אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
כי הוא נשרט בקלות ? נייקי ואפפל הכינו לכם הפתעה נעימה : http://www.bit-tech.net/news/2006/05/24/Nike_iPod_kit_adds_Apples_Nano_to_essential_train/
-
- 14 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מתכוון , מי הם סוגי האנשים שיצטרכו כזה דבר כי לפי מיטב ידיעתי אני לא (או שכן ?) . בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לאתר את היבואן בארץ של המוצרים של חב' - Behringer. מי מכיר מי יודע . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי inspire 5300 ונשבר לי הvolume controller לדעתי היבואן יכול לעזור לי אם למישהו יש רעיון אחר מאיפה אני משיג controller חדש אני פתוח להצעות תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש שני אתרים שזיהיתי כרלוונטיים: www.i-river.co.il www.arcadia.co.il איזה מהם הנכון? או שאין?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
מישהו יודע? כי אני רוצה לשאול אותם אם עומדים להביא את סדרת הרמקולים החדשה שלהם..
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
? כל מי שרוצה שיגיב מי שלא שלא יגיב כי אז הספירה של מס. האנשים תיהיה יותר קשה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אני הגעתי למסקנה שאין טעם לכסוך עד שנה הבאה ל5.1 ואז ליקנות כ.קול נורמלי, אני אקנה 4.1 טוב ועוד חודש כ.קול נורמלי. לגבי כ.קול אני רוצה ליקנות CREATIVE LIVE 5.1 אלה אם תשכנעו אותי אחרת.אני מיתכוון ליקנות אותו ב150-200 גג אני ממש מיתלבת בין שני המערכות, אומרים Z-540 יותר איכותיים אבל אני לא שמעתי הבדל ממש גדול למרות שיש בינו לCREATIVE 4400אני אקנה את אחת מהן ב500 (יש צדק בעולם)אבל אני ממש מיתלבט איזו מהן??? בבקשה עזרו לי אני אבוד אני רוצה ליקנות בהקדם האפשרי אני אקנה עד סוף החודש כניראה מקסימום חודש הבא בתודה THE GYVER
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=451499 יש שם פרטים חסרים אבל העוצמה הכוללת נשמע סבבה בנתיים.. למישו פה יש אותם ? או מכיר או יודע פרטים נוספים ??
-
- 2 תגובות
- 600 צפיות
-
-
היי. אני מחפש זוג רמקולים למחשב ולטלוויזיה. חשוב לי שהרמקולים יהיו: 1. קומפקטים יחסית [לדעתי הגודל של ה- SOLO 6C גדול מידי]. 2. שהסאונד שלהם יהיה פתוח ומפורט כמה שיותר. שיקיף אותך, ושיהיה כמה שפחות עמום ו"muddy". 3. שהמערכת תשמע טוב גם בווליומים נמוכים, ושבאס [\סאב] לא יהיה מטורף, בגלל השכנים. [במידה ואני מנמיך אותו אם אני רוצה לראות סרט בלילה - אז שהוא לא יפגע בחוויה הכללית של הסאונד]. נחשפתי לרמקולים של MICROLAB, אבל אין לי מושג איך הסדרה שלהן הולכת. יש רמקולים שהם שיפור של גרסה קודמת [חלק עם שלטים חדשים ובלאגנים כאלה, שבעזרתכם אולי אוכל להבין מה צריך\עדיף לקנות מבחינת גרסאות], וגם יש בגדול את כל הסדרה של ה-SOLO לעומת ה- FC שאין לי מושג מה קורה איתם בדיוק. בקיצו…
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אז את הימני לא בעיה, רשום. הצילום שם רק לצורך מתן קנה מידה. אבל השמאלי? דור ויוסי, אתם כמובן לא יכולים להשתתף ולפני שתתחילו להתלהב, מה שכן נמצא בקופסא במצב מאוד לא טוב ודורש החלפה של פחות או יותר כל חלק אפשרי ולכן יישלח בעתיד הקרוב חזרה ליצרן לצורך התיקונים הדרושים. אז, ניחושים? דגם מדויק יספיק Anatoli.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בחיבור אלחוטי האם ניתן לראות סרט עם כתוביות בעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אז אני צריך עכשיו כרטיס ללפטופ שעדיף שתהיה לו יציאה נורמאלית לחיבור לאוזניות, והכי חשוב, תמיכה ב-DDL. אני מכיר 2 כרטיסים כאלה. ה-U1 של ASUS, ועוד איזה כרטיס שלצערי ברח לי השם שלו (ולא היה לו חיבור אוזניות איכותי ממילא). האסוס עושה את מה שאני צריך (לפחות על הנייר), הבעיה איתו היא שהוא לא ממש זול, ואני בספק עד כמה הוא יציב/יזכה לתמיכת דרייברים כיוון שאף אחד כמעט לא קנה אותו. אם מישהו מכיר אישית את ה-U1, ויוכל להרחיב, או שמכיר כרטיס אחר שמתאים לשימוש שלי, אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
-
שלום .. אני רוצה לירכוש אוזניות in hear מקצועיות בסכום של בערך 500 שקלים אני חובב באסים ושומע רוב הזמן שירי דאנס ופופ ( ממצעד הבילבורד ) ולעיתים אני שומע ראפ והיפ הופ בפורמט flac או 320 kb ויותר לפעמים קאנטרי עד רוק אשמח אם תעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה בתודה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
חבל שהוא בצרפתית (חבל לכם אני לומד צרפתית) http://www.generationmp3.com/?page=2 אתר מעולה
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוהצ אולי לקנות את הרמקולים האלו ורציתי לשמוע ביקורת עליהם, אני יודע שיש גם את ה- ATLANTIC 400 שהם יותר חדשים מהוולדוס אבל אמרו לי שהם פחות טובים. אז יאללה תמליצו...
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות mp4 שינגן סרטים באיכות סבירה במחיר של עד 800 ש"ח......ואני לא ממש מבין בדברים האלה אז אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ממצב אחים שלי שמעו לא מצאתי פורום מתאים יותר חחח , אם הוא לא מתאים אז תעבירו אותו למקום הנכון.... עכשיו שמעו לכל האלו שלא רוצים לבזבז 150 שקל פחות או יותר על כבלים "מקצועיים" יכול לבנות כבלים פי שתיים מקצועיים ואיכותיים... רק אם אנשים ירצו אני אפרסם . התקציב לכבל מקצועי אודיו +וידאו יכול לעלות מקסימום 90 שקל תלוי איך תרצו וכמה תרצו להשקיע כמה שיותר כסף יותר איכותי.. שכל אחד ירשום מה התקציב שלו ומה האורך שהוא רוצה וגם איזה איכות הוא רוצה ואני יעזור לו לבנות כבל מקצועי..!!!
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
במטוס חזרה לארץ שמעתי עם האוזניות עם הIRIVER של חבר בקיצור הם נשארו בכיס והתמונה למעלה מספרת את ההמשך אחרי שהם יצאו הם היו נקיות יותר ממה שאני זוכר (שעווה) אחרי יום חיברתי לנגן ושמעו בהן מצוין זכור לי שצד אחד היה יותר חלש כנראה מהיסתמות ועכשיו שומעים מצוין מומלץ לכל מי שרוצה לנקות אותם!! הוראות: לשים בכיס של מכנס (של דגמ"ח שנסגר , חשוב!) ולזרוק למכונה לשים על תוכנית עדינה 40-30 מעלות ולקוות לטוב ד"א IPOD shuflle עמיד בנפילה לתוך אסלה (כשהוא פועל)
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הנה המידות המצויות בלינק של אתר החברה Height: 2.7 in Width: 4.12 in Depth: 0.866 in Weight: 112.8 oz איך מתרגמים את זה לסנטימטרים ולגרמים(רק את המשקל)
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום באיזו דרך ניתן לנקות עינית של מכשיר DVD ? האם המידיות לניקוי עם חומר נוזל (דוגמה בקישור) מתאימות ? http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=14288 המלצות כל שהן.... תודה.
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-