עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. http://computers.walla.co.il/?w=/4/963804

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by itaysp,

שלללום השנה החדשה מגיעה ואיתה הצורך לאוזניות. היו לי בשנה האחרונה כמה אוזניות וכולם נ-ה-ר-ס-ו. אני הורס אוזניות סדרתי 1 אוזניות כפתור של סוני - נקרעה 1 אוזניות כפתור של חברה לא מוכרת - נקרעה במהלך נסיעה על האופניים שהאוזנייה נפלה לגלגל ו.... 1 אוזניות כאלה ששמים מאחורי העורף, של סנהייזר, עלו לי 200 שקלים בערם אם אני זוכר נכון.. אולי זה היה יותר. כלב קפץ עלי, משך את החוט והם נשברו קניתי עוד זוג כזה אבל אני לא מרבה להשתמש בו כי.. לא יודע למה.. זה גדול ואי אפשר להסובב על זה כל היום ואם מכינסים אותך לתיק בבית הספר יש סיכוי שהם ישברו... 1 אוזניות כאלה שנכנסות לתוך האוזן של סוני.. MDR-EX71 קנו לי אותם לפני כמה זמן, הם עדיין חיות אבל עומודות למות.. הפלסטיק התקלף לא…

• 12 תגובות
    • 951 צפיות
  3. Started by Mor Abergel,

http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14090 במחיר של 590 שקל?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. אהלן חבר'ה השלט בקרה שאליו מחובר הסאבוופר (ואליו מחוברים הרמקולים) נפל יותר מדי פעמים על הרצפה ועכשיו הוא בקושי עובד - המגעים נדפקו. רמקול שמאל לא עבד לי ולאחרונה גיליתי שזה בגלל החיבור בGAME THEATER XP. :\ אז חיברתי את המערכת סטריאו MHCC70 לחיבור אוזניות. השאלה שלי אם אפשר לחבר את הרמקולים של LOGITECH למערכת או שאפשר לזרוק אותם והאם אפשר לתקן את הRACK של הכרטיס קול וכמה זה יעלה

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  5. אני רוצה להוציא 350-400 שקל על אוזניות חדשות (מוזיקה בלבד, נגן נייד). אבל אני צריך שהם יהיו גם נידות, כמו הPX100 של סנהיסר ולא גדולות כמו סדרת הHD, וחבל לי להתפשר על ה-PX אם אני יכל להשקיע עוד 100 שקל. הPX200 הם לא טובות יותר (במקרה הטוב) ממה שהבנתי. אז יש לי אופציות?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by taimor,

מחפש מסך LCD או פלזמה עד 9 אלף שקל, כעיקרון מומלץ שיהיה 32 אינץ'. חברות מועדפות ? סוני, טושיבה וLG. היעד של המסך, הוא לסלון עכשיו לא יזיק אם תהיה תמיכה בHDTV כמובן. אמ...ועוד משהו מומלץ שיהיה בחברות כמו מחסני חשמל, שקם אלקטרוניק, ובכלל רשתות גדולות כי שם יש לי הנחה.... מה יש לכם להציע ? נ.ב. מומלץ פחות מ 9 אלף...

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by (iriver H10),

חשבתי על הMvix אבל הרבה אומרים שהוא ממש לא שווה....ואני לא כל כך מוצא מה לא שווה בו......כי כל תחליף אחר עולה הרבה הרבה יותר כסף. אז מה כן כדאי?

• 9 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by alon83438,

שלום! לפני כשבוע הלכתי לחנות בדיזינגוף סנטר והקשבתי לCX300. הצליל לדעתי היה מעולה, לפחות באותה איכות כמו הPX100 ואף יותר. לצערי, לא היה לי הרבה זמן להתרשם.. ולכן בדקתי את האזניות רק עם זוג אטמים אחד (מקבלים שלושה זוגות, גדול בינוני וקטן). בידוד הרעשים ממנו התרשמתי לא היה מי יודע מה.. הצלחתי לשמוע בקלות רעשים מבחוץ, גם כשהיה סאונד וגם כשהפסקתי אותו. השאלה שלי, היא האם בידוד הרעשים הגרוע היה תוצאה אולי של אטם שלא התאים בדיוק לאוזן, ואז בשימוש באטם אחר האוזניות מספקות בידוד רעשים טוב, או שפשוט האוזניות האלה לא מבודדות רעש בצורה טובה. אודה לתשובות מאנשים שמשתמשים באוזניות אלה.

