לרגליים), סבא שלי טוען שהצד עם הגריל אמור להית מופנה קדימה. מה נכון?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by ori14,

שלום לאחרונה מיקמתי מחדש את הסולו 6 שלי, יש שיפור גדול אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את בעיית הבס אצלי. אז ככה- הבס יוצא די מרוח ומוגזם בתדרים הגבוהים יותר ולפעמים לא מספק (תוף באס נשמע חסר נפח ומת וגיטרה באס מגמגמת בין תדרים כלומר רק בחלקם שומעים) או חזק מדי בתדרים הנמוכים יותר (גיטרה בס מהדהדת בתדרים הנמוכים מאוד, אני מניח שכאן זה כבר תלוי בהקלטה) הוא מאוד מעייף את האוזן. כרגע המיקום הוא ככה https://picasaweb.google.com/101482066480014312009/Pics#5618797340962027586 את המרחק מהקיר האחורי ניתן לשנות ושיניתי די הרבה (בין 30 ל50 CM), אבל אני בכל זאת לא מצליח להפטר מהבעיה, הרמקולים מוטים מעט לכיוון עמדת ההאזנה אם זה משנה. איך אני יכול לגרום לבס להמרח פחות ולהיות מדויק יותר? ושל…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  21. Started by CheNit89,

שלום, יש לי מערכת 2.1 של קרייטיב (inspire 2500). יש לי אותם כבר כמה חודשים, ואני לא יודע בדיוק איפה למקם אותם על השולחן. כרגע הסאב נמצא מאחורי המסך (הטרנספורמר על הרצפה), לפני כן הוא היה על המארז. אני מעדיף שלא לשים אותו על הרצפה בגלל בעיות אבק וגם זה שאני כל פעם אבעט בוא. שני הקטנים נמצאים משני צידי המסך. צירפתי תמונה כדי להמחיש את, http://img81.imageshack.us/img81/326/img00072kr.jpg. אז איפה הכי טוב?

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  22. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מערכת ישנה של JVC ששומעים בה טוב מאוד אז החלטתי לחבר אותו לטלויזיה בנוסף לרמקולים המובנים בטלויזיה השאלה איפה למקם. הסלון שלי נראה בערך ככה: http://i16.tinypic.com/2dtdnd4.gif ואם אני צריך בערך 10 מטר כבלים אז איזה עובי לקחת??

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  23. Started by davidreznic,

יש לי את X-230. יש סאב ושני לויינים. בחוברת של לוג'יטק כתוב שהרמקול עם הכפתור הדלקה צריך להיות מצד ימין. זה באמת משנה?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. Started by z999,

שלום, בימים אלה אני מתכנן שולחן מחשב חדש שיחליף את השולחן הנוכחי שלי. ניתנה לי ההזדמנות הלא שכיחה לבנות שולחן שיתאים לי בדיוק, ארגונומית ואקוסטית. אני מתכנן ביחד עם השולחן לקנות גם רמקולים, microlab solo 6/7 (כנראה ה6, החדר שלי לא כזה גדול). מה המיקום האידיאלי לרמקולים האלה? אני יודע שיש להם באס רפלקס שאומר שאני צריך להרחיק אותם מהקיר, ובגלל שהם גדולים אני צריך גם להרחיק אותם ממני, מה שזמין אצלי בחדר (השטח הריק, בלי מיטה וארון) הוא 1.7X2.4 מ', מה יהיו המידות האידיאליות למיקום של רמקולים? מה צריך להיות הגובה של הסטנדים שלהם? כמה גדול צריך להיות השולחן? (אני רוצה משהו עמוק, נמוך וארוך, שיהיה בו מקום לדברים מעבר למסכים+רמקולים ושיהיה נוח לישיבה) וגם, אני חושב שלחדר בגודל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים