עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום כולם אני מחפש המלצה לאוזניות טובות לקונטאר סטרייק אז זה אומר שהאוזניות אמורות להיות נוחות ושלא אחרי שעה כול האוזן אדומה ונפוחה גם כן האוזניות צריכות להיות אטומות מראש מבחוץ... שאני לא ישמע בלאן פארטי את כול העולם ואחותו צורח שאני ישמע רק תסאונד מהמחשב גם כן הם צריכות להיות סופר מדויקות לפי סראונד שאני ישמע היטב וממרחק תצעדים ושאני ידע מאיזה כיון באים עלי (שמאל, מאחורי, מימן ) אין לי בעיה עם מיקרופון, לא אכפת לי אם הם יגיעו בלי או עם מיקרופון עכשיו אני מתלבט בין ice mat black sibria SENNHEISER PC160 Plantronics Audio 90 עכשיו עוד שאלה שמתי לב שיש אפשרות לקנות עם ה ice mat גם כרטיס קול usb עכשיו התוספת הזותי מעלה תמחיר ל600 שקל רציתי לדעת מה ההבדל שאני יריגש עם ה…

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  2. Started by On Fire,

שלום, כמו בכותרת, אני מחפש המלצה למערכת סטריאו ביתית בתקציב של כ2000 ש"ח. אודה לעזרה. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Salwaby,

אני מחפש אוזניות קשת , אטומות. חשוב שלא יהיו אוזניות DJ לוחצות, השימוש בהם הולך להיות ממושך - כמה שעות כל פעם בכיף. תודה רבה. (מחיר 200-300 ש"ח)

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by intermaster,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לטלויזיה LED Full-HD. מה שחשוב לי בעיקר: גודל 46-50 אינץ. סמארט. כניסת USB - עדיפות ל 2 כניסות. רשת אלחוטית וחוטית. מבחינת אחריות - כדאי כמה שיותר - 3 שנים אבל לא חובה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לקנות טלביזיה לסלון (42-50 אינטש) תשתמש כקולנוע ביתי (צפייה בסרטים fullHD). כמובן שאני לא רוצה לשלום הון תועפות. מהסתכלות בפורומים עושה רושם שניתן למצוא טלביזיה טובה בטווח מחירים של עד 5000 ש"ח. האם זה נכון? על איזה דגם הייתם ממליצים? כמובן שאני מעדיף לשלם כמה שפחות... תודה,

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Classify,

התקציב הוא עד 3K. לא צריך 3D, SMART TV וכו.. רק שתקרא סרטים מ-USB ותתמוך בקריאת כתוביות. המטרה היא בעיקר לראות סרטי HD ו-YES.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היום סופית החלטתי שרמקולים 2.1 הם פשוט בזבוז לא משנה כמה איכותיים הם יהיו... בכל אופן אני רוצה המלצה לרמקולים שהם 5.1, אני חשבתי על ה Z5300 של לוגיטק מה אתם אומרים? לא דגם ישן קצת? :-\ או שהדגם הזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך פילו היום אחרי שנתיים? ולמי שמשתמש בהם כרגע יוכל להגיד לי איך הם מבחינת חסרונות ויתרונות? אם יש לכם המצלמה לדגם אחר אני ישמח מאוד לשמוע, תודה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  8. שלום.. אני מחפש אוזניות אלחוטיות, קריטריונים: - איכות. - עוצמה. - אוזניות סגורות. - טווח קליטה גדול. - מיקרופון (לא חובה). בתקציב של עד 500 ש"ח.. תודה לעוזרים. נ.ב. חיפשתי בפורום אבל רוב האשכולות שנפתחו בקשר לאוזניות אלחוטיות ללא תגובות..

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. יש שם sample rate sample size bit rate תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  10. אני מחפש כמה זמן אוזניות טובות בעיקר חשוב לי שיהיה באס טוב וטווח תדרים רחב.. שאני שומע בLCD למשל דרך הXBOX (בעיקר היפ הופ וראפ) יש באסים ממש טובים שומעים את כל הנמוכים בצורה יפה אולי בגלל שזה HDMI ?אז אני מחפש משהו כזה למי שמבין מה אני מתכוון חשבתי על ה STUDIO DR DRE אמרו לי שהם סתם יקרות יחסית לאיכות.. שמעתי גם על איפשרות לקנות מגבר נייד ... תודה לעוזרים אל תתביישו להציע הצעות!. תקציב:עדיף כמה שיותר זול אבל עד 1000 במידה וזה לא הBEATS כי נדלקתי עליהם ממש.. חח סוג: OVER EAR

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  11. אני מחפש השוואה כמו זאת: http://www.phataudio.org/modules.php?name=News&file=article&sid=134&mode=thread&order=1&thold=0 רק שיהיה בה פורמט המיני-דיסקים ATRAC. עזרה בבקשה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. הכוונה להשוואות מאתרים כמו טומסהרדוור וכאלה שבדקו את המערכות , אני פשוט לא מצאתי. אז אני רוצה השוואה בין : CREATIVE GIGWORK'S S700\S750 ל LOGITECH Z-5500 ועוד השוואה בין: LOGITECH Z-5500 ל CREATIVE MEGAWORK'S 550 5.1 אני קונה את אחת מהמערכות ואני ממש צריך את זה תודה רבה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by Rule The Pc,

אהלן אני חושב על לקנות או את הPX100 או PX200 או KOSS PORTA PRO את הפורטה פרו אני שמעתי כבר בחנות בדיזנגוף סנטר עכשיו אני רוצה לדעת אם הPXים יותר טובים ממנו.... אתם יכולים לעזור לי ולהביא השוואות או ביקורות טובות כי אני מוצא רק זבל בגוגל תודה

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  14. ראיתי את המגבר הזה בארץ: http://www.eurotal.co.il/Product.asp?Pid=22222&Cat2Cat1ID=6150&Cat2ID=0 נראה מחיר די נחמד, אולי בחול יותר זול, אבל 500 שקל ממש לא יזיזו לי. בכל מקרה, חשבתי על לקנות אותו (זה גם גרסה חדשה יחסית) ולחבר אותו לרמקולים מדפיים נחמדים עבור המחשב. מה דעתכם? איזה כבלים הוא צריך? ויש המלצות על כאלו מאוד איכותיים שיתאימו לרמקולים טובים?? ולגבי רמקולים - אני מחפש משהו בטווח מחיר של נניח עד 2500 (לא ממש הגבלה, גם אם יעלו 1500 או 3000 זה בסדר), שיהו איכותיים ועם באסים נחמדים (למוסיקה כמו מטאל) וכמובן שבעלי הספק שTAMP יסתדר איתם אשמח לעזרה ולהמלצות

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם. למחשב שלי מחוברים מערכת רמקולים ללא וסת ווליום. קצת מציק להנמיך כל הזמן דרך המחשב את הרמקולים. ראיתי אביזר של CREATIVE שבא עם מוצרים מקוריים של החברה, והוא מתחבר בין המחשב למערכת הרמקולים ותפקידו לשלוט על הווליום. לצערי לא מצאתי בשום-מקום את האביזר הזה או דומה לו. לא משנה לי אם צורת החיבור היא RCA או PL קטן. אני אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון בו אני אוכל למצוא את האביזר. בתודה מראש, אריאל.

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  16. Started by Iko89,

שלום אני מחפש זוג מדפיים עד 1000 ש"ח שיתחברו למגבר L-30 של לוקסמן (וינטאג') חשוב לי שיהיה תדרים נמוכים טובים כי המערכת לא מתחברת לבאס .. תודה

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  17. אנשים, אני מחפש זוג רמקולים שיהיו איכותיים בתקציב שרשמתי למעלה. אני קונה תמגבר T-AMP ובנוס, תכרטיס קול Audiotrak Maya 44 Mk.II Sound Card אוו ת XFI. אני צריך רמקולים שינצלו תכרטיס הזה ותמגבר. אל תביאו לי רמקולים קטנים כאלו של קריאטיב אוו משהוא, אני רוצה רמקולים ענקייים שיתנו עוצמה. אפשר לחרוג באיזה 200-300 ש"ח

• 8 תגובות
    • 921 צפיות
  18. אני היחידי בעולם שלא מבין למה בעולם רמקולי הבלוטות' בעלי הסוללה בוטל אפקט הסטריאו שהושג ע"י הרחקת הרמקולים המשדרים ערוץ ימני ושמאלי כמה מטר זה מזה?! אני צריך רמקולים רציניים למשל למסיבה על חוף הים בלי להסתבך עם חוט אודיו שתמיד מתקלקל, מהמחשב, בלי חוטי חשמל ורצוי גם לוותר על חוט בין הרמקולים, אבל על זה הייתי מוכן להתפשר. אגב, כמה וואט RMS צריך למסיבה של נאמר 100 איש? אודה ללינקים לרמקולים כנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. הרמקולים מיועדים לחדר שינה קטן. תקציב: עד 1,200 ש"ח.

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  20. מישהו מכיר שמות של זמרים או שירים... אז בבקשה....

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  21. יש לי מסך מחשב 23 אינץ' של סמסונג דגם p2350 אני עובד על המחשב מכורסא שנמצאת בצמוד לקיר מהצד ואני מחפש זרוע למסך בתקן vesa 75\75 שתהיה באורך של כ-60 סמ ובמחיר שפוי (עד 200 ש"ח כולל משלוח) מצאתי יותר מ5 דגמים של 47-50 סמ אבל אני חושש שזה לא יספיק - 60 יהיה בטוח טוב. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  22. רכשתי רמקולים חדשים בקופסה מדגם Infinity Primus P142 עבור שימוש כרמקולי אטמוס תקרתיים (מחוברים לתקרה עם התקנים): האם יש למישהו/י המלצה להתקני תליה על התקרה עבור הדגם הזה של אינפינטי? יש לו Threaded insert (תברוגת סטנדרטית). אני צריך למצוא CEILING MOUNT BRACKET במחיר סביר עבורם.

23. Started by dorddor,

שלום, אשמח לקבל חוו"ד או ביקורת ממישהו שהתנסה באוזניות Philips SHQ3017 אשמח גם לקבל הצעות על אוזניות דומות במבנה (שמקיפות את האוזן) ומתאימות לספורט באותה רמת מחיר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  24. חבר שלי הזמין אותה עכשיו אבל כמובן שיש לו 14 יום לבטל את העסקה, לפני שהוא פותח את המוצר (או יותר נכון לפני שהוא בכלל מקבל את החבילה), מבחינת מפרט היא אחלה, יש לה חיבורי D-SUB\HDMI והיא תומכת במלואה ברזולוציית 720P (ומציגה שידורי 1080I). ב-ZAP אין ממש חוות דעת עליה (3 סך הכל, וגם כן של קונים טריים שנשמעים לי יותר מתלהבים ממבינים). אשמח לשמוע אם למישהו כאן יש ניסיון או חוות דעת על הטלויזיה עצמה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. אהלן, אני מאוד מעוניין לקרוא את דעתכם על הסט הנ"ל הבקורות בחו"ל ממליצים על סט זה, אך בכל זאת אני מעוניין לקרוא דעות של אנשים שאכן קנו . בנוסף, האם עליי לשקול להשקיע יותר כסף ולקנות מערכת של 7.1 ?? כרטיס הקול שבירשותי הינו X-Fi XtremeMusic יש לי עוד שאלה מה ההבדל בין היציאות האנלוגיות ודיגיטליות ? האם איכות השמע עולה ? האם בעזרת היציאות הדיגיטליות אוכל לשמוע DTS EAX ו DD 5.1 ??

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים