עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by LRa,

אהלן מחפש טלוויזיה LCD 32, לא בשביל שימוש ספציפי האופציות הן: LG RZ 32 LZ 55 Sharp LC 32 GA 6 Thomson 32 LB 130 S5 Sony KLV-S32 A10 Panasonic TX-32LX51F Philips 32 PF 5520 D Samsung LE32R51B תודה

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by PlayerX,

Looking for LCD TV , mostly to play Playstation 2 by using component cables and watch movies from PC My list of possible choices did anyone had some personal experience with any of these http://zap.co.il/compare.asp?sog=E-TV&models=499929,411556,506242,577538

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  3. Started by Peri228,

שלום לכולם ! הטלוויזיה הישנה שלנו (34" CRT ...) התקלקלה, וזו הזדמנות מוצלחת להחליף לטלוויזיה דקה, גם אם באיחור מסוים. אני לא מאוד בקיא בהבדלי השימוש בין פלזמה ל LCD, ולכן אשמח אם תעזרו לי להגיע להחלטה. הטלוויזיה תחובר לממיר רגיל של הוט, ל DVD ול Wii, והשימוש העיקרי שלה יהיה צפייה בתכנים מהממיר. ייתכן בעתיד חיבור של הטלווזיה למחשב HTPC לצפייה בסרטים באבחנה גבוהה (מסך Full HD נכנס בתקציב הזה?). מרחק הצפייה הוא 3 מטרים, ולפי הבנתי גודל המסך הרצוי למרחק זה הוא 37". כמו שציינתי בכותרת, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-4000 שקל. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לגבי פלזמה\LCD, גודל הטלוויזיה והמלצות לדגמים ספציפיים. תודה מראש תום

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by zivbu99,

שלום כולם. אני מחפש טלוויזיה במחיר מקסימלי של כ-4000 ש"ח עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. מטרות הטלוויזיה יהיו בנוסף לצפייה רגילה גם למטרות משחקים על PS3. מרחק הצפייה הוא בערך 4 מטרים. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  5. שלום לכולם.אנחנו קונים טלויזיה למטבח, יש צורך שלטלוויזיה יהיו זוויות צפייה רחבות, צבעים איכותיים ושהיא עצמה תיהיה איכותית, תכלול רמקולים, אם אפשר גם שתתמוך בHD. מומלץ מסך לא רחב. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. רצוי גם שהיא לא תעבור את גובה ה40 ס"מ, מקסימום 43 הצעות!!! איך זאתי? מעולה שיש לה DVD מובנה... http://mazganim.shopy.co.il/products/87472 או זאתי? http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=N2060W&Cat2Cat1ID=1885&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE[br]פורסם בתאריך: 8.02.2008 בשעה 21:31:26 מישהו? :-\[br]פורסם בתאריך: 9.02.2008 בשעה 18:56:33חברה אני כבר כמה ימים מחכה...

6. לחדר ושרואים טוב גם מהצדדים במחיר של 2500 שח יש משו של hair לא? ושיהיה HD . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by LRa,

הטלוויזיה היא לסבתא שלי ככה שפונקציות לא ממש חשובות, בעדיפות מסך שטוח. התקציב הוא עד 3500 פלוס מינוס. תודה

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  8. Started by Hydr0,

מה קורה ?? בשעה טובה אני קונה טלוויזיה חדשה לחדר אחרי הרבה שנים עם טלוויזיה גדולה וישנה! אין לי מושג מה התקציב כי אף פעם לא בדקתי מחירי טלוויזיה אבל בתכלס, אני מחפש טלוויזיה בגודל 26-28 אינץ כי החדר שלי הוא קטן מאוד.. 4X3 ויותר גדול מזה פשוט לא יראה טוב. לא חובה שיהיה FHD כי אני במילא לא שם לב להבדל בין HDREADY.. שתהיה טלוויזיה ממוצעת ולא יקרה ולפי ההצעות אני אדע מה הטווח מחירים שלי.. אגב, בעדיפות שיהיה את הדגם פה: http://www.cinemaworld.co.il/ הטלוויזיה תשמש לנטו צפייה בסרטים וסדרות בHD.. בלי סוני או משחקים כלשהם.. יש לי פה הנחה גדולה.. תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם הורי מחפשים טלוויזיה חדשה מסוג LED או LCD בגדלים שנעים בין 46"- 50" הטלוויזיה תשמש לצפיה בתכני HD וממיר מקליט HD של YES, סרטים ,סדרות,כדורגל ,ערוצים "רגילים" כמו 2 , חיבור לסוני 3 למשחקים , חיבור ל WII , חיבור למערכת קולנוע ביתית של SONAB וחיבור ל DVD ומגבר . הצפיה בטלוויזיה ממושכת, התקציב לטלוויזה נע עד .6500 המרחק מאזור הצפיה עד לקיר עצמו 4.5-5 מטר. חשוב למצוא פתרון איך להעביר סרטים לטלווזיה הבנתי שבטלויזיות של סוני יש בעיה עם סרטי MKV. לבנתיים אבא שלי חושב על שלושה דגמים -sony nx710 - SAMSUNG 46D550 -46CX520 SONY מה אתם חושבים על אלו או כדאי לקחת דגמים אחרים. תודה מראש לכלל העוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by shlosi,

שלום לכולם, לא בטוח אם לפי חוקי הפורום חיפוש הטלוויזיה קשור לכאן, אבל אנסה. מחפש טלוויזיה כ50 אינץ' ובכל מקרה לא פחות מ47. תקציב- עד 4000 לכל היותר. סמארט TV- אקבל בשמחה, אבל לא קריטי. תלת מימד- ממש לא צריך. קיבלתי ממקום אחר המלצה על הדגם הזה של פיליפס, ונאמר לי שהוא עולה 4200 לפני התמקחו ושהוא הוא מצויין אז כרגע הוא מוביל בסקר. רעיונות? http://www.electra-trade.co.il/מסך-טלוויזייה-led-פיליפס-גודל-48-דגם-pfh5509 הטלוויזיה הזאת בעצם תהיה מחוברת למחשב ותהיה חלק ממערכת הצפייה בסרטים בסלון. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by LRa,

אהלן מחפש טלוויזיה בגודל 25-29 אינץ. תקציב בין 1500-1900, אבל עדיף פחות מ-1800. השימוש הוא בעיקר לכבלים ווידאו, ממש קצת לדי וי די. עדיף 25 איכותית מאשר 29 זבל, איכות תמונה מאוד חשובה. תודה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  12. Started by maor0079,

טוב אז טלוויזיה ראשונה שאני קונה אין לי מושג מה עדיף LCD ?LED ? פלזמה ? מרחק צפייה 3 מטר תקציב 3-4 אלף שימושים: שידור SD חיבור למחשב כדי לראות סרטי HD

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן חברה. אני מחפש לקנות טלוויזיה חדשה לחדר. מרחק צפיה הוא 3 מטר ואני מחפש טלוויזיה 37 אינץ. בעיקרון גם 42 תתאים אבל אני התקציב הוא עד 2000ש"ח בלי חריגות. המטרה של הטלוויזיה היא סרטים, סדרות דרך הלטפופ וממיר YES. לכן חשוב לי לפחות 2 חיבורי HDMI. USB לא הכרחי. לא משנה לי אם זה LED/LCD או חיסכון בחשמל.. גם לא מפריע ל. כל עוד רואים טוב ואיכות הסאונד גם טובה. ידוע לי שהתקציב יחסית נמוך אבל אני בטוח שאפשר למצוא משהו טוב גם בתקציב הזה. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. מחפש טלוויזיה בגודל "32 באיזור 1300₪ אפשר לחרוג רק אם באמת שווה את המחיר. שתתמוך בכמה שיותר פורמטים,מעדיף מסגרת לא עבה במיוחד, שתהיה עם איכות תמונה טובה,עדיפות לסמסונג. עדיף מיבואן עם אחריות טובה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי,יש לי קיום מסך מחשב מסוג Dell 207WFP רוב השימוש שלי במחשב זה אינטרנט וסרטים,מידי פעם משחקים(אני יכול שנה לא לשחק במשחק ואז לשחק שבוע במחשק אסטרטגיה...) אבל לא אחד אשר יושב לשחק משחקים. מכיוון שרוב הזמן אני רואה סרטים,אני רוצה מסך גדול לסרטים. אני מתכוון להשאר עם שני המסכים במקרה שזה אפשרי,להשאר עם הנוכחי ולקנות טלוויזיה ולחבר אותה בתור מסך שני,ובא לצפות בסרטים. הטלוויזיה לא תחובר לכבלים. היא תשמש רק לסרטים אשר יעברו דרך המחשב. התקציב הוא 4000-4500 גג,יש משהו במחיר הנ"ל אשר באמת יהיה טוב לשימושים האלה? או שעדיף לוותר על זה עד שיהיה תקציב יותר טוב.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by proevo4ever,

42 - 46 אינץ' FULL HD חובה שימושים עיקריים - עידן + חיבור למחשב והקרנת סרטי HD אחראיות מינימום 3 שנים עדיפות ל 5 תקציב עד 3000 שקל אני מעדיף חברה מוכרת ודגמים שידועים שמחזיקים הרבה זמן ... יש חיה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Chamuelm,

התקציב הוא עד 3000 צפייה ממרחק של 3 מטר - כנראה 37"? בעיקר שידורי טלויזיה דרך ממיר HD (הוט אם זה משנה) ומדי פעם סרטים חשוב רמקולים כי אין מערכת. על מה כדאי לשים לב? יש דגמים מומלצים? אם אפשר לקנות באזור חדרה ולא דרך האינטרנט כי אבא שלי מפחד מזה אז עדיף.. תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  18. שלום אני מחפש המלצה לטלוויזיה בסלון בגדלים או 38" או 40" (חוסר מקום על הקיר) בין המחירים 2000-4000 אשמח לדעת מה נחשב לטוב היום תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  19. ~משתמש בטופס של פורום אחר~ ~הבקשה היא של קרוב משפחה, ואני לא מבין במסכי טלוויזיה מספיק כדי לעמוד על מה טוב~ ~קרוב משפחה אחר קנה טלויזיית 50 אינץ' במבצע של 1500 ש"ח. מכאן הגיע הרעיון~ *מרחק צפייה [ חובה - ובמדוייק עם מטר ]: מטר ושישים ס"מ *גודל באינצ'ים [ לדעתכם, אולי דעתכם שגוייה ] : כ40 אינץ'. עד 43. *טווח מחירים - תקציב [ כולל חריגות ]: מחפש בסביבות ה1500-2000 ש"ח. לא כולל משלוח. *מה חשוב לי בטלוויזיה (לפרט): טלוויזיה לסלון. חדות, מן הסתם. 2 חיבורי hdmi מינימום. כרגע מחוברים למסך 2 ממירים. אחד דרך חיבור hdmi והשני דרך חיבור av. אני בודק אופציה של להחליף את הממיר עם חיבור הAV לממיר עם חיבור HDMI. יעזור אם יש אפשרות לקנות טלוויזיה עם חיבור…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. גודל רצוי: 37'. מרחק הצפיה 2.5 מטרים. שימוש עיקרי: צפייה בקבצי mkv. תקציב: 4500 שח הטלוויזיה תחובר למחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS באמצעות כבל HDMI ל-DVI. יש רמקולים שמחוברים ישירות למחשב Logitech Z5500, כך שאין צורך בטלוויזיה עם רמקולים איכותיים. כרגע אני נוטה כלפי ה-Samsung LA37A550 שעולה קצת פחות מ-4500. העירו לי שבמרחק צפיה הזה אני לא ארגיש בהבדל בין FHD ל-HD Ready ולכן עדיף לי לרכוש את ה-LA37A450 שזולה בכ-1000 ש"ח. חיפשתי חנויות שהמסכים האלה נמצאים בתצוגה, אך היחיד הוא ביג בוקס ושם מציגים רק את ערוץ נטיונל גיאוגרפיק ואני רוצה לראות סרט HD. אין לי מחשב נייד כך שאני גם לא יכול להגיע עם סרט HD ולהשוות בין שתי הטלוויזיות. לא הבחנתי בהבדלי איכות מהותיים בין כל הטלוויזיות שבחנ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הוחלט לקנות טלוויזיה חדשה לסלון. טווח צפייה בערך 3.5 מטר- כלומר סובב סביב ה 40 אינץ'. FullHD ללא תלת מימד. אין צורך באפשרות ניגון קבצים על גבי הטלוויזיה (תחובר למחשב, ממיר, OUYA ודיוידי מידי פעם). עדיף משהו שיחזיק הרבה שנים לא יתפרק תוך שנה. מודה לעוזרים מראש. עריכה: שכחתי לציין שאני מוכן לחרוג ב 1000 ש"ח במקרה והתקציב לא יספיק למשהו נורמלי שיעמוד בהגדרות שהזכרתי מקודם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אני מחפש טלוויזיה רק מסוג פיליפס בגלל שלאבא שלי יש הנחה על המוצרים שלהם.. מה שאנחנו מחפשים זו טלוויזיה לסלון יחסית מואר ביום, לטווח של בערך 3.5 מטר. 55-60 אינץ' ועד 10,000 ש"ח אלה ההגבלות דרך אגב השימוש שלה יהיה בעיקר לראות סרטים, סדרות, ערוצי ספורט, אקסבוקס ולחבר את המחשב בשביל סרטים בHD.. תודה רבה לכל העוזרים! נ.ב קראתי קצת בפורום והבנתי נגיד שהטלוויזיות עם האנדרואיד על הפנים, שהסדרה 6000 של פיליפס לא משהו, ושב4K לא באמת רואים הבדל מFULL HD רגיל מ3-4 מטר.. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות 2 טלוויזיות 42' במחיר של 2500 ש"ח כל אחת. [list type=decimal] [*]האם כדאי פלזמה או LCD? [*]האם יש המלצה לדגם במחיר הזה? [*]מה כדאי לבדוק כשקונים טלוויזיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by joelittle,

שלום , זכור לי מלפני כמה שנים , שהיה טיפה קשה להשיג טלוויזיה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD מסוג VHS וכו לטלוויזיות FULL HD -- אבל מה שהיה זכור לי גם שלא להרבה אנשים היה איכפת כי רובם לא התעסקו עם תוכן ב-SD . כעת, כשאלוויזיות ה-4K הן המוצר הלוהט בשוק, לקצת יותר אנשים אכפת מהנושא , לאחר שהתוכן ב-720P שהורידו מהרשת פתאום לא נראה כ"כ טוב על הטלוויזיה ה-4K החדשה שלהם . אז מכאן אני מגיע ל : 1) בקשה להמלצה לטלוויזיה שעושה שעשתה upscaling טוב לתוכן SD (אם נשארו כאלה עוד בשוק) . 2) שאלה : האם יש בכלל טלוויזיות 4K שעושות upscaling טוב לתוכן SD , או שהמרחק בין 480P ל-4K הוא פשוט גדול מידי שמעבד תמונה בזמן אמת יעביר בצורה נעימה לעיניים ? תודה מראש לכ…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  25. אני רוצה לחבר את הטלוויזיה ל-XBOX ולמחשב נייד אז צריך כניסות HDMI ו-VGA. השימושים הם משחקים, סרטים וצפיה בשידורים רגילים. לא מחפש את האיכות הכי טובה בעולם, מעדיף את המוצר המשתלם יותר. תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 15:28:11 BUMP

• 4 תגובות
    • 851 צפיות

דיונים חדשים בפורומים