אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
ערב שלום לכולם. במסגרת קורס שאני עושה עכשיו אני צריך להקליט דמו מהפלטה למחשב. עכשיו השאלה היא כזאת איך אני עושה את זה הכי פשוט ובאיכות סאונד טובה. הפלטה שלי רשומה בחתימה. ואני יקליט לHTPC שלי שיש לי בו כרטיס קול ASUS D2X . אשמח לשמוע על תוכנה טובה ומתאימה וכנ"ל באיזה חיבור עדיף להשתמש. תודה מראש CM
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והבנתי שירדו כמה עזרים, אבל לא הבנתי בדיוק. מה עוד שאם אפשר להסביר מה זה הUSB2GO, אני אודה מאד. ועוד שאלה על הדרך - ניתן לראות סרטים במכשיר? תודה רבה!!!
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ראשית, אני חייב להודות לאנטולי על עוד ביקורת מקיפה ומאלפת. כל הכבוד! (בהצלחה בצה"ל) כאשר קראתי את תג המחיר בחו"ל של הiDome ואת הפסקה שמשווה אותו לרמקולים אחרים בתצורה דומה עלתה במוחי השאלה המתבקשת: איך הרמקולים משתווים לfx6021 שהם המומלצים ביותר בארץ? (בתקציב של 200$) האם שווה להוסיף עוד 70$ בשביל הiDome ?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית שתתאים לטלויזיה LG 47LA621Y תלת מימד וסמארט. הדרישות הם רמקולים, DVD עם חיבור HDMI, סאבוופר תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי רמקולים creative inspire 2500 קיצר עכשיו אני מחבר למחשב וזה והאיכות היתה לו משהו וגם שמעו רק מרקמול אחד ....חשבתי בעיה ברמקולים הלכתי לחנות לקחתי אחרים וגם קרה אותו דבר אז ניסיתי לחבר ל-mp3 ושמע הכל עבד מצוין...אז השאלה שלי עכשיו אם הבעיה היא בדרייבר של הקול או בחיבור או בכרטיס(מובנה על לוח epox nf4) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אולי זה לא המקום המתאים אבל לא מצאתי מקום שיש בו הבנה גדולה כמו פה בנושא ולנושא שדרגתי לאחרונה את המחשב ל 7 64 ביט ולצערי הכרטיס קול שלי ב9 שנים האחרונות Creative Audigy ES עובד אך לא עובד על WIN 7 64BIT לצערי אחרי אלפי ניסיונות של התקנות דרייברים עם ה Creative התייאשתי לאחרונה רכשתי כרטיס אחר ASUS XONAR DG ומה אני אגיד לכם הבדל מטורף בין 2 הכרטיסים הישן והטוב לא משאיר לו אבק למרות שהמפרט של האסוס עושה רושם טוב אבל אין יותר חשוב מהסאונד והוא ממש רחוק מלהיות מספק .... כנראה שאצטרך לחזור לCreative אך השאלה איזה כרטיס בסיסי עובד על 7 64 כי שוב היו לי איתם בעיות מטורפות בהתקנות היעד הוא שמיעת מוסיקה וסרטים על מערכת רמקולים 5.1 מחשב (של Creative) אני מקווה שתוכלו לעזור לי !…
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אין בכל העולם הגדול הזה אפילו חנות אחת שמוכרת את ה-Archos Jukebox Recorder FM 20 ועושה משלוחים לישראל ?! כן, אני יכול להזמין ישירות מהאתר של Archos, אבל לא בא לי לשלם 100-150 יורו יותר מאשר בכל חנות אחרת בעולם על הנגן עצמו, ועוד איזה 120 יורו על משלוח אומלל... מישהו מכיר אתר כלשהוא שמוכר את ה-Recorder FM 20 (שימו לב לגירסה המדוייקת.. ה-FM, ולא ה-Recorder הרגיל) ומוכן לשלוח אותו לישראל ? הרבה ישועות למי שימצא לי חנות כזאת.
-
- 1 תגובה
- 919 צפיות
-
-
היי האם אפשר לצרוב על דיסק קבצי MIDI אך שיהיה אפשר לשמוע אותם בכוננים תודה מראש :
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו "סטיק" ה-USB הטוב ביותר לקליטת שידורי TV דיגיטליים חינמיים DVB-T שגם מסוגל להקליט לפורמט אוניברסלי כמו AVI וגם מאפשר לתכנת הקלטה מתוזמנת עתידית ואוטומטית לחלוטין מערוץ ספיציפי ושעה מסויימת , וכמובן תומך באופן מלא ב-EPG (לוח שידורים דיגיטלי ) מקומי בעיברית ?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קראתי את המאמר המעולה של Fkl0ster שנכתב על ידי אייל פור , אבל עד כמה שזה נתן לי מושג כל שהוא על קניה של מערכת קולנוע ביתית, זה עדיין לא פתר לי את בעיית הזמן שאין לי בימים אלו על מנת לעבור בין חנויות ולבדוק מערכות. לכן אני פונה אל המומחים והמבינים שבפורום זה , בכדי שתמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית שכמעט כל יעודה יהיה לצפייה בסרטים. אני צריך את מקור ההגברה 5 רמקולים וסאב . התקציב שלי הוא בין 3000-3500 ש"ח. אודה על המלצות ועל קישורים להצעות מעניינות. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תסלחו לי מראש אם זה לא המקום. אני חייב לספר לכם שקניתי את הatp 3 רמקולים פשוט מדהימים.היום קיבלתי וחיברתי אותם. עד עכשיו היו לי רמקולים no name זולים (שמתפקדים 10 שנים !!!!) ואין בכלל מה להשוות:עומק,צליל מדהימים וכל זה באמת במחיר טוב (יחסית כמובן). ניסיתי לשמוע גם את הJBL-CREATURE וגם את הENCOUNTER ולדעתי הatp עולה על שנייהם.בוודאי יותר מהדגם הראשון שאפילו הוא עולה יותר. הבס מעולה (עד לרמה מסוימת) אפילו השכן אמר לי שהוא הרגיש רעידות בתקרה אצלו מי שמחפש רמקולים איכותיים ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף שירוץ לקנות. אני מוסיף שאלה,האם אני יכול והאם בכלל כדאי לי להחזיר את שני הרמקולים הישנים כך שתהיה לי מערכת 4.1 ?
-
- 32 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצלחתי לאתר במחסן של ביתי, זוג רמקולים רצפתיים גדולים מצויינים של Sony, מגבר (או מה שזה לא יהיה ;D) ופטיפון. עכשיו, המערכת הזאתי ישנה מאד! איכותית מאד, אבל ישנה. אני חושב מלפני 20 שנה או יותר .. עכשיו, אני לא יודע אם המגבר (אני לא יודע אם זה מגבר מנורות, או מגבר אחר) , או מה שזה לא יהיה, יכול להתחבר איכשהו למחשב .. אז לפני שאני מתחיל לברר - אני רוצה לשאול - יש לאנשים כאן ניסיון עם חיבור מערכות ישנות (בעלות טכנולוגיות ישנות מאד) למחשב? .. אני מוכן להוציא כמה כסף שידרש עבור מתאמים, ודברים אחרים ..
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עיקר השימוש שלי הוא בסדר הזה א. מוסיקה ב. סרטים ג. משחקים אני רוצה לקנות מערכת 2.1, חשבתי ללכת על הכרטיס החדש של קריאטיב X-fi XtremeMusic, הוא לא זול.. זה שווה את ההשקעה הנוספת עבור סט של 2.1? עכשיו הרמקולים עליהם חשבתי Z-2300 Z-4 I-Trigue 3500 I-Trigue 3400 אפשר אולי משהו של JBL במקום אני רוצה שהמערכת הזאת תהיה איכותית וחזקה מספיק ולא אכפת לי להשקיע קצת עבור זה, העיקר שיהיה שווה את זה אשמח לקבל גם המלצות אחרות
-
- 47 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
רסיבר פיוניר 329 - עד היום צפייה בשידורי הלווין (YES) דרך HDMI הייתה מעבירה לטלוויזיה הן את התמונה והן את הקול. פתאום, המערכת אינה מעבירה את הקול לטלוויזיה באמצעות חיבור HDMI. הטלוויזיה עצמה תקינה כי דרך ה COMPONENT הקול והתמונה תקינים. ניסיתי לחבר את הטלוויזיה ישירות לממיר יס והקול עבד בצורה תקינה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אקבל מערכת קלידים שקניתי, בכדי להתחיל את לימודיי יצירה מוזיקה אלקטרונית ואולפן ביתי. אני צריך אוזניות סגורות, שיתנו לי את הסאונד הכי טוב שאפשר. התקציב נמוך אני יודע, אני צריך משהו שישמש לי להתחלה ואח"כ אעבור למשהו יותר מקצועי. אני מחפש הרבה באס, סאונד נקי, ואיכות צליל... שמעתי על חברה שנקראת סנהייזר ונדמה כי היא חברה מאוד איכותית.... תודה רבה, Aviko
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי רמקולים מסוג X620 של לוג'יטק. בקרוב אני קונה מחשב ותהיתי האם כדאי להשקיע בכרטיס קול במיוחד בשביל הרמקולים, או שעדיף להסתמך על הכרטיס קול המובנה של לוח האם? אם כדאי לקנות כרטיס קול - ללכת על הX-FI הרגיל? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי אנשים. אשמח גם לדעת האם ישנה עדיפות לפלאסמה HD-READY או ל-LCD ברזולוציית 1080p, גם לגיימינג. עוד נקודה חשובה - איזה גודל של טלוויזיה מומלץ למרחק צפיה של 2.7 מטרים?
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז מה שאני רוצה להשיג בסופו של דבר זה רמקול אלחוטי (מבחינת כבל אודיו, אין לי בעיה שיהיה מחובר לחשמל) שמתחבר למחשב. אז חשבתי על הרמקול הזה: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666291822#footNotes אבל הבעיה היא ששולטים עליו רק מסמארטפון. האם תוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה? האם התוכנה הזאת יכולה לעזור? (היא שולחת סאונד אלחוטי על בסיס רשת WIFI ביתית למחשב אחר ברשת): http://www.extendoffice.com/product/share-speaker-player.html ובסוף המחיר. שיהיה מתחת ל600 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי לכולם 1. בשימושי מערכת שמע למחשב, Logitech Premium Stereo Headset with Noise-Canceling Microphone http://www.amazon.com/Logitech-Premium-Headset-Noise-Canceling-Microphone/dp/B0007N33IQ/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1335942839&sr=1-1 סכ"ה האוזניות רחוקות מלהיות מזהירות אבל הן בסדר. העניין הוא שהספוג הפנימי שלהן נקרע. האם יש טעם לנסות להחליף אותו? במה זה כרוך? האם שווה את המאמץ? אם כן, אשמח לטיפים כיצד לעשות זאת. 2. בין אם אתקנן או לא, חשבתי שכנראה זו הזדמנות טובה לשדרג את איכות השמע שלי ולכן אני מחפשת מערכת שמע חדשה. האוזניות יהיו מחוברות לכרטיס הקול המובנה (Realtek ALC892 codec על GA-870A-UD3) השימושים מהאוזניות - מוזיקה, סרטים (לכן …
-
- 12 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את הרמקולים הבאים:Genius E-350 Hi Fi Multimedia 2.0 Speakers הם 10W הם זה מספיק חזק?אני רוצה לקנות אותם לטיול שנתי,האם זה מספיק לחדר שלם בעוצמה?
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ערב טוב , אחרי ימים רבים של חרישה באינטרנט , קריאת ביקורות וכו' הגעתי להחלטה שהנגן שהכי מתאים לי זה המיקרו החדש של CREATIVE . ההתלבטות שלי היתה בעיקר עם ה IRIVER H-10 אבל בעקבות זה שהוא היה יקר ב 300 שקל מהקריאטיב החלטתי לוותר עליו. אבל מה , היום אני נכנס לאתר שממנו אני רוצה לקנות ומה אני רואה ? המחיר של ה H-10 ירד ל 1600 שקל !! http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הקריאטיב ואני באמת אבל באמת לא יודע איזה לקחת מבין השניים. בחלק מהמקרים אומרים שאין על IRIVER והדגם הזה מעולה ועדיף על המיקרו ZEN וחלק אחר אומר שעדיף המיקרו. מה שאתה תגידו יכריע את הכף מבחינתי. מי מבין השניים אתם הייתם לוקחים ? קחו בחשבון שהדב…
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן אוזניות לא משהו איכותי אלא סתם משהו ב 50 שקל שיהיה במה לשמוע בלילה בלי להעיר את כל הבית. הבעיה היא שבואזניה הימנית שומעים יותר חזק מבאוזניה הזמנים וגם יש רעשי רק כאלה ( זה אוליי נראה טיפשי אבל זה הולך בערך ככה: טזזזזזסססטטט...חח) האוזניות הם אוזניות סגורות. תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן חברה. הכרטיס קול הנוכחי שלי(אחד פשוט שבא עם המחשב) לא מתעדכן לי עם המערכת הפעלה פשוט כי אין עדכון לוינדוס 7 בכרטיס עדיין אני רוצה לקנות כרטיס קול חדש ואם כבר אז ללכת על קצת מותרות אני מתעסק בסאונד במקצוע שלי ומאוד אוהב תתחום כחובב עכשיו החלטתי לשדרג קצת את הציוד שלי ולהתחיל מכרטיס קול ואוזניות מה שאני חשבתי עליו זה כרטיס M-Audio Revolution 5.1 יש לי 5.1 של לוג'יטק על המחשב ואוזניות AGK450 איך המוצרים? השאלה שלי זה עד כמה יורגש ההבדל בין כרטיס קול פשוט לכרטיס קול שהצעתי למעלה ואם מישהו כמוני ירגיש הבדל מהותי כי אני לא יוצר ולא סאונדמן מקצועי תודה רבה לעונים!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-