עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Stinga,

אממ, יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם - 5.1. אני צריך ורוצה רמקולים חדשים, באיכות טובה, אם אפשר שיראו טוב עם קצת גודל בשביל הפוזה 8). למרות שתמיד איכות > מראה. כמו שאמרתי, 600-700 ש"ח, בלי חריגות. תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by asafsee,

שלום אנשים טובים אני מעוניין לרכוש מקרן בעל אפשרות חיבור לכרטיס מסך במחשב משם אני רוצה להקרין את הסרטים. מהכרטיס יש לי יציאת S_VIDEO אני מחפש בעיקרון מקרן חדש תמונה בעל רזולוציה טובה למשל 1024X768, בעל גימור חיצוני קטן, ושיהיה שקט מה ממליצים? אה כן ועדיף זול אבל שלא יתפרק..שיחזיק תודה אסף

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. Started by (iriver H10),

אם אני צורב דיסק מקורי אז בדיסק שצרבתי עליו השירים יהיו באותה איכות כמו הדיסק המקורי?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by tm1988,

ניסיתי בעזרת שתי תוכנות להפוך את שמות הטגים אבל משום מה זה לא יוצא לי לעברית הפוכה אלא למשהו מוזר הנה תמונה: איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  5. הנגן החדש של מייקרוסופט יגיע בשלושה צבעים בנובמבר במחיר של 400$ ל 30GB זול ב100$ מ IPOD. שירות נגד iTunes יקרא PlaysForSure. לעוד מידע: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=3371

• 108 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. קיבלתי אוזניות AKG אולפניות שהיו בשימוש, והבד הפנימי (שמפריד בין האוזן ופנים האוזניה) הפך למלוכלך קצת עם הזמן. האם יש מקומות שיכולים להחליף לי בהם את הבד הזה לבד חדש?

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  7. אתמול בצהריים(שישי) קיבלתי הבית תU3 סוף סוף! ;D עלה 707 שקל עד הבית. הנגן הזה פשוט 10 הוא נגן קטן(בגודל הזרת שלי). ניכנס לכל מקום. הוא כל כך איכותי, כיף להחזיק תנגן, יש לו מין פלסטיק איכותי ונעים. הקטע אם הסרטים שאפשר להציג במסך כזה הוא מדהים! ורואים ממש באיכות גבוהה, רק במסך קטן.וגם תמונות! נוח מאוד, כיף לעבוד עם הג'ויסטיק, כפתורים נוחים. ממשק מצויין, עוד יותר מצויין עם עדכוני קשוחה. בקשר למוזיקה הוא עושה תעבודה מצויין שומעים חזק מאוד היתפוצצו לי האוזניים!(לא להגיע למקסימום שלו כי הוא יהרוס לכם תאוזניות! אני שמתי על הכי גבוה ושמתי באס על מקסימום ועוד כמה אפשרויות והאוזניות היתפצצו ממש ואחר כך כשהחזרתי הכל איך שהיה התחלתי לישמוע חריקות מהאוזניות כזה ברקע חלש אבל …

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by GanJaval,

אין אפשרות לקנות בחול. האוזניות בעיקר למשחקים (רשת יעני לדעת מאיפה הוא בא וכאלה ) וגם מוזיקה תעזרו לי בבקשה כי אנ מתכוון לקנות עוד החודש הזה

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  9. תקשיבו יש לחבר שלי מערכת של פיוניר באוטו והוא הבין שאפשר להוריד עידכון למערכת הזאת לצרוב על דיסק ואז זה יתקין ישר במערכת.. כמו שיש בדי וי די את העידכונים האלה... אז למישהו יש מושג בזה?? המערכת היא pioneer premier תודה מראשש

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by ik_86,

אני רוצה לקנות נגן ואני מתלבט ביןשניהם על מה אתם ממליצים על הקריאטיב zen vision m 30gb או על אייפוד וידאו 30 gb?

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by GanJaval,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5489 מה אתם אומרים על האוזניות האלה ?? אני צריך אוזניות בעיקר למשחקים .... יש משהו יותר טוב במחיר הזה ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Alfies,

אני רוצה לקנות מגבר קיט ולהרכיבו. הבעיה שאין לי מושג איזה לקנות. אני לא מכיר חברות ולא אתרים להזמנה מה שידוע לי שהאיכות של המגברים האלה משתווה לאיכות המגברים מאוד יקרים. אני מעוניין להשקיע משהו כמו 150$ +- 30$ תודה על העזרה מראש!

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  13. Started by 3Dude932,

יש לי כרטיס קול ישן של ימאה (אלה עוד עם החיבור לג'ויסטיק 15 פין ) הבעיה שלי היא, שאני לא יודע מה הדגם שלו. מה שכן ידוע לי הוא שהוא בעל צ'יפ פורטהמדיה (FORTEMEDIA), הדגם:FM801-AS. בבקשה עזרו לי לזהות את הדגם, (דרייברים לXP יתקבלו בברכה ;D )

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by -Blaze-,

יש לי זיכוי של 25 דולר בnewegg, ואני רוצה אוזניות למחשב. אני אשמע בהם מוזיקה אבל זה גם למשחקים, ואני מניח שלעיתים רחוקות אני אחבר אותו לH10 שלי. בכל אופן, חשבתי על הHD202 ומישהו אמר לי שה HD201 יותר טובות. זה נכון? והאם יש אוזניות יותר טובות בניואג ב25 דולר? עריכה: עכשיו אריתי גם את הEH150, איך אלה?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  15. http://www.appleinsider.com/article.php?id=1902 לא קראתי את הכל אבל נראה מגניב!

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by PJ,

אהלן , כבר די הרבה זמן אני מתלבט בין נגנים שונים , אבל כעת כבר די ברור לי שאני הולך לקנות את הX5. יש עוד כמה עיניינים לא סגורים שרציתי לשאול ולהתעייץ איתכם: 1)מהו משך זמן המעבר בין שיר לשיר? אני לא יכול לסבול שלוקח לנגן כמה שניות עד שהוא קולט מה לנגן. 2)האם הנגן עמיד מפני נפילות ? אני שומר די טוב על הדברים שלי אבל די יבאס אותי אם המכשיר ישבר אחרי נפילה מ10ס"מ -מה עוד שהוא בא בלי כיסוי\נרתיק . מה שמביא אותי לשאלה הבאה 3)האם הוא נשרט בקלות? עד כמה רגיש המסך שלו? טוב , למרות שכתבתי שכבר די ברור לי שאני הולך לקנות את המכשיר הזה , אני עדיין בהתלבטות קלה , זאת אומרת , זה ללא ספק המכשיר שהכי מתאים לי , אבל המחיר שלו הורג אותי . זאת אומרת , הIPod Video שאותו אני ממש לא הולך לקנו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Jacko,

http://www.halilit.com/index.php?action=recshow&item_id=895

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by Elite_Sniper,

יש איזה כרטיס ברמה טובה(יש לי רמקולים 5.1 של קריאייטיב)? זה CREATIVE - 24 bit Audigy Value 5.1 שווה משהו(ראיתי אותו ב250)?

• 5 תגובות
    • 781 צפיות
  19. שלום, ברשותי MiniDisc מקליט Sony מדגם MZ-R700 שקניתי לפני כמה שנים, הפסקתי להשתמש בו מכיוון שלא נוח להעביר (יותר נכון להקליט) מוסיקה מהמערכת סטריאו. לא מזמן שדרגתי את המחשב ולמזלי בלוח אם שלי יש חיבור אופטי! ניסיתי להעביר שירים בעזרת התוכנה Mp3 2 MiniDisc v1.30, אך נתקלתי בבעיה. כשאני לוחץ על Sync ON ואז REC, ה-MiniDisc קולט אות כלשהו, אך מה שאני שומע באוזניות זה זמזום חזק מאוד, כאשר המוסיקה מתחילה (במחשב), הזמזום משתנה קצת (בזמזום לא שומעים משהו שקשור לשיר שמתנגן, אלא סתם זמזום - כלומר, הכל מחובר טוב). האם מישהו נתקל בבעיה? מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. שלום חברים, בתור חובב סאונד מושבע (אם כי בדרך כלל מדובר ברמות גבוהות יותר מאשר רמקולים למחשב), חשבתי להעלות את הרעיון של לעשות מפגשון קטן של כמה חברים מהפורום. "התירוץ" לערוך השוואה של מערכות 2.1. מעשית המטרה רחבה הרבה יותר. להיפגש, להכיר, להשכיל, לשמוע מוזיקה טובה, וגם להעשיר את הידע שלנו בתחום והניסיון שלנו עם ציוד נוסף. לצערי, לי אישית יש רק 2 מערכות 2.1. הראשונה היא ה-X-230 של לוג'יטק של אח שלי, והשנייה היא ה-ATP3 שמחוברת אצלי למחשב בעיקר לצורך גלישה באינטרנט. לכן, כמובן שיהיה צורך לעוד מערכות. לכן, התנאי הראשון להצטרפות למאורע היא שתהייה ברשותכם מערכת 2.1 (מומלץ מאוד שתהייה מערכת לפחות ברמה שציינתי, ושתהייה מדגם שונה בכדי שיהיה לנו מבחר גדול של ציוד עד כמה שאפשר). המ…

• 48 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שלום קניתי מחשב חדש... והקול הוא פשוט חזק בצורה מוגזמת.... עם אותם הרמקולים במחשב הישן הקול היה חלש בצורה משמעותית.... מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Dawn,

סתכלו בסירטון...אני לא מבין איך לעשות רוקבוקס כזה. ניראה ממש מגניב כי הרוקבוקס שראיתי שיש לו מדריך בעיברית ממש מעפן לעומת זה :\ וחוץ מזה מה טוב כל כך ברוקבוקס בבקשה תענו... ברוקבוקס בעיברית אין משחקים ואצל זה שבסרטון יש מיליון דברים אם תשימו לב...בבקשה מי שיודע שיסביר לי. ICQ 331727994

23. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=8602 היתי בטוח שפלזמות מוגבלות מבחינת רזולוציה ביגלל הטכנולוגיה אבל לפי זה ועזבו תגודל הטלויזה הזות תומכת ב1080P אמיתי או במילים אחרות הפלזמה זה לא זן ניכחד כמו שחשבתי ויש להן מה להציעה

• 8 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by summer69,

רציתי לשאול אם מישהו כאן היה בזמן האחרון בדיוטי פרי וראה שם CX300? אם כן אז מה המחיר? פשוט אני נוסע ב1 לאוגוסט לפולין, ואני רוצה ת'CX300 עד אז. הזמנתי מ pompa.co.il, והם התקשרו ואמרו לי שהאזוניות לא במלאי והם מגיעות לארץ רק ב15 לאוגוסט ( :'( ) יענתו יש מצב שגם בהרבה חנויות אחרות בארץ לא יהיה אותן.... (אם מישהו מכיר חנות שיש בה את האזוניות במלאי - גם טוב!) תודה מראש לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  25. רכשתי אוזניות רגילות (הכוונה לגודל רגיל- עורפיות אם זה עוזר למישהו). כאשר מחברים אותם למחשב, כל עוד הרמקולים פתוחים יש צליל כזה מעצבן, שדומה לצליל הזה כאשר פותחים את הרמקולים על עוצמה מלאה ולא מפעילים בהם כלום. כאשר האוזניות מחוברות, והרמקולים כבויים, אין את הצליל. רק כשפותחים אותם ישר הוא מתחיל (שוב אני אומר, גם כאשר העוצמה היא 0. העיקר שהם דלוקים). ניסיתי לחבר את האוזניות גם לרמקולים אחרים במחשב אחר, שוב - אותה בעיה בדיוק. כאשר אני מחבר אבל את האוזניות ישר לכרטיס הקול, אין את הרעש הנ"ל. כמובן שישר חשבתי שהבעיה היא באוזניות עצמן, לכן הלכתי והחלפתי לאוזניות עורפיות אחרות. הבעיה נשארה בדיוק אותו הדבר. האם למישהו יש מושג איך אפשר לתקן, או לפחות להפחית את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים