אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום LG 47LD650 עכשיו הפעלתי כמה סרטי MKV והוא לא זיהה את הסאונד 1.עכשיו אמרו לי שזה לא מזהה סאונד DTS מישהו יודע אם יצא עדכון לטלוויזיה ועכשיו היא מזהה? 2. אם אין עדכון האם יש תוכנה שאני יכול להמיר איתה בקלות את הסאונד של הסרט מ- DTS ל- AC3 אם יש אני אשמח לקבל קישור + מדריך קצרצר תודה.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
מחפש המלצה לטלוויזיה LCD בשביל חבר. התקציב שלו עומד על 3000 שח בגג. הוא יחבר רק דיוידי ישן שהוא גם רסיבר לטלוויזיה + ממיר של הוט (לא HD) ואולי גם PS2 ככה שהוא לא זקוק לחיבורים מתקדמים יותר מדי. אולי עדיף שיהיה שיהיה HD READY(לעתיד) ראיתי בזאפ הרבה טלויזיות בסגנון המחירים הללו אבל איזה ממה שאתם מכירים הכי מומלצת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן חברים, את הכרטיס שלי כבר מכרתי אז אין לי הרבה אפשרויות בשביל לעשות את זה (אם כי אולי נבקש משי שיקפיץ את שלו לכמה שעות ). בכל מקרה, אני נוהג לעשות ארכיון של תוצאות RMAA של כרטיסים שעברו אצלי. פתאום שמתי לב שיש לי בעיה עם התוצאות של ה-24/48 של ה-1212M שכנראה הייתה בעיה כלשהי בזמן המדידה כי התוצאות לא נכונות. אני צריך את התוצאות האילו כרגע למשהו שאני עושה. אם יש פה מישהו שיודע לעבוד עם RMAA ויש לו את הכרטיס הזה. אשמח מאוד אם יוכל לבצע את המדידה ולשלוח לי את הקובץ .sav של התוכנה בתדר 48קילו-הרץ וברזולוציה של 24ביט. תודה, Anatoli.
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, האם המסך הבא שווה קנייה: SD-3202FH של חברת DANTAX. זה מסך 32" שאמור לתת רזולוציית FHD. תודה מראש. עריכה: הנה לינק http://www.elkol.co.il/?CategoryID=361&ArticleID=1489
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש למישהו רעיונות? אפשר גם להציע דגמים מחנויות בארה"ב.
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות רמקולים נייחים למחשב נייד (כלומר הכרטיס קול הוא on board). התקציב, כאמור הוא 600 ש"ח, אך אני אשמח אם המחיר שלהם ירד מ-500, והחדר דיי קטן אז 2.1 יספיקו. השימוש של הרמקולים יהיו בעיקר לשמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים ובסדרות, כאשר המשקל שאני נותן לכל אחד מהנ"ל הוא (גבוה יותר = חשוב לי יותר): מוזיקה - 4. סרטים - 2. סדרות - 1. תודה לעוזרים, גיל.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום אנשים בשעה טובה קיבלתי מארצות הברית את ה X-FI Fatal1ty עם הפנאל הקידמי. התקנתי הכל טוב ויפה, רק דבר אחד שאני במצב של דירקט 6 ערוצים (אני מתכוון מצב נייח של הרסיבר לוגיטיק Z5500) אני שומע רק ברמקולים הקדמיים עשיתי טסט לרמקולים דרך תוכנה של קריאטיב וכל הרמקולים עובדים . אני מדבר על חיבור אנלוגי 3 צבעים .. רק הירוק עובד, השחור וכתום לא עובדים בתוכנת קינפוג של המוסיקה של קריאטיב כיוונתי את זה ל5.1 עדיין זה לא עובד בבקשה עזרה אני רוצה להרים את הביתה כבר
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שזה אפשרי והאמת היא שבגלל זה קניתי נייד שיש לו אופציה להוציא דיגיטלי אבל לאחר שאמרו פה שאי אפשר חשבתי גם אני ככה. טעיתי. אפשר להעביר אל מפענח (עובד מדהים עם הADA880) אות AC3 מסרט DIVX ללא שום בעיה. כל מה שצריך זה את הAC3 Filter וזהו. עובד, כמובן גם חיבור דיגיטלי וזהו.
