אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://www.xoro-israel.com/product/show_product.aspx?product_id=15 בעד/נגד/המלצות אחרות, למישהו יש ניסיון איתו ויוכל לשתף אותי
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מה שאני מחפש זה מפצל לאוזניות שיאפשר לי לחבר שני מחשבים ,וניתן לשמוע באוזניות מכל מחשב שהבחר מבלי להעביר בכל פעם את הכבל ממחשב אחד לשני ,השאלה האם מישהו מכיר התקן כזה :s05:
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות תנגן הזה iAudio U2 1GB הוא שווה? ל 650 שח? או שיש משו אחר באותו מחיר פחות אפילו ששוה לקנות עם סוללה נטענת כמו שלו ?.. http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-MP3Player&model_id=131679
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי שאלה האים CREATIVE SBS 330 הרמקולים האלו טובים תודה למי שיענה ;D
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
המכשיר של ( iPod 20GB דור שני) התקלקל מספר פעמים אז ביקשתי מהחנות מכשיר חדש ולא לתקן אותו עוד פעם (תמיד הבעיה זה ההארד דיסק) הם אמרו לי שהם לא מוכנים אז אבא שלי (שהא עורך דין) רוצה לתבוע אותם פיצויים ועל מכשיר חדש, אבל עד שהמשפט יגמר (חצי שנה בערך) אני צריך מכשיר חלופי שבתום השימוש שלי יעבור לאחי. אז איזה נגם אתם ממליצים בתקציב של 2000 שקל + - ?
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת 2.1 של קרייטיב (inspire 2500). יש לי אותם כבר כמה חודשים, ואני לא יודע בדיוק איפה למקם אותם על השולחן. כרגע הסאב נמצא מאחורי המסך (הטרנספורמר על הרצפה), לפני כן הוא היה על המארז. אני מעדיף שלא לשים אותו על הרצפה בגלל בעיות אבק וגם זה שאני כל פעם אבעט בוא. שני הקטנים נמצאים משני צידי המסך. צירפתי תמונה כדי להמחיש את, http://img81.imageshack.us/img81/326/img00072kr.jpg. אז איפה הכי טוב?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
עד לאיזה נפח של זיכרון היא תומכת? עריכה: אופס טעות תעביר ובבקשה לפורום צילום דיגיטלי
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי אזניות HD201 של סנהייזר לצורך חיבורן למחשב. אבל - בחיבור ישיר למחשב (ללא הגברה) השמע מהן מאד חלש (גם כשהווליום מכסימלי). הרמקולים שלי למחשב הם ATP3 של אלטק לנסינג, ואין בהם יציאה לאזניות עם הגברה. מה עושים אם לא רוצים לקנות מגבר יעודי ולהוציא עוד כסף? חיברתי את האזניות דרך מגבר פשוט מאד שיש לי, אבל הוא מכניס רעש רקע קבוע מורגש, ומאד לא נעים (Hiss Noise). אני לא רוצה "לסבול" את זה מצד אחד, ולשלם סכום גבוה על מגבר יעודי איכותי מצד שני. אני יודע שיש תוכנות שמגבירות את השמע מהמחשב. האם זה לא פוגם באיכות? יש המלצות לכאלה? יש רעיונות אחרים? אולי אני פשוט לא עושה משהו כמו שצריך?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://mp3.iaudio.com/product/product_T2_feature.php
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר איריבר אייץ 10 ועד היום לא היו איתו בעיות. היום ניסיתי לסנכרן איתו מוזיקה אך לצערי הסנכרון נעצר באמצע... עכשיו כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא נותן לי הודעה של PLEASE WAIT SYSTEM INITIALIZING... יש משהו לעשות עם זה? זה ממש דחוף למחר בבוקר... תודה לכל מי שיעזור
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום החברה הזאת מייצרת רמקולים לקראייטיב? ואיך הם? תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקיי פורום יקר נתקלתי בבעיה שהרדיודיסק ברכב שלי יודע לקרוא רק פורמט wma אז אני צריך להמיר את קבצי הmp3 שלי לפורמט הזה... אמרו לי יש איזושהי תוכנה, אפשר לדעת מהי? ניסיתי כבר לצרוב בnero בפורמט audio ולא בפורמט mp3 ולא פעל, צריך את עזרתכם הרדיודיסק עלה לי יקר!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכם... אתמול קיבלתי IPOD VIDEO 30GB בצבע שחור... עכשיו עדכנתי את הUPOD והתקנתי את ITUNES....עכשיו שאלה שלי כזאת.... יש אפשרות שאני יכניס לאייפוד כול האלבומים שלי יחד עם התמונה של כול אלבום ככה שאחרי זה אני יוכל להיכנס באייפוס לבחור אלבומים והוא יראה לי מסודר? או שכזה דבר אפשרי רק דרך התוכנה ITUNES? בבקשה תעזרו לי...ועם יש איסיקיו אני אשמח..יש לי הרבה שאלות 71661222
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שווה לי לקנות, ב155$ חדש בקופסה מארה"ב זה כולל משלוח.? כאמור זה דגם לא משומש וסגור בקופסה, שחור והוא כולל רק פרו לוג'יק I. האיביי הזה עושה לי בעיות כבר שנה אני מנסה לקנות P:......
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
האם אני יכול לחבר את הממיר של יס למחשב על ידי חיבור הvideo out לvideo in על הכרטיס 6600GT? ואת הסאונד לחבר לכרטיס קול עם rca של סטריאו למיניג'ק לline in הכחול של הכרטיס קול? ויש תוכנה שמאפשר לצפות בזה ? תוכנת צפייה בטלוויזיה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן התקנתי רוק בוקס אבל כמו מפגר לא עקבתי בדיוק אחרי ההוראות בשביל לעשות שהממשק יהיה בעברית ושיניתי שהממשק יהיה בעברית לפני שבחרתי את הפונט העברי ועכשיו הנגן מראה קוביות במקום עברית כי אין לו את הפונט ואני לא יודע איפה אני מוצא את מה שאני צריך בשביל לבחור את הפונט מישהו שיש לו H340 ורוקבוקס בעברית יכול לעזור לי? נכנסתי לתפריט בעזרת A-B עכשיו אני צריך שתגיד לי את הדברים הבאים איזה מספר ברשימה זה הגדרות כלליות איזה מספר ברשימה שאחריה זה תצוגה איזה מספר ברשימה שאחריה זה עיין פונטים ואז אני כבר אראה את הפונט UNIFONT תודה רבה!!!
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה.. לפני כמה שנים קניתי מערכת רמקולים קליפס 2.1 (תודה רן!) קיצר.. נשרפה לי יציאה אחת של סטאליט (ערוץ אחד לא עובד) שאלתי והבנתי שזה בעיה שקורת בקליפס.. משהו יודע על הבעיה הזו? מה בדיוק נדפק שם, מה בדיוק נשרף שם? ואיפה אפשר לתקן את זה? תודה!
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם יש תועלת ניכרת ברכישת ESI Juli ולחבר אותו לרסיבר אנלוגית על פני העברת המידע דיגיטלית ולתת לרסיבר להמיר?
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי X5L יש כבר קשוחה רישמית בעברית? אם יש אפשר לינק ופירוט איך מתקינים תודה לעוזרים .
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אוזניות חדשות ויש לי כמה שאלות? רציתי לשאול עם הקטע של הIn ear באמת מעצבן והאם האפקט של הרעש של הכבל של האוזניות באמת בלתי נסבל? אני מתלבט בין Creative EP-630 ל Sennheiser CX300 מי מהם יותר טוב? בהתחשב גם במחיר ואיפה אני אוכל לקנות אותם באיזור במרכז (רמת גן ת"א) ונגיד ירדתי מהעניין של הin ear אילו אוזניות רגילות יש שהן איכותיות עמידותתתת הכי חשוב! וזולות? אני מעדיף שפחות מ300... תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי חושבין, ואני לא יודע אם זה הגיוני, אבל בדקתי שלושה נגנים, שני דיסקמנים (עם דיסק mp3 צרוב), ומשום מה לשני הדיסקמנים היה צליל מלא ועשיר, ולנגנים היה צליל יבש ומגעיל... הנגנים היו: IAUDIO U3 IAUDIO X5L IPOD G3 הדיסקנים היו פשוטים של סוני... כל המכשירים נבדקו עם אותן האוזניות - SENN HD205.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
בן דוד שלי חשב על ה-UE-10 או על הgrado gs-1000 מה יותר טוב??? או שיש משהוא אחר בכלל שהוא הרבה יותר טוב?? סוג המוזיקה הוא רוק פופ ואלטרנטיב!!! וה UE-10 הכי טוב בפופ (לפי מה שאמרו לי)
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
את הנגן טוענים דרך הUSB של המחשב.רציתי לדעת אם יש מתאם שמאפשר לטעון אותו ישירות בחשמל, ולא דרך הUSB של המחשב?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום אנשים רציתי רק לדעת האם אפשרי לחבר רמקולים של מחשב (2.1) ישירות לטלויזיה ללא מתווך ביניהם (רסיבר)? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-