עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by fp581,

מישהו יכל להגיד לי לאיזה נגן פלש יש את איכות הסאונד הכי טובה? אין מגבלה בתקציב

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by bobby323,

בלי יכולות משחק מיועד למסנג'ר ב wifi

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, לאחרונה אני שוקל לרכוש מגבר ייעודי לאוזניות על-מנת לחבר בין כ. הקול של המחשב (Audigy 2) לאוזניות (כרגע יש לי Sennheiser HD280). באיזה טווח מחירים אני יכול למצוא מגבר איכותי שאוכל להשתמש בו גם בהמשך הזמן כשאשדרג את האוזניות שלי? האם ההבדל עם הHD280 יהיה ניכר או שעדיף שאחכה עד שאני רוכש זוג אוזניות איכותי יותר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 849 צפיות
  4. איך הרמקולים האלה אני צריך רמקולים 5.1 תקציב לא הכי משנה לי אבל משהו בסביבות ה2000 2500 שווה להשקיע ברמקולים האלה? איך הם? למישהו יש אותם ויכול להגיד אם הוא מרוצה? השימושים בעיקר למשחקים גם סרטים ומוזיקה.. מוזיקה ישמעו גם באיכות טובה?! כי בדרךכלל ה5.1 זה בעיקר למשחקים וסרטים זה לא יהרוס תאיכות במוזיקה?

• 91 תגובות
    • 6.5k צפיות
  5. לפני כשנה קניתי את מחשב עם רמקולים creative ispire 2500 עם הסאב 2.1... ואני אוהב לשמוע מוזיקה ברמת קול גבוה.. (למי שמכיר את הרמקולים אז זה ברמה 4-6 פלוס מינוס) ועכשיו אני שם לב שהרמקול השמאלי חלש בהרבה מהרמקול הימני.. זה אומר שהרמקול נדפק? (כל החיבורים מהודקים היטב).. עכשיו שאני שומע משהו נגיד בווינאמפ אני מעביר את רוב חוזק השמיעה לרמקול שמאל כדי שיהיה איזון מסויים.. יש משהו לעשות בעניין?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by Roshos,

נגן חדש מבית creative שם הנגן ZEN NEEON2 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609 http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15609&nav=1 http://images.creative.com/iss/images/corporate/artwork/hires_zn2.jpg

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by Roshos,

http://creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=215&product=14828 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13974 מה דעתכם עליו?

• 43 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by oamir1,

שלום יש לי מערכת סטריאו עם כניסת AUX אחת (שניים מהחיבורים הפשוטים האלה) ויש לי 3 חוטים שרוצים להתחבר ולכן - אני מחפש מדריך לחבר את כל שלושת החוטים ולשלוט בהם באמצעות "בורר" אפילו לכל אחד מפסק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by aviv512,

שלום, רציתי לשאול מספר שאלות בקשר לכרטיס קול הנ"ל לכרטיס יש 4 יציאות, לפי מה שהבנתי 1- מיקרופון 2- stereo to rca cable - front right and front left 3- surround to rca cable - rear left jack,rear right jack,side right jack 4- surround to rca cable - side left jack,center jack,subwoofer jack באתר היצרן רשום שעל כל היציאות האלה להתחבר לרסיבר.., אני קונה מערכת רמקולים למחשב של 7.1 בכדי לנצל 100% מהכרטיס, השאלה שלי האם אפשר לחבר את החיבורים הנ"ל ישירות למערכת של ה 7.1 ? ללא צורך ברסיבר? שאלה נוספת היא, האם הכבלים המחברים בין הכרטיס קול למערכת של ה7.1 מגיעים ביחד עם הכרטיס קול? או שאולי הם מגיעים עם המערכת של ה7.1? או שעליי לרכוש את הכבלים הנ"ל בנפרד? (מקווה שהסברתי את …

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by easyuri,

קניתי נגן IAUDIO 60 גיגה אני רוצה לעדכן את התוכנה מישהו יודע איפה אני מוריד את הגרסה הכי מעודכנת של התוכנה? איך מתקינים אותה?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by xXx Lid,

שלום טוב בעיקרון אני בקרוב קונה מערכת 5.1 חדשה למחשב ככל הניראה זאת תיהיה לוגיט'ק Z-5500 או מערכת 5.1 של JBL שתחובר ע"י רסיבר לכן אני חייב המלצה לכרטיס קול חדש כי המובנה שלי לא משהו למרות שהוא 8 ערוצים אז ככה מה ההבדל בין היציאה קוקסאלית(ככה רושמים את זה?) ליצאה דיגיטלית ואיך לעזזאל היציאה הזאת ניראת יש לי בכרטיס המובנה יצאת בננה כזאת ואין לי מושג מזה בקיצור אני חייב כרטיס קול שיהיה מספיק טוב לנצל את המערכת הזאת ראיתי כמה נחמדים של קריאטיב כל האודיוגי' למינהם אבל זה מוזר כי על פי זאפ הכי זול זה 390 בערך והכי יקר זה 100 ומשהו? WTF למה ההבדל הזה? תקציב אין לי מושג כל כך אני פשוט רוצה משהו איכותי שינצל את המערכת כמו שצריך אם זה ממש יקר אני ינסה להשיג את הכרטיס יד ש…

• 11 תגובות
    • 945 צפיות
  12. Started by סלמאן,

שלום לכולם.. זוכרים אותי ? "GIGAWORKS או Z5500" רציתי לספר לכם שלפני שבועיים סוף סוף קניתי את הרמקולים המדוברים.. כן הלכתי על ה GIGAWORKS , להגיד לכם ת'אמת בדקתי את שתי המערכות ושתיהן פצצות חבל על הזמן.. אבל ה GIGAWORKS הרבה יותר איכותיים וחזקים כי בסטליטים שלהם יש שני רמקולים(מיד וטויטר) מה שב Z5500 אין, אבל לעומת זאת הדבר היחידי שZ5500 מתעלים בהם שהסאב שלהם מגיע ב 10 אינץ' וכן... הוא יותר חזק! זהו רציתי להמליץ לכם על GIGAWORKS בסך הכל והיא מתאימה להכל.. מוזיקה.. סרטים.. משחקים (7.1 אדיררר!!). מי שמתלבט בגלל המחיר היא שווה כל שקל תהנו..

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  13. יש לי מערכת סטריאו ואני רוצה להחליף את ההגברה של המערכת ברסיבר מה זה יתן לי והאם זה ישנה משהו בכלל?או שהרמקולים המדפיים מותאמים למערכת ואין טעם להוספה...

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מחזיק מפלסטיק לאוטו שבתוכו אוכל לשים את האייאודיו X5L שלי כי אני מחבר אותו למערכת

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  15. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי פיוניר DEH-P2600R לרכב ואני לא מצליח למצוא דף אחד באינטרנט באנגלית שמכיל מידע עליו

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  16. אני מקווה שמישהו יוכל לעזור לי כי אני דיי עצלן,למישהו יש מושג כמה עולה התקנה כוללת של הרדיו דיסק עצמו כולל הטוויטרים והרמקולים? ועוד שאלה שאני לא ממש חושב שקשורה לפה אבל לא רוצה לפתוח עוד ת'ראד היא למה מוכרים בסטים של רדיו דיסק ורמקולים שההספק שלהם הוא נאמר 450 וואט אבל המגבר המובנה ברדיו דיסק מסוגל רק ל4 יציאות של 40 וואט? צריך לקנות גם מגבר בשביל הרמקולים אשר יהיו בסלון של האוטו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי שני נגנים : 1. IRIVER H10 2.SANDISK SANSA e140 אתמול כמו פעמים אחרות המרתי דיסקים שלי (מוזיקה) על ידי המדיה פלייר (גרסה 9) לנגנים, שירים מוגנים .... לא יודע הורדתי מלא דיסקים לנגנים ופתאום שניהם לא מנגנים את ההמרות האחרונות(wma). מה עושים ? נתקלתם בתופעה? אנא עזרתכם. דרך אגב כיצד אני מפרמט את הנגנים? (יש לי את התוכנה של סנסה ולו מצאתי שם שום דבר בקשר לפירמוט) אנא עיזרו לי תודה

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  18. מישו מוכן בבקשה להסביר לי מה ההתרון של מיני דיסק על כל נגן אחר..? כלומר למה לי לקנות מיני דיסק ב 600 שח אם אני יכול לקנות נגן MP3 ב חצי מחיר? הדבר היחיד שהאבתי במיני דיסק זה העיצוב... מתאים לסטייל שלי. ---- מצאתי את זה... מוצא חן בעיני. זה וגם זה תודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by dood,

שלום , ראיתי את ה SanDisk Sansa m250 MP3 Player 2GB ב 400 שקל האם זה הנגן הכי טוב לתקציב הנתון ? אני לא צריך שינגן סרטים או שיהיה לו מסך צבעוני אבל איכות קול סבירה ובכלליות נגן משתלם עד כמה שאפשר . אם יש נגנים בתקציב זהה ואיכותיים אז אשמח לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by karpad,

שלום יש לי הזדמנות לרכוש את האוזניות אלה בזול מאוד ורציתי לשאול אם יש פה מישהו ששמע אותם ויכול לתת חוות דעת עליהם (מחר אני אלך לבדוק אותם בעצמי) ד"א אני שומע בעיקר מטאל, פרוגרסיב, אלטרנטיב, רוק קלאסי וקצת ג'אז עריכה: בסוף לקחתי את הK 101 ב110 ש"ח ואני מאוד מרוצה

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by eladbu,

האם אני יכול לחבר את האייאודי X5L שלי לרדיו דיסק שלי ברכב האם קיימת איזה קומבינה יש לי פיוניר p2600r מישהו יודע אם מוכרים כבל כזה בארץ? http://caraudiosecurity.com/shop/product/products_id/3037.html

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  22. משהו איכותי בבקשה אני רוצה רמקולים לחדר ולא למחשב!!! ממ אם אתם יכולים לתת לי דגמים שאני יכל ליראות את כולם בחנות אחת שאני יוכל להשוות בניהם (ושיהיה קרוב לתל אביב אם אפשר) זה בעיקר לרוק ופופ אז אפשר גם 2.0 ויש לי שאלה אם אני מחבר אותם לנגן MP3 אני חייב מגבר או שאני יכל להיסתדר גם בלי? ואם אני יכל אני ישמח להמלצות לרמקולים 2.0 או 2.1 ב4,800, ומה ההבדל בין ריצפתי למדף? הגודל?

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by jammblues,

שלום, לא מזמן התחילו רעשים מעצבנים ברמקולים, ולכן החלפתי אותם. הרעשים המשיכו והנחתי שהבעיה היא בכרטיס קול, לכן קניתי חדש SOUNDBLASTER AUDIGY. בנוסף שידרגתי את הזיכרון ל שני זכרונות של 512 אחד של קיגסטון, והשני של חברה אחרת שאני לא זוכר כרגע. עכשיו ההפרעות ממשיכות, בכל פעם שאני פותח דפדפן או עובר בין הלשוניות בפיירפוקס, יש הפרעות מעצבנות במוזיקה. למה זה יכול להיות קשור? תודה

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. יש לי נגן DVD של Grundig GDIVX120... אני צרילך עדכון גריסה כדי שיתמוך לי ביותר קבצים של תרגום עברי.. בבקשה...תודה לכל מי שעוזר.. Www.grundig.co.il - לא מצאתי באתר שלהם..

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by Chymes,

בקרוב לאמא שלי יש יום הולדת ורציתי לקנות לה נגן MP3 איכותי. היא תשמע בעיקר רדיו וקצת מוזיקה לכן אין צורך בנפח רב. U10 512MB ב-500 ש"ח נראה נהדר, אך רציתי לשמוע הצעות נוספות. נגני iriver/COWON תומכים ברוסית מלאה?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.