אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, אז כך אני מעוניין לקנות אוזניות איכותיות וטובות אשר יביאו לי סאונד כמו שצריך השימוש העיקרי שלי הוא גיימינג\משחקים וכמובן שגם שירים וסרטים. - התקציב שלי פחות או יותר 800 ש"ח כרגע אני כבר קרוב ל4 וחצי שנים עם Steelseries 5hv2 אבל הגיע הזמן לקבל סאונד ואיכות כמו שצריך! סה"כ אני מאוד מרוצה מהם אבל אני רוצה להרגיש את החוויה ולהנות כמו שצריך והם לא נותנים לי את זה. הדברים החשובים באמת שאני מחפש באוזניות הם כך: נוחות, קלות, שלאוזנים יהיה אפשרות לנשום אוויר ולא חם! חשוב לי מאוד שיהיה ניתן לנקות אותם בקלות, ועם צריך אז גם חלקים להחלפה. - מיקרופון זה לא ממש חשוב לי למרות שברגע שאני משחק אז אני משתמש וכמובן יש צורך מקסימום נארגן איזה אחד. הדגמים שכבר ראיתי ואני מאוד …
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
-
רציתי לקנות אוזניות אין איר יקרות עד 300 שקל אבל אני קצת מתלבט בין ההצעות מצד אחד אמרו לי לקנות SENHEIZER ככה שהדגם היחידי שיש לי ברמה הזאת הוא CX500 תקנו אותי אם אני טועה ומצד שני ממליצים לי על AKG אז לשאלה החשובה מה האוזניות הכי טובות שאני יכול לקנותת במחיר הזה (אין איר) הייתי שמח אם תסבירו לי (די בקיצור ) למה הם טובות יותר מCX500 ואם יש נייסיון אישי עם אוזניות יקרות אני בכלל ישמח אם תרשמו לי למה כדאי אותם תודה רבה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות איכותיות והבנתי שבארץ זה לא כל כך קל למצוא במחירים נורמאלים אז השאלה שלי איך זה באנגליה כי אולי אני יכול להשיג משם. אז למישהו אולי יש אתר אנגלי שמתעסק בזה. בעיקרון אני מוכן לשלם 300 שקל (כמה שזה יוצא בליש"ט) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקציב גמיש. האוזניות מיועדות בעיקר לשמיעה של מוזיקה קלאסית וג'אז.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אוזניות גדולות (כאלה שמכסות את כל האוזן) עם קשת מאחורי הראש ולא מעל (כדי שלא יהרוס לי את הגל)? חובה חנות [glow=red,2,300]בארץ[/glow] (עדיף בחיפה) שמוכרת עד 400 שקל.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גיימינג עד 300 ש"ח, היו לי Steel-Series H3 שעשו את העבודה בצורה לא רעה לדעתי, אני אשמח להמלצות ממישהו מבין עניין תודה.
-
- 3 תגובות
- 933 צפיות
-
-
מאחר והרסתי את הsiberia v2 שלי, אני כרגע בחיפושים אחרי אוזניות איכותיות יותר. רוב הסיכוים שאני הזמין דרך amazon תלוי איפה יותר משתלם. בינתיים מתלבט בין g930 לבין g35 לבין CM storm sirus. יש המלצות?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אוזניות גיימינג איכותיות ולא מבין בנושא כל כך ולכן מאוד אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי, קצת סיפור רקע: (למשתעממים מהר אפשר לעבור למטה) אני משחק המון על המחשב, כל סוגי המשחקים הכי כבדים כרגע, ומדבר המון בסקייפ תוך כדי. עד עכשיו כל פעם שקניתי אוזניות, חלה בהם בעיה אחרי חודשיים שלוש - או שהמיקרופון התקלקל , או שנהייתה בעיה במגעים ולא שמעו באוזן אחת או בשניהם. אני לא יודע עם זה רק מזל רע או לא, אבל בכל מקרה החלטתי להשקיע יותר ולקנות זוג איכותי לגיימינג. אז ככה, הנה מה שאני צריך מהם, והתקציב מאוד גמיש. אם דרוש 600 או יותר כדי להתאים לדרישות שלי, אין בעיה, אם אפשר פחות - מה טוב. * חשוב לי שיהיה מיקרופון טוב ואיכותי בסט, עדיפות מאוד גדולה למיקרופון גמיש(שא…
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
אני מחפש את האוזניות הכי איכותיות שאפשר להביא במחיר הזה אני מחפש אוזניות חוטיות (לא אלחוטיות) אני מחפש שאפשר יהיה להחליף חלקים לאוזניה (ספוגיות,כבל) במקרה של פאשלה שלי או קרע בחוט אני שומע בעיקר מוזיקת רוק, בס נורא חשוב לי,ונורא חשוב לי ביטול רעשי סביבה.. יש למישהו המלצה למשהו חם? כמו כן אני לא הולך להשתמש במגבר.. אני הולך לחבר את זה לmp3 שלי או למחשב. חשוב גם שיהיו נוחות גם
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אוזניות חדשות ומיקרופון. בעיקרון חשבתי על מערכת כוללת HEADSET אבל אני יכול גם לקנות בנפרד. ראיתי את האוזניות SENNHEISER PC 130 ב 250 שקל אבל בשביל מחיר כזה אני מקווה שהן איכותיות כי אחרת זה יהיה מגעיל. אם למישהו יש את האוזניות האלה היתי רוצה לדעת האם הן איכותיות (בהשוואה לאוזניות של סוני למשל MDR-W08 שיש לי כרגע ואני יודע שהן לא איכותיות ממש אז לא להתחיל לצחוק). מה שבטוח שאין לי שמיעה מאוד רגישה אני רק רוצה לדעת ששומעים באסים כמו שצריך. אני רוצה אוזניות מהתצורה הזאת (עם או בלי מיקרופון) שיהיו איכותיות מבמחיר של עד 250 שקל (אם ממש איכותי אז 300). אם זאת מערכת ראש אז לא משנה אבל אם זאת לא מערכת ראש אז אני רוצה איזה מיקרופון די פשוט כדי לדבר ב SKYPE בלי לקרב א…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שתהיה איכות טובה וזהו..זה למחשב סה"כ..לא משהו מיוחד. תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם בכמה שנים אני קונה אוזניות חדשות האוזניות הראשונות שלי היו Sennheiser hd 202 אחרי זה סיביריה v2 אחרי זה akg 181 חשבתי לקנות אוזניות חדשות חשבתי ללכת אולי על mixer של דיויד אבל שמעתי בהם ולא התלהבתי בכלל ב akg שלי שומעים הרבה יותר טוב בנוסף האוזניות של Sennheiser שעלו לי 200 שקל היה להם את השמיע שהכי אהבתי חשבתי ללכת על Sennheiser adidas hd 25 אבל אני פתאום לא מוצא אותם בשום מקום כאילו מישהו מחק אותם מהאנטרנט. ויש מקום שמאפשר להאזין לSennheiser hd 25 ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 500-600 ש"ח. סוג המוזיקה שאני שומע בעיקר זה ראפ/היפ הופ. אני מחפש את האוזניות לשימוש ביתי(מוזיקה, לא לגיימינג), לפעמים גם לנסיעות. אני מחפש אוזניות שיהיו - Over Ear, ושיהיו אטומות רעשים ולא מדליפות סאונדים. יש לי אפשרות לקנות בחו"ל/eBay. הערות: -ההורים שלי טסים ליפן והם יוכלו לקנות לי בחו"ל אוזניות שאני ארצה אבל אין לי שום ידע בזה אז אשמח לקבל עזרה. -*שהאוזניות יהיו בלי מיקרופון*. -אני רוצה אוזניות ששומעים את הביט/באס ממש טוב.