אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר שלי רסיבר שלהם. ומן הסתם זה נראה לי אחד טוב כי יש להם איזה מערכת קולנועית אם טלויזית פלזמה 52
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מגבר ישן(נראה לי שיותר מ-20 שנה), כיצד אני יכול לדעת את עוצמתו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת סטריאו של פאנסוניק (מערכת מצויה) והשאלה שלי היא האם אפשר לחבר את הרמקולים שלה למחשב?? בתודה, עומר.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים, אני יודע שלא הייתי כאן בפורום הרבה זמן, אז אם מישהו מהותיקים רוצה לכסח אותי זה הזמן... הסיפור הוא כזה, הרסיבר מת, וצריך חדש. אני בדעה שיד שניה עדיף מאחר ועולה פחות ומקבלים יותר ומהבחינה של שימוש אין את הבעיה של התכלות כמו במוצרים אחרים גם אחרי לא מעט שנים של שימוש. אז מה המומחים והמנוסים אומרים? עוד דבר, מה הסיכוי שאחרי פחות של שימוש משנה נגרם נזק לרסיבר בגלל שימוש מרובה?
-
- 36 תגובות
- 7k צפיות
-
-
הPX200 שלי נשברו, אני צריך משהו איכותי לפחות כמו הPX200 שמתאים יותר לצבא. חשבתי על אוזניות שנכנסות לאוזן ואתמות אותה, אומרים שאין סאונד יותר איכותי מהן.[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 16:01:28 כרגע קניתי את ה-Ultimate Ears SUPER.Fi 5 EB PRO Extended Bass Earphones.440 ש"ח. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי לאחרונה ראיתי שמוכרים בהרבה חנויות את הרמקולים של חברת microlab. כמו כן, באתר iXBT הרוסי (הגרסה האמריקאית שלו היא digit-life) ראיתי כמה סקירות על הרמקולים שלהם שדווקא שיבחו אותם, לפי מה שהבנתי מהתרגום לאנגלית של גוגל. יש כמה יתרונות לרמקולים שלהם לפי הבנתי: א. שלט אלחוטי. ב. מגבר חיצוני בדר"כ אליו אפשר לחבר יותר ממקור אודיו אחד. ג. איכות סאונד גבוהה עבור הכסף? סעיף ג הוא בעצם הסעיף עליו אני שואל. האם יש פה אנשים שמכירים את הרמקולים של החברה? האם מישהו יכול להעיף מבט ב ixbt ולהגיד מה הוא מבין על הרמקולים? בקיצר, האם למישהו יש מושג מה טיב החברה הזאת? לינקים: http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&u=http://www.ixbt.com/multimedia/microlab-x23.shtml&prev=/search%…
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
Creative SBS-370 BLACK 2.1 או LOGITECH X-210 אשמח לתשובה, מהירה. וגם הסבר למה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
על איזה מצליל אחראי כל תדר? האם יש סידור אקוזליזר אופטימלי?
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
לקנות אותו?
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
הי, האם מישהו יודע אם אוכל לחבר טלויזיית אל.ג׳י החכמה ל xbmc? דרך WIFI.. הבנתי שאין את האפליקציה בחנות של אל.ג׳י אז איזו עוד אפשרות יש לי? תודה רבה רפי
-
- 13 תגובות
- 3.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי בעיה עם רמקולים לוגיטק X530 ואני דיי משוכנע שזה בגלל הכרטיס קול שלי הכרטים מסוג realtek Ac'97 Audio , כן כן מובנה ומעפן! אני מנסה לעשות הכל כדי להיפטר מהבעיה (רישרושים ברקולים הקידמיים) ובין השאר חיפשתי דרייבר הכי מעודכן לכרטיס קול הזה ולא מצאתי. יכולים לעזור לי למצוא ? למישהו פה עוד יש את הכרטיס הזה ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום אנשים ה-DVD שלי ננע על REGON 1 יש למישהו מושג איך אני משחרר את זה שיפעל בכל האיזורים או לפחות ב-1 ו-2? כרגע אני לא יכול לראות חצי מהסרטים תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
היי, במהלך מעבר דירה גיליתי שהלכו הרמקולים שהיו לי בסלון (מערכת 5 רמקולים של BOSE). הם היו מחוברים לרסיבר YAMAHA ישן שעדיין עושה את העבודה מבחינתי (אין לי דגם מדוייק, אעדכן בהמשך). מעוניין ברמקולים חדשים למטרת צפייה בסרטים אבל גם מוזיקה (בעיקר מטאל ורוק). אני בסדר עם לקנות אותם בחלקים, ואפילו מעדיף... דבר נוסף, יש לי חתול וכלבה כך שרמקולים רצפתיים לא באים בחשבון (אלא אם יש בהם שוקר מובנה ). חשבתי להתחיל עם זוג מדפיים (או אולי שני זוגות?) ולקנות סנטר ואת השאר (סאב, עוד זוג או שניים - תלוי קונפיגורציה... הרסיבר הנוכחי תומך ב-5.1). הסלון בינוני, בערך 3-4 מטרים על 6-5 ובנוסף פתוח לחלל גדול אף יותר של מסדרון/הול כניסה ומטבח. תודה רבה! - - - תגובה אוחדה: - - - הבהרה …
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בסביבות ה 2500 ש"ח ואני רוצה לקנות נגן MP4 יש לכם המלצות??? תודה לעוזרים!
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי ב2005 סאב של JBL כמפורט בכותרת בחנות "באג". קיבלתי קבלה,אך בשום מקום לא מצויין משך האחריות.היום,שנה וחצי לאחר הרכישה,נשרף הסאב האדיר הזה. התקשרתי ואמרו שהאחריות היא לשנה בלבד.אני בטוח כמעט ב100% שקניתי המוכר אמר לי שנתיים אחריות. מה עושה? בנתיים אני במגעים עם ההנהלה שלהם. אני פונה פה לאנשים שיש את הדגם הספציפי הזה/מכשירי אודיו אחרים של JBL הנהדרים במטרה לקבל קצת אינפורמציה על משך האחריות שלהם והאם היה להם צורך להשתמש בה?מדוע?ואיך טיפלו בהם.וכמובן משך האחריות שלהם והאם רשום להם איפהשהו את תוקף האחריות.
-
- 8 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי בבאג אוזניות JBL Reference 220, אוזניות IN EAR. ואבד לי אחד המתאמים של הסיליקון. באג ה-@#%#$% האלה לא מחזיקים מתאמים חלופיים במלאי... מה אני עושה? יש איפשהו אפשרות להשיג את זה איפשהו?
-
- 5 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
יש לי את ה-ATP3 ואני מחפש כבר הרבה זמן מחליף ראוי במחיר שפוי קראתי את הביקורת המושקעת על ה-SOLO6C כמעט השתכנעתי אבל הבעיה זה שהוא גדול מידי לשולחן שלי שמעתי את ה- H/K Soundsticks III זה היה אומנם לשתי דקות אבל ממש הרגשתי חוסר ב-mid range ושהבאס משתלט יותר מידי חשבתי עליהם כמוצא אחרון כי משלמים יותר על העיצוב מאשר על הביצועים..(אני יכול להשיג אותם ב-700-750) התקציב שלי הוא 500-600 חשבתי על Microlab FC530U http://www.microlab.com/?r=21systemen&st=full&id=478 למרות שהוא מעצבן כי אין לו חיבור לאוזניות או מחווני טרייבל באס אנלוגים (רק דרך שלט) הוא ממש מתאים לי מבחינת גודל, מישהו שמע אותו ? מכיר מישהו שיש לו אותם? אנא עזרו לי ולעוד אלפי בעלי ATP3 מקובעים !…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לאחר שפרסתי את ההודעה הנ"ל בפורום מסכי מחשב ולא קיבלתי תגובות אני מבין כי כנראה כאן זה המקום לבקש עזרה שלום אני בשלבי רכישה של נייד חדש (ככל הנראה יהיה בעל כרטיס גרפי מובנה של אינטל ) אני מעוניין לקנות בנוסף מסך חיצוני שישמש גם כטלויזיה וגם כמסך חיצוני לנייד (אם זה לא המקום אז סליחה מראש ) העבודה שלי על המחשב והמסך תהיה בעיקר עבודות אופיס אינטרנט תכנות וסרטים (מהמחשב HDMI וממיר לויין) אני מעדיף מסך גדול כמה שיותר (מגבלת רוחב 76 ס"מ , ממה שראיתי זה אמור להספיק ל27" +-) אשמח להצעות
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי מיני דיסק mz-nf810 ושאני מכניס את האוזניות שיש לי עכשיו (סתם מעפנות) שומעים רק באוזן אחת.. ניסיתי עם עוד זוג אוזניות וגם בהן שומעים רק באוזן אחת.. רק שאני מוציא טיפה את החיבור של האוזניות מהמיני שומעים בשני האוזניות.. יש איזה דרך לסדר את זה??
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
כן כן.. הצלחתי להכניס עיברית לh320 שלי... בנתיים אין לh120.. בעיה אחת שיש עם זה.. השמות בתיקיות עדיין לא בעיברית רק כשמנגנים את השיר זה מראה אותו בעיברית בקיצור תנו לי שרת להעלות ואני מעלה לכם את זה (בנתיים רק לגרסא אמריקאית, frimware קוריאני..) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך החברה נחשבת בתחום האוזניות?(רמקולים אני יודע ומכיר) איך הדגמים האלו: http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHP512 http://www.alteclansing.com/product_details.asp?pID=AHS502 ואיך הGENIUS הזה? Genius Microphone HS-04A HeadPhones
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן, כשהסתכלתי על תמונות של ה px וה pmx שמתי לב שהעור שעל האוזן שונה בשתי האוזניות, ושבגלל שיש על ה pmx תופסן של האוזן, הריפוד נמעך על האוזן, דבר שיוצר אטימה טובה יותר, וגם כל המבנה של האוזנייה שונה. האם יוכל להיות שה pmx טובות יותר מה px200?
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
יש לי אפשרות לבחור בין 2 הכרטיסי קול הללו הX-FI עולה לי בערך 150 יותר אבל זה לא עקרוני הAudigy בא בלי הפאנל הקדמי שלו אז אנשים? מה שווה לי לקחת בינהם?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות פתוחות איכותיות, שתספקנה סאונד סופר איכותי, בטווח מחירים של מ500 עד 1500 שהיינה נוחות להאזנה ולא תדרשנה מגבר (כלומר בעלות התנגדות נמוכה) תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-