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  9. Started by MDK,

קראתי שהן אמורות לצאת בתחילת ספטמבר והן הולכות לעלות 49 דולר ויהיה להן את הDRIVERS של הSR60

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. Started by avi2014,

http://zap.co.il/model.asp?model_id=371397 הגודל של הסלון הוא 6x5 איך האיכות של המערכת?

• 5 תגובות
    • 635 צפיות
  11. שלום אני רוצה לדעת האם שווה לקנות את ה- DVD הזה כי אני מחפש משהו שקורא כל סוגי הכתוביות וגם קורא את כלגרסאות הפורמטים של DIVX,XVID וכו' חוץ מזה תספרו לי אם משהו מכיר את הדגם של ה- DVD הזה , החברה לא מוכרת לי בכלל בקיצור תאמרו אם הוא שווה קנייה ...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. Started by Green,

שלום אני לפני קניית נגן חדש אני עוד מתלבט בין: archos av500, ipod G5, gigabeat S אני מחפש אוזניות ברמה גבוה עד 100$ בארהב לאחד מהנגנים שציינתי (אני לא חושב שזה משנה אבל שיהיה) אני רוצה אוזניות ניידות וקטנות אבל לא כאלו שנכנסות לאוזן לsennheiser יש כמה דגמים שנראו לי סבבה אבל אני לא יודע מה הם שווים omx50, omx52, omx90vc, omx70, pmx70, lx70, xl90 אלו הם הדגמים שנראו לי מעניינים ונוחים חשוב לי לציין שאני יוצא לטיול (טרקים ונסיעות ארוכות) ומאוד חשוב לי הניידות שלהם אני גם יודע שהsennheiser מגיעים עם נרתיק נסיע שזה ממש נוח בשבילי אם יש עוד הצעות אל תהססו לספר לי ותגיבו על אלו שאני שאלתי עליהם תודה רבה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by tintin,

אוקי אני בטוח שהרבה כבר שאלו את השאלה הזאת אבל אני ממש רוצה לקנות ואני ממש לא יודע מה לבחור. בשום חנות שאני מכיר לא היה את שתי האוזניות האלו ביחד ולא יכולתי להשוות מה גם שלא שמעתי לא את זו ולא את זו. קראתי באיזה אתר שהPMX 100 יותר טובות מהפורטה פרו. מה דעתכם? האם הבאס בPMX100 רועש מדי? מבחינת נוחות וכל השאר לא מעניין אותי עדיפות ראשונה שלי היא איכות הסאונד בשמיעת כל סוגי המוזיקה. תודה!

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  14. Started by tintin,

אני מחפש נגן MP3 טוב עד 1000 שקל פחות או יותר. אני לא צריך תמונות ולא סרטים ולא כלום עדיפות ראשונה היא איכות הסאונד. אני שמעתי את ה ZEN MICRO וממש התאהבתי בסאונד שלו. שמעתי את ה ZVM והסאונד שלו על הפנים ממש התאכזתי ועוד יש לי אוזניות HD 477 ואני מתכוון לקנות PP או PMX100. מה שאהבתי בזן מיקרו זה הפשטות שלו וכמובן איכות הסאונד המדהימה שלו, מה שפחות אהבתי זה עוצמת הסאונד. מה אתם אומרים על הנגנים היותר ישנים של CREATIVE אלה של ה20 ג'יגה כמו ה ZEN TOUCH האם הם באותה רמה של ה ZEN MICRO האם יש עוד נגנים שיותר טובים ממנו במחירים האלה ובסדר גודל של 5G+? תמליצו בבקשה רק אם שמעתם את הנגן ולא סתם כי הרבה פה ממליצים על נגנים ששמעתי וזה פשוט זוועה ובזבוז כסף כמו ה ZVM וה H340 וש…

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Started by רן.ט,

אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by tktur1,

שלום!!!! אני מעוניין לקנות רמקולים 2.1 נחמדים עד עכשיו הסתפקתי ברמקולים עם סאב לא ממש ברמה והיה בא לי להשתדרג קצת..... אז בדקתי....חשבתי לקנות את ה-Logitech x230 וחשבתי אולי להשקיע עוד קצת ולקנות את ה-x530 שהם 5.1 אבל לא משנה.... אני מבולבל לגמרי בקשה עזרה ..... אפשר ללכת ממה שבחרתי ולכתוב על רמקולים שונים תודה אנשים!!!!!!!! מקווה שזה יעזור לאנשים אחרים שמחפשים ג0

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  17. אהלן אני מתכננן לקנות מחשב חדש . הכנתי את המפרט מי שראה בפורום פה , לא הוספתי כרטיס קול ורמקולים כמה שאלות : על איזה רמקולים אתם ממליצים ? האם צריך כרטיס קול או שאני אסתפק בזה שנמצא על הלוח אם ? איזה אוזניות הכי נוחות שנשמעות כמו שצריך ? תודה לעוזרים על המחשב יהיו בעיקר , סרטים , משחקים והרבה הרבה מוזיקה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  18. יש לי את הנגן http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2397&scat=318&tcat= iAudio G3 1G זה משנה איזה רמקולים אני מחבר אליו? לדוגמא עכשיו אני מחבר אליו את רמקולים 2.0 SBS260 creative האם זה ישנה אם אני אחבר אליו CREATIVE SBS 370 2.1 http://www.lamir.co.il/product.asp?product=1844 כלומר אם אני אחבר את הרמקולים היותר טובים והסאב אני אשמע יותר טוב? אם שהרמקולים אפילו לא יוכלו להתמודד עם זה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by yossi126,

האם שילוב שני כרטיסי קול על הלוח אפשרי? אני רוצה לקנות כרטיס קול למוזיקה. בסגנון Audiophile 2496 או משהו דומה עד 700 שקל (בדרך תמליצו על משהו טוב). קראתי בדיונים שונים שהכרטיסים האלה ממש מזייפים במשחקים וסרטים, לכן אני שוקל להשאיר את ה LIVE 5.1 שיש לי כרגע. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  20. Started by spz12,

אז ככה. יש לי בחדר ATP3. בגלל שאני חובב די רציני של מוסיקה חשבתי להתקדם צעד אחד קדימה. האמת שאין הרבה בחירות בתקציב שלי (1000 שקל). אבל כן מצאתי 3 אופציות שלפי מה שקראתי, הן יכולות להיות בחירות נכונות. - אני רוצה לקנות חדשים בשביל איכות הסאונד ולא בשביל עיצוב או משהו כזה - חשוב להזכיר שהשימוש שלי ברמקולים הם למחשב ולפלייסטיישן 2. עד עכשיו הסתדרתי עם כבלים ומפצלים אז אין לי בעיה. אז האופציות הן כאלה: 1. 4121 Altec Lansing - הבנתי שאין כזה שיפור בסאונד, אבל עדיין אופציה. 2. SoundSticks 2.1 Harman-Kardon - לפי הביקורת של CNET והאנשים שהגיבו שם מדובר ברמקולים עם איכות סאונד גבוהה. 3. רמקול למחשב Z2300 Logitech - הרמקולים הכי יקרים בין ה3, אבל אם האיכות בהתאם אין סי…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לךי לוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=607 ואת הרמקולים האלו : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 אני מבחר את הרמקולים לכרטיס הקול שבלוח אם ורק 2 רמקולים עובדים התקנתי את התוכנה של הכרטים קול ואני לא אך להגדיר גם בתוכנה וגם במערכת הפעלה שהם יעבדו ??? אני יודע שבסרטים לא תמיד הם צריכים לעבוד כולם אבל הרמקול המרכזי לפחות צריך לעבוד במוזיקה ... תודה מראש .........

22. אז עכשיו תחום הוידאו מתפתח מהר עם כל ההפרדה הגבוהה (HD), אבל רגע! מה בנוגע לאודיו?! מה הולך להיות? שינוי ענק? או אולי פתרון גאוני כמו בתצוגה (HD), רק שהפעם זה יתחולל בתחום האודיו? או שבעצם אולי כבר מיצינו את עניין האודיו? הביאו דעתכם. מי ששמע על הדור הבא של האודיו או דברים דומים מוזמן להגיב. תהנו. .swg

• 76 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. Started by DimaX,

היי! קודם כל תזכורת לאשכול הקודם שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=195098.0 החלטתי להעלות את התקציה ל400 ש"ח. עכשיו שאלה אחרונה לפני קנייה: האם העובדה שהATP3 הם מתחילת 2004 לא גורעת מהכדאיות שלהם? תודה.

• 13 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by 114508534,

משהו פשוט שיקרא כתוביות דיוקס ויעשה את העבודה נאמנה ב מחיר של עד 300 ש"ח

25. אוקיי הLCD זה Toshiba 26WL66 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417094 והכרטיס נראה לי דיי מוכר פה עכשיו השאלה איך הכי טוב לחבר אותו אל הLCD תודה לכל העוזרים מראש (:

• 3 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים