עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by BlackDiablo,

אז ככה אבא שלי טס לארה"ב ביום ראשון ויש לי גג 250$ להוציא על נגן MP3 ורציתי לדעת איזה הכי מומלץ פה..... תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by oorlevi,

אני מחפש אוזניות לנגן MP4 חיקוי מתילאנד שישפרו את איכות השמיעה עד 100 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  3. Started by stolen,

שלום אני צריך אוזניות למחשב שתיהיה להם איכות וחשוב שהקבל יהיה דיי ארוך תודה לעוזרים........

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  4. Started by Lev-UFO-Child,

???

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  5. הי, ההורים שלי שוקלים לקנות לעצמם מערכת Surround לסלון, הם לא אודיופילים בכלל (בינתיים שומעים מהרמקולים של הטלוויזיה) אבל בכל זאת היו רוצים לנסות מערכת שמע נורמלית בעבור סרטים מה- Xtreamer ומה-Yes HD. אני די סקפטי שהם יוכלו להשיג משהו נורמלי בסביבות ה-1000 שקל (התחום שהם מכוונים אליו), אבל בכל זאת הייתי רוצה לדעת אם אפשר להשיג משהו נורמלי במחיר הזה, ואם לא אז כמה צריך להשקיע? האם מעבר לרמקולים צריך גם Receiver? אגב, הסלון הוא יחסית גדול. תודה!

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  6. Started by sbhtkK7,

שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by Styx,

שלום חברהס אז ככה אני צריך המלצה לאוזניות שישמשו אותי גם לגיימינג וגם למוזיקה כי מה שנוצר בגלל המערכת אז גם הזמן מיתוננים על הרעש ואי אפשר לשחק/לישמוע מוזיקה כמו שצריך ולכן חשבתי ליקנות אוזניות מה שאני צריך בעצם שאני אני שומע משהו באוזניות אז שלא כל העולם ישמע שיהיו נוחות אוזניות בלי מיקרופות-עדיפות תקציב עד 700 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. נתקלתי בביקורת המרשימה שאחד החברים בפורום פירסם - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=521713.msg4453439;boardseen#new בכל אופן אני רוצה להעלות כמה נושאים לדיון, ואולי בהתאם לשבור לי כמה "אמונות". א - זה אמיתי ההגדרה " הכבל מצריך 100 שעות הרצה "שיפתח" כדי להגיע לשיא התמונה והסאונד " ה ??? זתומרת....מישהו פעם נתקל בכבל, לדוגמא כבל רשת שאחרי 1000 שעות נפתח לתעבורה גבוהה יותר ?אני אפילו לא נתקלתי בפורט ADSL או FR או NB או תמסורתי או בעצם באף טכנולוגיה שמבוססת על זוגות נחושת שהכבל שלה נפתח לאחר שימוש מסויים.האם יש לזה הוכחה קיימת או שכמו שאני מאמין עבדו פה על מישהו ?????ב- המידע המשודר הוא אומנם עובר המרה של A/D....אבל בפועל הוא מפוענח בצורה דיגיטלית...אני משער…

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  9. אני רוצה לחבר את הטלוויזיה ל-XBOX ולמחשב נייד אז צריך כניסות HDMI ו-VGA. השימושים הם משחקים, סרטים וצפיה בשידורים רגילים. לא מחפש את האיכות הכי טובה בעולם, מעדיף את המוצר המשתלם יותר. תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 23.03.2010 בשעה 15:28:11 BUMP

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by vourt,

הי, שאלה כללית - האם אני יכול לחבר רמקולים רגילים רק על ידי החוט המקשר שלהם והתאמתו לבננה המתחברת לכרטיס הקול הזה : Asus Xonar Essence STX II 7.1 וזה יעבוד? זאת אומרת לחבר סנטר, אחוריים, קדמיים וסאב ליחידת 7.1 של הכרטיס על ידי כבל -> בננה -> כרטיס. כאשר כמובן אלו לא רמקולים מוגברים. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by swampfrog,

האושניות שהגיעו לי עם ה ipod נהרסו ועכשיו אני מחפס אושניות earbud חדשות שיהיהו יותר טובות מהם במחיר של עד 150 שקל עם יש דבר כזה אני אשמח לקבל הצעות תודה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. Started by draak31,

יש לי מתאם שמאפשר לי לחבר את הטלויזיה למחשב. http://www.aver.com/2005home/product/videocapture/ezmakerusb2.0/ezmakerusb2.0.shtml ואני רוצה להקליט תוכניות טלוויזה במחשב... שיהיה כמו טיבו... איזה תוכנה ממולצת? הורדתי SageTV והוא לא מזהה שום התקן מתאים, המתאם(ezmaker) מחובר ועובד (אני יכול להקליט בעזרץ windows movie maker). ולפי האתר שלהם Meedio Essentials כבר לא שמין להורדה.. איזו תוכנה אחרת מומלצת?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by Blah?,

שלום לכולם, אני מחפש אוזניות IE עד 50$, אני שומע בעיקר רוק, אלטרנטיב, קצת אינדי וקצת מטאל (קל). אני מחפש אוזניות לשימוש כללי, אטומות שנשמעות טוב (האוזניות הראשונות שאני קונה אני שומע עכשיו עם האוזניות שבאו עם הפלאפון אז בטח הכל ישמע לי טוב ). אני שומע דרך הפלאלופן שלי, HTC Desire HD. רוב השירים שלי הם mp3 באיכות טובה יחסית (320,V0,V2) וחלק גם בOGG. אני מתכוון להזמין מחו"ל אם זה יוזיל עליות. אשמח להמלצות, תודה.

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by JsF,

שלום יש לי IRIVER H340, אני שמח ומרוצה רק היום קיבלתי אותו מתקין את העדכון תוכנה, כך שאני אוכל לראות בעברית, אני מתקין ( הכבל מחובר למדיה ). מדליק מחדש, ואני לא יכול להעביר קבצים מהמחשב רק שאני מכבה את האפשרות שלא תהיה טעינה תוך כדי וזה רק שאני מחבר את הIRIVER לדאטה.. מה עושים?! יש אפשרות לסדר זאת? תודה מראש :-[

• 89 תגובות
    • 6.1k צפיות
  15. האם ניתן להגדיר שהכרטיס יוציא סאונד מהיציאה האנלוגית ומהיציאה הדיגיטלית(אופטית) בו זמנית ביחד, כך שאוכל לחבר 2 אמצעים? (למשל רמקולים לאנלוגי, וחיבור מיני דיסק לאופטי לשם הקלטה) מה שקורה נכון לעתה זה שאפשר בדרייבר של הכרטיס להגדיר האם הסאונד יצא ביצאה אנלוגית או דיגיטלית(בבחירה של אחד מהם- לא יוצא סאונד באמצעי השני, כך שלמשל בהקלטה דיגיטלית עם המיני דיסק לא אוכל לשמוע את הסאונד ברמקולים המחוברים אנלוגית ולהפך) האם זאת מגבלה ידועה בכרטיס מובנה זה?(Realtek High Definition audio) או שיש סיכוי לסדר את העניין? בכל אופן במידה ולא אפשרי, האם כרטיסי קריאייטיב X-fi יכולים לאפשר יציאה אנלוגית/דיגיטלית בו"ז?(שמתי עין על X-fi Platinum- עם הפאנל החיצוני המרשים למרות שסה"כ אני מרוצ…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  16. בחיפושים אצל ההורים (דקה לפני שעמדו לזרוק לרגל נקיון פסח...) נמצאו הפריטים הבאים שמקורם במערכת סטריאו נשכחת משנות ה-70: מגבר Scott R316 פטיפון BSR Belt Drive Series P163 מה דעתכם? שווה? יכול להוות בסיס למערכת טובה (עם תוספת רמקולים טובים וכו')? אם כן, איזה ציוד נוסף יכול ללכת עם זה טוב?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by RayZ,

מישהו יכול לתת המלצה לרמקולים טובים? רמקולים עם איכות טובה,ששומעים בה את הסאונד לשם שינוי. רצוי רמקולים של קרייאטיב. עד 150 ש"ח לרמקולים.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  18. שלום לכולם אני משתמש ברמקולים ג'נריים למחשב. האם אפשר לקנות את הרמקולים הבאים ולהרכיבם? האם הם יעבדו מבחינת כרטיס הקול? הרמקולים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5987 סוג כרטיס קול (עובד מצויין): Creative SB PCI128 (Ensoniq ES1371) Sound Card תודה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  19. היי חברים, יש לי לוח אם עם יציאת spdif שהיא לא אופטית ולא קואקסלית, ורמקולים z5500 של לוגיטק. עם איזה כבל אני צריך להשתמש כדי לחבר ביניהם? תודה מראש על התשובות

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by redead,

האם 2 רמקולים קוביות של BOSE יספיקו כרמקולים קדמיים במערכת קולנוע בייתי זה בנוסף לCENTER ו2 אחוריים שכבר קיימים אלה הרמקולים http://www.baligam.co.il/tel_aviv/offers/bose_cube?utm_source=mahayom&utm_medium=mahayom&utm_campaign=mahayom

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  21. Started by Lirux,

אני עוד מעט נוסע לאילת ואני רוצה להביא משם מערכת 5.1 למחשב... תקציב עד 550 ככה + - (בהנחה שבאילת זה יצא בסביבות ה400) זה מה שחשבתי עליו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378895 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27267 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37907 בנתיים נראה לי שהלוג'יטק הכי טובים... יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  22. Started by mariki,

משהו טוב אבל לא יקר. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by nby,

בוקר טוב אנשים =] תשמעו קניתי רמקולים S220 וחיברתי אותם למחשב רמקול שמאלי והסאב עובד פיקס רמקול ימני לא מוציא קול... נכנסתי להגדרות השמע במחשב וכייונתי כל אקוולייזר שקיים ועדיין הבעיה קיימת הורדתי דרייברים מחדש הורדתי קודאקים לא עוזר, עשיתי בדיקה בDXDIAG הכל פיקס יש לרמקולים שלט שיש לו חיבור לאוזניות מה שהכי מוזר זה שאם אני מחבר [לא לגמרי, רק טיפה מכניס שיגע במגעים] את האוזניות אז הקול עובר לגמרי מהרמקול השמאלי לימני כאילו הבעיה נהית בשמאלי פתאום ואם אני מכניס את החיבור עד הסוף אז שומעים באוזניות אבל רק בצד השמאלי =\ [ואם אני משחק עם החיבור של האוזניות אז אפשר לשמוע בשני האוזניות....] מה לעזאזל קורה פה לא הבנתי וזו גם לא בעיה בחיבורים....מה יכול להיות התייאשתי כבר....????…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. תקשיבו אני יודע שאני צריך דרייבר של קול אבל אני לא יודע איזה דרייבר אני צריך.... אז מישהו יכול לעזור לי ? כאילו איך אני יכול לדעת איזה דרייבר אני צריך לשים? אם אני משמיע ב WINAMP משהו זה מה שכתוב לי...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  25. תודה.

• 0 תגובות
    • 826 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.