עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by sheffi9,

השימוש יהיה לגיימינג אם זה משנה. הדרישות:יופי חשוב מאוד, לא צריך אלפי רמקולים קטנים, גג ארבע. סראונד 5.1 תקציב 400 ש"ח אם חובה אז אפשר חריגה קטנה...

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lior007,

היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  3. Started by Asaf.Y,

אני מחפש מגבר של : 1.דנון 2.הרמן קרדון 3.מרנץ 4.ימאהה (לפי עדיפות) ואני מחפש רמקולים של: JBL BOSE אנסיניטי (אם ככה כותבים את זה) מישהו יכול עזור לי? עד 3500 ש"ח . תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מחפש מערכת למחשב 2.1,זה ישמש בשביל לישמוע מוזיקה סרטים,ומישחקים,האיכות של הסאונד מאוד חשובה גם איכות הבאס כי אני שומע מוזיקה עם הרבה באס.

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by DarkSight,

שלום אני מחפש רמקולים אלחוטיים שיהיו ללא סוללות ואני מעדיף שיהיו מחוברים לחשמל כך שאני יוכל לשים אותם במטבח ולחבר לחשמל וכמובן שהמוזיקה תגיע מן המחשב :] ויש קירות בדרך אז שתהיה קליטה נורמלית! תודה לכל מי שימצא משהו כזה חחח

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by yarivot26,

אני מחפש רסיבר שיעבוד עם החיבורים הבאים: כניסת HDMI - בשביל PS3 כניסת DVI / - בשביל המחשב כניסת Component - ממיר דיגיטלי כניסת אודיו לחיבורים ממחשב ואני צריך יציאת DVI / HDMI ויציאה לרמקולים 5.1 אני לא יודע מה טווח המחיריםבשביל רסיבר כזה, יש לי 2000 ש"ח אבל אני לא רוצה ממש להוציא הכל. אני פשוט מחפש משהו שיעבוד טוב וכמו שצריך ואמין. במידה ויש מכשיר מומלץ שיש בחו"ל ואין בארץ אז גם אפשרי כי יש סיכוי שההורים שלי יהיו בניו-יורק בקרוב.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  7. Started by a-v-i,

היי, http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=40545 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=250&CategoryID=185&Page=1 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=251&CategoryID=185&Page=1 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=11134 מי מבין הבאים עדיף? השימושים הם מוזיקה בעיקר, מעט סרטים.. התקציב הוא בערך 1300 ש"ח, אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה יש. מבקש לא להציע משומש ולא מגבר סטראו... אני צריך רסיבר. אם ישנן עוד הצעות שלא הופיעו פה, אדרבה תודה מראש

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  9. שלום רב, אני מחפש רסיבר ורמקולים 5.1 שבסה"כ יעלו 4000 שח'. המטרה היא צפיית סרטים באיכות HD/BLURAY בסלון של הבית. אני מעוניין שהרסיבר יתמוך ביכולות הסאונד של פורמטים מסוג הנ"ל (והבנתי מבדיקה שיש המון כאלו). אני מחפש לחברו לסטרימר מסוג XTREAMER PRO. אודה לעזרתכם, ואם צריך להוסיף לתקציב אז עד עוד 500 שח' בלבד. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מחפש רסיבר 5.1 ושני רמקולים מדפיים בתקציב 2000 ש"ח בהמשך אני יוסיף לו עוד 2 אחוריים סנטר וסהב וואפר אז אני צריך מחירים של 2 רמקולים מדפיים + רסיבר 5.1 עוד 2 רמקולים מדפיים סהב וסנטר (מחיר של כול אחד בנפרד ..) לא קונה יד שניה תודה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by (iriver H10),

רסיבר למוזיקה באיכות הכי גבוהה עד 2000 שקל. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by TeaTime,

דרישות חשובות: 3 כניסות קומפוננט לפחות, 2-3 כניסות אופטיות, HDMI יהיה נחמד אבל לא חובה השימוש העיקרי שלו הוא בשביל סראונד מה360, וכתחנת חיבורים לטלויזיה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. מדובר במערכת הזאת: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7032347&type=1&product=1&= אני יודע שתגידו רמקולים זוועה חברה אבל זה מה יש ולא משנה כבר... עכשיו השאלה ... נגיד והיתם רוכשים את הרמקולים האלה .. עם איזה רסיבר הייתם משלבים אותם? בתקציב עד 1700 שקל...

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. שלום לכולם . מחפש רסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 16.7k צפיות
  15. Started by sinsonik,

שלום רב, ברצוני לרכוש רסיבר חדש לבית שלי על מנת לחבר לטלוויזיה בסלון, לשמוע קצת מוזיקה ולראות סרטים (חשוב שיהיה קורא דיסקים) התקציב שלי יחסית מוגבל (סביבות 1500 שקל) ואני מחפש בסך הכל רסיבר שיעשה את העבודה כמו שצריך (לא מחפש משהו לא נורמאלי) בכל מקרה הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי 3 דגמים נחמדים והשאלה שלי מה לדעתכם עדיף לרכוש ואם בכלל הדגמים האלה מומלצים או שאתם יכולים להמליץ לי על דגמים יותר טובים בסביבות המחיר שאני מחפש.. תודה רבה מראש 3 הדגמים : http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=e-amplifier&modelsid=798828,742020,744232

16. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  17. Started by sinsonik,

שלום לכולם, אני מחפש רסיבר או משהו מאוד מאוד פשוט, יחסית פרימיטיבי ואני לא יודע אם בכלל קיים: בעיקרון כיום אני מחבר למחשב שני זוגות רמקולים אחד שהוא 2.0 ואחד שהוא 2.1 (שונים לגמרי משני חברות שונות) בחיבור רגיל (aux 3.5) על ידי מפצל AUX פשוט שקניתי בכמה דולרים באינטרנט. (דוגמא: http://www.ebay.com/itm/20cm-3-5mm-Stereo-Jack-Y-Splitter-Cable-Headphone-Earphone-Aux-Adaptor-GOLD-/350841060161?pt=UK_MP3_Player_Accessories_Cables_Adapters&hash=item51afc1bb41) הקטע הוא שזה לא ממש איכותי כל הזמן מתנתק וגם אם אני רוצה לשלוט על ווליום במחשב אני אצטרך לשנות גם לרמקול הראשון וגם לרמקול השני.. בקיצור סיבוך ולא פתרון שמספק אותי. מה אני מחפש? אני בסך הכל רוצה לחבר אותם למין מכ…

18. Started by matan007,

שלום, מעוניין ברסיבר חדש בתקציב עד 3500 ש"ח. שייתמוך בכל הפורמטים העדכניים. ברשותי ההרכב הבא כרגע: ידמיים peerless lord 15 אחוריים peerless sr 377 סנטר קדמי/אחורי (יש לי 2) peerless gold ct 650 סאב אקטיבי fidek fsw 312-ex רסיבר (נוכחי) yamaha rx v640 מעדיף קנייה מאמזון ארה"ב/גרמניה כדי לחסוך. עדכנו מה משתלם כיום?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. הרסיבר ישמש בעיקר למוזיקה ובהמשך גם קצת לקולנוע ביתי. ה-KRF-V6060D של קנווד עולה בוואלה-שופס 2000 ש"ח. שווה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום אני מחפש רסיבר בעל חיבור בלוטות' שאפשר לחבר לטלפון בשביל מוזיקה בנוסף עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 500 ש"ח. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. היי אני מחפש רסיבר פשוט שיתמוך HD וזהו בעיקר... אני מתכוון לחבר אליו את המחשב, PS3, טלויזיה וזהו.. לא משהו מעבר... לא מתכוון לקנות בשבילו רמקולים מטורפים אלא להשתמש במה שיש לי עכשיו (רמוקלים של מערכת AIWA מיני סטריאו ישנה..) יש המלצות?

22. Started by manga05,

שלום לכולם, הרסיבר שימש אותי רק לשלושה דברים פשוטים : 1. לשמוע שירים במחשב (דרך כבל PL to 2xrca) 2. לחבר את הטלויזיה לרמקולים 3. לשמוע רדיו מודל רסיבר : Rotel AM/FM Stereo Receiver AX-850 הרסיבר היה מחובר לשני רמקולים גדולים רצפתיים של חברת Wharfedale עם הנתונים הבאים : Model number 308 (or 306 - hard to see) nominal impedence (ohms) : 8 amplifier requirement (no clipping) : 15W to power handling Power handling (programme) : 85W sensitivity (2.83v @1m) anecholc : 92 Frequency range min to max : 40hz to 25khz cabinet internal volume (litres) : 21 drive units : bass (mm) : 200 mid (mm) : 110 treble (mm) : 20 Maximum SPL (dB) : 111 המערכת הזו החזיקה 20 שנה (ואני קיבלתי אותה…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  23. שלום רב לכולם, לאחרונה הזמנתי את הזוג רמקולים של Cerwin Vega VE12-F. אני מתכוון להשתמש ברמקולים יותר למוזיקה מאשר סרטים, ביחס של בערך 80/20. התקציב שלי נע בסביבות 3000 +, לא מחפש משהו בומבסטי מידי, מחפש משהו שיעשה את העבודה ויעבוד גם עם הפורמטים חדשים למיניהם. תודה לכל העוזרים שבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מחפש כבר הרבה זמן רמקולים שיתאימו לי מחשב וכניראה לי מצאתי כי אני אומר שלא שווה להשקיע על רמקולים למחשב אז חשבתי לקנות רסיבר וזוג רצפתיים מה אתם אומרים שווה לקנות משו נחמד לחפש ביד2 אם מישו שיכול להמליץ לי על רסיברים חברות וכו' ורמקולים כי אני לא ממש מבין בזה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by dorsht,

אהלן, ברשותי מערכת Soundsticks 2.1 של הרמון קרדון (דור ראשון) שמחוברת לכרטיס קול מובנה בלוח אם H87 של ג'יגה בייט (דגם מדויק ימסר במידת הצורך). מאז שהתקנתי קומפוננטים ברכב אני מרגיש שהרמקולים האלו לא מספקים לי את איכות הסאונד שאני רוצה. אני עתיד להגיע שבוע הבא לאילת וחשבתי לנצל את ההזדמנות לטובת רכישת רמקולים טובים ובמידת הצורך גם לשדרג את כרטיס הקול. בעקרון את הרמקולים אני מייעד למוזיקה ומעט צפייה בטלוויזיה. הדגש העיקרי הוא על המוזיקה. אני שומע בעיקר מוזיקה ישראלית רגועה (שלמה ארצי, שלום חנוך, עידן רייכל וכו'), רוק ומטאל. חשוב לי שהבאס יהיה איכותי ונעים לאוזן אך לא חלש מדי. חשבתי על המיקרולאב 8C עקב העובדה שהם בנויים משלושה אלמנטים והצלילים מופרדים בצורה טובה יותר לפי מה…

• 51 תגובות
    • 15k צפיות

דיונים חדשים בפורומים