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר DVD ברמה טובה שיפעיל סרטים מושכרים, סרטים שהורדתי מהמחשב ומוזיקה. אשמח לקבל דגמים וחברות מומלצות עבור מכשיר כזה.
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
Looking for LCD TV , mostly to play Playstation 2 by using component cables and watch movies from PC My list of possible choices did anyone had some personal experience with any of these http://zap.co.il/compare.asp?sog=E-TV&models=499929,411556,506242,577538
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין למכור זוג רמקולים בני 15 שנה לערך של Wharfedale שהיו חלק ממערכת של חמישה. אשמח להערכת מחיר בכמה אפשר למכור?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי G51 עם לוח GIGABYTE EX38, ויש לי רעש לבן מציק בכל מה שהוא לא : סרטים, משחקים, שירי MP3, סרטונים באינטרנט ב HD. משמע יש לי רעש לבן מציק בסירטוני יוטיוב, כשווינדווס עולה, וכו' פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי. יש לי אוזניות בלוטוס (+Plantronics Backbeat 903) שיש להן שני פרופילים, כמו לכל אוזניית בלוטוס אחרת אני מניח. יש פרופיל שיחה ופרופיל מדיה. בפרופיל מדיה איכות הסאונד הרבה יותר טובה מבפרופיל שיחה. באנדרואיד קוראים לזה "אודיו של טלפון" ו "אודיו של מדיה". הטלפון שלי מצליח להשתמש בפרופיל מדיה גם בזמן שיחות, וכך איכות הסאונד מעולה. לעומת זאת כאשר האוזניות מחוברות למחשב ואני עושה שיחה בסקייפ, שימוש בפרופיל המדיה לא נותן לי להשתמש במיקרופון, לכן אני צריך להשתמש בפרופיל שיחה שאיכות הסאונד בו גרועה מאוד, יש הרבה רעשי רקע, וגם הטווח של האוזניות (עד שמתחילים רעשים) נמוך יותר. האם יש דרך להשתמש בפרופיל מדיה לשיחות גם דרך המחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב כרטיס קול CREATIVE SOUND BLASTER LIVE! VALUE, שבו שתי יציאות רמקולים (קדמיים ואחוריים), ויש גם יציאה דיגיטלית (למיני דיסק?). אם אני אקנה מערכת רמקולים 5.1 תהיה לי אפשרות לחבר אותם איכשהו? אולי 2 קדמיים, סנטר וסאב ליציאה של הקדמיים? חשבתי לקנות רמקולים של LOGITECH Z640, שנראים לי טובים ולא יקרים.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הפעם מדובר בקופסה זולה במיוחד (כ-35 דולר) שמתפקדת טוב לניגון וידאו וסטרימינג, אך פחות עבור אפליקציות ומשחקי אנדרואיד: Review | TrustOnX TOX4 RockChip 3528 Android 13 IPTV TV Box
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי לא ממזמן את הטלויזיה הזאתי וקצת הסתבכתי עם החיבורים יש בצד חיבור RCA מאוחורה עוד 2 RCA חיברתי DVD בצג ושבאתי לחבר את הממיר וה וידיאו הסתבכתי ונאלצתי לחבר את הממיר דרך הוידאו. מאחורה יש חיבור RCA אחד שהוא כזה מוזר עם הרבה כניסות וכאשר אני מחבר לשם אז רואים שחור לבן ולא שומעים טוב , החוברת של הטלויזיה כתובה ביפנית אז לא הבנתי כלום אולי למישהו יש את הטלויזיה הזאתי שיוכל לעזור תודה
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחברה טובה ואמינה. חשבתי על האופציה גם לקנות יד שניה ...? מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף פשוט דברו על הביצועים ולא על המחיר!!!
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
למחשב שלי מחובר כבר מגבר ורמקולים גדולים לשמיעת מוזיקה. הבעיה שבלילה יש לי קצת בעיה עם הווליום הנמוך בעיקר לדיבור כי המערכת יותר מותאמת למוזיקה מאשר לדיבור (בלאי מיותר למגבר, החדר מתחמם) אז חשבתי לקנות את הזוג הזה שיהייה לי מתי שאני רוצה לשמוע דיבורים ביוטוב או כשאני רוצה לשחק בשקט. מבחינת חיבורים יש לי כרטיס focusrite scarlett 2i4 ככה שלא אמור להיות בעיה לעבור מביניהם. אפשר אפילו לקחת את הסדרה t20 ולקבל ללא מעמ עם משלוח חינם מאמזון השאלה אם יש משהו אחר מומלץ בסכומים האלה אין לי צורך בסאב אם ארצה יותר כוח אעבור למערכת המוגברת. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות? האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי. יש לי טלויזיה ישנה עם חיבור RCA. מהמחשב הנייד שלי יש יציאת חיבור של HDMI וVGA. אני רוצה לחבר את הטליזיה למחשב הנייד כדי שתשמש לי כמסך לצפיית סרטים. מאיפה הכי זול וכדאי לקנות חיבור, ואיזה? (RCA TO HDMI או RCA TO VGA)?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
לפני כחודש התעוררה בעיה, שאני לא יכולתי לשמוע את הסאונד שיוצא מהרמקולים הקידמיים. בדקתי אותם, הם בסדר גמור. אחרי כמה ימים, אני ושאר חברי הפורום הסקנו שהבעיה היא בכניסת הרמקולים הקידמיים שעל פני הכרטיס קול. מאז עזבתי את הנושא, בתיקוו שמתישהו בקרוב אני אקנה כרטיס קול נפרד. קודם קול, אני אציין שה-ATP3 שלי מחוברים כרגע לכניסת הרמקולים האחוריים, על מנת שאני אשמע חלק מהאודיו. היום, כשנכנסתי לחלון הקונפיגיורציה של ה-AC97 שמתי לב שאיפה שכתוב Front Speaker Out הרקע נראה לא לחוץ (מצורפת למטה תמונה שתמחיש לכם את המצב). חיברתי את הרמקולים האחרים שלי לכניסת הרמקולים הקידמיים, וזה עדיין נראה ככה, בשונה מאיך שמתוארת הכניסה של הרמקולים האחוריים. אני מבקש, ממי שיש לו AC97 ומשתמש בו, ושיש…
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
היי אני רוצה לצרוב דיסק מוזיקה מבלי שרצף המוזיקה יקטע במעבר בין רצועה לרצועה, אני משתמש ב NERO לצריבה והצורב הוא מבית SAMSUNG. איך עושים את זה, למרות שאמרתי לNERO לצרוב DISC AT ONCE ואמרתי לו לעשות CROSS FADE בין הרצועות (TRACKS) עם זמן המתנה 0, זה לא עובד ועדיין יש קפיצה מסויימת. האם זה אפשרי בכלל להגיע למצב שאין קפיצה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
חיברתי מיקרופון לכרטיס קול על הלוח ואני רוצה לדעת איך אפשר לעשות שאת מה שאני מקליט במקרופון אני אשמע רק דרך האוזניה של המיקרופון (זה אוזניה ומיקרופון ביחד כמו אלה של הטלפניות). את האוזניה חיברתי לערוץ הסנטר ואני רוצה לשמוע את מה שאני אומר באוזניה רק בערוץ הנוכחי ולא בכל הרמקולים. המטרה היא לשחק עם חברים ברשת ושאני אוכל לדבר איתם תוך כדי משחק ולשמוע את זה באוזניה ואת שאר המשחקק לשמוע ברמקולים. הלוח שלי הוא ABIT NF-2SL והכרטיס קול הוא NFORCE. איך אני עושה את מה שרציתי. אם זה לא בהגדרות של הכרטיס קול אז אולי ע"י איזה תוכנה כלשהי (אולי אפשר ברוג'ר וילקו?)
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-