אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שאני בפורום הנכון אני רוצה לחבר את הממיר RCA שלי למסך מחשב, מה הדרך הכי טובה לעשות את זה? אוליי אופצייה להקלטה אני לא מבין בכרטיסי טלויזיה בכלל , תנו לי כייון מאיפה להתחיל
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור RCA. מהמחשב הנייד שלי יש יציאת חיבור של HDMI וVGA. אני רוצה לחבר את הטליזיה למחשב הנייד כדי שתשמש לי כמסך לצפיית סרטים. מאיפה הכי זול וכדאי לקנות חיבור, ואיזה? (RCA TO HDMI או RCA TO VGA)?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את Logitech Z5500 בשביל המערכת קולנוע ביתי שתהיה בסלון. הבנתי שבמחיר שלה, 2600 ש"ח, היא עדיפה על אלטרנטיבות של רסיבר + מערכת רמקולים. אני צודק? מבחינת כרטיס קול וכבלים, מה אני צריך כדי לקבל ביצועים אידיאליים מהמערכת?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזיה חדשה של פיליפס שיש לה חיבור לרשת / אינטרנט. לאינטרנט אין בעיה- אני מצליח להכנס ל-YOUTUBE ולאתרים אחרים. הבעיה שלי היא בחיבור לרשת. לפי מה שהצלחתי להבין, אין אפשרות פשוט לראות את הקבצים שמשותפים בשאר המחשבים (תקנו אותי אם אני טועה), אלא רק דרך חיבור להזרמת מדיה (או משהו כזה - דרך ה-media player). הבעיה שלי היא שהתיקיות במדיה פלייר מופיעות בעברית, אני לא מצליח לשנות אותן לאנגלית ולכן אני לא רואה כלום בטלוויזיה. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לשנות את השפה של המדיה פלייר / שמות הספריות מבלי להתקין windows 7 מחדש ? 2. האם זה נכון שאני חייב להשתמש במזרים מדיה ולא יכול פשוט להכנס לרשת כמו שהיא ? 3. מה זה בדיוק אומר המזרים מדיה הזה ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח אם מסוג ASUS IC-7 G עם כרטיס קול מובנה מסוג Realtek AC 97 כמו כן ברשותי מגבר מסוג Marantz SR4400 חיברתי את המחשב עם סיב אופטי לרייסבר הבעיה היא שהרייסבר מזהה את המחשב כסטריאו ולא כסראונד משהוא יודע כיצד לפתור את הבעיה הזו?
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש וחצי בערך את creative zen touch ואחרי חודש וחצי החלטתי לכתוב ביקורת...... :- קודם כול זה המכשיר: http://www.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=10274 ביקורת: המכשיר שקיבלתי הוא הדגם של 20 ג'גה,המכשיר הגיע בארזיה יפה (הרחבה בהמשך).המכשיר נראה יותר גדול מאשר שהוא באמת והוא די נוח לשימוש למרות שיש קטנים ממנו ויש גדולים ממנו. האיכות של המכשיר מדהימה ועלה על הרבה מכשירים שאני מכיר ,משך הבטריות שלו על השמעה רצופה עומד על 24 שעות שזה המון שכך רוב המכשירים לא עוברים את ה-16 שעות .האוזניות שמגיעות עם המכשיר בינוניות ולא מאפשרות להגיע לאיכות של המכשיר. המכשיר לא תומך בעברית (ואפילו אין את האותיות הפוך)!!!!!!!!!!!!!! ש…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
דבר ראשון, אתם בכלל ממליצים לי לקנות אוזניות אלחוטיות או שזה לא ממש שווה עכשיו ? (כם מבחינת המחיר וגם מבחינת איכות השמע) בעיקרון אין לי תקציב קבוע, שלא יהיה מוגזם, יחס האיכות : מחיר הכי טוב לדעתכם. חשבתי על Philips HC130 אבל אני מעדיף לשמוע את דעתכם קודם. השימושים הם שמיעת מוסיקה (הרבה מאוד), סרטים, שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה (לא חובה) ו....זהו... תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הנה הבעיה שלי, אם למישהו יש עצות: אחרי שלא נגעתי בפוד כחודשיים, החלטתי (היום) שאהגיע הזמן לפרמט את מחשבי, רציתי להשתמש בפוד כדרך לגבות חלק מהמידע שלא נכנס על דיסק. מכיוון שאיפשרתי שימוש בפוד כהרד דיסק חיצוני, פשוט גררתי את הקבצים לתוכו. ברגע שעזבתי אותם המחשב נתקע וכשהוא חזר לעשתונותיו הוא הודיע שיש לסיים את התוכנית (התקייה של האייפוד), ושהמידע אבד - בסדר, עם זה אני יכול לחיות, עדיין יש לי אותו על המחשב. הבעיה היא שאייפודי אני חושש, מת. טוב, לא לגמרי מת, על המסך מופיע הסמל של do not disconect אבל הוא לא מהבהב, וכל שאר הדברים שאמורים לזוז על המסך גם הם לא זזים. ניתקתי אותו וחיברתי אותו שוב, אבל למרות שאני יכול להרגיש את החום של הדיסק כשהוא פועל, המחשב ואייטונס לא מזהים אות…
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי משדר רדיו של בלקין וזה ממש ממש לא משהו....כל פעם איזה ערבי עולה לך על התדר וזה מחרפן אותך!! אז קיצר אני מחפש פיתרון חדש....יש לי היום באוטו רדיו-דיסק Kenwood kdc-2027 אם מישהו מכיר איזשהו טריק שאפשר לעשות איתו...למצוא יציאת סאונד שמתחבת איפשהו או כל רעיון שיעזור לי כי זה ממש חשוב!! או כל פיתרון יצירתי אחר.....
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז רציתי לשאול כמה דברים מעניינים בקשר לכרטיס קול הזה...שאלות כמו האם ב www.ksp.co.il הם עשו טעות כי רשום שם CREATIVE Audigy NX ולא CREATIVE Audigy 2 NX אז רציתי פשוט לשאול האם זה באמת CREATIVE Audigy 2 NX מה שמוכרים בKSP כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי שום "CREATIVE Audigy NX"....לא נראה לי שיש כזה בכלל...יכול להיות שהם פשוט לא הוסיפו "2" אבל מצד שני הם גם מוכרים אותו בדיי זול...ועוד שאלה...האם יש הבדל משמעותי בין CREATIVE Audigy NX ל Audigy 2 ZS ? ושאלה אחרונה...האם בשתיי הכרטיסים האלה יש כניסת MIDI ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה, יש לי סנהייזר HD202 ואודיוטרק מאיה 7.1 ויש לי פול רעש רקע, דיסטורשן כזה, וזה מעצבן, ושמעתי את האוזניות דרך מע' סטריאו וזה נקי וחזק! (ד"א במחשב זה גם חלש) קיצר מה לעשות?! אחד מהם לא טוב? או: האוזניות צריכות מגבר או משו? מה לעשות!?!!?!? תגיבו PLZ!!!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה... היה לי כרטיס משהו עזה, 5.1 אנלוגי... לפניו היה לי לייב ואליו... לא משנה קיבלתי את ה5700, וניסיתי להרכיב, לא שמעתי כלום (חיברתי ל דיגיטל אווט) היום קניתי כרטיס לייב 5.1 דיגיטל, וחיברתי אליו את הרמקולים (לחיבור הכתום, הדיגטילי) אבל אני לא שומע כלום!!! חיברתי לרמקולים דיסקמן, אנלגוי, שומעים יופי... אז הרמקולים עובדים... אבל איך אני יכול לאתר את הבעיה ? צריך הגדרה מיוחדת חוץ מהלוח בקרה של הסליידים (הרמקול הזה ליד השעון) לכוון שם שיצא לדיגטל? נדב
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
זה בשביל חבר..והוא צריך דיסקמן MP3 הכי טוב שהוא לקנות במחיר הזה...(בארץ) אתם יכולים להמליץ על דגמים מסויימים?? או לפחות חברות..? תודה
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט קטעים מבדרים של יוסי בובליל הדורבן ולהעלות ליוטיוב ובכלל גם לתפוס קטעים שככל הנראה יצונזרו.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
באתר של פיוניר לא מצאתי את הדגם 310S. באתרים בארץ לא ראיתי כמעט את 310K ובחנויות שהיה לא הצלחתי למצוא הבדלים בין המכשירים חוץ מהצבע. בכל זאת 310K יקר ב-100 ש"ח בזאפ (למרות שאין הרבה חנויות שמוכרות אותו אז אני לא יודע אם זה אומר משהו). יש אפשרות לקנות את 310K מתצוגה בהנחה של כמעט 40%. השאלה מה המצב של נגן DVD שהיה בתצוגה, ואם לא יתנו לי מכשיר שהוא בכלל מחודש...בכל מקרה נותנים גם על המכשיר מתצוגה 3 שנות אחריות של היבואן הרשמי. מה דעתכם?כדאי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ערב שלום לכולם. במסגרת קורס שאני עושה עכשיו אני צריך להקליט דמו מהפלטה למחשב. עכשיו השאלה היא כזאת איך אני עושה את זה הכי פשוט ובאיכות סאונד טובה. הפלטה שלי רשומה בחתימה. ואני יקליט לHTPC שלי שיש לי בו כרטיס קול ASUS D2X . אשמח לשמוע על תוכנה טובה ומתאימה וכנ"ל באיזה חיבור עדיף להשתמש. תודה מראש CM
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הורדתי סרט קובץ mkv hd יש לי כרטיס מסך nvidia 7900 gs ומסך של סוני Sony SDMX95F מחובר בכבל פינים לכרטיס האם כל זה נותן לי לראות HD ?
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי בAC3 כמה סוגים של PCM 16/24/32/FLOAT זה אומר שכרטיס האון בורד REALTEK HD תומך בכולם אם כן אז איזה הכי טוב לסרטים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מדובר על הרמקולים החדשים שמחליפים את ה-ATP3 של אלטק. לא מצאתי אותם בשום אתר, מישהו יודע איפה אפשר להשיג אותם? תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
ברשותי 2 מתאמים.... הכרטיס שברשותי יש לו יציאה של SVIDEO כמו של זה http://images.people.overclockers.ru/133120.jpg בטלוויזיה שלי יש לי רק RCA אני מחבר עם המתאם הצהוב הקטן ואני עושה חפש תצוגות.... הוא לא מוצא אך שאני משתמש עם המתאם השני המסובך הגדול הזה זה כן פועל לי אבל הוא לא נותן לי להפעיל במסך וגם בטלוויזיה הוא נותן לי רק SEWEP ז"א להחליף בינהם.... ניסיתי דרייברים אחרים אך לא.... יכול להיות שבמתאם הקטן יש לו רק 7 פינים? ובמתאם השחור הגדול יש 9 פינים? זה הסיבה? או שיש אפשרות לסדר את זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
האם קיים בשוק מכשיר, עם יכולת לקרוא קבצי וידאו בפורמט FLV מ- DiskOnKey המתתחבר לטלויזיה ( כמו DVD ) ? כך, שיהיה ניתן לראות בטלויזיה קבצי וידאו ישירות מ- DiskOnKey , ללא ביצוע תהליך המרה וצריבה על דיסקים.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
חיברתי את מסך הטלוויזיה שלי לממיר ה-yes שברשותי ע"י כבל SCART. ניגשתי להגדרות ה-SCART בממשק של yes ובחרתי RGB שלפי מה שהבנתי, הוא בעל האיכות והחדות הטובות ביותר. כעת אני מקבל תמונה רגילה, כלומר רואים את התמונה אך עם גוון כחול ברקע. וכאשר אני מחבר דרך COMPOSITE אני רואה תמונה רגילה בעלת כל הצבעים. הטלוויזיה הינה TOSHIBA 32XV550P. תודה רבה לעוזרים, המשך שבוע מהנה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של LG שחיברתי לו מחשב עם כ.מסך GTX295 לחיבור DVI/HDMI 1 IN . עכשיו את הסאונד חיברתי עם חיבור 3.5 ממ מהמחשב לחיבור VGA/DVI AUDIO IN . עכשיו, כשהסאונד לבד מחובר והטלוויזיה על HDMI1 - יש סאונד וכמובן אין תמונה. כשגם הסאונד וגם והHDMI מחובר לHDMI1 והטלוויזיה על HDMI1 יש רק וידאו ואין סאונד. מה אפשר לעשות ?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
במה לבחור כדי לקבל את האיכות המקסימאלית בסאונד? 24 סיביות או 16 ? ומה ההבדל ביניהם?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-