אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כרטיס קול טוב שישמש למעבדה העוסקת במוח ושמיעה בו תהייה הפרדה מקסימלית בין ימין ושמאל. כלומר נכון להיום בכל הכרטיסי קול שאני חיפשתי תמיד הייתה זליגה מסויימת שצלילים שהיו אמורים לצאת מאוזניה ימין בלבד יצאו גם מאוזניה שמאל(מעט אבל בכל זאת). למישהו יש רעיון לאיזה כרטיס קול שיענה לדרישה???
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה שלי למחשב, עכשיו אני רוצה שדוג' סדרות שאני מריץ במסך שם הסאונד יפעל רק על הרמקולים שלהם (חיברתי את החיבור סאונד של הטלוויזיה גם למחשב לחיבור פנוי שיש לי ) עכשיו אני רוצה שיהיה ניתוב כזה, ז"א אם אני רואה סרט במסך שם הסאונד של הסרט שם לא יפעל על הרמקולים הרגילים ולהפך ככה דוג' אני אוכל לראות במסך אחד סרט ובמסך השני לשחק. אפשרי ? תוכנה לניתוב או פיצול סאונד?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, אני אשמח לקבל המלצה על אוזניות (חוטיות) איכותיות, בעיקר לשימוש ביתי. הדרישות שלי הן - איכות סאונד, אוזניות קשת גדולות (שמכסות את כל האוזן) - עם עדיפות לכך שכל אוזניה תשב על "ציר" משלה, ושיהיה נוח לשבת איתן לאורך זמן. מבחינת מחיר - אני מחפש משהו שלא יעלה יותר מ$85 בארה"ב (שם אקנה אותן). אני לא ממש מבין בתחום, אז אשמח לקבל הכוונה לשמות של דגמים - ומשם אני כבר אחפור לבד בreviews תודה מראש, דודי.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם קיים בשוק מכשיר, עם יכולת לקרוא קבצי וידאו בפורמט FLV מ- DiskOnKey המתתחבר לטלויזיה ( כמו DVD ) ? כך, שיהיה ניתן לראות בטלויזיה קבצי וידאו ישירות מ- DiskOnKey , ללא ביצוע תהליך המרה וצריבה על דיסקים.
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני צריך המלצה לאוזניות כפתור בתקציב 200-300 ש"ח, ישמשו אותי לנגן iRiver H10 שהאוזניות סטוק כבר שהגיעו איתו כבר עוד רגע נקרעות באיזור הפלאג. הן שירתו אותי כראוי ואני מחפש אוזניות שלא יירדו ברמה מהסנהייזר שהגיעו עם הנגן. כמו שאמרתי אני רוצה אוזניות קטנות, אבל שלא יהיו מהסגנון הפולשני (כמו הסנהייזר CX), למרות שהן מצוינות ואוטמות ברמות מטורפות. יש סיכוי קל שאבא של חבר יביא לי אותן מאמריקה, העניין הוא שאני צריך תשובה מהירה והחלטית אם אני רוצה שזה יקרה. תודה רבה אנשים.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, קניתי אוזניות של AKG K315 לפני שבוע ושמעתי שצריך לעשות לאוזניות זמן הרצה של 72 שעות על עוצמה נמוכה עם שיר בסגנון שאני אוהב,האם זה נכון וכמה שעות צריך לעשות את זה?ומה זה תורם ?
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את הנגן הנ''ל, ואני מתלבטת עם כדי לקנות אוזניות חדשות, ועם כדאי אז על איזה ללכת? בחרתי את ה 2 הדגמים האלו: Creative EP630 ו KOSS SPARK PLUG, איך האוזניות האלה? ואיך הם בהשוואה לאוזניות שבאות עם הנגן שלי? שווה להשקיע ברכישה של אחת האוזניות האלו?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לקנות טלוויזיה חדשה. השימושים שלי יהיו, בעיקר טלוויזיה רגילה, אבל הטלוויזיה תחובר גם לHTPC לכן חשוב מאוד שתיהיה התאמה מלאה בין שניהם (NR...). חשבתי על הטלוויזיה הזו, TOSHIBA 47WL68 LCD 47. אשמח אם תאמרו דעתכם או תציאו משהו שיתאים יותר לשימושים שלי. תודה. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501046
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם האחריות של אייפוד (דרך אפל) מגיעה בכל אייפוד שאני קונה בכל חנות (חדש כמובן לא משומש) או שמקבלים אחריות לשנה של אפל אך ורק אם אני קונה דרך החנות של אפל? אם מישהו יודע אז בבקשה אם אפשר להביא הוכחה איתו... תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
מאז שחיברתי אותם אני שומע את הרעשים האלה זה כמו" BZZZZZ" כזה חיברתי הכל לפי התרשים, לא עשיתי שום הגרדות במחשב (צריך לעשות אם כן כיצד?) תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני שוקל להחליף כ.קול , ורציתילדעת אם אני אחליף אותו לכרטיס אחר, אני ארגיש הבדל כלשהו באיכות ? האם המוזיקה\אודיו מקודדת ע"י הכ.קול כאשר הרמקולים מחוברים דיגטלית ? ( עם הלוג'יטק z-5500 שלי כשאני עובד בדיגטלי לדרייברים של הכ.קול אין השפעה )
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום,זהו אספתי כסף ורגע לפני הקניה אני רוצה בדעתכם לגבי הרמקולים שמיודעדים ל מחשקים ומוסיקה אלו הם המועמדים הסופים: 1-GENIUS Life Sound SW-HF5.1 http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=413 2-Logitech® X-530 http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 3-CREATIVE INSPIRE T5900 http://www.creativex.creative.com/products/viewItem.asp?idcategory=4&idsubcategory=25&idproduct=10464&nav=2 האם רמקולים הללו באמת יכולים לתת עוצמה (רמקולים+סאב) בצורה איכותית?
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
עדיפות לרמקולים שנתחברים לנגן וזהו בלי חמשל אם יש כאלו ואם לא אז לסוללות,חשוב שהיו קומפקטיים ואיכות סבירה לגודל תודה מראש!!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה, איך ניתן לחבר DVD לDVD מקליט, כך שאוכל להעתיק דיסק מDVD אחד לדיסק שנמצא בDVD השני? אשמח מאוד אם התשובה תהייה כמה שיותר מהירה, היות וזה די דחוף, הייתי אומר. תודה!
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte-p35-ds4 עם כרטיס קול ALC889A. אני מעונין להפוך אותו למערכת קולנוע ביתית עם logitech x540 (רמקולים 5.1) יש לי גם PS3 שבינתיים מחובר עם HDMI לטלוויזיה (שני ערוצי קול). ראיתי בEBAY כרטיס SPDIF IN שמתחבר ללוח אם עם חיבור מיוחד של 3 פינים. השאלה שלי היא האם החיבור האופטי יכול להעביר אודיו ב5.1 ולהוציא אותו ברמקולים או שזה יצא בסטריאו.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם! ההורים שלי ניצלו את המחשב הישן שלי ושמו אותו בסלון בשבילם.. הכל כבר יש - מלבד רמקולים.. מדובר על מחשב לסלון, להורים, כן ישמעו בו מוסיקה מדי פעם אבל בואו נהיה גלויים - הם לא אודיופילים (בלשון המעטה, כן..) אני צריך בבקשה המלצה לרמקולים, רצוי 2.1, טובים ואיכותיים ושגם נראים טוב (זה בסלון, אין מה לעשות - ויזואליות חשובה). תקציב בעיקרון מאוד גמיש - 300 ויותר ש"ח - גמיש מצד אחד, אבל אם אין צורך בכל התקציב אז גם מעולה.. אני אהבתי מאוד "בזמנו" את ATP3.. הבנתי שכיום כבר לא מייצרים אותם יותר.. מה אתם ממליצים? תודה.!
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחותי קנתה לאחרונה ESI Juli@ ואנחנו מפחדים מהכניסה האנלוגית. בסה"כ היא משתמשת בסיסית בקיובייס, רוצה לחבר מקלדת MIDI, גיטרה חשמלית/אקוסטית, מיקרופון ולשמוע מהמחשב במע' סטריאו. יש עם זה איזשהי בעייתיות? איך עושים את זה בדיוק - את כל החיבורים בין כולם?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipod5skin&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0 והאם הוא מגן על המסך ? בבאג אחד כזה עולה 200 שקל .. :\ וזקוק לעוד המלצה על אוזניות כפתור עד 100 שקל תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום רב יש לי לוח אם די ישן של אינטל דגם D850EMV2 עם סלוטים של PCI . אשמח לקבל המלצה על כרטיס קול שמצד אחד יתאים לי ללוח ומצד שני תהיה תאימות מלאה שלו לחלונות 7. אם יש בכלל כרטיס כזה........... תקציב- עד 300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום , לאחר שיפוץ בחדר אני מחפש רמקולים לחדר העדפה שלי היא רמקולים מוגברים ( אין צורך במגבר ) בעצם רמקולים למחשב שאותם אני יוכל לחבר גם לטלויזיה . החדר בגודל של 4.20 על 2.60 חדר ממוצע . היעוד המרכזי של הרמקולים הוא לשמיעת מוסיקה דרך המחשב . ומידי פעם חיבור לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים . התקציב שלי עומד על 1000 שקל אבל אני מוכן להשקיע עוד טיפה על מוצר איכותי ! תודה רבה לכולם השמח לקבל עזרה .
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, כשאני צופה בסרטים בטלויזיה,בנוסף לכבל HDMI,אני מחבר גם כבל אודיו אופטי ללוח אם ומשם לרסיבר. את הכבל תמיד חיברתי ליציאה המסומנת בעיגול, הבעיה היא שהחלק האפור ביציאה נשבר לי ועכשיו הכבל לא "ננעל" בלוח ובעצם אני לא יכול לשמוע סאונד כשאני מחבר את הכבל אופטי הזה.. כרגע בלית ברירה אני שומע את הסאונד דרך הכבל HDMI .. (אבל האיכות לא משהו לעומת הכבל אופטי) יש פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
- 1 follower
-
-
אני ממש רוצה לקנות נגן NP3 לפני נסיעה לחו"ל. :-\ אבל איך אני אמור לבחור נגן MP3 כשהמבחר כל כך גדול? הבדלי המחירים גדולים ולא מובן למה? Zen Touch 20G של CREATIVE נגן חדש מחירו ממש לא גבוה (בין 1550 ל2000) אבל הIPOD באותו נפח עולה הרבה יותר כנ"ל לגבי ה-I RIVER גם כן יקר בהרבה מ ה-CREATIVE למה? מה ההבדל בינהם בהתחלה חשבתי שזה זמן הסוללה אבל CREATIVE מציעים 24 שעות ניגון רצופות!!! חשבתי אולי באיכות הסאונד, אבל הנתונים דומים!!! אני כבר לא מבין כלום. השאלה השניה שלי היא מה ההבדל הגדול בין נגני הארד דיסק לבין פלאש? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-