אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי Creative Inspire 4400 - רמקולים 4.1 מבית קריאטיב, יש להם שלט ווליום המחובר בכבל לסאב וופר, לשלט יש נורית שנכבית כשמכבים את הרמקולים אבל עכשיו אפילו שמכבים אותם היא עדיין דולקת, מה קורה פה ? אני בטוח שזו לא בעיה שרק הנורה דולקת אלא זה וודאי שגם הרמקולים מקבלים חשמל באותו רגע בגלל שמתי שאני מוציא אותם מהחשמל כשהם אמורים להיות כבויים הם עושים את הרעש שרמקולים פועלים עושים כשמוציאים אותם מהחשמל. יכול להיות שמשהו נדפק במגעים בשלט ? יש דרך לתקן את זה ?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
האם נמכרות בארץ טלוויזיות LCD גדולות (32"+) בלי Tuner מובנה / כניסת RF לאנטנה? הכוונה היא למשהו שהוא עדיין יותר טלוויזיה מאשר מסך מחשב (מבחינת הגודל וגם הפיצ'רים: רמקולים, כניסות וידאו מרובות, שלט, בהירות גבוהה, רזולוציית FullHD), רק בלי כניסת אנטנה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש רמקולים למחשב 2.1 עד 200-300 ש"ח ומחפש גם אוזניות עם מיקרופן למחשב לצורך גיימינג - אני לא יודע מה העלויות של כאלה אוזניות אז אני אשמח לכמה המלצות בטווחי מחירים שונים. (100-150 שקל נשמע סביר ?!?!?! ) תודה
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
TOSHIBA 37AV550T PANASONIC TX-37LX80 אני יכול לקבל את שניהן באותו המחיר בשניהן התמונה נראית לי טובה באותה המידה , השימוש של הטלוויזה יהיה 90% מהזמן ביס וקצת עם מדיה סטרימר לסרטים וסדרות , מרחק צפייה של 2.5-3 מטר . אודה לעיצה איזה אחת עדיפה ולמה . תודה . ובלי שום קשר מה הטלוויזה 37 עד 4K הכי מומלצת כרגע ? לצרכים שלי
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן. הרבה זמן לא ביקרתי בפורומים של HWZone אבל אני סומך על המקצועיות של הגולשים פה. האוזניות האלו מהוללות דיי הרבה בביקורות שקראתי ברשת, אבל ברור לי שחייבת להיות תחרות. ראיתי פה בפורום במקרה את ה-Earsonics SM3, שגם הן מכילות שלושה דרייברים, ולפי ביקורות, אפילו יותר טובות מה-SE535. הקוץ הוא שאין אותן בארץ. השאלה שלי בכותרת - האם אפשר למצוא אוזניות In-Ear שעוקפות את ה-SE535 בביצועים, אבל לא במחיר, במדינת ישראל, עם עדיפות למרכז? עוד שאלה באותו נשוא: ל-SE530 היה פאק אחד רציני וזה הכבל שנקרע תוך פרק זמן מסויים (כך הושמד לי זוג Shure SE210, שנתיים וחודש אחריי הקניה). בדגמים החדשים של Shure הנושא נפתר. האם יש בעיות אחרות אותן צריך לקחת בחשבון לפני שמוכרים ילד שני לעבדות בשביל ל…
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי טלויזיה חדשה ואני רוצה מעכשיו לראות את הסרטים בטלויזיה ולא במחשב אני יודע שקיים דבר כזה שמתחבר למחשב ולטלויזיה ובאופן אלחוטי אפשר לראות את הסרטים בטלויזיה אני רק לא יודע איך קוראים לזה ואיפה אפשר למצוא ואיזה כדאי ומה המחירים של הדברים האלה או שבכלל עדיף לבנות מחשב לקולנוע ביתי אם מישו יכול לעזור לי בבקשה אני יודה לו
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי מה המצב אני מחפש נגן mp3 עד 130 דולר לקניה בארצות הברית לפחות גיגה תודה לכול העוזרים
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי לכם. קניתי את H320 החדש. היום קיבלתי אותו. יש לי רק בעיה אחת איתו [או שלו יש בעיה איתי] הוא מסדר לי את השירים בסדר אלביתי, אני לא רוצה את זה ככה. אני רוצה שהוא ייסדר לי את זה כמו שמסודר בדיסק משיר 1-13. יש דרך שאני אוכל לשנות את זה חוץ מלעבור שיר-שיר ורשום 01,02,...,99999. בבקשה תעזרו לי. אני נואששששש... תודה, אדם.
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מצאתי הרבה תוכנות שעושות את זה, אבל כולן שרוורים עם הגבלת זמן של חצי דקה. מישהו מכיר תוכנה בלי הגבלת זמן ובחינם?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ערב טוב חבר'ה אתמול קניתי את ה LA32A450 של סמסונג, ואני רוצה לחבר אותה למחשב. לא יודע אם זה משנה, אבל כרטיס המסך הוא gforce 6600 gt וכרטיס הקול הוא ה D2 של אסוס. תודה מראש, שבת שלום וחג שמח D:
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם יש בעיה לחבר מחשב כמקור סאונד למגבר בן 25 שנים? הבנתי שחשמל סטטי מהמחשב עלול לפגוע במגבר, האם יש שחר לדברים?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים המעולים של אלטק ATP3 וגם את הרמקולים x530 של לוג'יטק וגם כרטיס 5.1 live כדאי לי לשלב בעזרת מפצל 3.5 או לחבר רק את ה-x530 ?
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ממצב אנשים, אז ככה ההתלבטות בין שניהם, וזה סכום כסף רציני, אז אני צריך כמה דעות שלכם, זה חשוב לי.... למי שיש ניסיון של תקלות ושטויות, אני אשמח אם תגיבו, בתודה מראש... ??? ??? ??? ??? קצת מפרטים: http://www.usbid.co.il/viewProduct.aspx?product_id=249 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2595&scat=277&tcat=33
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
הי חברה, יש לי חבר שמחפש לקנות אוזניות אלחוטיות לשימוש בהתאמה עם הטלוויזיה שלו, פיליפס דגם 6510 PFK. טווח מחיר -500 עד 900. שימוש: מוזיקה, סרטים הוא חשב לקנות אוזניות בלוטות או wifi אבל אין לו מושג מה מומלץ וגם נאמר לו שזה עובד גרוע, כל פעם מחדש ייקח זמן עד שהחיבור בין המכשירים יעבוד ושמומלצת אוזניה שמגיעה עם מתקן שידור משלה. בבקשה עזרתכם לדגמים מומלצים שמתאימים לצרכים וטווח מחיר, תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המלצה לסאב למערכת קולנוע ביתי ב 1000 עד 2500 שקל אני חושב ללכת על ה בוס בעד ונגד ועוד המלצאות תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, קנינו לאחרונה את המערכת SC-HT340 של פאנאסוניק, הDVD הוא SC-HT340 והוא קורא DIVX, אך הוא אינו קורא את הכתוביות (SRT), מישהו יכול לתת לי מידע אם אפשר באיזו שהיא צורה לגרום לו לקרוא סוג מסויים של כתוביות?
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הכרטיס הזה הוא אונבורד על הלוח אם שלי שהוא msi 865pe neo-2 platinum והבעיה היא שכשאני נכנס לvolume control וואותו אני שם בbalance באמצע כדי שישמעו משני הרמקולים באופן שווה, אבל כשאני עושה את זה לא שומעים כלום במחשב אלא אם כן אני יגביר את הרמקולים על מקסימום ווליום (וגם אז אני שומע מאוד חלש). רק כשאני מעביר את הbalance לטובת אחד הרמקולים עד הסוף אז אפשר לשמוע את שני הרמקולים באופן שווה בכל העוצמות. לאחרונה עקב הבעיה עדכנתי את הדרייבר של הכרטיס שהורד באתר של msi אך הבעיה נמשכת.
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
-
אני צריך מערכת קולנוע ביתית לצפיה לסרטים ושמיעת מוזיקה (בשביל צימר עץ -38 מ"ר) לא כולל DVD ושיעלה כ1000 ש"ח(אם יש משהו איכותי שבא עם DVD ועולה 1300 אז גם הולך....) אבל חשוב שהמערכת תיהיה הכי טובה שניתן למצוא במחיר הזה ותודה רבה רבה למי שיענה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי בח.י בכפ"ס היבואן הרישמי טלוויזיה מתצוגה 32lc53...עלתה 2800 שקל.. ואני לא רואה בה טוב עם המחשב, אחרי ריבים ממושכים איתם הם הציעו לי אותו טלויזיה או טלווזיה 32lc43 מה יותר חדש מביניהם ?והאם הם תומכים בנייטיב רייט ... קראתי לטכנאי של ח.י הם באו ולקחו את הטלוויזיה והשאירו לי טלווזיה חלופית מאוד טובה שהייתי מאוד מבסוט ממנה דגם 26lg30r ראו בה מצוין ... עכשיו אני שוקלת לקנות במקום כל הסיבוך הזה את אותה טלווזיה רק 32 אינץ... עכשיו השאלה היא כזאת הטלווזיה שאני אוהב עולה יותר זול מהשניה היא עולה 2745 ש"ח בעוד שמה שיש לי עכשיו עולה 3050 ש"ח איך זה יכול להיות ..? האם הדגמים שאמרתי פה הם תומכים בנייטייב רייט ..? רצויי לציין שיש לי כרטיס מסך hd 4850 palit ati עם שתי יציאות dvi …
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש אותו לטלויזיה ? יש כאלה שמכירים ? מקום טוב ?מחיר טוב?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
לאחרונה אני דמבר הרבה עם חברים בסקייפ, ואתמול ללא כל סיבה המיקרופון שלי מקליט אותי ממש חלש,] ואני צריך אשכרה לתקוע ת'מיקרופון בפה כדי שישמעו אותי חיברתי אותו מחדש למחשב (הוא לא בא עם דיסק התקנה), ניסיתי לתת לו כמה מכות (ביום שזה התחיל הוא לא קיבל מכה או משהו...) ועברתי ככה בחפיף על הגדרות בלוח בקרה ולא מצאתי כלום שיכול לשפר את המצב (המיקרופון מקליט חלש בכל תוכנה שמתמשת בו: מסנג'ר, רשמקול, סקייפ, הכל!). עזרה בבקשה! :s05:
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר למצוא את הדרייברים לחלונות 98SE. משהו יודע מהיכן אפשר להוריד אותם? זו הגירסה האירופאית אם זה משנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אממ הדי וי די תומך ב - dvd video \ Dolby digital \ Divx \ Mpeg4 video \ kodak picture cd \ mp3 השאלות הם כאלה : 1) מה זה ה kodak picture cd , התמונות צריכות להיות בקידוד מסויים? או שכל bmp \ jpg יעבוד? 2) השאלה החשובה בעצם , שאני מוריד סרט divx ' , וצורב אותו , הוא בסטיראו או בסראונד? יש סרטי divx שבאים מוכנים בפנים עם סראונד? או שכולם סטיראו?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום אודה ולא אבוש אני בורה ועמת הארץ בכל הנוגע לציוד מחשבים. אני זקוקה לעזרה המלצה קונקרטית בנוגע לרכישת רמקולים טווח המחירים 100-150ש"ח,אשמח להמלצה על דגם או דגמיים. בברכה...
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-