אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה בבקשה בחיבור בין DVD מקליט של LG עם ממיר של HOT ולטלוויזיה. אין לי מושג איך לחבר את המכשירים כך שה DVD יקליט את השידורים הדיגיטלים ולא ישירות דרך הקיר בצורה אנלוגית (בהנחה ואני טועה ושני השיטות גם דרך הממיר זה אנלוגי בו לא נהפוך את זה לדיון). ההסבר בחוברת הוא דרך חיבור של האנטנה למכשיר ללא שום הסבר במידה ויש ממיר, כבמקרה שלי. צירפתי תמונה של ה DVD והממיר מאחורה וכמו כן של החיבור לקיר שאצלי זה הברגה שיש את הסיכה בקצה. אודה באם תוכלו להסביר לי מה הולך לאן כדי שאוכל להקליט דרך הממיר.
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, האם ניתן לחבר 2 כרטיסי קול לאותו מחשב ולהגדיר את שניהם כפועלים? המטרה היא להרבות את כניסות הליין אין/ מיקרופון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות כרטיס קול למחשב שלי למטרות משחקי FPS, (לשמוע צעדים, הוצאת רימון וכו..') התקציב הוא 400.. *הזמנתי כבר אוזניות של סאנאייזר ב- 270 שקל אם זה משנה משהו לגבי הכרטיס עצמו... תודה לעוזרים.. :>
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
הייתי בטוח שכבר פירסמתי הודעה בנושא, אבל שכחתי מה היו התשובות ואני לא מוצא אותה בחיפוש :-X. בכל מקרה, נעלם לי כבל ה-USB שמעביר קבצים מהנגן X5 למחשב ובחזרה. השתמשתי בכבל של חבר, שבא לו עם נגן MP3 ג'נרי וזה עבד כמו שצריך! השאלה שלי היא, אם צריך כבל מיוחד לנגן שלי :s05: אני לא רוצה לקנות כבל USB, ואז לגלות שהנגן ידפק בטווח הארוך. שאלה שנייה היא, מאיפה לעזאזל אני קונה את הכבל? נסעתי לבאג, שממנה רכשתי את הנגן והם טוענים שלא יכולים למכור או לספק לי כי הנגן בייבוא שלהם, ואין להם ספאר חלקים בצד!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות .. את ה IAudio X5 20GB .. אני מתכננן לקנות אותו בבאג מחשבים .. 1600 שקל .. ! אני קונה את זה עם הסוללה הקלה .. ! מה אתם חושבים עליו .. כדאי אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לינק לווידאו: http://hdvforever.com/blog/HDDVD.wmv קרדיט ל- http://www.hometheater.co.il
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
בעיקר למשחקים וסרטים- תקציב של עד 1000 שקל,אפשר גם קצת יותר.... מערכת 5.1 ערוצים.... תודה לעוזרים מראש
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההורים נוסעים בקרוב ואני רוצה לבקש מהם. דרישות- 1. באס כמה שיותר רציני. 2. נוחות שלא יעופו בזמן ריצה או הליכה וכו' וישבו טוב. 3. לא אכפת יותר מדי הגודל רק שלא יהיו עצומות, ויהיה אפשרי לקחת אותם ממקום למקום בתיק או משהו מבלי שהם יתפסו נפח של כדורגל. 4. עדיף אטומות אבל לא לגמרי קריטי. מיועד למוזיקה - שחורה, רוק ואלקטרוני.
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
לפני פחות מחודשיים, רכשתי אוזניות ATH-FC7 ואני נורא מאוכזב מהקנייה: *איכות קול מדהימה, כנ"ל לגביי הבאס. אבל אני רוצה לרגע שתיזכרו בכאב שגורמים ה-SR60 של גראדו, אז ה-FC7 לקחו את זה בצורה יותר קיצונית, ואני מרגיש כאילו דפקו לי פטיש באוזן אחרי שעה וחצי של שימוש :-X. ותאמינו לי שאז, לא ישנה לכם כמה איכות הקול טובה, אתם רק תחשבו על הכאב באוזניים. *חלק יחשיבו את ה-FC7 לאוזניות בגודל נורמלי שמתאימות לשימוש מחוץ לבית, אבל לי יש שער ארוך ונפוח, וברגע שאני שם את האוזניות אני נראה מאוד מוזר :alien:. בשבילי, הם פשוט גדולות מדי, ומושכות יותר מדי תשומת לב. שני החסרונות האלה פשוט עולים על היתרונות של ה-FC7 וגורמים לה להיות לא משתלמת. עכשיו אני מחפש לקנות אוזניות חדשות, בסביבות ה-60$…
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
-
שלום האם אפשר לשים תמונה שהעתקתי לנגן מהמחשב, כתמונת רקע כשהמוסיקה מתנגנת? איך? תודה :-*
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
קפצתי היום לבאג כדי לראות את שני הנגנים. כבר המון זמן לא יצא לי לשחק עם נגנים חדשים אז בקשתי מהמוכר שיראה לי את ה iAudio 6. והתכוונתי לקנות אותו גם אם הוא יראה לי טוב. ולא האמנתי כמה שהוא קטן. וגם המסך.. ראיתי תמונות שלו ליד הU3 אבל שום דבר לא הכין אותי לכמה שהוא קטן. אבל מה הוא בנוי ממש יפה וטוב. אהבתי את העובי שלו, נותן הרגשה שהנגן קשיח ויציב כזה, בסופו של דבר דחיתי את הקנייה כדי לעשות חושבים. בקשתי גם לראות את הZVM, שכחתי עד כמה הדברים האלה קטנים יחסית לאיך שהם נראים בתמונות. בכל זאת שניהם נגנים ממש יפים. הi6 מאוד קל, מרגיש טוב ביד. המסך די קטן כצפוי אך משטח המגע והעיצוב שלו ממש נראים טוב. בקשר לZVM, יש בבאג (ובשאר החנויות שמוכרות אותו בארץ נראה לי) רק את הצבע הש…
-
- 18 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם, יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה. אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד. שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין. עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב. האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol) יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים. אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הניי…
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לאחר הרבה זמן שרציתי לקנות את הזן ויז'ן M הגעתי למסקנה שאני לא באמת צריך נגן כל כך טוב! גם המחיר בארץ מאוד גבוה וגם יש לי בעיה, אני נוסע בסקט ואני קופץ הרבה אז נראה לי זה ייהרס לי מהר. אני חושב שאני יסתפק בנגן טוב אבל לא עד כדי כך... לכן אני רוצה את עזרתכם עכשיו. אני מחפש נגן עם: * מעל ל-7 ג'יגה (עדיף מעל) * שיהיה קטן * שיהיה נוח לשימוש * איכות סאונד שתהיה הכי טובה * לא שביר! (אני ישתמש בו בזמן של התעמלות) * שיגיע עם באנדל סביר * שיוכל להקליט זה כמעט מה שבגדר חובה. מה שלא חובה: * צבעוני לא חובה * רדיו לא חובה התקציב הוא בין 1000-1600. תודה לכל העוזרים!
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת של Logitech 5.1 איך אני יכול לשפר את איכות הסאונד,מערכת הרמקולים מחוברת למחשב האם זה משנה שסאב וופר יושב על שטיח צמוד לקיר...יש לי שטיח מקיר לקיר האם יש תוכנות מיוחדות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא האם הרמקולים שמאחוריי במערכת 7.1 (rear speakers) צריכים להיות באלכסון כלפיי ולא פונים קדימה כמו הרמקולים הקדמיים כדי שיהיה סראונד טוב וזה לא ישמע כאילו הצליל של האחוריים בא מקדימה אחרי שהצליל מתנגש בקיר שמלפניי?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי את הרמקולים Z-5500 של לוג'יטק. לקח לי מספר ימים לגלות שבכל פעם שמדליקים מנורת פלורוסנט בבית, הם עושים מעין "פופ". זה לא כזה נורא, אבל קצת מעצבן. למישהו יש מושג?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex ) לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10 ורסיור של הארמן קארדון AVR-230 ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הי! אז יש לי את הנגן H10 באו איתו אזניות סנהייזר MX400... עכשיו, מי שראה אותן - יודע שהן יחסית גדולות... אחרי איזה 30 דק' של שמיעה, מתחיל לכאוב לי חלק אחד בסחוס של האוזן השמלאית.. לא יודע למה זה קורה... נראה לי האוזן השמאלית שלי משהו שם טיפה יותר קטן או שונה מהימנית, ובגלל זה מתחיל לכאוב לי הסחוס. כשאני מוציא את האזניה אז אחרי חצי דקה זה כבר לא כואב.. לא קשור לווליום. גם אם אני סתם שם את האוזניה לחצי שעה בלי מוזיקה זה כואב(כן, ניסיתי ). הקיצר רציתי לדעת אם למישהו זה קרה פעם ואם יש לזה פיתרון או - אם מישהו גם יכול להמליץ לי על אזניות טובות(לא יקרות מידיי) כפתור בעלות שם טוב והכי חשוב(כמעט) - קטנות ככל האפשר. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה דברים שחייבים להיות במכשיר 1. רדיו FM איכותי 2. בטריה פנימית נטענת 3. עד 100 דולר אני קונה מהחנות http://www.bhphotovideo.com אז אני אשמח אם מה שאתם מציעים יהיה שם.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכם יש לי iPod קורא הכל יש לי שתי שאלות אחת למה הiPod לא קורא לי את השירים שאני שם בעברית?? והשניה איך מכניסים סרטים לטוח הiPod ? ואם אפשר בפירוט
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אולי מישהו שמע בטעות? זאת חברה מאוד טובה אבל משום מה אף אחד לא מכיר אותה ובשום מקום לא מוכרים את הכרטיסים האלה.
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו יכול לשלוח לי הסברים על ה-iPod מי איך להכניס שירים ואיך להכניס תמונות וסרטים כי אני מתחיל להשתעגע אם ה-iPod :s07: :s07:
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-