אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אחרי קצת דחיות ועיכובים, החלטתי לקנות את ה-JBL ENOCTHER שנראה טוב, ומחירו סביר (כ-800 שקל). אשמח לשמוע את דעתכם לגבי כרטיס קול- האם צריך לקנות כרטיס קול? אם כן, איזה יוציא ממנו את המקסימום ? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
היי אני מועניין לקנות רסביר שיתחבר לDVD שלי פיוניר DV 470 מכשיר שאני מרוצה ממנו מאוד נכון לרגע זה הרמקולים שמיועדים לו הם דיי מעפנים אבל הוחלט בנתיים לארגן רסיבר נורמלי ולהחליף לאט לאט את הרמקולים אז ככה השימוש של הרסיבר הוא להציג סרטים ולהשמעת מוזיקה כאשר הדגש היותר גדול הוא לסרטים אני מחפש משו שיוכל להתחבר בעתיד גם למחשב HTPC שמתוכנן וטלוויזית LCD אשמח לקבל המלצות ואת דעתכם המקצועית תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי אני מחפש רמקולים איכותיים עם איכות צליל טובה בעד 250 ש"ח אפשר כמובן חרוג. בעיקר ללשמוע מוסיקה ולראות סרטים. תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ipod5skin&Cat2Cat1ID=5038&Cat2ID=0 והאם הוא מגן על המסך ? בבאג אחד כזה עולה 200 שקל .. :\ וזקוק לעוד המלצה על אוזניות כפתור עד 100 שקל תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום מצאתי במחסן מגבר די ישן שהיה של אבא שלי אני לא שמעתי על החברה הזאת אף פעם ורציתי לשאול את אלה שכן מבינים במגברים איך הוא כמעט שכחתי לכתוב את הדגם... technics su-v460 שווה משהו?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, כשאני צופה בסרטים בטלויזיה,בנוסף לכבל HDMI,אני מחבר גם כבל אודיו אופטי ללוח אם ומשם לרסיבר. את הכבל תמיד חיברתי ליציאה המסומנת בעיגול, הבעיה היא שהחלק האפור ביציאה נשבר לי ועכשיו הכבל לא "ננעל" בלוח ובעצם אני לא יכול לשמוע סאונד כשאני מחבר את הכבל אופטי הזה.. כרגע בלית ברירה אני שומע את הסאונד דרך הכבל HDMI .. (אבל האיכות לא משהו לעומת הכבל אופטי) יש פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
- 1 follower
-
-
-
קניתי את המערכת החדשה של ALTEC 2.1 דגם 2421. ויש לי ראוטר של EDIMAX שהם יושבים קרוב וכנראה שהקרינה האלחוטית מפריעה לרמקולים, כשלא שומעים מוזיקה שומעים רעש כזה "תיק תיק תיק תיק תיק". מה הפתרון לסוגיה הזו בבקשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי שתי DVD בבית, אחד של DAYTEK ואחד של FUJICOM . שתיהם לא מזהירים ולא של חברות ידועות, אבל הם עושים את העבודה. בזמן האחרון צרבתי כמה סרטים של 2.2GB בקובץ אחד וה DVD של DAYTEK קורא סרט כזה עד החצי ואז מפסיק. ה DVD של FUJICOM קורא שלושת רבעי מהסרט ויוצא לקראת הסוף. חשוב לציין שסרטים בגודל של 1.5GB עובדים בלי בעיות. יש לכם מושג אם הבעיה יכולה להיות באופן הצריבה של אותם הסרטים ? אני צורב ב NERO 8 ULTRA EDITION ב UDF . תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, יש למישהו מושג מה התצורה המינימלית שבעזרתה ניתן לנגן DIVX ללא הפרעות? האם פנטיום 1 133MHZ יספיק לצורך כך?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בAC3 כמה סוגים של PCM 16/24/32/FLOAT זה אומר שכרטיס האון בורד REALTEK HD תומך בכולם אם כן אז איזה הכי טוב לסרטים ??? תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רציתי לקבל הצעות למערכת קולנוע ביתית בסביבות 2000 שקל לא צריך DVD כבר יש לי אחד תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי את מערכת הרמקולים X-530 של Logitech: http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/PT/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067 הלוח אם שלי הוא A7N8X (not delux)[ והייתי בטוח שהוא תומך במערכת 5.1. אך כאשר באתי לחבר את הרמקולים החדשים התפלאתי לראות שיש לי רק חיבור אחד לרמקולים (בנוסף לחיבור הרמקול והיציאה). אני לא מבין איך זה ייתכן (אולי אני מפספס משהו ?) כאשר כתוב באתר במפורש: בכל מקרה.. כעת אני מחפש כרטיס קול למערכת שקניתי.. אני די מוגבל בתקציב כי בכלל לא חשבתי שאני אצטרך לקנות אחד. מה דעתכם על ה Sound Blaster Live 5.1 של Creative ? יש את זה ב200 ש"ח בנועה.
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי כל האתרים שמצאתי הם לא ברמה שאפשר לצפות טוב , יש אתר שרואים בו טוב לדוגמא ערוץ 2.?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ראיתי שבכל MP3 פשוט יש אפשרות שהמילים של השיר ירוצו ברקע, אם מוסיפים קובץ TXT שהשם שלו כמו שם השיר.. האם אפשר לעשות כך גם באיריבר? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי אם הרמקולים האלו מומלצים? http://www.geniusnet.com.tw/product/speaker/sw51value.htm תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ערב טוב , אחרי ימים רבים של חרישה באינטרנט , קריאת ביקורות וכו' הגעתי להחלטה שהנגן שהכי מתאים לי זה המיקרו החדש של CREATIVE . ההתלבטות שלי היתה בעיקר עם ה IRIVER H-10 אבל בעקבות זה שהוא היה יקר ב 300 שקל מהקריאטיב החלטתי לוותר עליו. אבל מה , היום אני נכנס לאתר שממנו אני רוצה לקנות ומה אני רואה ? המחיר של ה H-10 ירד ל 1600 שקל !! http://pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriverh10&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=69 עכשיו הוא עולה בדיוק כמו הקריאטיב ואני באמת אבל באמת לא יודע איזה לקחת מבין השניים. בחלק מהמקרים אומרים שאין על IRIVER והדגם הזה מעולה ועדיף על המיקרו ZEN וחלק אחר אומר שעדיף המיקרו. מה שאתה תגידו יכריע את הכף מבחינתי. מי מבין השניים אתם הייתם לוקחים ? קחו בחשבון שהדב…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
היי מישהו יודע מהם ההבדלים בין GAME TEATHER XP 7.1 לבין הגירסה הקודמת 6.1 ? אני יודע שהחדש משתמש ב CS4624 במקום ב-CS4630... מישהו יודע מי מהם עדיף? תודה
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 2500 לרמקולים , ואני רוצה מערכת מפציצה לחדר שהשימושים שלה הם רק מוזיקה , בעיקר טרנסים ושחורה ואם אתם יכולים להמליץ לי על מערכת, ואם לדוגמא יש מערכת נגיד ב1000 שאוכלת כל מערכת אחרת מעניין אותי אם זה יהיה אפשרי וחכם לקנות אותה מערכת פעמיים בשביל כפול עוצמה (אני יודע שזה מפגר לאללה אבל זה מעניין אותי כי בעיה של כסף אין ואני רוצה משהו שבאמת יפגיז לי את החדר) ועוד שאלה זה לגבי סאב של אוטו קודם כל אחד שמתאים לתקציב ושמעתי שצריך גם מגבר ורסיבר אז המלצות ועצות כל שהן יתקבלו בברכה .. ואם אפשר לחבר אותו לרמקולים הנוכחיים ( harman kardon soundsticks 1.2 ) או שאני צריך לקנות רמקולים חדשים תודה (:
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
האם זה בסדר לשים מערכת (PIONEER SX-P530) בחדר אמבטיה במקום גבוה ? אין סיכוי שזרם מיים יגיע לשם, אבל יש אדים וחום לפעמים.
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אהלן?? אני יודע שיש אומםי באוזניות שזה כמה עומד יש על האוזניה, אבל מה זה אומר בנגנים??
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
מה זה Hdmi ? מה זה אומר ? מתי יצא? ועוד דברים שקשורים לhdmi (אני רק יודע שזה משהו שקשור לטלויזיה)
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שאלה ראשונה התקנתי את העידכון החדש 1.29K אז רואים עיברית אבל היא הפוכה...כיצד מסדרים את זה? שאלה שניה איך אני יכול להפוך כמות גדולה של תמונות שיתאים לH3XX ומה בכלל הרזולוציה המקסימלית לתמונות?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון ראושן למכשיר שלי (H10) ....אשמח מאוד לקבל קישורים לעדכונים החדשים למכשיר וכיצד להפעיל אותם
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-