(בכללי כל הקטע של הראפ). -יש כמה אנשים שהמליצו לי על audio technica ath-m50 ושמעתי על זה דברים טובים אבל רציתי לדעת אם אוכל להשיג משהו יותר טוב בתקציב שלי. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה. כרגע יש ברשותי את האוזניות Sennheiser PX100. האיכות שלהן פשוט מעולה. אבל הבעיה שלי איתן היא שהן לא מבודדות רעש.. וזה מוריד המון מהכיף והאיכות, כשאפילו אם אתה ממתין לאוטובוס בתחנה ליד כביש אתה לא יכול לשמוע את המוזיקה בלי רעש רקע מפריע... אני מעוניין באוזניות כפתוריות שייתנו לי בידוד (כמו אטמים), שהחוט שלהן יהיה בצורת Y (שני הצדדים שווים..) והכי הכי חשוב - איכותיות. קשה לי לוותר על האיכות של הPX100 ולכן איני מוכן להתפשר על איכות נמוכה יותר. אני שומע הכל, בין מטאל, לטראנס, רוק, פאנק. ככה שאני צריך שהטרבל, באס, מידל, ובעצם הכל יהיה איכותי וטוב... ולכן אני מוכן להשקיע את הכסף. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מת על אוזניות היו לי את HD202 Sennheiser יש לי את steelseries siberia v2 ויש לי את SoundMagic PL-50 שלא אהבתי בכלל אבל עזבו את זה אני רוצה אוזניות חדשות חשבתי על אלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9914&perur= מה אתם אומרים יש אוזניות יותר טובות בטווח מחיר הזה מה אתם אומרים על האוזניות האלו אני מאוד אהבתי את השמיע של ה 202 אני אוהב באס עמוק ופחות את השמיע של ה pl50 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה סוף סוף להפטר מהסנהייזר HD201 שלי ולקנות אוזניות חדשות, התקציב הוא כ-300-400 שקל האוזניות מיועדות לשמיעה ב-iRiver Clix2 , בעיקר באוטובוס וברכבת אני באסיסט ומחפש אוזניות שידגישו את הבאסים ושלא יזניחו אותם, שישמעו חלק וברור עדיף שלא יהיה In-Ear וגם עדיף לא ענקיות כמו ה-HD201, אבל בעיקרון אני סומך עליכם אז אם לדעתכם אחת מהאופציות האלה עדיפות לצרכים שלי אז תגידו הדבר שהכי חשוב לי הוא איכות הסאונד, תמליצו על כל מה שאתם חושבים שמתאים לתקציב, כל דעה תעזור לי אז תרגישו חופשי להגיב תודה
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה ביקשתי בפורום זה המלצה לאוזניות לD2 שלי והמליצו לי על cx300 שאותם רכשתי בסופו של דבר ואכן נהנתי מהן שנה שלמה עד שהרסתי אותן בטעות לפני כמה ימים. באותם ימים רכשתי אותן ב215 שקל ואני מוכן להשקיע גג 400-450 שקל למשהו חדש עכשיו, חשבתי על Sennheiser CX400 שבפנדס ב360 לא כולל משלוח, מה אתם אומרים? זה שידרוג? ורציתי לבקש גם המלצה לרמקולים 2.1 למחשב בתקציב גג 750 שקל, מה שחשוב לי זה צליל נקי ובאס איכותי אשמח לתשובות מהירות, תודה עריכה:: חשבתי אולי לחרוג קצת בשביל Logitech Z-2300 2.1 Speaker System בפנדס בקצת יותר מאלף שקל, שווה ת'חריגה מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום שלום, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות שמכסות את כל האוזן ולא כפתור קטנות. התקציב שלי הוא עד 350-400 ש"ח. אני צריך שהכבל שלהם יהיה ארוך יותר מאוזניות למשל כמו של האייפון כי אני אחבר אותם במשרד למחשב ואני צריך לפחות מטר וחצי כדי שאני אוכל לעבוד בלי שזה יעוף לי מהאוזן. חשוב מאוד האיכות סאונד.. ברור לי שבקתציב הזה זה לא יהיה משהו ברמה עולמית אבל כמה שיותר איכותי יותר טוב המטרה היא מוסיקה ולא למשחקים. ועד עכשיו תמיד הייתי קונה אוזניות של Sennheiser IN EAR ואני מאוד מרוצה מהם.. אז יש לי עדיפות לחברה הזו. אשמח אם תוכלו לעזור! תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי כרגע את ה HD598 ואני מחפש קצת לשדרג את חווית השמע ומעוניין לרכוש אוזניות חדשות בינתיים שמתי עדין על הדגם של Sennheiser HD 6XX בשיתוף פעולה עם MassDrop רציתי לשאול מה דעתכם על האוזניות האלו? הבנתי סאונד זהה ל HD650, ככה שיוצא שהוא עולה הרבה יותר זול, ואפילו דגם משפור (לא יודע כמה זה נכון) האוזניות עולות 215 דולר כולל משלוח ככה שהמחיר גם לא רע בכלל לינק למי שמעוניין - https://www.massdrop.com/buy/massdrop-sennheiser-hd6xx?1=1&utm_placement=7&referer=SAZ8ZM&mode=guest_open&utm_campaign=Automated Daily Promotional 2017-12-01&utm_source=SparkPost&utm_medium=email&utm_term=Daily Promotional&u…
-
- 18 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום בעבר היו לי cx300 עד שנקרע להם הכבל. הן היו אוזניות מצוינות. אח"כ קניתי את הReference 220וJBL ואני בכלל לא מרוצה מהם. אני מחפש את הנפח בשיר את הבאס הזה והJBL אולי נותן צליל נקי יותר אבל בכל שאר הדברים הcx לא רואה אותו עכשיו בכלל הפסקתי לשמוע שירים בנגן בגלל האוזניות האלה וחשבתי לקנות את הcx500. השאלה היא אם זה שדרוג רציני מ cx300 ויורגש הבדל. אגב הJBL למכירה במחיר הזוי למעוניינים הזוי שווה כסף לסיגריות יאללה ביי
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני לפני קניית נגן חדש אני עוד מתלבט בין: archos av500, ipod G5, gigabeat S אני מחפש אוזניות ברמה גבוה עד 100$ בארהב לאחד מהנגנים שציינתי (אני לא חושב שזה משנה אבל שיהיה) אני רוצה אוזניות ניידות וקטנות אבל לא כאלו שנכנסות לאוזן לsennheiser יש כמה דגמים שנראו לי סבבה אבל אני לא יודע מה הם שווים omx50, omx52, omx90vc, omx70, pmx70, lx70, xl90 אלו הם הדגמים שנראו לי מעניינים ונוחים חשוב לי לציין שאני יוצא לטיול (טרקים ונסיעות ארוכות) ומאוד חשוב לי הניידות שלהם אני גם יודע שהsennheiser מגיעים עם נרתיק נסיע שזה ממש נוח בשבילי אם יש עוד הצעות אל תהססו לספר לי ותגיבו על אלו שאני שאלתי עליהם תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
האוזניות הם בשביל נסיעות באוטובוס ודברים כאלה אני חושב שהכי כדאי INEAR אני יחבר אותם ל W705 (פלאפון של סוני) מקום האוזניות הרגילות שדיי מאכזבות באיכות שלהם ההספק שיוצא מהפלאפון ממש קטן שווה לנסות משהוא שישמע טיפה יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד 300 ש"ח מוזיקה מהטלפון(אנדרויד אבל לא חובה עם מיקרופון)/מחשב in ear או קשת אבל דגש על in ear
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אוזניות של DJ ומגבר הכי טוב שיש במחיר של המגבר בין 1000 ל3500 שקל ושהאוזניות יכולים להכנס לאיפוד NANO
-
- 14 תגובות
- 889 צפיות
-