עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by m0sh,

טוב אני יודע שיש אחריות לכל החיים של iRiver והדיסק הקשיח שלי עושה לי בעיות...אני רוצה לשלוח אותו לטאיוון כי קניתי אותו בארהב אז רציתי לדעת מה אני צריך לשלוח ואיך הכי כדאי... ודבר שני...אני מודע למחיר שזה יעלה ככה שאולי עדיף ללת ליבואן בארץ שיטפל בזה...כמה זה יעלה לי? תודה...

• 13 תגובות
    • 935 צפיות
  2. Started by scylla,

בזמן האחרון אני מתלבט הרבה האם לקנות מחבר H340 ב900 ש"ח, ללא באנדל, או לקנות מכשיר חדש מהחנות בתקציב של 500-900 ש"ח. הדרישות שלי למכשיר: עיצוב יפה. מסך צבעוני, עדיפות לגדול עם הצגת תמונות ו\או וידאו. זכרון של 1GB+ אוזניות נחמדות. ואיכות סאונד טובה לשדרוג עתידי של אוזניות. אני קורא המון ביקורות והמון דיונים פה, ואני מתבלבל ומשתגע בין כל הדגמים של IAudio, IRiver, Mpio וכו'. אני רוצה נגן איכותי שישמש אותי לשנים רבות, אבל מצד שני אני לא פריק גמור של טכנולוגיה אבל עם ההיצע של הנגנים בשוק קצת צורם לי לקנות נגן יחסית פשוט שנראה מבחינת עיצוב ותצוגה כמו נגנים ג'נריים. בתודה מראש, אופיר.

• 46 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. טוב, בשיטוט בEBAY מצאתי שיש חנויות שלוקחות אוזניות יחסית פשוטות כמו הKOSS SPARK PLUGS, ושמות עליהם את הגומי האוטם של Etymotic ER4-14. מה אתם חושבים על זה? לינקים למכירה: http://cgi.ebay.com/Koss-The-Plug-Etymotic-ER4-Hybrid-Isolation-Earphones_W0QQitemZ9706155764QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem http://cgi.ebay.com/Etymotic-Skullcandy-Hybrid-Smokin-Buds-White_W0QQitemZ9705736098QQcategoryZ73841QQcmdZViewItem איזה אוזניות יותר מומלצות מבין השניים (כלומר שווה לשלם עוד 10$ בשביל היקרות) והאם יש לכם המלצה יותר טובה בתחום של 120-150 שקל ?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by oba3k,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות שאפשר יהיה לשמוע בהם בווליום סביר באיכות טובה, גם במכון כושר, או ברחוב שעובר אוטובוס לידי. אני מבין שאני צריך לחפש משהו כמו EAR BUD. תקציב? כמה שיותר נמוך. לא נראה לי אני יוציא יותר מ250, אבל מעדיף להוציא פחות אפילו. אני לא אודיופיל חשוב לי רק לא להרוס לי תשמיעה. איך הKOSS SPARK PLUGS? ואיזה חנויות בארץ מוכרות אותם?

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  5. שלום! אני צריך עזרה בבחירת אוזניות. השיקול המרכזי והכמעט בלעדי הוא איכות הסאונד. אני מתלבט בין: koss portapro sennheiser cx300 sennheiser px100 מה עדיף? ואיפה הכי כדאי לקנות באיזור חיפה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. זה נגן טוב ואיכותי והאוזניות שבאו איתו נשברו אז אני רוצה אוזניות טובות ואיכותיות קטנות שנכנסות לאוזן ובריאות לאוזניים .... אני מאמין שאני מוכן להשקיעה אליהם 200 250 ש"ח עם זה כמובן שווה את הכסף שלו .............. תודה רבה לעוזריםםםםםםםםם!!!!!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by K0sTa,

תגידו מה ההבדל בין כל כרטיסי הקול ? התחל מהכי זולים ועד הכי יקר

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  8. Started by PROSK8,

שלום אני מחפש אוזניות של DJ ומגבר הכי טוב שיש במחיר של המגבר בין 1000 ל3500 שקל ושהאוזניות יכולים להכנס לאיפוד NANO

• 14 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by e-d-a,

היי מי שזוכר אני פתחתי את הדיון הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=172068.0 בקשר לאיזה נגן כדי לי לקנות, ואז ראיתי אצל חברים נגנים pmp אחד של ארקוס AV400, ואחד ארקוס ג'ימיני 402, ועוד אחד של סמסונג, זה נראה לי הרבה יותר טוב ונראה לי יענה על כל הדרישות שלי (כמו שראיתם יש לי הרבה) בדגם 402 ראיתי שהוא שם עברית מלאה ממש להכל (הדגם 400 של צרפתי אחד ככה שהכל היה בצרפתית מלאה), וגם אהבתי את האפשרות שאפשר לסדר שם הכל בדיוק כמו במחשב (ולא בצורת ID3 TAG), עכשיו נראה לי שבכל הדגמים של ארקוס זה ככה עם העברית. חשוב לי גם שיהיה לו מוצר כזה כמו זה http://www.podsplus.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=90 בכל מקרה בתחום הזה אני ממש לא מבין ומחכה להמלצ…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by fog,

יש דרך לתקן את זה? יש לי אייריבר H10 6G

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  11. שלום לכולם, החלטתי לקנות נגן חדש כי התמיכה של Rio (או מה שנשאר ממנה) על הפנים והנגן לא מוכן לקלוט זכרון למרות שהוא אמור לקלוט... בכל מקרה, מצאתי כמה אפשרויות במסגרת התקציב שלי (בסביבות 800 שקל) ואני אשמח אם תדרגו אותן ותמליצו על נגן מביניהן: 1.SanDisk Sansa E140 1GB 2.SanDisk Digital Audio Player 1GB 2.Iriver IFP799 1GB 3.Creative Muvo v200 1GB 4. IAudio G3 1GB 5.SanDisk Sansa M230 1GB 6.IAudio U2 1GB 7.Creative Muvo Slim 1GB 8.Creative Muvo TX FM 1GB תודה רבה לעוזרים

• 73 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by jean-paul,

רכשתי טלויזיה חדשה מסוג toshiba 29cz8 יש לי שני סוגי חיבורים ל dvd מה עדיף? יש לי גם אפשרות לשידור פרוגרסיבי

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  13. חבר שלי מוכר את המכשיר ורציתי לדעת כמה שווה לשלם עליו ואיך המכשיר באופן כללי, למישהו שלא ממש מבין בנגנים. הוא אמר שהטעינה היא רק דרך המחשב ככה שזה קצת בעייתי, אבל הבנתי שבפחות מ100 ש"ח אפשר לקנות מטען USB לחשמל. בכל אופן כל פרט שיכול לעזור על המכשיר יהיה טוב! בתודה מראש, אופיר.

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  14. יש לי נגן X5, ואני מעוניין לקנות אוזניות בתקציב 80$ מאתר בחו"ל, בעיקר לשמיעת מטאל. אני מעדיף אוזניות שמתלבשות על האוזן, לא נוחות לי אוזניות כפתור. כמובן שיהיו מתאימות לשימוש מחוץ לבית. לא חשוב לי פתוחות או סגורות, העיקר איכות השמיעה. על איזה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 622 צפיות
  15. Started by mZ-,

היי.. אני מתלבט כרגע מה לקנות..אני רוצה לקנות רמקולים..עדיף של Altec Lansing.. אני מתלבט בין הATP3 שלהם לבין ה4121..יש ביניהם הבדל אומנם של 150 שקל אבל הרבה אומרים לי שלמרות שהATP3 זולים יותר וישנים יותר הם טובים יותר.. מה ההמלצה שלכם?

• 2 תגובות
    • 476 צפיות
  16. שלום לכולם, רציתי לצ'פר את הנגן שלי בג'יגה זכרון (והבנתי שהוא תומך בכך), אבל לאחר שהכנסתי את הזכרון גיליתי שהוא לא מזהה אותו בכלל... בנגן עצמו הוא מזהה 16MB נוספים (לא שזה ממש עוזר) במקום הפנוי, אבל כשאני מנסה להעתיק מוזיקה הוא מאפשר עד 128MB (כמו שהנגן מאפשר בלי תוספת זכרון). ניסיתי כבר את הדברים הללו: 1. עדכון קושחה לנגן. 2. עדכון דרייברים. 3.פירמוט של הנגן. תוכלו לייעץ לי מה לעשות? תודה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by omri_ro,

עידכנתי את הFW בנגן של אחותי ועכשיו אין לי עיברית מאיפה אפשר להוריד FW עם עיברית? תודה נ.ב אציין שלפני שעידכנתי היתה עיברית ועכשיו לא קיימת האפשרות בכלל לבחור עיברית בתפריט השפות

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by ELiA,

חיברתי את המחשב ל- TV ועכשיו המסך של ה TV נראה כאילו הוא המשך של המסך הראשי הנה תמונה שתראה את המצב: http://img236.imageshack.us/img236/7606/150015001488151315014kd.jpg עכשיו אני רוצה שהמסך של ה TV יראה בדיוק אותו תמונה כמו של המסך הראשי איך מבצעים את זה?

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. Started by D-M-X,

איזה אתרים ישראלים עם פורומים טובים ואתגרי צילום יש (חוץ מצפה )? סליחה טעות להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  20. בשעה טובה הגיע למעוני הסנסה היום:(הגיע תוך 5 ימים מיום ההזמנה) האריזה מכילה:אוזניות מסוג EarBuds,כבל USB מקוצר,דיסק תוכנה,מדריך מהיר,רצועת יד+נרתיק ניילון,סוללת AAA וכמובן הסנסא עצמו,ועוד כל מיני שמונצ'עס... הנגן בעל משקל מאוד מזערי וגודל קומפקטי יחסית: הנגן ליד הטלפון שלי(העגלתי,חייב לציין): הנגן ליד תעודת זהות: האוזניות:תמונה של האוזניות החשות איכותיות,כאופייני לEarbuds,מגיעות עם במספר גדלים: האוזניות:האוזניות פשוט מזעזעות וצורמות בגבוהים,במידים הן פשוט לא משהו הצליל מאוד אבל מאוד לא טבעי ואם יש משהו טוב לומר עליהם זה דווקא הבאס כן כן הבאס שלהן מאוד נחמד די נמוך ומודגש(כנראה בגלל האיטום).והנוחות:פשוט לא אהבתי,ההרגשה היא כאילו חונקים אותך מהאוזניים וגם הן גורמות…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oba3k,

הייתי מחזיק מאושר של סנסה E140, אבל גנבו לי אותו. אני קונה מחר נגן חדש. אני רוצה רק פלאש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקחת תסנסה סידרה C, או תNANO. הבעיות העיקריות שעולות מNANO הם שלפי מה שאמרו לי, הוא לא משמש כדיסק און קי, אי אפשר להחליף לו סוללה ואם היא נגמרת זה תהליך ארוך ויקר שכולל משלוח לארה"ב, ושחייבים ITUNES. האם זה נכון? האם הNANO מציג וידאו? האם חוץ מלמראה יש לNANO יתרון על הסנסה?

• 81 תגובות
    • 7.6k צפיות
  22. שלום יש לי את המקולים creative inspire t7900 שמתי אותם על הקירות אבל שני האחוריים לא מגיעים עם הכבלים שלהם מה שחסר לי זה עוד איזה מטר\ 2 מטר לכל אחד מהם כדי להגיע לסאבוופר אני חושב שזה כבלי rca שלכל אחד יש אדום ושחור שנכנסים ברמקול ובצד השני יש rca זכר אז השאלה שלי האם בראשון לציון והסביבה יש חנות שמוכרת כבל של מטר או 2 מטר שבקצה אחד יש לו rca נקבה ובצד השני יש לו rca זכר כדי שהם יגיעו לסאב? אני חיפשתי בחנויות ולא מצאתי תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  23. Started by g_s,

אני נוסע מחר לניו-יורק ואני יהיה ב B&H מישהו יכול לעזור לבחור את האוזניות הטובות ביותר :s05: מכאן- http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?A=search&Q=&b=277&mnp=0.0&mxp=0.0&shs=&ci=1634&ac=&Submit.x=19&Submit.y=7 ההתלבטות שלי היא בין HD202 ל HD457 אם למשהו יש דעה אחרת אני ישמח לשמוע התקציב הוא 35$ תודה

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  24. חשבתי על ה logitech x530 איך הם? תודה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.