אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן בעבר קניתי את האוזניות Sennheiser HD205 והשתמשתי בהן תקופה אבל תמיד אחרי איזה חצי שעה של שימוש בהן כאבו לי האוזניים והראש כי האוזניות מאוד לוחצות למרות שניסיתי לסדר ולכוון אותן. חבר שלי הביא לי את האוזניות SteelSeries Siberia V2 שהאמת הן ממש נוחות אבל הוא הביא לי אותן עם בעיה כנראה במגעים שגורמת לזה שבאוזן ימין לא שומעים לפעמים ויש רשרושים וזה ממש יכול להציק. בא לי להתחדש באוזניות חדשות והכי חשוב לי שיהיו מאוד נוחות לשימוש של כמה שעות שלא יילחצו וכמובן עם איכות טובה ושיהיה בסביבות 250-350 ש"ח אשמח להצעות תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אומרים שרמקולים ישנים יכולים להיות טובים ואייכותיים. אז.. יש אצל ההורים שלי זוג רמקולים עתיקים ואני תוהה אם הם שווים משהו ולהשאיר אותם האם הדבר הזה יכול להתחבר למערכת חדשה, האם שווה לחבר אותם לאחת כזו? או שזו גרוטאה שטובה רק לל"ג בעומר הדגם הוא: FISHER XP-55S מישהו יודע על הדבר הזה משהו? תודה ויום כתום :gorgeous:
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערכתי בשבועיים האחרונים סקר בנוגע לטלוויזיות, שהסתיים ברכש אתמול, וחשבתי לשתף אתכם במסקנותי הכלליות. המיקוד היה טלווזיה בתקציב בינוני (איזור ה5K שח) למרחק צפייה של קצת מעל 3 מ' לסלון. מצד אחד, היתה ירידת מחירים דרסטית, ואפשר היום להשיג טלויזיות בתקציב זה שלפני שנה עול כמעט פי 2. מצד שני, עדיין איכות הצפייה בשידורים רגילים (שאינם HD) נמוכה מטלוויזית CRT בת 10 שנים, לפחות בטלוויזיות מתחת ל10K שח. יכול להיות שעדיין צריך להמתין לפני קניית LCD למי שיש טלוויזית CRT טובה. להבנתי אין הבדל משמעותי היום בין פלאזמה וLCD, והכל תלוי בדגם הספציפי. התחלתי לחפש 32" איכותית, אבל לאחר צפיה בחנות הבנתי שאני אהנה הרבה יותר מ37". יש כיום חילופי סדרות אצל מספר חברות וניתן להשיג בזול את דגמי שנ…
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המערכת היא marantz mx-3500 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX3500&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=197&aff=Zap התקציב הכולל שלי הוא 1200 אבל אפשר לחרוג טיפה ל-1400 ואני רוצה רק שני רמקולים ורסיבר..\: יש משהו אחר יותר טוב במחיר הזה? ואיך זה בכללי המערכת הזאת ספציפית?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה עדיף לי בתקציב הזה? מערכת שכוללת מגבר ו2 רמקולים ושימוש במחשב כמקור או השקעה בCD נפרד, שתבוא על חשבון שאר החלקים, תשמע יותר טוב? (בהנחה שהכרטיס קול שלי שווה משו כמו 19.90)
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש רסיבר לזוג רצפתיים (סטריאו) של 140W (כנראה שלא הולך להשתמש בעתיד 5.1 אז לא חשוב לי ברכישה זו). חיפשתי בעיר שלי ומצאתי רק 3 רסיברים ואלה הדגמים: Denon AVR-1509 (ראיתי שיש לו כניסת מתח 220v שזה נחמד) http://www.crazyedi.co.il/products/130540 Denon AVR-390 (שזה רסיבר שמגיע עם סט רמקולים + הוא יחסית דק) http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=8657 Kenwood KRF-V5300D http://www.kenwood.eu/products/home/separates/avcc/KRF-V5300D/ השאלה מה עדיף בהנחה שאני יכול לרכוש את כולם באותו מחיר, כי אין לי אפשרות לשמוע אותם עובדים. שאלה נוספת היא על HDMI, אם אני משתמש בטלויזיה שחיברתי לרסיבר עם HDMI , והמקור שמגיע לרסיבר הוא composite או svideo, אז אני בע…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מהם עדיף ? מבחינת איכות תמונה איכות שמע וכו' תודה לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי בבית מגבר מרנץ 2235B שמגביר קף קודה 8(רמקול משנת 90) אלה הרמקולים - http://www.hifidatabase.com/static/gallery/2/5992-kef_Coda-8.jpg עכשיו יש לי אופציה לקנות מורל 606 שנראים יותר רצינים,עם מידבאס 9 אינצ'. אני שואף לSQ כמה שיותר האם המורל יותר טובים מהקודה שלי? חשבתי לקנות את המורל ולהשתמש בקף כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע ביתית שאני בונה. מה כדאי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ולא אל תמהר לנעול את זה, מר אדמין יקר. כי זה כן קשור לפורום אודיו. אני רוצה לשאול בקשר לסאונד המובנה שיש ללוח הזה. איך אתם מרוצים ממנו? כמה רמוקלים יש לכם? וכל פרט שכדאי לי לדעת בקשר לזה. 10x, DXT
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בדיוק היום קניתי את הrp-21 מחלילית, וכנראה שאני מביא chaintech av-710 מאיביי, אז אני מחפש מגבר שישלים את החבילה. רציתי לדעת כמה עולה מגבר סביר בארץ, אני ממש ממש לא יודע מה המחירים, ולכן יש לי קצת בעיה לתת תקציב מוגדר. בהחלט עדיף שיהיה ניתן להשיג את המגבר בארץ, אבל גם המלצות למגברים שאי אפשר יתקבלו בברכה. באמת תודה לכל מי שיעזור, ואם ממש תצטרכו תקציב מוגדר אני אחשוב על משהו.
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7675553&type=product&productCategoryId=pcmcat52600050007&id=1134702498076 איך התועלת לעומת המחיר?
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אממ בזמן האחרון אני מתחיל להתסכל על אוזניות מוזיקה והגעתי למסקנה ש SRH440 הכי טובות לשימושים שלי אבל אז ראיתי שיש גם SRH840 יש לי את הכסף לשניהם זה לא העניין אבל ההתלבטות היא כזאת: יש לי כרטיס קול מובנה בלוח EP43-UD3L והוא בסדר, לא יותר. אם אני לוקח 440 אז אני מוסיף לזה כרטיס קול ואם אני לוקח 840 אני ישאר עם מה שיש לי או כרטיס קול זול יותר. נ.ב צריך גם המלצה לכרטיס קול של עד 400 שקל בערך תודה!
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
תיכננתי לקנות את האוזניות ATH-A900, אחרי שהאוזניות ATH-FC7 נשברו לי, וה-GRADO SR-60 כבר מזמן זרוקים בצד. אבל התקציב קטן לחצי, אז חשבתי לקחת את האחות הקטנה שלהם, ATH-A500. השימוש היחידי יהיה למוסיקה, לרוב מטאל. חשוב לי שהאוזניות יהיו ממש נוחות, סגורות ושהאיכות תהיה סבבה (במחיר הזה לא מצפה לניסים, אבל למשהו סביר). המחיר לאוזניות עם משלוח מיפן, 430 שקלים. יש אוזניות טובות יותר בתקציב? המליצו לי גם על ה-AKG K-81 DJ, שהם במחיר דומה, רק שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת אותם לארץ.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי שני רמקולים גדולים "בוקסות" מעץ שקיבלתי משכן שלי, אני רוצה לחבר אותם איך שהוא לרמקולים שיש לי במחשב ואני לא יודע איך, אני פיצלתי את החוטים של הבוקסות וראיתי שיש ככה: חוט אדום חוט לבן וחוטים דקים בין שני החוטים (אדום ולבן) איך אני יכול לחבר אותם למחשב? או למערכת רמקולים עם סאבוופר?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה ואשמח אם מישהו יכול לעזור. יש לי טלוויזיית LED של טושיבה דגם 32PU200. הטלוויזיה נקנתה לפני חודשים ספורים והכל עבד מצוין. לפני מספר שבועות חיבור ה HDMI הפסיק לעבוד (מבלי לקבל מכה כלשהי או שינוי שבוצע) וכל מה שאני מנסה לשנות בהגדרות פשוט לא עובד. ניסיתי את שני חיבורי ה HDMI ושניהם הפסיקו לעבוד, ניסיתי לחבר גם את הפלייסטיישן (שעבד בעבר) וגם ממיר של חדש של הוט וניסיתי עם 3 כבלים שונים. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? אולי יש איזשהו שינוי שצריך לבצע בהגדרות? אשמח לכל עזרה שהיא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כן שלום :] אני עכשיו מתחיל לשפר לי את המחשב בצורה הקפית יותר.. אז ככה אני מתחנן לקנות עכבר, מארז, רמקולים 5.1. עכבר אני לוקח כנראה 510MX. מארז אני לוקח כנראה סופרלטאנט. עכשיו נשארת לי השאלה איזה רמקולים לקנות.. אני רוצה 5.1 אבל אין לי תקציב כי עדיין לא יודע מתי אני יקנה.. אני עכשיו מתחיל לחסוך לכל זה..אז ככה פחות או יותר כמה עולים רמקולים טובים 5.1 (אני לא ציך משהו ממש ממש מוגזם אלא במחיר סביר) רוב המטרות שלי זה מוזיקה למשיחקים יש לי אוזניות. תודה לעוזרים :]
-
- 6 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום, האם אוכל לחבר ממיר HOT Magic HD למחשב בעזרת כרטיס לכידה כמו זה: http://www.ebay.com/itm/HDMI-Input-Video-Capture-PCI-E-Card-HD72A-1080i-1080P-Camcorder-DVD-DVR-PS3-XBOX-/261418971621?pt=US_Video_Capture_TV_Tuner_Cards&hash=item3cddc8f1e5 הערה: אני צורך ביכולות הקלטה אלא צפייה בלבד.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את האוזניות האלה, אבל כמה דברים מרכזיים מטרידים אותי כרגע (חוץ מהמחיר כמובן ). 1) לאוזניות יש התנגדות מאוד מאוד גדולה (300 אוהם). האם זה לא אומר שחייבים מגבר כדי לשמוע בהן נורמלי? מביקורות שסקרתי, עושה רושם שלא צריך מגבר, אבל אני רוצה לוודא. 2) ההתקן המבטל רעשים, דורש שתי בטריות. אני לא אוהב את הרעיון של תחזוקה לאוזניות. למישהו יש מושג לכמה זמן מספיקות הבטריות האלה, והאם יש "עונש" על שימוש בלי בטריות, מעבר לביטול המנגנון לביטול רעשים? 3) אם נתעלם מהמנגנון לביטול רעשים, ונתרכז באיכות שמע של האוזניות - האם יש אוזניות זולות משמעותית, עם אותה איכות פחות או יותר? כלומר, האם המחיר הוא רק בגלל המנגנון הזה, אם שיש ערך מוסף מעבר לזה? אני יודע שלאוזניות יכולה לה…
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
היי. עד עכשיו היתה לי מערכת של סוני עם זוג רמקולים נלווה. אתמול קיבלתי במתנה פטיפון ומגבר (נכון שווה?), ואפילו כמה תקליטים -- ואני מעוניין לחבר את כל הקונסטרוקציה ביחד, רק שאין לי מושג איך עושים את זה. במגבר עצמו יש יציאות: Phono (האם זו היציאה של הפטיפון?), AUX, CD, Tuner ו- Tape1, tape2 ועוד 8 יציאות בצבעים של אדום ושחור (Speaker system) עגולות, ומשהו שנראה כמו "Remote control" (מה זה?). אם הבנתי נכון, אני אמור לחבר את המערכת שלי אל המגבר, את הרמקולים אל המגבר והפטיפון אל המגבר (Phono?) ופשוט להחליף בניהם בעזרת הכפתורים כשאני מעוניין לשמוע ממקור מוסיקה אחר. העניין הוא: את המערכת אני מחבר אל ה- CD או ה AUX, או אולי בכלל אל ה Tuner? וגם אז, איך אני בדיוק מחבר אותה לשם? …
-
- 3 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלוויזיה WinFast TV2000 XP שקניתי ליפני שנה והוא עבד מעולה על ה XP אחשיו שעברתי לvista הוא כבר לא פועל. אני הורדתי אתת הדריברים בישבילו והתקנתי אותם אבל המדיה סנטר עדיין לא קולט אותו והתוכנה שאיתו הוא פעל בXP עושה לי בעיה שהיא לא יכולה לעבוד עם הvista כל פעם אני מנסה לתקין אותה מה אפשר לעשות? תודה מראש רעי מצא
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות In EAR טובות לשמיעת מוזיקה עם תדרים גבוהים כמו טראקים של Space Cat Domestic Pixel Eskimo DNA הנה מצאתי את אלה: http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Headphone&DB181743=181790&DB27635=27636&DB27645=27648&DB27639=27640&DB66411=66413&DB66385=129470&orderby=price אשמח אם תמליצו לי על כמה טובים שיספיקו לי ושיתפסו לי באוזן טוב תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 כשאני מחבר את המחשב לרייסבר בעזרת 3 כבלים RCA הסראונד עובד לי טוב, אני בודק אותו בעמצאות התוכנה שבאה עם הכרטיס קול - AC97 Audio Configurtion יש שם Speaker Test וכל פעם אני לוחץ על רמקול אחר ואני יכול לשמוע קול מכל אחד מ5 הרמקולים הבעיה היא שכאשר אני מחבר את המחב עם סיב אופטי לרייסבר אני שומע רק בסטריאו למישהו יש מושג למה???
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימוש העיקרי: צפיה בתכני HD מהמחשב. בד"כ 720p. מרחק הצפיה הוא כ-2.5 מטרים. יש לי כרטיס מסך nvidia 8800gts עם 2 יציאות DVI וכרטיס קול audigy 2 עם יציאה דיגיטלית. המליצו לי בעבר על Panasonic FHD. תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-