עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by KF,

יש ברשותי אוזניות מסוג sennheiser momentum 4 ואני מעוניין לחבר אותן לאייפון 13 פרו בצורה קווית אבל באופן דיגיטלי (בעזרת USB). אני לא רוצה לקנות מתאם ולחבר לשקע 3.5 כי אז האיכות יורדת לכן זה לא רלוונטי עבורי. ניסיתי לחבר כבל טייפ סי ללייטנינג אך האייפון לא מזהה את האוזניות כמקור חיצוני.. ניסיתי לקנות מתאם מצלמה של אפל , זה עובד אך מחייב אותי להטעין את המתאם הזה עם מקור כוח נוסף ככה שזה פחות רלוונטי לנסיעות ומסורבל מאד. האם הכבל הזה (שהוא לא סטנדרטי) יעשה את העבודה? האם בעזרתו ניתן יהיה לחבר באופן ישיר את האוזניות לאייפון? https://www.amazon.com/gp/product/B09Q2MQMQF/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00?ie=UTF8&psc=…

2. Started by liav25,

שלום אני עוד מעט קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת כיצד אוכל להקליט שידורים מהממיר של הוט למחשב ולשמור אותם, ואשמח לפרטים כמו כמה ישקול פרק בן 30 דק' או באיזה פורמט ישמר הוידאו. אם אצטרך לחומרה מסוימת אשמח לפרטים ספציפים והמלצות (כמובן שלא יהיה יקר מדי) ואם אצטרך תוכנות אשמח גם כן להמלצות 8) 8) 8)

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  3. http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=29VH56&Cat2Cat1ID=58&Cat2ID=310# אז ככה, בעקרון לאחרונה אני מאוד רוצה לקנות טלביזיה שתתמוך בשידורים של WIDE SCREEN 16X9. כרגע אני לא רואה משהו תקציבי בכלל באופק, כל טלביזיות ה-29" ששוות משהו, עולות הרבה מאוד כסף ואלה שעולות סביר (6000-7000 ש"ח), בואו נגיד שעדיף לא להתקרב. השאלה שלי, מעבר לתמיכה במסך רחב...האם בהנחה שיהיה מפענח מתאים, אני אוכל לראות גם שידורים באיכות HDTV? או שרק במסך רחב? הנה המפרט הטכני שלו, לפחות חלקו:

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  4. 1. Logitech Z-2300 THX-Certified 2.1 Speaker System with Subwoofer LOGITECH : Z-2300 PC Speakers .2 מה ההבדל בינהם??. **חוץ מהמחיר (את זה אני יודע....) תודה מראש למגיבים!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  5. Started by Lior4543,

שלום, היום התחדשתי בטלווזיה 32LK330Y, של LG היא מחוברת לממיר של YES. אני ניסתי לחבר התקן נייד שהכיל קבצי MKV, וראיתי שהוא לא מצליח לקרוא אותם (דבר שלא ציפתי).. האם יש דרך כל שהיא לעדכן את הפורמטים שהטלווזיה תתמוך? אם לא, איזה עוד פתרון יש לי בלי לקנות מחשב שיתחבר אליה?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  6. שלום ... מכיוון שאני לא מבין ברמקולים ואני לא רוצה לקנות משהו שאין לי מושג בו.. לכן אשמח לקבל יעוץ מאנשים מנוסים ומבינים .. יש לי רסיבר של JVC מדגם RX-5042 שניתן לחבר לו 5 רמקולים וסאב ועוד.. אני מעוניין לקנות רמקולים חדשים ... הסאב שלי במצב מצויין לכן אני רוצה לקנות רק 5 רמקולים .. לחדר גדול יחסית.. התקציב שלי הוא 900 שקל. ( אני מעוניין לקנות רק את הרמקולים ללא סאב). *דרך אגב אם זה אפשרי לשים אפילו 2 רמקולים איכותיים לרסיבר זה גם אופציה .. שיהיה רמקולים איכותיים ועמידים. השימוש הוא בעיקר למוזיקה וסרטים תודה לכולם ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by fungiman,

סבא שלי שוקל להחליף טלוויזיה בסלון - כיום יש לו CRT בגודל 32 אינץ', מרחק הצפיה 2.5-3 מטרים, התוכן הוא ממיר של HOT - תוכן SD ברובו, לעיתים רחוקות (מאוד) תוכן מהתקן USB, החדר מואר עם חלון גדול בצד החדר (משמאל למסך) ואין כוונה לסגור את החלון במיוחד בעת צפיה בשעות היום. התקציב גמיש 3-5K ממה שהתרשמנו בחנות - פלזמה לא באה בחשבון בשל בעית השתקפות קשה. אשמח לקבל הכוונות לדגמים מומלצים. שאלה נוספת - כיום יש לסבא שלי ממיר HOT עם יציאות אנלוגיות בלבד. האם ניתן לבקש ממיר עם יציאה דיגיטלית (ולחסוך את ההמרה הכפולה מדיגיטלי לאנלוגי ושוב פעם לדיגיטלי) מבלי להתחייב לחבילת HD?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. Started by amirn,

היי מישהו יודע מהם ההבדלים בין GAME TEATHER XP 7.1 לבין הגירסה הקודמת 6.1 ? אני יודע שהחדש משתמש ב CS4624 במקום ב-CS4630... מישהו יודע מי מהם עדיף? תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  9. Started by AmitDanan,

שלום אני מעוניין לרכוש DVD ביתי, ראיתי DVD שתומך ב biu-ray והוא נורא יקר, מה זה אומר בכלל blu-ray? איזה יתרונות יש לו על DVD רגיל?

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  10. Started by coben,

האם זה בסדר לשים מערכת (PIONEER SX-P530) בחדר אמבטיה במקום גבוה ? אין סיכוי שזרם מיים יגיע לשם, אבל יש אדים וחום לפעמים.

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  11. בכרטיס קול יש שלושה חיבורים. אחד אדום למיקרופון, אחד ירוק לרמקולים/אוזניות. אז בשביל מה צריך את הכחול ומה זה עושה?

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  12. יש לי את הרכיבים שלהלן: מחשב HTPC (עם חבור HDMI),ממיר, רסיבר, מסך LCD, ורמקולים. ברצוני לדעת איך לחבר את הרכיבים במערכת - מי מתחבר למי ובאיזה סוג חיבור ??? תודה למשיבים

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  13. אני רוצה לקנות תמדבר ולחבר אותו לרמקולים הללו האם אני ישמע טוב והאם זה בכלל מתאים לרמקולים ואני ישמע את זה במלו עוצמתה של המערכת וינצל כביכול תיכולת המקסמלית שלה יש לציין שהחדר שלי לא עולה על 12 מטר \ה חדר בנוני -קטן ועכשיו אני עם רמקולים 2.1 ב400 שקל של מקרלוב אז זה היה שיפור עצום את המערכת אני יחבר לטלווזיה LCD LED ולמחשב טוב תודה לעוזרים והמשך יום טוב

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by Sting,

ניסתי להתקין דריוורים שוב אפילו עשיתי פורמט (בגלל בעיות אחרות גם) אבל זה שוב חזר , מצד ימין שומעים הרבה יותר גבוה מהצד שמאל של הרמקולים , מה שמוזר זה שכשני מוציא טיפה את הכבל של הרמקול מהכרטיס קול הוויליום הגבוה עובר לצד השני אבל אני לא מצליח להגיע לאיזון בין שניהם יש לי מערכת רמקולים של creative 4.1 ועכשיו שומעים רק מצד ימין גם מאחורה וגם מקדימה אני לא יודע בדיוק איפה הבעיה אם היא ברמקולים או בכרטיס קול או אולי בדריוורים או איזה תוכנה שמשבשת אותם בקיצור , למישהו יש רעיונות לבעיה ? למישהו קרה משהו דומה ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  15. Started by Pure-Gold,

איך אני מסיר את הדיבור משיר ? עם איזו תוכנה ? ואיך ? תודה

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. Started by Ic3 CuB3,

אם אני מקבל נגן מהאריזה והוא בגירסא כלשהי שכבר יצאו אחריה עוד 3 עידכונים וכל עידכון עושה משהו אחר. אז אם אני יתקין את העידכון האחרון הוא יעשה את העידכון שלו וגם את 2 העידכונים הקודמים לו ? או שאני יצצטרך להתקין את שלושתם ?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by 2004,

שלום אני צריך המלצה לרמקולים למחשב עד 600 שקל וזה כולל הכל (משחקים מוזיקה סרטים)... (יש לי כרטיס קול AUDIGY 2 ) בעתיד ישמש לשימוש של מכשירים רבים (מחשב, מערכת, טלוויזיה...) חשבתי על : Logitech Z-540 40W 4.1 Speakers או על Creative Inspire 4400 4.1 Speakers אני פתוח להצעות תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by Shizel,

שלום מישהו יכול להסביר לי מה זה הBIT בסאונד 16\24\32 מה ההבדל בינהם ??? ואיזה כידי לי לשים בAC3 FILTER עם כרטיס OB REALTEK HD ו CREATIVE T6060 5.1 ??? תודה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. אני מתכנן קנייה של מחשב חדש בזמן הקרוב ורציתי להשקיע קצת בסאונד. התקציב שלי בסביבות ה1600 ש"ח. האם להשקיע חלק מהסכום בכרטיס קול ואת השאר ברמקולים? החדר שבו המחשב יהיה לא גדול כך שאין לי צורך בעוצמה מפוצצת. עוד שאלה, אם אני אחבר מערכת קומפקט ישנה שיש לי בכבל AUX למחשב, עדיין יהיה לי צורך בכרטיס קול איכותי או שהמגבר הפנימי של הקומפקט דיסק יעשה את העבודה. אשמח לקבל תשובה.... מתן.[br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 17:25:15 מ ק פ י ץ.אף אחד לא יודע?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  20. אנשים, אני מחפש את היבואן מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by jitz,

היי, אני אשמח לקבל המלצה על אוזניות (חוטיות) איכותיות, בעיקר לשימוש ביתי. הדרישות שלי הן - איכות סאונד, אוזניות קשת גדולות (שמכסות את כל האוזן) - עם עדיפות לכך שכל אוזניה תשב על "ציר" משלה, ושיהיה נוח לשבת איתן לאורך זמן. מבחינת מחיר - אני מחפש משהו שלא יעלה יותר מ$85 בארה"ב (שם אקנה אותן). אני לא ממש מבין בתחום, אז אשמח לקבל הכוונה לשמות של דגמים - ומשם אני כבר אחפור לבד בreviews תודה מראש, דודי.

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by 246810,

שלום.אני מעוניין לרכוש אוזניות חדשות שהם אטומות לרעשי הסביבה והם איכותיות עם סאונד טוב ויכולות מתקדמות ואני מתלבט בין שני הדגמים של Sennheiser CX300 ו Sennheiser CX300II יש לי כרגע אוזניות של AKG K312P ואני די מרוצה בסך הכל מלבד שהן לא אטומות בבאג המוכר המליץ לי לקנות אוזניות של AKG או SHURE אבל הן נראות לי יקרות 200-400 שקל

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  23. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2947 אם יש צורך לדעת הלוח אם שלי הוא Asus P5B-SE האם הכ.קול הנ"ל הוא טוב ויתאים ללוח אם שלי ואם הוא יתאים לויסטה ( כי שמעתי שיש כאלו שלא תומכים בויסטה לא נשמע לי הגיוני זה אמיתי או סתם חירטוט? )

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

אז ככה.....בעקבות זה שאני רוצה לקנות מערכת אני חושב אוליי להכין אחת.......עכשיו אני תקוע בשלב של הסאבוופר....אז אני צריך עצות איך לעשות אותו כמה שיותר אפקטיבי......לשים אותו בתיבה מעץ או בכלל בלי תיבה שיהיה חשוף? ואם תיבה אז איזה גודל עדיף? אני צריך בעיקרון עצות מהסוג הזה שעושות אותו כמה שיותר יעיל

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. הנה הבעיה שלי, אם למישהו יש עצות: אחרי שלא נגעתי בפוד כחודשיים, החלטתי (היום) שאהגיע הזמן לפרמט את מחשבי, רציתי להשתמש בפוד כדרך לגבות חלק מהמידע שלא נכנס על דיסק. מכיוון שאיפשרתי שימוש בפוד כהרד דיסק חיצוני, פשוט גררתי את הקבצים לתוכו. ברגע שעזבתי אותם המחשב נתקע וכשהוא חזר לעשתונותיו הוא הודיע שיש לסיים את התוכנית (התקייה של האייפוד), ושהמידע אבד - בסדר, עם זה אני יכול לחיות, עדיין יש לי אותו על המחשב. הבעיה היא שאייפודי אני חושש, מת. טוב, לא לגמרי מת, על המסך מופיע הסמל של do not disconect אבל הוא לא מהבהב, וכל שאר הדברים שאמורים לזוז על המסך גם הם לא זזים. ניתקתי אותו וחיברתי אותו שוב, אבל למרות שאני יכול להרגיש את החום של הדיסק כשהוא פועל, המחשב ואייטונס לא מזהים אות…

• 9 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים