עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיוכל להקליט לי תוכניות שהפסדתי ישירות למחשב (מהממיר) במחיר הנ''ל ושאלה לי אליכם: אפשר להשיג כבל קומפוזיט באורך של משהו כמו 12 מטר? והאם זה יוריד מאיכות שלו? פשוט המחשב רחוק מהנקודה של הממיר. תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by Danny_The_King,

שלום רב אני מעוניין לחבר פלייסטיישן 2 למחשב שלי יש לי מסך LCD 22 של LG יש לי לוח אם של ASUS P5Q אני זקוק לכרטיס טלויזיה.. ואני לא מבין בזה כלום כלום.. אני מעוניין לחבר את הסוני ע"י החיבור של שלושת הצבעים לבן אדום צהוב.. שיהיה בכרטיס טלויזיה איכות טובה של הסוני ולא מטושטש.. עד כמה שניתן להוציא מ60hz PAL של הסוני.. או איך שלא קוראים לזה המחיר מקסימום 300 ש"ח.. ושיהיה מהחנויות של פנדה מחשבים או KSP.. למה אני גר בדימונה ואלו החנויות הכי מובילות בב"ש.. ולא מתאים לי לנסוע רחוק יותר או לקנות באייבורי הגנבים.. תודה לעוזרים

3. יש לי כרגע winTV pvr-150 MCE ואני לא מרוצה מהאיכות תמונה(הכל כך ירודה שלו) יש לכם המלצה על כרטיס טלויזיה(חיצוני או פנימי עדיף חיצוני) שייתן איכות תמונה יותר טובה?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. שלום אנשים, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני (אין לי חריצי PCI פנויים) סביב ה- 500 ש"ח. המטרה היא הקלטה של שידורי YES על גבי המחשב. אני משתמש ב-XP. דרישה נוספת היא שהכרטיס יתמוך בשידורים סטריאופוניים בשיטת השידור בארץ. חשבתי על כרטיס הבא: AVER MEDIA AVERTV BOX 9 אבל עפ"י הנתונים הוא אינו תומך בסטיראו למעט בשיטת שידור NTSC שאינה רלוונטית לגביי. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, יש ברשותי ממיר של HOT עם חבילת HD שברצוני לחבר למסך מחשב. מה האופציות המומלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  6. Started by roy_dotan,

שלום המליצו לי על מפרט כאן : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=464632.0 ושלחו אותי לפורם הזה כדי לחפש כרטיס טלויזיה. אני לא צריך לערוך או משהו כזה. רק לחבר את הממיר של הוט למחשב. אני בחלק הזה מבין קצת פחות ולכן אני אשמח גם להסבר של כמה מילים על הכרטיס. (היה לי שני מסכים מחוברים למחשב שאחד מהם יוסט מדי פעם לצפיה בטלויזיה) תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  7. שלום לכולם, מקווה שזה הפורום הנכון... אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה לצורך חיבור למכשיר וידאו והמרת קלטות לקבצים. רצוי כרטיס טלויזיה שיוכל לשמש אותי בעתיד גם להקלטת תוכניות מהממיר (אופציות הקלטה, טיימר וכו') תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. תודה ועם תוכלו לפרט!!!

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  9. שלום אני בקרוב רוצה לקנות ממיר וכרטיס TV כי אין לימקום לTV בחדר ואני רוצה ליראות TV במחשב. על מה אתם ממליצים ?

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  10. אני צריך כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של HOT ויוכל להציג HD ולהקליט HD גם. שהתצוגה וההקלטה תהיה איכותית. המון תודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  12. Started by tberger,

שלום לכם, אני מעוניין לרכוש כרטיס לכידה שיאפשר גם צפייה דרך האינטרנט. קודם כל שאלה: האם יש הבדל בין כרטיס לכידה לקולנוע ביתי לכרטיס לכידה שמכונה גם כרטיס אבטחה? אם כן מהם ההבדלים? איזה כרטיס לכידה/אבטחה מומלץ שיאפשר גם צפייה ב On-Line דרך האינטרנט וגם הקלטה של אות וידאו ממצלמה? המחשב שלי מבוסס AMD ושמעתי שיש בעיות עם כרטיסים למחשב זה. יש לי גם מחשב INTEL ישן עם מעבד פנטיום 3-800. האם הוא יספיק? תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  13. שלום, אני משפץ מכונת משחק (ארקייד) ישנה ורוצה להשתמש בטלויזיה ישנה למסך. יש לי כרטיס ישן שמוציא Svideo, ואני מניח שהייתי יכול לחבר אותו דרך טרנסקודר אבל הם מאוד יקרים. האם יש כרטיס זול ופשוט שמשדר לי במקום דרך VGA למסך, אות אנאלוגי לטלויזה הישנה (בננה רגילה, BNC אני חושב שזה נקרא)? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  14. היי אני פונה לאנשים שמבינים ולכן כדי שהבין יותר נא לפרט . אני מעוניין בכרטיס סאונד שממיר סאונד 44 או 48 ל- 96 KHz וכן ל- 24 BIT סה"כ 7.1 +רסיבר איכותי SPIDF ( כלומר שיצא 7.1 ) היום מבצע זאת ע"י תוכנה וכרטיס קול טוב 889 של גיגאבייט ( גם אין לא סראונדDTS 96 KHZ מסטריאו 2 ערוצים ) לא סוחב יותר משני ערוצים ומתמוטט מהר יחסית . 1. איזה כרטיסים היום איכותיים לסרטים ומוסיקה בלבד ? 2. האם עומד לצאת משהו איכותי ? 3. הכרטיסים שמצאתי : http://www.asus.com.au/product.aspx?P_ID=ZBWhAEnH6nDOB00E&templete=2 האם יש משהו בכרטיסים הללו שהוא כדאי יותר לסאונד ? http://www.asus.com.au/ProductGroup2.aspx?PG_ID=deBXUzMkKnQuGLGK

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  15. Started by danielzy,

מחפש כרטיס קול למשחקים וגם לסרטים קצת. יש לי Logitech G51 ולוח אם Gigabyte EX38 ובינתיים אני משתמש עם מה שעל הלוח לדעתכם אני ארגיש הבדל ? הכרטיס יקנה בארה"ב מאמזון או newegg עד 80$ בבקשה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי את הסט של לוג'יטק Z560 אם אני לא טועה (זה הסט שכבר לא מוכרים - 4 רמקולים וסאב) ואני מחפש כרטיס קול ט ו ב ו א י כ ו ת י למשחקים וקצת למוזיקה. תקציב - עד 800 שקל בערך אני רצוי פחות. בעיקרון אני לא בעיניינים ומכיר רק את קרייטיב אבל לאחרונה שמתי לב שיש משהו שנקרא מאיה או משהו כזה. מה ההבדלים ומה אתם מציעים לי?

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by AboveBeyond,

אהלן מחפש כרטיס קול עד 1000 ש"ח צרכים: -לחבר אליו 2 מוניטורים אולפניים מוגברים ברהינגר b2030a - לחבר אליו מיקסר דיג'יי כמובן שישמעו דרך המוניטורים (לא רוצה לחבר את המוניטורים למיקסר) אשמח להמלצות (אפשר גם יד 2) תודה!

18. Started by muli82,

לא מזמן החליפו לי לוח אם כי הישן נדפק אבל בחדש ששמו לי הכרטיס קול המובנה יש לו רק חיבור אחד לרמקולים ובישן היה לי 3 לרמקולים ועכשיו יש לי סט רמקולים לא מחבורים למה אין מקום לחבר אותם אז אני צריך לקנות כרטיס קול משו נורמלי ולא יקר עד 150 שקל גג איזה יש? יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P43ES3G תודה לעוזרים

19. Started by RazKaziRo,

אתם יכולים להמליץ לי אולי על כרטיס קול בסביבות 500 שקל שיהיה איכותי כמה שיותר ועם כמה שיותר יציאות תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by casio888,

התקציב: סביבות ה500 שקל השימוש: סרטים משחקים ומוזיקה יהיה מחובר: מגבר 5.1 אני לא מרוצה מהכרטיס קול שלי בלוח אם. רוצה משהו טוב, אני מעדיף משהו שיהיה לו גם חיבור אופטי וגם קואקסיאלי. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  21. האיכות של הכרטיס המובנה בלוח אם מתחילה לא להספיק לי. אני לא אודיופיל, אך לאחרונה הרגשתי כמה פעמים, כשאני משווה לAudigy 2 ZS במחשב הישן - שהמובנה של realtek קצת מזייף (מה גם שמידי פעם ניתן לשמוע רעשים שנובעים מהפרעות PCI ככל הנראה, נגיד כשמזיזים את העכבר). אז הייתי מעדיף משהו שלא נופל מהAudigy 2 ZS, ועדיף גם שתהיינה אפשרויות שליטה מתקדמות לפחות כמו בדרייבר של Creative (שליטה בכל רמקול בנפרד, bass/treble, אולי גם אפשרויות CMSS למיניהן, למקרה שמתישהו כן תהיה פה מערכת surround (כרגע יש 2.1 פשוט). יש המלצות?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by קלוקיי,

שלום, כרטיס הקול שלי נשרף (ככה אני חושב..) לכן אני צריך כרטיס קול אחר ואיני יודע בדיוק מה מתאים למערכת שלי. דגם הלוח: P5Q של אסוס ורציתי לדעת איפה בדיוק כרטיס הקול מתחבר בלוח האם, כי אני חושב שאני יודע פחות או יותר תודה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. Started by itayze,

היי , כנראה אני אתן את הכרטיס קול שלי לאחי הקטן ( Gtxp , הוא צריך כ.קול חיצוני ) . אני מחפש כ.קול שלא יפחת מהרמה שלו ... הרמקולים : Logitech Z550 , חובה שיהיה לכ.קול Coax ( ועדיף שתהיה גם יציאה אופטית , Just in case )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מחפש כרטיס קול לשדרוג שמיעת מוזיקה מהמחשב. הקאצ' - צריך להוציא סאונד 4.1 אנלוגי. שמתי עין על הSTX המומלץ אבל מסתבר שאפשר להוציא ממנו רק סטריאו אנלוגי. כרגע יש לי CREATIVE AUDIGY 2 ואני מועניין לשדרג את חוויית הסאונד. הדגש הוא על מוזיקה אבל שתהיה תמיכה במשחקים. בעקבות הסיוט עם קריאייטיב אני מעוניין גם בכרטיס עם דרייברים נורמליים לWINDOWS 7. מהבדיקות שערכתי מצאתי שהכרטיס הכי רלוונטי לדרישות שלי הוא הXONAR D2X יד שניה (כי אי אפשר למצוא חדש בשום מקום). אשמח לדעת אם יש כרטיס שיענה טוב יותר על הדרישות שלי. התקציב הוא עד 1000 ש"ח.

• 21 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. כמו שכתבתי למעלה ... קניתי מחשב חדש ואני כבר לא מרוצה מהחיבור aux למערכת סטריאו שלי .. תקציב עד 3500 .. כמובן שמעדיף יותר נמוך אבל .. זה המקסימום. כרגע אני מתלבט בין הlogitech z5500 וה creative gigaworks s750 ... לגבי כרטיס קול ..אין לי מושג .. אני לא בטוח שאני צריך את הטופ בקטע הזה .. אני בעיקר הולך להשתמש במערכת בשביל משחקים .. סרטים בdivx וmp3 ... לא יותר .. אז .. תנו דעות . תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים