אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
היי חבריה, אחת היא 60 אינץ מבלי להתייחס לגודל LG 60UJ752Y שניים 65 אינץ 65SJ800Y LG 65SK7900Y LG מה הכי כדאי לרכוש? אודה מאוד על דעות מקצועיות אהוד
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש נגן בטווח מחיר שבין 800-1200 ש"ח. הבנתי שנגנים מבוססים דיסק קשיח לא ממש כדאים לריצות אז נראה לי שאני אלך על נגן מבוסס זיכרון פנימי... לפי האתר אני בנתיים נוטה לצד הנגן הזה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=131678 אם למישהו יש עוד הצעות אני אשמח לשמוע אותן. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש לי סלון פתוח עם טלוויזיה 65 של סמסונג רציתי לקבל בבקשה חוות דעת האם כדאי לי לרכוש מקרן קול איכותי או להשתמש עם הרסיבר שיש לי יאמאה ax-v430 עם רמקולים גדולים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום מצאתי מערכת קולנוע נשמעת די טוב .. תגידו לי מה דעתכם .. תודה מכשיר DVD קורא DivX + כתוביות בעברית ומעדכן גרסאות PROSOUND דגם DivX-9900rb מחודש מכשיר DVD קורא DivX עם אפשרות עדכון של הקודקים החדשים. המכשיר מאפשר הצגת כתוביות עברית שמצורפות כקובץ נפרד לסרטים שהורדו מהאינטרנט. מכשיר DVD חדיש מבית Prosound קורא DivX ו XviD. ערוץ דולבי דיגיטאלי (AC-3), מפענח MPEG-II ויציאת DTS מספקים איכות קול מדהימה וצליל תלת ממדי אמיתי. תכונות עיקריות: המכשיר בעל רזולוציה אופקית מעל 500 קווים. קריאת פורמטים: DivX, XviD, SVCD, VCD, WMA, DVD, DVD-R/RW, DVD+R/RW MPEG-4, MP3, CD, CD-R, CD-RW ,Photo-CD. מפענחים של AC-3, MPEG-II. אפשרות הגדלת מסך צפייה. הרצה קדימה ואחורה x2, x4, x6…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום. יש לי DVR ARCHOS AV700, קיבלתי איתו אוזניות שרכשתי במזגרת מבצע והן כמובן לא משהו.. אני מעוניין לשדרג אותם במשהו יותר טוב , התקציב 270$ פחות או יותר. אני מעוניין באוזניות כפתור או קונחיה, לשמיעת מוזיקה .... כמה אנשים המליצו לי על e2c של SHURE, אבל אני רוצה לשמוע את דעתכם ואולי יש לכם הצעות יותר טובות. בנוסף אני רוצה לקנות אוזניות Headphons שישמשו אותי לצפיית סרטים בסראונד ( 5.1) , קראתי את הכתבה על ה" מדוזה" אבל הבנתי שיש גם את האוזניות של ZALMAN , מה עדיף? הפרש המחירים בינהם לא ממש משנה לי.. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להזמין אוזניות מארה"ב עד 100$, מביאים לי את האוזניות משם כך שדמי משלוח הם לא רלוונטים. אני די נוטה להזמין את ATH-AD700 של Audio-Technica. יש למישהו המלצה נוספת? כמו כן אני ישמח להמלצה על אתר אמין שאפשר להזמין ממנו שלא גובה דמי משלוח בתוך ארה"ב. האוזניות יחוברו למחשב לכרטיס Onboard וישמשו בעיקר למשחקים, סרטים ומוסיקה (בסדר הזה). תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר, לא משהו רציני אלא משהו סביר העיקר שישמעו טוב הציעו לי על המערכת הזאת של LG http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291568 ואני יכול להשיג אותה ב200$ מה אתם חושבים? תודה
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום אני מידי פעם מוריד סרטים או סדרות וקבצי וידיאו שונים באיכיות שונות. רציתי לברר על כל איחות בפני עצמה : לדוגמא: Street.Kings.2008.DVDRIP.R5.XVid.heb.mfg.avi מה אומר ה R5 , XVID MFG הרי האיכות היא DVD לא? פה : War.Inc.(2008).LiMiTED.DVDRip.AC3.XviD-ARiSCO-CD2.avi מה האומר ה AC3 ? ופה: Smother.2007.Hebsub.By.ASHERIKo1.REPACK.DVDRip.XviD-SSF.[KoMooNa.Co.[wnet.co.il].Il].avi מה זה ה REPACK וה SSF? אשמח להסבר כללי במשא בתודה בן
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הצלחתי להמיר קובץ סרט מסויים והעברתי אותו לנגן אבל אני לא מצליח לראות אותו במצב שיטוט רגיל (רק במצב Browser)
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה 32 מרחק צפיה של 2 מטר שימושים 50% hd 50% טלוויזיה. תקציב 3700 מקסימום ללא חריגות. חשבתי על הR81 או LG30R או 32av500 מה עדיף או דגמים אחרים? חשוב מאוד אחריות של היבואן הרישמי, רצוי כמה שיותר זמן. תודה מראש ערן.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה למבינים: יש לי בבית סטרימר מדגם S905W הבעיה: כשאני מנסה לצפות בווידאו / סרטים בצפייה ישירה, ההזרמה לא חלקה ויש המון "תקיעות/עצירות קטנות" תוך כדי הסרט. מישהו יודע למה זה קורה? כמה הערות חשובות: 1. ב- Smart TV זה לא קורה. 2. גם הסטרימר וגם הטלוויזיה מחוברים לאינטרנט עם כבל (ומקבלים מהירות הורדה של כ-50 מגה). 3. אם אני מפעיל סרט שנמצא על הסטרימר (הורדתי לסטרימר) הוא עובד חלק בלי שום בעיה. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים S750 7.1 800W ב 5 רמקולים שומעים חזק וב 2 האחרים שומעים יותר חלש. אבל הם עובדים. אני משתמש בכרטיס קול המובנה של הלוח אם ABIT IP35 PRO יש מצב זה בגלל הכרטיס קול ? תודה מראש אל העזרה...
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יכול לחתוך את ההתחלה של השיר אם למישהו יש לינק אז אני אשמח, או שיתן לי שם של התוכנה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום! אני מתכוון בעוד כחודש לקנות רמקולים חדשים למחשב, האלו שיש לי כרגע נדפקו כבר ממזמן, יש לי תקציב של כ800-1000 ש"ח, לאחרונה עלה הרעיון של לקנות מיני מערכת עם רמקולים טובים ולחבר אליה את המחשב בAUX. (עם המערכת יהיה לי גם יותר נח לחבר את הIRIVER IHP120 שלי... רציתי לדעת מה היתרונות ומה החסרונות של מערכת כזו מקום סט רמקולים? תודה!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אהלן שוב אנשים, במפגש האחרון ביום שבת לקחתי את ה-T-Amp של רפי אליי בשביל לשחק איתו קצת. אחרי שקראתי עליו בהמון מקומות המון שבחים, ואחרי ההייפ הלא נורמאלי שהיה סביבו כשהוא יצא, ואחרי ששמעתי אותו במספר הזדמנויות הגיע הזמן שאני אבדוק אותו קצת יותר לעומק. אני מניח שהרוב פה יודעים על מה מדובר, אבל לאלה שלא שמעו על המכשיר. מדובר במגבר דיגיטלי Class T. מה שאומר שהוא מקבל אות אנאלוגי, ממיר אותו לדיגיטלי ועובד איתו. בעבר בדקתי את ה-iDome שכללו מגבר דיגיטלי Class D שעובד בצורה דומה אך מקבל בכניסה אות דיגיטלי. הסבר קצר על שיטת ההגברה יש בעמוד הביקורת: המגבר הספציפי הזה הוא קטן במיוחד, חלש מאוד (13W לצד במקרה הכי טוב אם זכור לי נכון), וכמובן מאוד נציל. ככזה, הוא יכול לפעול גם על…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול עם כניסה אופטית היום שניסיתי לחבר אותו ליס אייץ די ולאקס בוקס וברגע שהעברתי אותם לשידור דיגיטאלי כל מה ששמעתי זה רעש סטטי
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
לנגן mp3. העדפה ל IN EAR כי אני ישתמש בהם מחוץ לבית.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום התחדשתי באוזניות HD595 יש לי בינתיים כרטיס קול מובנה על הלוח אם וכרגע אני צריך כרטיס קול שינצל את האוזניות עד הסוף וגם לרמקולים השימוש למשחקים וסרטים בעיקר וגם אין לי מגבר אם עדיף שיהיה כלול בכרטיס מסך מגבר ? אני אודיופיל וחשוב לי מאוד שהכרטיס קול יהיה מתאים לי אני חושב שהאופציה הכי טובה בשבילי : Sound Blaster X-Fi Titanium HD יש לכרטיס זה מגבר מובנה לאוזניות ? הבעיה שהוא לא יובא לישראל אם זה הכי מומלץ יש אפשרות להזמין מחו"ל או שעדיף כרטיס אחר ? התקציב 1100 ש"ח תודה ......
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום! לפני מספר ימים שוטטתי לי באינטרנט ומצאתי את האתר הבא: http://bigtv.nimitech.com בפרסומת של אתר אחר רציתי לדעת האם מישהו מכיר , שמע על האתר , קנה את המדריך וגם אם לא אני רוצה לדעת איך האתר הזה נראה בעיניכם? תודה רבה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להתקין כרטיס קול במחשב פנטיום 2 עם לוח אם aristo am 639bx. כאשר פתחתי את המארז כבר מצאתי כרטיס קול ISA אבל הוא לא מזוהה כלל במנהל ההתקנים. החלפתי בכרטיס אחר -תקין גם הוא בחיבור ISA אבל גם הוא לא מזוהה כלל. שיניתי סוקטים וכלום לא קורה. האם יש משהו שעלי לעשות ע"מ שבכל זאת יהיה לי סאונד (חוץ מלהשיג כרטיס PCI...) ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית. התקציב שלי הוא 1200 ש"ח ואני מעדיף לקנות באינטרנט. אני אשמח אם תתנו לי מפרטים עם קישור לאתר אמין.. תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 23.10.2007 בשעה 19:28:56 אני מחפש גם טלוויזיה 37 אינצ' lcd בתקציב של 6000 ש"חתודה רבה
-
- 0 תגובות
- 468 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המערכת קולנוע בייתית 1000 שקל הזאת? סבירה? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=RWPAVDVP606M4
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני רוצה ליקנות נגן DVD שתומך בDIVX ובכתוביות בעיברית (אם אפשר אז עם כמה שפחות סיבוכים בהוספת כתוביות בעיברית) ואני רוצה נגן עד המחיר של 1000 ש"ח שיהיה כמה שיותר איכותי במחיר הזה. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס מסך (מובנה) שלא כולל יציאות דיגיטיליות אלא רק VGA. חיברתי את המחשב לטלוויזיה (toshiba 32w66) בעזרת כבל VGA ו2 בננות שמתחברות לטוויזיה מצד אחד והמצד השני לכרטיס קול. הגדרתי במחשב רזולוציה של 1280x1024 שזו הרזולוציה הכי גבוהה שנתמכת ע"י הטלווזייה (כאשר מחברים VGA). במידה ואני אשדרג לכרטיס מסך בעל יציאת HDMI- א. האם יראו סרטי 720p/ סרטי xvid יותר טוב? ב. האם תהיה תמיכה בהעברת סאונד דרך הHDMI (או שזה תלוי בכרטיס קול על הלוח)? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.pchardware.co.il/docs/pi-1868874057_2.htm למה המחיר של הרמקולים כל כך נמוך? לא מצאתי שום מאמר שום כתבה רק העמוד של היצרן מישהו שמעה אותם? מישהו קרא עלהם?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-